2015 Ekim Anneleri

Yaaa benimkide bugun aynen oyleydi canim kucakta uyuyor yatiriyorum uyaniyor emiyor gaz oluyor gazi cikiyor tekrar emmek istiyor ayni seyleri yaptik durduk aksama kadar insallah gecemiz iyi gecer su an tek umidim o

Kizlar yazmistim oglum surekli emiyor sutum yetmiyor mu diye.az once sagdim tek gogsumsen 100 cc ye yakin sut cikti yani bu da oglumu doyurur. O zaman ne diye surekli emmek istiyor huzursuzlaniyor. Cozemedim. acaba cenesi yoruluyor da cekemiyor mu. S

Canim bazen gazdan yada baska birseyden dolayi huzursuz oluncada surekli emmek istiyorlar emerek rahatlamaya calisiyor olabilir

Çınarlıdaki yıkamayın dedi bizde yarın bahadır beye götürücez bakalım o ne dicek biz emmeye alışamadık tutmuyor bir türlü yaklaştığı an başlıyor bağırmaya
Cnm bebişi yıka biz hergün yıkadık cocuk terliyor kokuyor yıkanmadan olurmu göbüşünü iyice kurula cok su gelmemesine dikkat et yeter birde eczanede göbek bakım losyonu al oh mis gibi.
Bnm oğluşta memeyi almıyordu sürekli sağıyorm 1 aylık olduk daha anca anca memeyi tutmaya başlıyor acken verme ama ozaman cok sinirleniyorlar :)
Biraz doyur gün içinde ara ara meme ver

Gaz için sab.simplex ilaç kullanıyorum gogus icin e vitamini evicap ve lansinoh suruyorum her emmeden sonra yaraya madicasol iyi geliyo ama temizlemek zor sürekli emzirdigim iz icin

Yaaa benimkide bugun aynen oyleydi canim kucakta uyuyor yatiriyorum uyaniyor emiyor gaz oluyor gazi cikiyor tekrar emmek istiyor ayni seyleri yaptik durduk aksama kadar insallah gecemiz iyi gecer su an tek umidim o

Bizimki bu sefer kucakta da uyumuyor. Sakin sakin uykulu bakiyor öyle. 20 günlük civcivi ayakta sallamayi bile denedik, öyle uyudu sonunda:) bakalim ne kadar surecek..

Benimde göğüs ucu sorunum vardı pompayla sağıp biberonla verdim sütümü hep sonra Uçlar biyuyor oğlum birini alıyor artık sürekli süt sağilmadigi için az lütfen düzgün pompayla sağ ver zamanla açılacak kanallar

Dr a sor mutlaka kış şimdi terlemiyolar hiç bi şey olmaz küçücük bebek banyo rahatlik ama dr bi tarzda ise uyucaz göbek önemli

Bizimkide hep memede gece uyuyayim diye sağıp toptan veriyorum gaz çıkarıp uyutuyorum gaz çıkarırken uyanmasın diye yalancı meme verip uykuya dalmasini bekliyorum

Canım ela mama yiyince sakinliyor, huzursuzluğu bitiyor gülümsüyor. Kendi kendine uyuyor. Zaten akşama ben farkediyorum gün içinde bütün gün emzirince sütümde azalma oluyor göğüslerimin süt dolması içinde iyi oluyor. Mesela 3. hafta itibariyle 3 kaşık 90 cc mama verilmesi gerekiyor. Biz bu cuma 4 haftayı doldurcaz bugün annem 90 yaptı 20 cc alamadı. Gazını çıkarttık onu da aldı. Eğer emzirmeden sonra mamayı da alıyorsa bilki doymuyordur.

Son düzenleme:
Bu düzen annemin yanında kuruldu cts evimize dönüyoruz bakalım bizi neler bekliyor yalnız.

Çınarlıdaki yıkamayın dedi bizde yarın bahadır beye götürücez bakalım o ne dicek biz emmeye alışamadık tutmuyor bir türlü yaklaştığı an başlıyor bağırmaya
Çınarlıda bize erkek doktor geldi yıkayın dedi canım. Bahadır beyde yıkayın diyecek kesin. Biz bir gün arayla yıkıyoruz yıkanan bebek çok çabuk büyüyor gelişiyor rahatlıyor uyuyor. Ben herkese tavsiye ederim. Biz 1 gün arayla yıkadık hala da yıkıyoruz biraz daha soğuyunca 2 güne bire döneriz herhalde.

Gaz için sab.simplex ilaç kullanıyorum gogus icin e vitamini evicap ve lansinoh suruyorum her emmeden sonra yaraya madicasol iyi geliyo ama temizlemek zor sürekli emzirdigim iz icin
Sab simlexin faydasını görüyor musun canım görüyorsan anlatır mısın nasıl bir değişiklik gözlemlediğini. Kuzende bugün söyledi sab simlex verin gece rahat etsin çocukta dedi. Biz zinco aldık hala çok gazı var bebeğimin.

Emzirirken kolumda terliyor bizimkininde kafası. Hemde nasıl kokuyorlar terleyince 1 gün arayla yıkıyoruz bizde hasta olmasın diye. Kolumada ince bir bez koyuyorum artık kafasını üstüne koyuyorum uzun kollu giysem sorun olmucakta kısa kollu giyince benim kolumla elanın kafa temas ediyor saçları ter içinde kalıyor.

Ben daha dogurmuyormusum kızlar açılmam yok ntsde de sanci cikmadi bu kez.. telaslandirdi bizi sipa ama yok daha bi aksiyon.. Allah doguramayanlarimizin yardımcısı olsun, ctesiyr kdr bisey olmazsa tekrar gidicez, dr 41i cok beklemem ptesi salı yatış verip suni sanci deneriz dedi

Sab simplex için gözlem yapamıyorum yani Gaz çıkarırken çok ikiniyo ama çıkarıyo bence iyi geliyor epeydir kullaniyorum eczacı Tanıdığım rahatlıkla kullan dedi zaten iki buçuk aydan sonra gerek kalmıyor çocuk rahatliyo dedi tanıdığım onun kızının kini verdi bana . Tek sorun gax ilacını yemekten önce vermem gerekiyo yoksa kusuyo

Benim 1 ay oldu zaten 4 ay yazın ter den olduk bide şimdi hala terliyoruz işimiz zor söyle mislerin gibi kokarak temiz fonlu saçlarla yatmak hayal artık

Kıyamam ben onaaa. Tabiki en önce anne sütü ama zaman zaman takviye şart gibi oluyo. Bnde çok özeniyorum mamayı agzına Sürmemiş bebeklere. 100 cc oldukca iyi bi miktar demekki bebiş çekemiyo o kadarını. Ve şöyle bi faktör var canım. Yaglı proteini bol süt doyurucu oluyor bu da annenin iyi beslenmesiyle mümkün. Doktorumuz sen iyi beslenki su fıskırmasın bos bos doyursun bebişi demişti. Eger gazdan vs olsaydı mama içincede ağlardı burda sorun doyma hissiyle ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…