2015 Ekim Anneleri

Sağıncada pek çıkmıyor 3 çay kaşığı anca mamayı 60 cc içiyor memeyi emmek istemiyor hiç mamanın yarısını veriyorum biraz doyunca deniyorum ama yok yani sinirinden çığlığı basıyor
Cnm sağ o zmn 2 saate bir göğüslerini önce emzirmeyi dene savaş ben dünden beri savaşa pes etmeden devam ediyorum çok kızarır bozarırsa sağıp veriyorum dünden beri 1 kez mama verdim sadece. Eğer emmiyorsa sende sağmazsan azalıyor süt 2 saate bir boşalt göğüsleri mamadan önce sütünü içir az geliyor diye stres olma benimde önce 3-5 damla 10cc 20 cc derken şimdi 60 cc ye kdr yükseldi ve sürekli su içiyorum helva hoşaf incir tavuk suyuna çorba dereotu fln derken gitgide artıyo inat yap biraz savaşı sen kazan bebeğin için üzülmeyip biraz azim gerekli

Sürekli deniyorum ben de ama kimse anlamıyor beni sağınca da çıkmıyor ki benimki kabullendim artık

Ben çok severim ve hamileliğimde heep yedim. Annemde süt yapar diye yapıyor. Napcaz ki... Daha kısır yiyecektim, bol dereotlu o da çok süt yapıyormuş.

Bende hamileliğimde kilo yapar bebişe diye hep yiyordum, belki sizde gaz yapmaz canım. Bizde yaptı uzun süre hasret kalıcam sanırım bulgur pilavına

Denedim canım herşeyi ama olmuyor

Allah allah çok ilginç canım ya, hemşireler sıktıra sıktıra çıkarıyorlarmış, hastanede farketmediler mi ucunun çıkmadığını?

Canim pes etmeden emzir o çektikce gelcek.1 gün bekledim sonra geldi sütum tam.agiz sütü nu bile sık sık ver.

Sağıncada pek gelmiyor 10 cc bile getçi ben hata ettim galiba 2 saat 1 sağmadım gecede çok uğraşmıyorum birde çok bağırınca annem alıyor hemen baya ağlıyor

İnş bir an önce artar ve alır memeyi bu sefer mamaya biberona çok alıştı 2 saatte 1 60 cc içiyor daha versek içicek oburix

Kızlar bebeğimin ayaklarının derileri soyuluyor, bu normal bir şey mi?
Küçük küçük mu canim.. bizim de ilk banyosundan sonra oldu göbek ve ayakları soyulmaya basladi doktorumuz bebek losyonu kullanin dedi. Sonuçta bebekfarklo bir ortama uyum sağlıyor dedi.

açılma olmazsa benim sonum da öyle demek ki.. dr.um sezeryan yanlisi ille sezeryan demiyor bu hoş ama iste suni de cok zor diyor herkes.. hurma yiyorum ama zobiska nin ebe tavsiyesi koca desteği mi.alsam artik napsam yaa..
Hahahhaa bebeğim ben başladım desteğe valla, çoh ta hoş oldu ama hala tık yookkkkkk yani napacaz her gece her gece mi arkadaş neyse hergün ılık duş, memişlere masaj, yürüyüş felan bakalım nolcak

Küçük küçük mu canim.. bizim de ilk banyosundan sonra oldu göbek ve ayakları soyulmaya basladi doktorumuz bebek losyonu kullanin dedi. Sonuçta bebekfarklo bir ortama uyum sağlıyor dedi.
Göbeğinde vardı, doktor onlara normal demişti. Sonradan ayaklarında da olmaya başladı. Daha doktora gitmedik o yüzden soramadım bunu. Büyüdüğünden kaynaklı gibi duruyor, bende bebe yağıyla masaj yapayım banyo yaptırdıktan sonra.

Ev tipi ana kucağı kullanıyor musunuz anneler ?Kullananlar memnun mu tavsiye edebileceğiniz bir model marka var mı ?
Bn daha dun ldim e bebekten cnm sunny baby cok memnun kaldim kixim yatiyor hem pilli hem adaptorlu bn tek yatirdigimd pille calistiriyorum yanindayken adaptorler korkuyorum tek oldugunda elektirige baglamaya

Kizlar herkesin ortak sorunu gaz sanirim. Kivraniyo yavrum ya ekim bebekleri pek bi gazli cikti. Metsil dala verdim ama galiba etki etmiyor.

Saglik ocagina gidip d vitamini damlasi alan annisler damlayi direk agzinami damlatiosunuz mamaya koysak olurmu bazen azindan atio suyu falan disari cikariorda ve gunde bir defa sabah aksam fark edermi bebegim agladigi icin durup soramadim bisey hemsireye foruma yazarim dedim bilgisi olan annisler yardimm edebilirmisiniz

Benim yasamda tam anlamıyla aynı. Biraz geç kontrol ediyorum yazışmaları , alıştı mı okula ? Ben doğumdan 2 ay önce denedim cok ağladı vazgeçtim , Sak'ın sen pes etme, alışmayan cocuk yok alışmayan anne baba vardır demişlerdi ama benim velet hem baba o hafta İtalya a dönünce, bir de ben onu okula bırakınca evde balkona bile çıksam Çığlık çığlığa anne gitme diye aglayınca, haftasonu vazgeçtim ve cokta pişman oldum. Gerçi bizimkinin yasıda küçüktü ve 5 gün boyunca okuldada ağlayıp durmuştu, biraz mutlu görsem zaten bende motive olurdum ama gecti hitti işte...
Biz de İtalya a döndük Cumartesi . Hepimiz nezle mi grip mi neyse ondan olduk , bir haftadır kötüyüz . Ufaklık biraz önce ağzından burnundan kustu cok korktum. Gecede kaloriferden mi ne hırlayıp duruyor zor nefes alıyor Kafayı yiyeceğim ama gündüz Birsey yoktu şükür ... Nasıl atlatıcaz bilemiyorum.

Buradan da Eren in kreş başvurusu kabul edilmiş, 9 Kasım da ilk hafta hergün 1 er saat gidilecekmiş, sonraki hafta onu tek bırakıyormuşsun. Bizimkini nasıl bırakırım, yavrum 2 yasında, sokaktakilere abi abla birseyler anlatıyor kimse tepki vermeyince üzülüyor

Sağıncada pek gelmiyor 10 cc bile getçi ben hata ettim galiba 2 saat 1 sağmadım gecede çok uğraşmıyorum birde çok bağırınca annem alıyor hemen baya ağlıyor
Canım bırakma peşini sağ. Artacak o. Bol bol su iç. Bana en çok su yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…