2015 Ekim Anneleri

Şimdi de bebeğin 40 banyosu tribine girdiler ya ben nefret ediyorum herşeyden. Kaynanam soruyor annem soruyor yine olaylar olaylar. Bakalım nasıl kavga edeceğiz bu sefer.

Merhaba kizlar artik nadiren bakabiliyorum foruma herkes iyidir insallah..
biz de bugun 16 gunluk olduk gobegimiz hala dusmedi dusmeye de niyeti yok gb hala yikamadik tabi dusmeden yikayanlar olmus sanirim gecen gun gormustum bize yikamayin dediler anlamadim her dr farkli ben de mikrop kapar diye hic denemedim..
Kumsal artik memeyi az emiyor 10 dk biri 10 dk biri deniyor ama benimki birini 10 dk zor emiyo emerken uyuyo sonra almiyo..gece yerine yatirinca basliyo kivranmaya memede uyumak istiyo hic uykum yok gunduz de uyuyamiyorum 1 saat anca oyle olunca geceler zor geciyor..
bi de burnumuz hala tikali otribebe yapiyoruz biraz rahatliyo..
pisik icin bepanthol zeytinyagli cok iyi geldi tavsiye ederim..
benim kizin da soyulmalari var normal yazanlar olmus sevindim hatta goz kapaklarinin ustu soyuluyo
statistician41 omer bebekten haber var mi kizlar sayfalari okuyamiyorum artik sonlara bakiyorum anca..

Cnm gece sut sağ biberonla ver 2 saat ıyur emzirinve saat bası uyanısn perişsn olursn tabi .
Şahsen ben öle yağıyrm yoksa gündüz hiç ayakta duramam

Kızlar mama alıcam golden goat mı sma mı?
Cnm ben mama kullanmaidm ama arkadasim sma veriyordu memnundu sadece coknkotu koktugunu soylemisti..bi de sen tedbir amacli mi mama veriyorsun sutun var bildigim kadariyla ben hic mama vermedim ama gece cok zor oluyor artik uyku felan kalmadi azcik mama versem mi diye dusunmeye basladim..sonrada sutum var diye icim rahat etmedi almadim

Insallah gecer canim ya gaz sorunumuz cok bizim uyurken birden ciglik cigliga aglayiveriyo
Ay bizimki de öyle ya.. Kıyamam yavruslaraa..

Canım bizim bebişin sariligi ancak 3. haftada düşmeye başladı, ki 9a düştü en son. Bir daha baktirmadik ama insan anlıyor, azalıyor şükür yavaş yavaş. Sen doktorun dediğini yap, stres yapma. Emiyorsa, kilo da almışsa maşallah
Geçecektir canım. Göbeği de düşer 10-12. güne kadar. Biraz sabırsızsin belki de
İyi olacak canım..

Bize de Aguline diye bir ilaç verdi ama pek fayda görmedik sanki. Günde 3 kere 1 çay kaşığı dedi. Senin dediğine de bakiyim bi canım. İnşallah işe yarar, saol..
Gaz için sab.simplex ilaç kullanıyorum gogus icin e vitamini evicap ve lansinoh suruyorum her emmeden sonra yaraya madicasol iyi geliyo ama temizlemek zor sürekli emzirdigim iz icin
Evet ya.. Temizlemek zor diye, temizlemek gereken kremleri tercih etmiyorum ama böyle de acı çekiyorum. Dediklerini de deniyim. Ne duysam deniyorum, napiyim.. Saol canım..

Şimdi de bebeğin 40 banyosu tribine girdiler ya ben nefret ediyorum herşeyden. Kaynanam soruyor annem soruyor yine olaylar olaylar. Bakalım nasıl kavga edeceğiz bu sefer.
Ayyyy biz bu pazar neler neler yasadik,ams icimdeki herseyi doktumm ustumden yuk kalkti cnm cocugumu kucaktan kucaga aldilar telef ettiler ertesi gun gobehinde hafif kanama oldu sizin yuzunuzden dedim saydirdim artik kucak yasak dedim ayy benm annem babam abim almaya korkuo cocugu kucagina bunlar top gibi bi o bi bu cnm sende bildigini okumalarina izin verme yoksa ipin ucu kactimi birdaha bisey diemessin taviz verme...

Bugün nasıl bir gün gecirdm bilmiyrm bnmki sabah 5 ten beri ayakta sürekli mızmız kucağıma alıyorm susuyor kafayo yedim resmen.
Uyuyor hamağa koyuyorum sallıyorm kosa koşa mutfaga bi soğan soy hoppp alperenin çığlıkları odaya geri tekrar salla koş koş mutfağa yemeğe kaldığın yerden devam 3 saatte 3 çeşit yemek aferim bana
Pert oldum hala uyumadı çıldrcam resmn kızlar eşimi dörtgözle bekliyrm
Dün deliksiz uyuyan kuş bugün ayakta gün günü tutmuyor.
Birde tam uyuyor çığlık basıyor sonra tekrar uyuyor niye ki :/

Deneyeceğim artık sağöayıda denedim 2-3 çay kaşığı anca ama bu dr eskiden sağmamı vardı ne sağcaksın dedi diğeride dolduğunu hissettiğinde sağarsın dedi şimdilik beslenmeye dikkat edicem

Ben cay kasığıyla iki defada veriyorum

Bizdede durumlar böyle canim uykusuzluk bir yandan yorgunluk bir yandan emzirmekten belim sırtlarim agridi aman süt olsunda emzireyim bir saattir uyuyor baya daldi bütün gün huzirsuz uyudu uyandi agladi durdu

Gözünaydın canım cok sevindim

Cnm benimde sutum var ama bazen gece 12 gibi mama veriyorum cunku surekli emdigi icin sutum dolmuyo mama verince baya uyuyo hemde doymus oluyo dinlenmiste oluyorum oyuzden oyle dusunme bu arada sma veriorum memnunum kotu kokmuyo

Canım ben gece 12 gibi biberonla mama veriyorum kilo almasi güzel ama gece oluncaya kadar cok sık emiyor sütleri bitiriyor

Canim ayni biz gibisiniz bak benimki 38 gunluk oldu hala bi memeyi on dk zor emiyo öbür memeyi vermeme kalmadan uyuyo sonra yatiriyorum tekrar he heee aglamaya basliyo memeye gelince susuyo. Halbuki guzelce emse oda uyuyacak bende

Kızlar kafayı yiyecem ya.bugün 1 aylık olduk gece 1 saat uyuyo o kadar onun dışında uyku yok gündüz desen beşiği sallaya sallaya 2-3 saat ancak uyuyo. Emziriyorum sütüm çok sürekli emmek istiyo. Doktora söylüyorum sakın mama verme diyo.bikaç sefer verdim ama yine uyku yok.doymuyo olsa 1 ay da 1 kilo almazdı heralde.gaz sıkıntımız var.her gün 1-2 saat uyku uyuyorum başka yok.napıcam ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…