- 6 Ağustos 2013
- 765
- 445
- 123
ben varim canim sezeryan oldum 1 hafta sutum gelmedi ssgiyodum anca 20 cc cikiyodu sonra yavaw yavas acildi memene sekerli su damlat ben bi kere bal bile surdum merak etme alir ama hergun ver memeyi sut olmasada ver ben hep verdim su an emziriyorum artik pazar 40imiz cikiyorBugün sadece 1 göğsümü 10 dk emdi öyle çok verimli değil ama en azından tuttu sonra sağmıştım 2 göğüsten 20 cc anca onu da annem artık mama zannedip dökmüşçok üzüldü bişi diyemedim napsam isteyerek olmadı sonuçta şimdi sağdım 10 cc çıktı
Hastanedeki hemşireye çok pis ah ettim ablam demiş biberonla değil kaşıkla verelim ben 1 ay uğraştım sonra alıştırcam diye demiş hemşire bişi olmaz diyip vermiş biberonu
Var mı böyle biberondan memeye geçişi başaran morale çok ihtiyacım var
Biz de deli gibi emiyoruz ama kiloların hepsi duruyor çıldırıciiimmm yaKızlar 10 gün oldu doğum yapalı sezeryan oldum . Toplamda zaten 10 kg almıştım ve hepsi gitti aldığım kiloların emzirince bu kadar çabuk kilo vereceğimi hiç düşünmemiştim:)
Gittim canım baktrdm tansiyona 12 8 çıktı normal dediler :S biraz daha iyiyim çok teşekkür ederim kuzum :* afedersinz biraz ishal olmuştm bugün çok su mu kaybettim ondan mı oldu anlamadm... bolca su içiyorum umarm daha iyi olurum
Ben de doğduğu günden beri emziriyorum, okadar efor kan ter bol bol su 10 günde anca 6 kiloBiz de deli gibi emiyoruz ama kiloların hepsi duruyor çıldırıciiimmm ya
Kizlar bebeginiz icin demir ilaci verdi doktor bize verdi bi akrabamiz cocuk dr ona sorduk kesinlikle 4 aydan once kullanma dedi siz kullaniyo musunuz
Evet bahadır bey bana da önermedi. Hiç verme dedi ki benim o zaman gelen sütüm yoktu. Ebeye yönlendirdi beni ebe sıktı etti emmeyi gösterdi eve gittim ucu taktım sütüm geldi ama mama olmasa ben yanmıştım.O hiç bir mamayı önermiyor kesinlikle verme mama dedi ama hiç emmiyorki nasıl vermiyim çınarlıdaki yeliz hanım önermedi diğer herhangi bir markayı kullan dedi
Kızlar 10 gün oldu doğum yapalı sezeryan oldum . Toplamda zaten 10 kg almıştım ve hepsi gitti aldığım kiloların emzirince bu kadar çabuk kilo vereceğimi hiç düşünmemiştim:)
Verirsin Can'ım belki bünyeden kaynaklanıyodBiz de deli gibi emiyoruz ama kiloların hepsi duruyor çıldırıciiimmm ya
canım benimde ağrılarım devam ediyor tamamiyle geçmedi ,özellikle tuvalette çok acıyor. Hapşırırken, öksürürken bile korkuyorum.eski halimize tamamiyle dönmemiz zor tabi ama inşallah daha iyi oluruz...bende9 gün önce sezeryan oldum iç dikişlerinde hala acıma varmı özellikle yan yatarken hala biraz canım yanıyor hala eski halime dönemedim sende durumlar nasıl
Ay pardon canim yaaKuzum yokk benimki daha doğmadı bileeee
inşallah cnm ya normalde kilolu biri değildim ama bu kilolar nasıl gidecek düşünmeye başladım bu kadar az gideceğini tahmin etmedim doğumlaVerirsin Can'ım belki bünyeden kaynaklanıyod
canım benimde ağrılarım devam ediyor tamamiyle geçmedi ,özellikle tuvalette çok acıyor. Hapşırırken, öksürürken bile korkuyorum.eski halimize tamamiyle dönmemiz zor tabi ama inşallah daha iyi oluruz...
Biz d vitamini kullanyrz sadece canim demir daha sonra başlanyr diye biliyorum. .Kizlar bebeginiz icin demir ilaci verdi doktor bize verdi bi akrabamiz cocuk dr ona sorduk kesinlikle 4 aydan once kullanma dedi siz kullaniyo musunuz
bende9 gün önce sezeryan oldum iç dikişlerinde hala acıma varmı özellikle yan yatarken hala biraz canım yanıyor hala eski halime dönemedim sende durumlar nasıl
Kiyamam okadar bunaltma kndni cnm. Uyudugu ana birak evin isini yemegi vs giyin at kndni dsari iyi gelicek. Uyuyaklma knusu kabus resmn uykumO
offf kızlar benim de aklım gidiyor uyurum diye ya özellikle gece
20 gün oldu bir allahın kulu gelemedi öldüm bittim inanın
Annem de grip oldu o bitti dişi apselendi
Eşim desen bir işin ucundan tutmuyor
Bazen korkuyorum yığılıp kalıcan bir yerde
O kadar sinirlerim bozuk ki gecen makası alıp saclarımı kestim yamuk yumuk
Offff offfff
inşallah cnm ya normalde kilolu biri değildim ama bu kilolar nasıl gidecek düşünmeye başladım bu kadar az gideceğini tahmin etmedim doğumla
Sart degil cnm. Sadece su buyumesi icin cok iyi ve rahat uyutuyo. Biz iki gundur yikamiyoruz usutmus gibi diye. Ama kustukca gunde iki kez yikadigimizda oldu dogaclama yani.kizlar gobek bagi dustukten sonra, bebegi hergece yıkamak şartmi?
Geçmiş olsun cnm aman dikkat et havalarda boZdu sende ateş var üşütmüş olabilirsinGittim canım baktrdm tansiyona 12 8 çıktı normal dediler :S biraz daha iyiyim çok teşekkür ederim kuzum :* afedersinz biraz ishal olmuştm bugün çok su mu kaybettim ondan mı oldu anlamadm... bolca su içiyorum umarm daha iyi olurum
Rezene icir 3 çay kasigiAy uyumuyor aglio gazi var napicambende oturdum agliuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?