2015 Ekim Anneleri

ben varim canim sezeryan oldum 1 hafta sutum gelmedi ssgiyodum anca 20 cc cikiyodu sonra yavaw yavas acildi memene sekerli su damlat ben bi kere bal bile surdum merak etme alir ama hergun ver memeyi sut olmasada ver ben hep verdim su an emziriyorum artik pazar 40imiz cikiyor

Kızlar 10 gün oldu doğum yapalı sezeryan oldum . Toplamda zaten 10 kg almıştım ve hepsi gitti aldığım kiloların emzirince bu kadar çabuk kilo vereceğimi hiç düşünmemiştim:)
Biz de deli gibi emiyoruz ama kiloların hepsi duruyor çıldırıciiimmm ya

Canim bu ishal isi pazar günü beni de vurdu, ama bi gün sürdü. Haşlanmış patates ye, bilmiyorum son hafta belirtilerinden biri ishal..aşağı baskı yaptığından mi bilmiyorum ishal olmasam da günde 2-3 kere çıkıyorum tuvalete Afedersiniz

Kizlar bebeginiz icin demir ilaci verdi doktor bize verdi bi akrabamiz cocuk dr ona sorduk kesinlikle 4 aydan once kullanma dedi siz kullaniyo musunuz

Ben demir ilacı kullanıyorum bebeğime deviti veriyoruz sadece neden killanma dedi acaba nedenini sorup mantıklı olana sen karar ver derim artık kendimiz dr olucaz bu gidisle

O hiç bir mamayı önermiyor kesinlikle verme mama dedi ama hiç emmiyorki nasıl vermiyim çınarlıdaki yeliz hanım önermedi diğer herhangi bir markayı kullan dedi
Evet bahadır bey bana da önermedi. Hiç verme dedi ki benim o zaman gelen sütüm yoktu. Ebeye yönlendirdi beni ebe sıktı etti emmeyi gösterdi eve gittim ucu taktım sütüm geldi ama mama olmasa ben yanmıştım.

Kızlar 10 gün oldu doğum yapalı sezeryan oldum . Toplamda zaten 10 kg almıştım ve hepsi gitti aldığım kiloların emzirince bu kadar çabuk kilo vereceğimi hiç düşünmemiştim:)

bende9 gün önce sezeryan oldum iç dikişlerinde hala acıma varmı özellikle yan yatarken hala biraz canım yanıyor hala eski halime dönemedim sende durumlar nasıl

Biz de deli gibi emiyoruz ama kiloların hepsi duruyor çıldırıciiimmm ya
Verirsin Can'ım belki bünyeden kaynaklanıyod
bende9 gün önce sezeryan oldum iç dikişlerinde hala acıma varmı özellikle yan yatarken hala biraz canım yanıyor hala eski halime dönemedim sende durumlar nasıl
canım benimde ağrılarım devam ediyor tamamiyle geçmedi ,özellikle tuvalette çok acıyor. Hapşırırken, öksürürken bile korkuyorum.eski halimize tamamiyle dönmemiz zor tabi ama inşallah daha iyi oluruz...

inşallah cnm ya normalde kilolu biri değildim ama bu kilolar nasıl gidecek düşünmeye başladım bu kadar az gideceğini tahmin etmedim doğumla

Benim de 8 gün oldu canım daha yeni yeni acısı çıkıyor. Sanki dikişler de değil üst tarafı acıyor. Bir de dikişlerde hafif şişme var gibi sizde de var mı böyle bir durum? Çevremde yakında doğum yapmış kimse de yok soramıyorum

Kiyamam okadar bunaltma kndni cnm. Uyudugu ana birak evin isini yemegi vs giyin at kndni dsari iyi gelicek. Uyuyaklma knusu kabus resmn uykum
Iyice acilmadan almiyorum kucagima ki yTarak emzirmeyi aklimin ucundan geciremem zaten. Bn emme seanslari gece kisa sursun derken bicirigim yalamayi ogrendi gayet egleniyo:) gecicek bu gunlerde.. Daha neler ne heyecNlar paylsicaz

inşallah cnm ya normalde kilolu biri değildim ama bu kilolar nasıl gidecek düşünmeye başladım bu kadar az gideceğini tahmin etmedim doğumla

Ben de daha yarısını bile veremedim kilonun 19 kilo almıştım bugün itibariyle sadece 8 kilom gitti hastanedrn geldiğimde 5 kiloydu bu

kizlar gobek bagi dustukten sonra, bebegi hergece yıkamak şartmi?
Sart degil cnm. Sadece su buyumesi icin cok iyi ve rahat uyutuyo. Biz iki gundur yikamiyoruz usutmus gibi diye. Ama kustukca gunde iki kez yikadigimizda oldu dogaclama yani.

Geçmiş olsun cnm aman dikkat et havalarda boZdu sende ateş var üşütmüş olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…