- 21 Mart 2014
- 167
- 107
- 103
Ay uyumuyor aglio gazi var napicambende oturdum agliuorum
goz capagina cay suyu onerdi doktorumuz cnmKizlar otri bebeyi kullananlariniz nasıl kullandı bi anlatabilir mi bide göz capagi için anne sütü iyi gelio die konuşulmustu yanlış hatirlamiyorum dimi
cnm anne sutune en yakin mama holle diyorlar... denedinmi bilmiyorum. birde kusuyorsa yenidogan reflusu olabilir. besledikten sonra dik pozisyonda tut (basi midesinden yuksekte olacak)hemen yatirma 15 20 dk. sonra yatir kusmaz. benim kizimda olmustu mamadan sanmistim degismistim ama mamadan degilmisKızlar sma mama bize iyi geldi sanki tabi ki ela bu mamayıda reddetmedi ama aslında gece anlıcaz.
Ben kullanıyorum cnm rahatlatiyo bebegimi serum fizyoloji damlatiyorum sonra onunla cekiyorum sümüğü yavsiye ederimKizlar otri bebeyi kullananlariniz nasıl kullandı bi anlatabilir mi bide göz capagi için anne sütü iyi gelio die konuşulmustu yanlış hatirlamiyorum dimi
Teşekkürler canım birde onu deneyimgoz capagina cay suyu onerdi doktorumuz cnm
Ben kullanıyorum cnm rahatlatiyo bebegimi serum fizyoloji damlatiyorum sonra onunla cekiyorum sümüğü yavsiye ederim
Evet canim zaten her bebek kullanmalı artık kaloriferlerde yaniyo çünkü bebek nefesi burnundan alıyor tıkanırsa yavrucaklar uykusundan uyanıyo mutlaka temin etSerum fizyolojigi eczaneden mi aldın canim
Canım geçecek bu gunler ama bebeğin için keşke içmesen sigara ben agustosta dogum yaptim şimdi şimdi kensime geliyorum inanki geçiyor sabret birazKızlar sigaraya yine basladım ben
Biliyorum zararları ama işte
Kafam yerinde degil ya
Eşime yalvardım artık erken gel bak biraz diye
20 gundur total 30 saat uyumadım
Canım anne sütü damlattım ben. Hem hemşire hem doktor önermişti. Bir de masaj yaptım. Çok şükür 2-3 gündür çapaklanma yok bizde.Kizlar otri bebeyi kullananlariniz nasıl kullandı bi anlatabilir mi bide göz capagi için anne sütü iyi gelio die konuşulmustu yanlış hatirlamiyorum dimi
İnşallah canım yaCanım geçecek bu gunler ama bebeğin için keşke içmesen sigara ben agustosta dogum yaptim şimdi şimdi kensime geliyorum inanki geçiyor sabret biraz
Gecmıs olsunKızlar bugün neredeyse giremedim. Doğum yapanlar varsa gözleri aydın olsun, sağlıkla büyütsünler. Bekleyen annelerimiz inşallah sağlıkla sizler de kavuşursunuz.
Ben çok kötü grip oldum. Bebeğim de hapşırıyor. Bir de uykusuzluk başladı yine gece olunca. Baya huzursuz. İnşallah toparlarız bir an önce.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende yalnızım 10 gün annem yanımdaydı sonra gitti sonra herşeyi tek başına ben yaptım esim işe gittiği için inada bişey diyemiyodum ancak izinli oldugu gun bebekle ildilenebiliyodu banyo yapamiyorum terliyorim kendimden tiksinmistim sütüm az geliyo herşey o kadar coktuki bide çalışan biri için bu kadar uzun sürede evde kalmak psikolojim alt üst oldu enfeksiyon kaptim acilde yattim ama bebegine sarilinca geçiyo yeni yeni bağını kuruyosun 40 bi çıksın azıcık sik dişiniİnşallah canım ya
Korkularım cok degıstı
Bebegım için
Manyak gibi birşey oldum
Konusacak kimsem yok bu donem
Dedim ya daha bugun annem geldi
Banyo bile yirmi gunde ıkı kez yapabıldım
Kime sorsam hep birileri varmış yanlarında
Gecen gece ınanırmısın aglamamdan apartman ayagı kalktı
Frenleyemıyorum kendımı
Boğazımda yanma ile başladı benim de.Gecmıs olsun
Bende de yanma vardı bogazımda
Nurofen ıc demıstı dr
Kullandım ıyı geldı
Yıne de sor druna
Canım bizim hiç kusma problemimiz olmadı çok şükür. Bizim doymama ve uyku problemlerimiz var hatta şuan bayılmak üzereyim uykusuzluktan.cnm anne sutune en yakin mama holle diyorlar... denedinmi bilmiyorum. birde kusuyorsa yenidogan reflusu olabilir. besledikten sonra dik pozisyonda tut (basi midesinden yuksekte olacak)hemen yatirma 15 20 dk. sonra yatir kusmaz. benim kizimda olmustu mamadan sanmistim degismistim ama mamadan degilmis
Çok geçmiş olsun canımKızlar bugün neredeyse giremedim. Doğum yapanlar varsa gözleri aydın olsun, sağlıkla büyütsünler. Bekleyen annelerimiz inşallah sağlıkla sizler de kavuşursunuz.
Ben çok kötü grip oldum. Bebeğim de hapşırıyor. Bir de uykusuzluk başladı yine gece olunca. Baya huzursuz. İnşallah toparlarız bir an önce.
Maşallah iyi gitmiş. Ben de 14 almıştım. 6 gün oldu doğum yapalı. 7 kilo gitmiş. Kalanı o kadar çabuk gitmez gerçi ama iyi sayılır.Kızlar 10 gün oldu doğum yapalı sezeryan oldum . Toplamda zaten 10 kg almıştım ve hepsi gitti aldığım kiloların emzirince bu kadar çabuk kilo vereceğimi hiç düşünmemiştim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?