Kizlar ben anne olmayi haketmedim cok agladim iki gundur cok agr gribim dikislerim hala sizliyo agryo sukur ama ben sinirlenip ogluma bagirdim sonra da o masum masum guldu oturdum agladim kolumda derman yok tutuo emzrmeye altini da annem degstryo bagrdim diye annemde bana gucendi el kadar bebek sabirli olcan dedi ama memeyi tutmayip gece 1 5 arasi ayaktayım esim de uyumuyo kucagnda avutuyo ama meme emecek vs uyuyamadm cok agir geçiririm oldum olası zaten...Rabbime dua ediyor sabir ver guc ver diye...hepimze kolaylik versin Rabbim guc versin
Canim sen dene cikyo cekince..insallah yoktur tatlim bizimkinden geldi uzuluyorm onlar minnak insallah hasta olmazlar Allah hepimizin yavrusunu korusunBen bizim kuzunun burnuna baktım ama göremedim bir şey. Acaba tıkalı mıdır ki? Ben de bakayım tekrar. İnşallah iyileşiriz canım hemen
Benim görümcede elini agzına soktu cocugunKv sevmeye gelince oglumu kucagindan iki dk indirmiyo Karnı yeni doğan çocuğu battaniyesine koyup sallamak istiyo gazı var diye çok yüksek yastığa koyup beli boşlukta bırakıyo uyarınca da surat yapıyo tez zamanda Sıyırıcam! !!oğlum geldi 3 kişi olacaktık olduk 5!!!!her akşam aramadan zamansız sevmeye geliyorlar 40 çıkınca da böyle olursa akıl sağlığı bozuk annesi olacak yavrumu n
Sagolasim canim insallah gecer kendimi taniyamadm utandim kendimden minicik yavruya kizdim cok uzuldum o napsin ama insallah duzelirAmin canım aynı şeyi tanıdığım iki taze anne de yaptı inan o an yorgunluk çaresizlik Ten geçecek onlarında geçti bitti
Bıktım şu bebekleri oyuncak gibi sevmelerine. Yahu bu çocuk emecek uyuyacak büyüyecek. Oyuncak değil. Sırf egolarını tatmin ediyor bencillerKv sevmeye gelince oglumu kucagindan iki dk indirmiyo Karnı yeni doğan çocuğu battaniyesine koyup sallamak istiyo gazı var diye çok yüksek yastığa koyup beli boşlukta bırakıyo uyarınca da surat yapıyo tez zamanda Sıyırıcam! !!oğlum geldi 3 kişi olacaktık olduk 5!!!!her akşam aramadan zamansız sevmeye geliyorlar 40 çıkınca da böyle olursa akıl sağlığı bozuk annesi olacak yavrumu n
Foto instagramda canım.Cnm resim kacıncı sayfada göremedim bende alıcam ama kararsızım
Canım şuan 3. haftadasınız 90 cc hazırla zaten içebileceğini alacaktır. Muhtemelen 70 içer başta. Bizimde öyleydi şimdi 90 bitiyor.Kizlar acil yardim
18gunluk olduk bugun kac ml mama vermeliyim 2 saattir uyanik ara ara emiyor hala istiyor uyumuyor bi turlu
Ben bir kaç kere kullanıp bir daha kullanmadım. Ela zaten artık içine sığmaz. Yan yatırıp sırtına yastık daya.Kızlar bebekleri nasıl yatırıyorsunuz
Gece kusmalarına karşı
Yan yatırma yastıgı aldım ama bebek iki büklüm kaldı
Ne yapmalı sizce
Kusar gece düz yatarsa diye korkuyorum
Masallah masallah annesi cok tatlisSelam kızlar. Dün doktorda aşı sendromundan mıdır bilinmez kızım bütün gece uyumadı, uyutmadı. Emzirirken "bütün gün hiç kaka yapmadı " demem ile gökgürültüsüne benzer Bir ses çıktı kızımın totosundan. Double yapmış sağolsun. Üstü başı kaka olmuş. Bügünde benim gecikmeli olarak sezaryen dikişlerim alındı. Neden estetik dikiş yapmadı anlamış değilim. Bu salaklığı yaşattı banabugün hassasım. Yorgunluk, uykusuzluk, doğum, dikiş aldırma, bebeğin kontrollerde ağlaması, aşı da ağlaması, 4 hafta kayınvalide ile aynı evi paylaşmak... Uslu bir kız olursam şirinleri bile görebilirim umuduyla sabır gösterdim ama affedersiniz babaları gördüm neyse psikolojim ve vücudum isyan etti. Önce gök gürültüsü ardından sağanak yağış ve sel olan gözyaşlarım ile final yaptım. Oh be dünya varmış. Pek bi rahatladım. Ekim'in son günleri. Hadi bakalım güzel anneler bebişlerinize hayırlısıyla kavuşun. Bebek büyüten anneler biraz daha sabır. Herşey düzene girecek. 2-3 aylık olana kadar zorlayacak bu sevimli canavarlar bizi ama sağlık olsun. Herşeye rağmen değer. Sağlıkla kalın ha bu arada doğum yapan annelerimiz olduysa tebrik ediyorum. Kocaman öpüyorum. Kızım da ellerinizden öper teyzeler daisyler :))
Tuzlamadık devamlı kolumda emerken alnı saçları terliyor banyo yaptırdığımızın ertesi ter ter kokuyor.Biz tuzlamazsak kokacak galiba.simdiden kokuyor sanki
Lansinoh sürüp kapatıyorum silikon göğüs ucuyla.Kızlar gogus ucu yaralari için neler yaptınız çok kotuyumm yardim edin
Sağol teyzesiMasallah masallah annesi cok tatlis
Cnm sagol..zar zor uyudu..sastim kaldim hic bole yapmazdi hergun huyu degisiyo..aksam misafir geldi nazar oldu diyo bizimkiler tesadufmu bilmem onlar gidince uyudu☺Canım şuan 3. haftadasınız 90 cc hazırla zaten içebileceğini alacaktır. Muhtemelen 70 içer başta. Bizimde öyleydi şimdi 90 bitiyor.
ılk kez duyuyorum. Neden tuzluyosunuz bebegı?Biz bugün 12 günlük olduk.dun göbüsümüzde düştübanyomuzu da yaptırdı anneannesi.gerci bu ikinci banyomuzdu.bu arada kızlar bebeklerinizi tuzladinizmi? Biz daha tuzlamadik ama tuzlayacagiz.annem diyor agzina tarçın kafasına zencefil koycaz sonrada yiycez galiba
Kizlar acil yardim
18gunluk olduk bugun kac ml mama vermeliyim 2 saattir uyanik ara
Benim görümcede elini agzına soktu cocugun
Kızdım tabi
Laf anlatmak deveye hendek atlatmak
Kırkı cıkana kadar gelmeseler nolur çok merak ediyorum gerçi bizimkiler işten kaçar
Artık nasılsa ayaklandım gelmeye basladılar
Kızlar bebekleri nasıl yatırıyorsunuz
Gece kusmalarına karşı
Yan yatırma yastıgı aldım ama bebek iki büklüm kaldı
Ne yapmalı sizce
Kusar gece düz yatarsa diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?