Canım biz 15-25arası 60cc veriyoduk ama tabı bu mıktar senı emıyomu ne kadwr emıyo ona göre degısıyoKizlar acil yardim
18gunluk olduk bugun kac ml mama vermeliyim 2 saattir uyanik ara ara emiyor hala istiyor uyumuyor bi turlu
Sagolasim canim insallah gecer kendimi taniyamadm utandim kendimden minicik yavruya kizdim cok uzuldum o napsin ama insallah duzelir
Bıktım şu bebekleri oyuncak gibi sevmelerine. Yahu bu çocuk emecek uyuyacak büyüyecek. Oyuncak değil. Sırf egolarını tatmin ediyor benciller
Selam kızlar. Dün doktorda aşı sendromundan mıdır bilinmez kızım bütün gece uyumadı, uyutmadı. Emzirirken "bütün gün hiç kaka yapmadı " demem ile gökgürültüsüne benzer Bir ses çıktı kızımın totosundan. Double yapmış sağolsun. Üstü başı kaka olmuş. Bügünde benim gecikmeli olarak sezaryen dikişlerim alındı. Neden estetik dikiş yapmadı anlamış değilim. Bu salaklığı yaşattı banabugün hassasım. Yorgunluk, uykusuzluk, doğum, dikiş aldırma, bebeğin kontrollerde ağlaması, aşı da ağlaması, 4 hafta kayınvalide ile aynı evi paylaşmak... Uslu bir kız olursam şirinleri bile görebilirim umuduyla sabır gösterdim ama affedersiniz babaları gördüm neyse psikolojim ve vücudum isyan etti. Önce gök gürültüsü ardından sağanak yağış ve sel olan gözyaşlarım ile final yaptım. Oh be dünya varmış. Pek bi rahatladım. Ekim'in son günleri. Hadi bakalım güzel anneler bebişlerinize hayırlısıyla kavuşun. Bebek büyüten anneler biraz daha sabır. Herşey düzene girecek. 2-3 aylık olana kadar zorlayacak bu sevimli canavarlar bizi ama sağlık olsun. Herşeye rağmen değer. Sağlıkla kalın ha bu arada doğum yapan annelerimiz olduysa tebrik ediyorum. Kocaman öpüyorum. Kızım da ellerinizden öper teyzeler daisyler :))
Ben ayrı odada emziriyorum. Allah kolaylık versin canımSeninki gidiyor bizimki daimi yan apt da bundan sonra aç deyip emziricem sıkılıp gitsinler bi de memede ki çocuğu çekmeye calismiyor mu
Ay yapsınlar artık kasım anası olacaz biz ekimden umudu kestim ama agrilarim artar gibi hiç inanmıyorum dogurucamaIki gundur doğru düzgün kıpırdamayan oglus bu gece costu, aşağıda sürekli bi tuvalet hissi hatta arka tarafımda bile
htys benimki de mi yol yapio acaba
bı bebısler yol yapa yapa malum sıyasetcılerı gectıler valla. Dogum haberınızı almak ıcın foruma gırıp son sayfadan baslıyorum nsılsa tebrık vardır dıye. I ıh yok. Ne nazlılarmıs yahu aaa:)Iki gundur doğru düzgün kıpırdamayan oglus bu gece costu, aşağıda sürekli bi tuvalet hissi hatta arka tarafımda bile
htys benimki de mi yol yapio acaba
Kızlar bebekleri nasıl yatırıyorsunuz
Gece kusmalarına karşı
Yan yatırma yastıgı aldım ama bebek iki büklüm kaldı
Ne yapmalı sizce
Kusar gece düz yatarsa diye korkuyorum
Sağol canım.Allah nazaran saklasin o gözleri çok nazik zarif yüzü var maşallah prensese:)
O kadar spermin içinden benim kız nasıl 1. Gelmiş çok merak ediyorum uyuşuk kizimBu be
bı bebısler yol yapa yapa malum sıyasetcılerı gectıler valla. Dogum haberınızı almak ıcın foruma gırıp son sayfadan baslıyorum nsılsa tebrık vardır dıye. I ıh yok. Ne nazlılarmıs yahu aaa:)htys paytak_paytak_kosan_koala zobiska
Ter kokmasin diye canım büyüyünce hiç kokmayacak :)I
ılk kez duyuyorum. Neden tuzluyosunuz bebegı?
Batıl bi inanç gibi dursada bebek büyüdüüünde çok terlememesi için tuzlanır. Mesela eşimi annesi ii tuzlamamoş hep söyler aşırı terler yazın ben inanıyorum bu yüzden tuzlayacağım göbeğimiz düşüp te ilk yıkamayı yapmadan önceI
ılk kez duyuyorum. Neden tuzluyosunuz bebegı?
90 mııı maşallah canım. Biz 10 günlük olduk sadece gece mama veriyorum emzirmenin üstüne anca 20 en fazla 30 cc alıyor. Biberonla vermiyorum ama kaşıkla vermeye başladım. Önce enjektörle veriyorum onu sevmediCanım şuan 3. haftadasınız 90 cc hazırla zaten içebileceğini alacaktır. Muhtemelen 70 içer başta. Bizimde öyleydi şimdi 90 bitiyor.
Ay yapsınlar artık kasım anası olacaz biz ekimden umudu kestim ama agrilarim artar gibi hiç inanmıyorum dogurucama
Bu be
bı bebısler yol yapa yapa malum sıyasetcılerı gectıler valla. Dogum haberınızı almak ıcın foruma gırıp son sayfadan baslıyorum nsılsa tebrık vardır dıye. I ıh yok. Ne nazlılarmıs yahu aaa:)htys paytak_paytak_kosan_koala zobiska
Batıl bi inanç gibi dursada bebek büyüdüüünde çok terlememesi için tuzlanır. Mesela eşimi annesi ii tuzlamamoş hep söyler aşırı terler yazın ben inanıyorum bu yüzden tuzlayacağım göbeğimiz düşüp te ilk yıkamayı yapmadan önce
Orda bi azim vardı demekki şimdi rakıp yok yeri rahat oh mis:)O kadar spermin içinden benim kız nasıl 1. Gelmiş çok merak ediyorum uyuşuk kizim
Etmemmiiii kız olsaydı hepsi göbek isim nazlıcan, nazlısu, nazlıgul derdik:) ne bu naz böyle:) innnşallah hayırla gelicekler vnm. Doğum saati işte napsakta allahın dediği an gelmeyince olmuyo. Bnm bıdıgımda erkenden geldi biliyosun oyle yazılmıs dmekki. Her gece asel emdıkce dua edıyorum hadı ınsallahAyy canımsin yaa :) :* cok mutlu oldum öyle beklenmek güzel, düşünülmek güzel geldi :* insallah hayırlı guzel dogum hikayeleriyle geliriz biz de :* baktıkça dua da ediver emi :*
Amim canim insallah☺Kesinlikle düzelir rabbim bize yardım etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?