Yha açtılar mı bilmiyorumda ben 2 gün kaldım çıkarken baktı oraya bişe sıktı spreyle sonra su geçirmez bant koydu bi kaç güne banyo yapabilirsin dedi o kadr sonra bir hafta sonra gel dedi.. Benimde çizgi şeklinde bu arada elimi sürmedim ama hiçSenin hastaneden çıkarken hemen açtılar mı dikisi? Benim 5. gün çıkardılar, su geçirmez bant vardı.
Çok kötü değil ama karnimin altı, bir çizgi halinde, elimi surersem aciyor. Dikiş değil ama, onun üst kısmı. Arada da içime bir sızı vuruyor sanki, hafif. Bugün 27 gün bitti. Bir de doktor benim rahmimde kanama bölgeleri görmüş. Onları temizlemis falan. Ameliyat normalden uzun sürmüştü biraz mesela.
Baktiriyim ben de ya..
canım. Hatırladığım kadariyla senin bebis emmiyordu bizim bi tanıdık bir ay boyunca sütünü sağıp verdi sonra bi ebenin tavsiyesiyle medela nin biberonunu almış onun ucu sayesinde memeyi tutturabilmis senin de aklında bulunsunBizimkine baştan biberon verdiler şimdi memeyi tutturamıyoruz almıyor zor oluyordur eminim ama alıştırma biberona ondan fazla geldiği için bu sefer meme tatmin etmiyor
canım hacisakir sabunu rendele sudyeninin içine göğsünü kaplayacak şekilde koy bi kaç saat kalsın bana iyi gelmişti yumusatiyor bayaAy deme cnm ya napicaz bendemi acaba bundan oldum bildigimz kati sabunumu koyucaz valla ne olsa yapcam bende ama bulasik bezi isi kotu sabun daha ii
Ahahab benim mantık canım bende aynını yapıyorum.
Sma maması kullananlar var mı?
Varsa nasıl kullanıyor?
Ben onun ölçülerinden pek anlamadım yardım eder misinix?
Acı elma yağı dene canım birde doktor bize prebiotik verdi. Ama geçen bir yerde okudum 10 dakika emzirme gazını çıkar sonra emzirmeye devam et. 20 dakikada anne sütü bağırsaklara iniyor midede gaz çıkartma daha kolay bağırsaklarda daha zor çıkıyor gaz kivraniyorlar
Kızlar bu gaz için ne yapabiliriz yaaCok üzülüyorum Yavrum bir huzurla uyuyamiyor. Yine gündüz idare ediyor ama nedense özellikle hava karardiktan sonra bir başlıyor, uykular bölük pörçük. Şimdi hala sancılı. Ağlıyor, kıvranıp duruyor. Gazı olmasa emip uyuyor yavruşum. Ben mi bir şey iciyiimm, ona mı bir şey veriyiimm? Aguline diye doğal bir ilaç verdi doktor. İçinde anason, kimyon, rezene vs varmış, ama çok etkili değil yaa Annemlerin zamanında başka ilaçlar varmış. Hindistan cevizi tohumu gibi bir şey varmış, onu rendeler verirlermis falan.. Napiyim yaa Siz napiyorsunuz?
Aynen canım doktoruna sor normal falan değil dinleme kimseyi... Süt düğümlenmesi yapıyormuş bunu.. Kanallarda süt kalıyor ve tıkıyormuş orasını o yüzden ateş yapıyoo.... mastit e çeviriyor ilerlerse iltihap vs yapıyor...Canm bu nasil bisey benmde gogsum cok kotu ve sutum az ama cok agri sizi cekiorum sut atesimi acaba uclari kipkirmizi ve gogsum hep tas gibi agrio napicami sasirdim bende sagiorum elimle damla damla anca gelio pompada ucunu cok fena yaptigi icin kullanamiorum birde bazen gogsun resmen ates gibi yanio ikiside bu durumda annemler normal dio bende sanki gogsum tam bosalmio tikali gibi diorum sicak kompres yapiorum sen ne yapmayi dusunuorsun cnm ya
Canm benm sutum gelio cocuk emio onda sorun yok ama az sutum var bu agrida olabiliomus ama sizlama seklinde sut bosalinca sorun yok gelirken sizlama yapio mastite bende baktim baya kotu bisey peki bunun caresi ne annem surekli emziricen yada pompayla sagicaksin dio kanallarin acilmasi icin baska care yokmus eskiden sicak su koyarmis annemler pompada yoktu nelr cekioduk dedi amman ya bu emzirme isi ne zormus bu arada bi cozum bulursan banada solermisin cnm suan cok cok rahatsiz etmio sadece gogus uclari emmekten kizardi acio olmassa doktora gidicemAynen canım doktoruna sor normal falan değil dinleme kimseyi... Süt düğümlenmesi yapıyormuş bunu.. Kanallarda süt kalıyor ve tıkıyormuş orasını o yüzden ateş yapıyoo.... mastit e çeviriyor ilerlerse iltihap vs yapıyor...
çeken blir valla evladım aç memede ağlıyor ben süt ateşi denen illet yüzünden emziremiyorum kızımı... Emzirdikçe boşalttıkça geçer diyen doktoruma da kızıyorum
Katunvalidem canın bişey çekmiştir diyor eskiler öyle dermiş birşey görüp beğenirsen sütün istermiş neyse yapalım dedi bir de birisi habersiz sırtına vurup ağzına soğanla elkmek tıkarmış ' umduğun buydu 'diyerek...
Allah şifamızı versin inşallah
Oylemi tamam canm olmassa denicem ins su sizlama ve ucundaki hassasiyet gider emzirirken cnm cok aciocanım. Hatırladığım kadariyla senin bebis emmiyordu bizim bi tanıdık bir ay boyunca sütünü sağıp verdi sonra bi ebenin tavsiyesiyle medela nin biberonunu almış onun ucu sayesinde memeyi tutturabilmis senin de aklında bulunsun
canım hacisakir sabunu rendele sudyeninin içine göğsünü kaplayacak şekilde koy bi kaç saat kalsın bana iyi gelmişti yumusatiyor baya
Canm benm sutum gelio cocuk emio onda sorun yok ama az sutum var bu agrida olabiliomus ama sizlama seklinde sut bosalinca sorun yok gelirken sizlama yapio mastite bende baktim baya kotu bisey peki bunun caresi ne annem surekli emziricen yada pompayla sagicaksin dio kanallarin acilmasi icin baska care yokmus eskiden sicak su koyarmis annemler pompada yoktu nelr cekioduk dedi amman ya bu emzirme isi ne zormus bu arada bi cozum bulursan banada solermisin cnm suan cok cok rahatsiz etmio sadece gogus uclari emmekten kizardi acio olmassa doktora gidicem
Ay inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım sende bizim için dua et11 de randevumuz var artik dogurayim kızlar dua edin
İnş canım bizim memeye hiç alışmadı belki ondan sorun olduMemeyi alıyor şükür biberona dün başladık zaten dr ver dedi kaşıkla başa çıkmıyor çünkü inşallah memeyi almada sonradan sorun olmaz
Dün sipariş ettim bende bugün gelir inş onunla da deneyeceğim ne bulursam alıp deniyorum zatencanım. Hatırladığım kadariyla senin bebis emmiyordu bizim bi tanıdık bir ay boyunca sütünü sağıp verdi sonra bi ebenin tavsiyesiyle medela nin biberonunu almış onun ucu sayesinde memeyi tutturabilmis senin de aklında bulunsun
canım hacisakir sabunu rendele sudyeninin içine göğsünü kaplayacak şekilde koy bi kaç saat kalsın bana iyi gelmişti yumusatiyor baya
Her dr farklı sanırımYha açtılar mı bilmiyorumda ben 2 gün kaldım çıkarken baktı oraya bişe sıktı spreyle sonra su geçirmez bant koydu bi kaç güne banyo yapabilirsin dedi o kadr sonra bir hafta sonra gel dedi.. Benimde çizgi şeklinde bu arada elimi sürmedim ama hiç
Canm simdi annemlere geldim annem sisenin icine kaynar su koyucak memenin ucunuda siseye dayicaksin dedi sicak su buhari sanirim sutu cekiomus sisenin icine akicak bosa gidecek ama olsun rahatlicaksin dedi onu denicez birazdan ise yararsa cnm solerm sende yaparsinBenim sütüm azaldı bayağı o kızarıklıklar yüzünden. Uçları da çok hassaslaştı sert oldu beyaz gibi bir garip benimde ilk damka gelirkensızlıyor ama çok değilemiyo kızım ama boşalıyor çabucak doymuyor yorulup uyuyor...
Bulursam bir çözüm söylerim canım sende bulursan haber ver
ne salaklar yaEveeeet. Sormasin artik kimse. Bi tweet vardi. Bebek neden agliyor sorusuna anneler adina topluca cevap veriyoruz "essekler sorsun diye" yazmislardi. Ne haklilarmis. Bu da tumm annelere gelsinEki Görüntüle 1672858
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?