2015 Ekim Anneleri

@kaygılı bruno tek damla olarakta kullanılır mı
Bana birde temizleme hortumu verdiler
İlacı dokup cekmek için pislikleri

Terl
terleme neden oluyo acaba
Ben de sanki ıslak camasır gıymıs gıbı kalkıyorum
Annenın dedıgı mantıklı üşütmeden kaynaklı olabilir

Canım
Canim bebeğe rezene icir.bide nurseHarves gaz ilacı al.ben 2 oğluma da uyguladım maslalh gaz sorunumuz olmadiiui

Termosta bekletince suda koku olur diye düşünüyorum ama her an kaynatıp ılıtmak zahmetli oluyor. İyiki mamalar var tabiki anne sütünün yetmediği yerde imdadımıza yetişiyor. Tek korkum biberona alışır da memeden soğur mu diye.
Ben şimdilik aptamil kullanıyorum. e bebekte hip için çok güzel yorumlar yazmışlar organik olması yönünde. ama burada hip için kötü şeyler yazılmıştı galiba.

Baktır tabi canım. O sızlama bende de oluyor.

Nasıl yani kalıp sabun mu koycam kullanılmamış herhlde

Ayy valla ne duysam yapıcak durumdayım çok zormuş valla

Bugün bana doktor mama takviyesi yaptığımız için bir göğsünü emdir sonra mama ver yediği kadar diğer göğsü geçme 2 saat sonra o göğsü emdir dedi. Zeynep Doğa o an çok ağlıyordu çok dikkatimi verip dinleyemedim ama ne kadar mantıklı bilemedim de. Amaç dinlenmen gerekiyormuş süt üretimini desteklemek için sanırım

Canım günde 2-3 kere kaynat su koy termosa hiç bişiy olmuyor yalnız içi düzgün olanları tercih et. Benim en memnun kaldığım mama hipp oldu canım doyuruculuk ve kıvam yönünden ama sma'dan elimde 1200 gr var. Önce onu bitiricez bu arada kilo alımını da değerlendirebilirim.

Ay saol canım yaa.. Zaten hastaneyi pek beğenmedim. Doktor da o kadar yoğun ki yeterince vakit ayıramıyor, dolayısıyla yeterince beğenmedim onu da. Başka doktora gidiyim ben en iyisi. 40ını beklemiyim mi ki?
Ben 40tan once gittim canim. Asiri bi kanaman yoksa rahatsiz hissetmezsen hemen git icini rahatlat derim

Ben iki göğsü de emziriyorum öyle geçiyorum mamaya. Senin doktor birini emsin tam emsin diyor. Sütün tamamını boşaltıp yeni süt üretimi için.

Tekraggecmiş olsn cnm

Allah korusun kolik olmasınlar korkuyorum tabi iyi olmaları önemli ama o kolik ten yani sebepsiz sürekli ağlamadan korkuyorum
Ay cnm bnde korkmuyo değilim ama vaziyet bunu gösterıyor sanırım . Eşim geldi akşam hadi doktora dedim bşndik arabaya otopsrktan çıkana kadar uyudu neyse gittik hastanaye çokta kalabalıktı bizimki hala uyuyo muayene olmadan geldm geri hala fosur fosur uyuyo :)
Babası arabayla gezesi gelmiş oğlumun diyo

Ben iki göğsü de emziriyorum öyle geçiyorum mamaya. Senin doktor birini emsin tam emsin diyor. Sütün tamamını boşaltıp yeni süt üretimi için.
Bir süre böyle deneyeceğim bakalım canım. Şuan diğer göğsü verdim baya dolmuş cukcukluyo cadıcık :)

Gunaydin guzel anneler ve melekleri bebid emdi uyuyor smdi de firsat varken yazim dedim..pek firsat vermiyo benim oglan kucakta uyutmadan yerine koyamiyorm..ama gribim maske takiyorm o kucagmdayken nefesim daraldi uyanikken yatirdim yavas salladim uyudu Allah hepimize saglik guc versin cunku bebis bakiyoruz dogum yapacak annelerimize de Rabbim kolaylik versin bir çırpıda kurtulsunlar insallah

bizimkide arabaya binmeden ağlıyo Eyvah yolda nasıl geçecek diyorum ama yolda uyuyor canım eğer Susup uyuyorsa demek kötü bi problem yok içimiz rahat etsin:) bide artık her gün farklı huy olacak diyolar inşallah bugün uslu durur:)

Canm bu nasil bisey benmde gogsum cok kotu ve sutum az ama cok agri sizi cekiorum sut atesimi acaba uclari kipkirmizi ve gogsum hep tas gibi agrio napicami sasirdim bende sagiorum elimle damla damla anca gelio pompada ucunu cok fena yaptigi icin kullanamiorum birde bazen gogsun resmen ates gibi yanio ikiside bu durumda annemler normal dio bende sanki gogsum tam bosalmio tikali gibi diorum sicak kompres yapiorum sen ne yapmayi dusunuorsun cnm ya

Ay deme cnm ya napicaz bendemi acaba bundan oldum bildigimz kati sabunumu koyucaz valla ne olsa yapcam bende ama bulasik bezi isi kotu sabun daha ii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…