Doğru söylüyorsun canım kış günü olsa daha kötü, hava çok güzeldi bugün üşümeden hallettik. Hepimiz dikkat edelim, hepimiz iki canlıyız :)o
off bi kere ben evlenmeden annemlerdede olmuştu halılar bir hafta kurumadı ve kıştı buz gibi su... çok zor oluyor geçmiş olsun canım dikkat et kendine hasta olma
Ayy aynen benimde yüksek çıktı ebe tuzlu yiyorsun sanırım dedi. Yok dedim yürüyerek geldim yoruldum ondandır :) ama dikkat etmek lazım dengeli yemek lazım.Ayy evet cnm ben aşırı tuzlu yiyorum. Geçen saglik ocağında tansiyonumu ölçtuler yüksek çıktı
sen hamiş misin gıııııAyy aynen benimde yüksek çıktı ebe tuzlu yiyorsun sanırım dedi. Yok dedim yürüyerek geldim yoruldum ondandır :) ama dikkat etmek lazım dengeli yemek lazım.
var cnm ikiz olldugu ıçin diğerinde döllenme geç olabiliyor muş. eğer bebek olmszsa boş keseyi alıyorlar.hayırlısı olur inşallah cnmKızlar merabalarrrr.......
Bizde bugün dr a gittik, dr 2 kese gördü şok olduk tabi. Eşimin ailesinde de böyle bişi yok bizdede. Ama malesef birisinin kalp atşını duyabildik, diğeri boş olabilir dedi dr. Cumaya tekrar çağırdı yeniden bakıcak. Böyle bişi duyan, yaşayan var mı acaba?
Kızlar merhaba bnde yeni katıldım aranıza çok aydınlatıcı geldi burası.benimde çok bulantılarım ve kusmalarım var ilaç etki etmio ama arkadaşlarımdan kaynatılmış kabuk zencefil suyu içilmesi yönünde tavsiye aldım çok iyi geliyomuş deneyen var mı aranızda[/QUOTE
hosgeldin canım değerler azalana kadar zor geçiyor mide bulantısı . dayanacagiz artık
Tatilden bugün döndün bayaa sayfa birikmiş maalesef tüm sayfaları okuyamadım. Yok canım üzgün değilde buruk oluyor içim nasip değilmiş. Ama Asıl acı kucağına aldıktan sonra başına gelebileceklerle başlıyorUzmek gibu olmasin ama kac aylikti ve neden kaybettiniz beebginizi.umarim bu cokk uzun saglikli omurlu olur.annem var saolsun arada geliyo yardima.oglumda cokk ilgi istiyo ama yinede kendi kendinede duran bi coccuk
Sağol canım, diğer bebek varken boş keseyi nasıl alacaklar? Sıkıntı olmaz mı? Senin başına geldi mi böyle birşey?var cnm ikiz olldugu ıçin diğerinde döllenme geç olabiliyor muş. eğer bebek olmszsa boş keseyi alıyorlar.hayırlısı olur inşallah cnm
Bende de ilk baktığında iki kese vardı canım biri sonradan yok oldu.Kızlar merabalarrrr.......
Bizde bugün dr a gittik, dr 2 kese gördü şok olduk tabi. Eşimin ailesinde de böyle bişi yok bizdede. Ama malesef birisinin kalp atşını duyabildik, diğeri boş olabilir dedi dr. Cumaya tekrar çağırdı yeniden bakıcak. Böyle bişi duyan, yaşayan var mı acaba?
geçmiş olsun canım. aynı şeyi bizde yaşamıştık 6-7 sene önce. çok kötü oluyor.Merhaba güzel anneler,
Bugün kendimize çok güzel bir plan yapmıştık hafta sonu için. Sabah uyanınca tüm planlar yattı
Banyo lavabosundaki sıcak su borusu patlamış, uyandığımızda mutfak ve misafir odası hariç her yer ıslaktı . Halılar, parkeler aman allahım. Küreklerle suları dışarı attık. Allahtan annemler yan binada, hemen aradım geldiler. Halılar küp gibi olmuş hepsini yıkamaya verdik. Saatlerce uğraştık daha şimdi oturuyorum kıçımın üstüne. Allah beterinden saklasın ne diyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?