2015 Ekim Anneleri

o
off bi kere ben evlenmeden annemlerdede olmuştu halılar bir hafta kurumadı ve kıştı buz gibi su... çok zor oluyor geçmiş olsun canım dikkat et kendine hasta olma
Doğru söylüyorsun canım kış günü olsa daha kötü, hava çok güzeldi bugün üşümeden hallettik. Hepimiz dikkat edelim, hepimiz iki canlıyız :)

Kızlar yazamadım bütün günü kötü geçirdim. O canımızın çektiği yeşil şey bugün İzmir'e gelmiş. Dışardan geldiği için kilosu 50 liraydı. Adam satılmaz çok pahalı diye azcık getirtmiş ama bir günde bu kadar satılacağını bilmiyordum dedi. Biz kayınvalideme giderken görüp aldık, dönüşte baktım bir adam daha almış. Eşime dedim bitircekler o da baksana alan çok getirir gene dedi. Ben yedim yani üstüne kustum bile darısı başınıza inşallah yakındır sizin oralarada gelir diye umuyorum.

Son düzenleme:
Kizlar merhaba aranizda Zofran adli bulanti ilacini kullanan varmi acaba bi arkadasim kullaniyor bana da soyledi emin olamadim doktor kont. Daha 2 hafta var ne yapmaliyim

Kızlar merabalarrrr.......
Bizde bugün dr a gittik, dr 2 kese gördü şok olduk tabi. Eşimin ailesinde de böyle bişi yok bizdede. Ama malesef birisinin kalp atşını duyabildik, diğeri boş olabilir dedi dr. Cumaya tekrar çağırdı yeniden bakıcak. Böyle bişi duyan, yaşayan var mı acaba?
var cnm ikiz olldugu ıçin diğerinde döllenme geç olabiliyor muş. eğer bebek olmszsa boş keseyi alıyorlar.hayırlısı olur inşallah cnm

Kızlar merhaba bnde yeni katıldım aranıza çok aydınlatıcı geldi burası.benimde çok bulantılarım ve kusmalarım var ilaç etki etmio ama arkadaşlarımdan kaynatılmış kabuk zencefil suyu içilmesi yönünde tavsiye aldım çok iyi geliyomuş deneyen var mı aranızda

Kızlar merhaba bnde yeni katıldım aranıza çok aydınlatıcı geldi burası.benimde çok bulantılarım ve kusmalarım var ilaç etki etmio ama arkadaşlarımdan kaynatılmış kabuk zencefil suyu içilmesi yönünde tavsiye aldım çok iyi geliyomuş deneyen var mı aranızda[/QUOTE
hosgeldin canım değerler azalana kadar zor geçiyor mide bulantısı . dayanacagiz artık

Uzmek gibu olmasin ama kac aylikti ve neden kaybettiniz beebginizi.umarim bu cokk uzun saglikli omurlu olur.annem var saolsun arada geliyo yardima.oglumda cokk ilgi istiyo ama yinede kendi kendinede duran bi coccuk
Tatilden bugün döndün bayaa sayfa birikmiş maalesef tüm sayfaları okuyamadım. Yok canım üzgün değilde buruk oluyor içim nasip değilmiş. Ama Asıl acı kucağına aldıktan sonra başına gelebileceklerle başlıyor :( Mevlam cümlemizin evladını korusun. İlk trimester da ki düşükler için kromozom bozukluğu diyorlar. Birde 2 den fazla düşük olursa sebebini araştırıyorlarmış. Pzt aile hekimine gidicem. O da ultrason için yönlendirecek 1 haftadan önce alabilecek bir yer bulursam iyi sabır :)

Son düzenleme:
hayirli günler bende ilk gebeligimde dayanılmaz bulantilar yasiyordum ve doktor zofran verdi içeriğini okuduğunda çok içime sinmedi aşiri bulantim odugunda yarim iciyordum bende çok ise yaramisti

var cnm ikiz olldugu ıçin diğerinde döllenme geç olabiliyor muş. eğer bebek olmszsa boş keseyi alıyorlar.hayırlısı olur inşallah cnm
Sağol canım, diğer bebek varken boş keseyi nasıl alacaklar? Sıkıntı olmaz mı? Senin başına geldi mi böyle birşey?

Kızlar merabalarrrr.......
Bizde bugün dr a gittik, dr 2 kese gördü şok olduk tabi. Eşimin ailesinde de böyle bişi yok bizdede. Ama malesef birisinin kalp atşını duyabildik, diğeri boş olabilir dedi dr. Cumaya tekrar çağırdı yeniden bakıcak. Böyle bişi duyan, yaşayan var mı acaba?
Bende de ilk baktığında iki kese vardı canım biri sonradan yok oldu.

Merhaba güzel anneler,
Bugün kendimize çok güzel bir plan yapmıştık hafta sonu için. Sabah uyanınca tüm planlar yattı :KK43:
Banyo lavabosundaki sıcak su borusu patlamış, uyandığımızda mutfak ve misafir odası hariç her yer ıslaktı . Halılar, parkeler aman allahım. Küreklerle suları dışarı attık. Allahtan annemler yan binada, hemen aradım geldiler. Halılar küp gibi olmuş hepsini yıkamaya verdik. Saatlerce uğraştık daha şimdi oturuyorum kıçımın üstüne. Allah beterinden saklasın ne diyeyim :)
geçmiş olsun canım. aynı şeyi bizde yaşamıştık 6-7 sene önce. çok kötü oluyor.

Back
X