Yüzüstü yatırmayı denedin mi cnm biz hep öle uyuyrz kesinlikle sırtüstü yatmıyor kıyameti koparıyotCnm biz sıkı kundak yapiyoruz yine uyaniyor yerine konuldugunu uyaniyor. Ne yapacagim bilmiyorum.
Canım benden de sana bir öneri zeytinyağlı pamukla bebeğin popisine masaj yap makata yani. 2 kere denedik sonuç gayet başarılı ama hazırlıklı ol her taraf kirleniyor :)Yaa bir zararı falan olmaz dimi her gün yapıyor bizimki şimdilik ama çok zorlanıyor yaparken kıvranıyor altını açıp bacaklarına karnına masaj yapıyoruz da anca öyle yapabiliyor
Ya inanmıyorumEmzirirken lansinoh u temizlemiyordum iki eczacıda çok zararlı dedi çok kötü oldum1 haftadır temizliyorum başka ürün kullanarak
Bende aynı seyi düşündüm isilik olsa bütün vücutta olur diye ama aklıma da başka bişi gelmedi bilemedim kiAnnem de isilik dedi. Ama biz çok da kat kat giydirmiyoruz ki. Atlet, tulum. İnce battaniye ile kundak, üzerine az daha kalın battaniye. Hem isilik olsa vucudun da olmaz mı ki?
Maşallh cnm ne güzel besleniyorsn .Kızlar süt artırmak için kuru beyaz dutla bir tarif vermiştim. Ben memnun kalmıştım ve gaz çıkarmada da başarılıydı.
Şimdi de tavsiyem incir ve süt. Gerçi biliyorsunuzdur; ben hatırlatayım tekrar.
8-9 adet kuru inciri, yarım litre süt ile kaynatıyoruz. İncirler sütün bir kısmını çekip, özünü salınca az daha bekleyip kapatıyoruz. Sabah akşam olmak üzere 2 defada sütü içiyoruz. İncirleri de yiyoruz.
Ben denedim bunu da ve memnun kaldım.
Can'ım ben tane kimyon suyu ve Rezene suyu içiyorum bide mamasına zeytin yağı koyuyorum Bi çay kaşığı bide zinco kullanıyorum gazı var tabii ama çok fazla gaz sorunumuz yok ama zinco dan buradakiler çok memnun kalmamıştıYokcnm benimde aynı durum ama doktorum iyiki ıkınıyr ıkınmasa morarana kadar ağlar dedi o ıkındıkça içim acıyr ama yapcak bişi yok galiba
Canım çok istiyorum kilo vermek ama annem yanımdayken zor gibi. Eşim diyetisyene gidelim, emzirmene engel olmayacak şekilde liste versin diyor. Annem de sütün olsun kiloyu boşver, daha öncede 14 kilo vermişliğin var çabuk verirsin ye diyor. Bir de obur bi oğlum var. Uyurken bile şap şap emiyor.Maşallh cnm ne güzel besleniyorsn .
Kilo verememen normal boşvrr sütün olsunda bebiş bol bol emsin . Bnm kuzu çok yaramaz gün içinde tek öğünle geçiştirdiğim oluyo hatta bazen akşama kadar bişey yiyemiyrm. ;(
Cnm ben de gece cok terliuorum usuyerek uyaniyorum..ince ortunce yine usuyorum valla bilemedim napayim..dun basim cok agridi dayanamadim ilac ictim..ot cöp icicez artik ihlamur felan ic cnmKıslar günaydınnn
Boğaz ağrısıyla uyandım ve çok terliyorum pfff yaaa napıcam bennvar mı bu tarz şikayetleri olan???
Ne yaptınız kızlar ?? Başlamadan nasıl geçiricem ben bunu
Aynen bende o durumdayim kucak kusu izin vermiyo bisey yemeyeMaşallh cnm ne güzel besleniyorsn .
Kilo verememen normal boşvrr sütün olsunda bebiş bol bol emsin . Bnm kuzu çok yaramaz gün içinde tek öğünle geçiştirdiğim oluyo hatta bazen akşama kadar bişey yiyemiyrm. ;(
Aynen bende o durumdayim kucak kusu izin vermiyo bisey yemeye
Cnm ben de gece cok terliuorum usuyerek uyaniyorum..ince ortunce yine usuyorum valla bilemedim napayim..dun basim cok agridi dayanamadim ilac ictim..ot cöp icicez artik ihlamur felan ic cnm
Aynen bende o durumdayim kucak kusu izin vermiyo bisey yemeye
Canım çok geçmiş olsun. Kreşe giden oğlumda hasta oldu önce bana sonra bebeğe bulaştırdı. Minicik yavrumunda burnu akıyor içim gidiyo valla.ıhlamur içiyorum canım ama korkuyorum da çok ağırırda dr a gitmek zorunda kalırsam mutlaka antibiyotik başlarlar
Sağol cnm deneyeceğim mKucagina kundaklayip al uyut kollar sarılı bacaklar serbest sekilde. Uyuyunca yerine koydugunu fazla algilayamaz
Onu 1 kere yaptık çok işe yarıyor ama dr uyardı kesinlikle yapma diye uyarılarak yapmaya alışırsa hep öyle gider dedi 5 güne kadar hiç bşr müdahalede bulunmuyorşarmışCanım benden de sana bir öneri zeytinyağlı pamukla bebeğin popisine masaj yap makata yani. 2 kere denedik sonuç gayet başarılı ama hazırlıklı ol her taraf kirleniyor :)
Bizde 12 günlüğüz 2 kere kestik bileBebeğimin tırnaklarını ne zmn kesmeliyim kırkından snra diolar ama çok geç deil mi 13 günlüküz bugün
Evet öyleymiş canım ben de az önce ayşe önerin bebek bakım kitabında okudum.bjz de 2 kez yapmıştık yapmam artık kusura bakma yanlış bilgilendirme yapmisimOnu 1 kere yaptık çok işe yarıyor ama dr uyardı kesinlikle yapma diye uyarılarak yapmaya alışırsa hep öyle gider dedi 5 güne kadar hiç bşr müdahalede bulunmuyorşarmış
Bende de öle oldu yani kv saolsun.. Hamile kalmadan önceki kilomdanda düştü az bi göbek kaldı.. Sütüm de yokBenimde 50 gün oldu ama ben çok çabuk verdim eski kıyafetlerimi giyebiliyrm 3-4 kilo fazlam war sırrımı açıklıyrm kaynana görümce işkenceleri hmn iştah kesiyr eriyip bitiyrsn sütünde olmuyr onunda suçlusu sen oluyrsn bide ona üzülüyrsn hopp gitti kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?