2015 Ekim Anneleri

merhaba annişler sma gold kullananlar memnun mu acaba merak ediyorum bennim kızım hipide sevmedi sma deniyim diyorum ama kullananlar ne durumda merak ediyorujm

Kizlar bebeğimin boynunda küçük kırmızı sivilce gibi bişiler çıktı basina böyle bişi gelen var mı
Canım isilik bu. Sıcaktan oluyor. Benim bebeğim yaz bebeğiydi çok olurdu. Annemlere gittiğimizde yüzü gıdısı böyle çok kızarırdı sıcaktan. Bizim ev daha serin gelince hemen geçerdi. Henüz ter bezleri gelilmediği için oluyor. Birde annede yada babada alerjenlik varsa bebek bu tür durumlara mutlaka maruz kalıyor. Bizde babada var. En iyi gelen gül suyu. Temiz bir pamukla günde birkaç kez gül suyu ile silebilirsin.

Kizlar bebeğimin boynunda küçük kırmızı sivilce gibi bişiler çıktı basina böyle bişi gelen var mı
Canm bizdede var aynilari hatta basta daha fenasi vardi cok sukur gecti normal dio doktor ama kv dem iste surati nie putur putur cokmu opup duruosunuz mikrop kapick bilmem ne dio off bakiorum herkeste varrr diorum yok inanmio

çok saol canım benim de aklima geldi ama bütün vücutta olmayınca değildir demiştim usumesin diye üst üste giydirdikce böyle oldu dikkat edeyim bari cook tesekkur ederim ☺

Ahh gulum benm ya bosverr o aglamalar bizdede oluo ama yapicani yaptiktan sonra sen soyledikten sonra icindekilerini masum gibi aglayip vicdan yaptirmaya calisiolar valla cnm cok fenalar saman altindan su yurutuolar bana gore

Canm bizdede var aynilari hatta basta daha fenasi vardi cok sukur gecti normal dio doktor ama kv dem iste surati nie putur putur cokmu opup duruosunuz mikrop kapick bilmem ne dio off bakiorum herkeste varrr diorum yok inanmio
bizim özellikle sol tarafta var iki gündür çıktı inş daha da artmaz

esin annesinin bu tavrının farkında değil mi canım kime sorarsan sor sen haklısın esin bunu göremiyor mu iki dk beklese üstünü giyinsen ölür mu yani

Biz ilk hipp kullanıyorduk kustu diye sma gold a geçtik iyi şimdilik tek sorun kakayı zor yapıyor o da bütün mamalarda ki sıkıntı
valla bizimde kaka problemimiz var ama üç günde bi yapıo ama kabız gibi değil ondan sıkınteı yapmıyorum onu ben bakalım onuda deniyim bi

valla bizimde kaka problemimiz var ama üç günde bi yapıo ama kabız gibi değil ondan sıkınteı yapmıyorum onu ben bakalım onuda deniyim bi
Mamaların hepsi yapıyormuş bizimki her gün yapıyor ama çok zorlanıyor yaparken birde biz 1 haftada 3 mama değiştirmiştik ondanda kötü etkilendi ilk başta kusuyor sonra alıştı

Mamaların hepsi yapıyormuş bizimki her gün yapıyor ama çok zorlanıyor yaparken birde biz 1 haftada 3 mama değiştirmiştik ondanda kötü etkilendi ilk başta kusuyor sonra alıştı
bende mama değişikliği yaptım sanırım bizdede ondan yapteı ama pek mamada içmiyor oda var inşallah smayı alır zar zor verioruz

Emerek yeterli kilo almıyor mu bizimki emse mama falan vermeyeceğiö ama emmiyor
emiyor benimki ama bazen göğsümde ağlamaya başlıyor ve durmuyor aç gibi ağlıor gazını sürekli çıkarıorum mamayı aç gibi içiyor her zaman vermiyorum zaeteen geneelde sürekli emme modundayız gecelerimi yarım saate bi saat uykuyla geçiyor

senin şu kaynanan vallahi beni gerdi. Sıkma canını diyecem ama kolay değil. Zaten doğum sonrası gerginlik gitmiyor. Bir de destek göremeyince... al eşini karşına konuş. Anlamak zorunda . Öyle de böylede zaten o gerginliği yaşayacaksın. Barİ içini dökmüş olursun .

eşim annesini tutuyor tamam bana da birşey demiyor ama tavırları öyle o da hemen benim ailemi kötülüyor. Vallahi eltim 37 yaşında çocuğu yok yapmıyor doktor iğne veriyor ben iğneden korkuyorum diye iğneyi olmuyor çocuk için tedavi için. kaynanam illede onların olsun diye çıldırıyor eltime tek şaf etmşyoe kadını defalrca ben hamileyim diye kandırdı. dedim sevgi gibi olsam mutlu mu olacaksın. aman hemen ağlamaya başladı tansiyonu çıkıpta bayılcak diye ödüm koptu

Bence girme hiç kayinvalidenle tartışmaya. Sonuçta ayılıp bayilip sonuca varamiyorsunuz. Birde üstüne kırmadan söyleyeceksin diye kendini kasiyorsun. Hayır kadına bişey olur sen sebep olmuş olursun. Yine her iş kocada bitiyor. Allah yardımcın olsun. Zor işler bunlar

Biz ilk hipp kullanıyorduk kustu diye sma gold a geçtik iyi şimdilik tek sorun kakayı zor yapıyor o da bütün mamalarda ki sıkıntı
Can'ım bizde sma golf kullanıyoruz ben günde iki defa bir çay kaşığı zeytin yağı koyuyorum iyi yapıyo kakasını öncelerde koymuyodum iki üç gün yapamadığı oluyodu

Can'ım Bi senin kaynanan Bi esmanın ki vallaha ikinizin ki ni görünce kaynana mı Pamuk'lara sarasım geliyo ki ben Bi ara kv baya takmıştım eşime Bi kaç kere söyledim baktım hep anne sini savunuyor daha bişi demiyorum arada lafın arasında söylüyorum ona bile laf ediyo bende artık hiç söylemiyorum Zaman'la kendi görüyo

Allah sabir versin canim benim yaa.. inşallah eşinle aran bozulmaz. Insan enn çok eşinden destek bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…