2015 Ekim Anneleri

Yaa bir zararı falan olmaz dimi her gün yapıyor bizimki şimdilik ama çok zorlanıyor yaparken kıvranıyor altını açıp bacaklarına karnına masaj yapıyoruz da anca öyle yapabiliyor
Sürekli yapmadıktan sonra bence zararı yoktur çünkü zinco nun içeriğinde de ayçiçek yağı zeytinyağı gibi yağlar var bide karşı komşum yenidoğan yoğun bakım hemşiresi biz sabah aksam mamalarına yarım cc katıyorduk diyo

Biz ilk golden goat kullanıyorduk dr önermedi onun dışında ne kullanırsanız kullanın dedi bıraktık bizde en eskisi en iyisidir diyerekten sma ya başladık

Can'ım başta yanlış okumuşum sanki Dr un golden dışında kileri önermiyo gibi anladım üzülmüştüm sonra okuyunca iyi ki sma dedim

Ben de çok istiyorum ama sütüm zaten az sütüm artsın diye komposto içiyorum tahin yiyorum gitmiyo kilolar. hem sütü artırıcı hem de kilo verdirici bi diyet listesi olsa keşke.. kayınvalide hariç tabii :)

Kızlar bu humanadan içen var mı?? Rezene anason içiyorum, dut kurusu öneren vardı onu da aldım denicem bu zamana kadar ihtiyaç duymamıştım sertleşiyordu hatta göğüslerim ama büyüdükçe daha çok emiyolar heralde boş gibi gelmeye başladı göğüslerim birde bugün hep yarın saat uyudu uyanınca hemen meme yine yarım saat uyku olunca stres yaptım bende eczanelerde yokmuş internetten sipariş vericem tavsiye eden olursa

Annem de isilik dedi. Ama biz çok da kat kat giydirmiyoruz ki. Atlet, tulum. İnce battaniye ile kundak, üzerine az daha kalın battaniye. Hem isilik olsa vucudunda da olmaz mı ki?
Yüzünde sivilce tarzı şeyler mi var canım? ona benim etrafımdakiler büyüme göstergesi yediklerinin yaraması dediler. çünkü dediğin gibi isilik olsa vücudunda da olur

Ben içiyorum canım ama doğum yaptığın 2. günden beri nerdeyse hergün içtim. faydası var mı bilmiyorum. sütüm az doktor ek gıdaya başlattı.

merhaba annişler sma gold kullananlar memnun mu acaba merak ediyorum bennim kızım hipide sevmedi sma deniyim diyorum ama kullananlar ne durumda merak ediyorujm
Cnm bn sma kullaniyorum ve cok memnunum gaz problemimizde cok olmuyor
Bn humana hastahaneden cikinca coknictim sutum 3 gun gelmemisti o cayin faydasini cok gordum cnm

Ah kuzum.yaaa Allah sabır versin ne diyim. Tabi ben anamın yanında yedigim.önümde yemedigim arkamda

Evet öyleymiş canım ben de az önce ayşe önerin bebek bakım kitabında okudum.bjz de 2 kez yapmıştık yapmam artık kusura bakma yanlış bilgilendirme yapmisim
Bizde senin gibi biliyorduk ve yaptık 1 defa baya yapmıştı ama dr uyarınca bir daha yapmadıkböyle böyle öğreniyoruz işte birbirimizden:)

Merhaba güzel anneler bugün bizim 3.evlilik yıldönümümüz kızımız 2 günlük oldu hepinizi öpüyoruzzzz teyzeleri bu foto bizden size gelsin ekim annelerinin assolistler grubundan...
Masallah pek tatlı evlilik yildönümünüz kutlu olsun. Yavrunuz la nice yıllar gecirin inşallah.

Humana bulamadım ben hiç bir yerde eczacı depolarda da yok dedi hangi siteden buldun

Ben içiyorum canım ama doğum yaptığın 2. günden beri nerdeyse hergün içtim. faydası var mı bilmiyorum. sütüm az doktor ek gıdaya başlattı.
Ben içtim canım 3 kutu ve de hamileyken kullandigim decavite devam ediyorum. Humana cayini ilk 40 gün boyunca ictim. Üzerinde yazan Gibi kullanmadim ama günde 3 -4 kez 1 subardagi suya 2 tatlı kasigi yerine 6-8 kez 1 tatli kasigi olarak kullandım ve ayri yeten rezene cayi ictim. Bol su icirtecek seyler yiyorum bi de. Tahin helvası gibi.

Annem de isilik dedi. Ama biz çok da kat kat giydirmiyoruz ki. Atlet, tulum. İnce battaniye ile kundak, üzerine az daha kalın battaniye. Hem isilik olsa vucudunda da olmaz mı ki?
@mrvctnds kızlar benim bebisimin kafasi yuzu komple sivilce oldu. Kafayi yedim. Yuzune pisik kremi surdum kurudu dokulduler. Simdi de kafasinda konak oldu hatta kaslari goz kapaklari ve kulak arkalarinda da var. Ya benden gecen hormonlardan yada süt yagliymis yariyomus . ter bezleri de tam calisamadigindan oluyomus. Hergun de yikiyoruz ama gecmedi gitti. Kafaya zeytin yagi suruyoruz banyodan.once yumusayinca tarayip oyle yikiyoruz 2 seferdir ama hala sonuc alamadim

Bebeğimin tırnaklarını ne zmn kesmeliyim kırkından snra diolar ama çok geç deil mi 13 günlüküz bugün
Aaaa cnm ben ilk hft kestim cok uzundu kivriliyordu..bana kesme diyen olmadi aman bosver kes gitsin..bana atma tirnagini cope dediler onu sakladim ne yapacaksam

Cnm ben arada iciyorum..arada da bu dut suyunu iciyorum..faydasi oluyo mu bilmiyorum ama uyuyunca doluyor..bi de ilk hft dedigin gb cik sertlesiyordu simdi ole olmuyo bende acaba azaliyo mu dedim ama mesela emiyo 10 dk birakinca sikiyorum sut var geliyo..galiba o ilk zaman sutun inmesinden cok sertlesiyordu agiz sutunun normal sute donme zamaninda diye dusunuyorum..

Kizlaaaar bebegimin kakasi hafiften yesil ve sulu oldu oncesinde sari ve partikulluydu korktum dorusu nettende arastirdim usutmedende cok asiri beslenmedende olabilir dior bidahaki kakasini bekliorum sizin bebislerde boyle olan varmi acaba...?

Cnm bn sma kullaniyorum ve cok memnunum gaz problemimizde cok olmuyor

Bn humana hastahaneden cikinca coknictim sutum 3 gun gelmemisti o cayin faydasini cok gordum cnm
Teşekkürler kızlar alayım madem

Humana bulamadım ben hiç bir yerde eczacı depolarda da yok dedi hangi siteden buldun
Aynen oralarda yok annelutfen de var canım

Olabilir canım bende de aynı durum ama bugün uyumayınca yetmiyomu acaba dedim. Birde çalışmaya başlayınca hazır olsun diye şimdiden sağıp dondurucuya koymak istiyorum oyüzden çok süt lazım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…