Sürekli yapmadıktan sonra bence zararı yoktur çünkü zinco nun içeriğinde de ayçiçek yağı zeytinyağı gibi yağlar var bide karşı komşum yenidoğan yoğun bakım hemşiresi biz sabah aksam mamalarına yarım cc katıyorduk diyoYaa bir zararı falan olmaz dimi her gün yapıyor bizimki şimdilik ama çok zorlanıyor yaparken kıvranıyor altını açıp bacaklarına karnına masaj yapıyoruz da anca öyle yapabiliyor
Biz ilk golden goat kullanıyorduk dr önermedi onun dışında ne kullanırsanız kullanın dedi bıraktık bizde en eskisi en iyisidir diyerekten sma ya başladık
Ben de çok istiyorum ama sütüm zaten az sütüm artsın diye komposto içiyorum tahin yiyorum gitmiyo kilolar. hem sütü artırıcı hem de kilo verdirici bi diyet listesi olsa keşke.. kayınvalide hariç tabii :)Canım çok istiyorum kilo vermek ama annem yanımdayken zor gibi. Eşim diyetisyene gidelim, emzirmene engel olmayacak şekilde liste versin diyor. Annem de sütün olsun kiloyu boşver, daha öncede 14 kilo vermişliğin var çabuk verirsin ye diyor. Bir de obur bi oğlum var. Uyurken bile şap şap emiyor.
Yüzünde sivilce tarzı şeyler mi var canım? ona benim etrafımdakiler büyüme göstergesi yediklerinin yaraması dediler. çünkü dediğin gibi isilik olsa vücudunda da olurAnnem de isilik dedi. Ama biz çok da kat kat giydirmiyoruz ki. Atlet, tulum. İnce battaniye ile kundak, üzerine az daha kalın battaniye. Hem isilik olsa vucudunda da olmaz mı ki?
Ben içiyorum canım ama doğum yaptığın 2. günden beri nerdeyse hergün içtim. faydası var mı bilmiyorum. sütüm az doktor ek gıdaya başlattı.Kızlar bu humanadan içen var mı?? Rezene anason içiyorum, dut kurusu öneren vardı onu da aldım denicem bu zamana kadar ihtiyaç duymamıştım sertleşiyordu hatta göğüslerim ama büyüdükçe daha çok emiyolar heralde boş gibi gelmeye başladı göğüslerim birde bugün hep yarın saat uyudu uyanınca hemen meme yine yarım saat uyku olunca stres yaptım bendeeczanelerde yokmuş internetten sipariş vericem tavsiye eden olursa
Cnm bn sma kullaniyorum ve cok memnunum gaz problemimizde cok olmuyormerhaba annişler sma gold kullananlar memnun mu acaba merak ediyorum bennim kızım hipide sevmedi sma deniyim diyorum ama kullananlar ne durumda merak ediyorujm
Bn humana hastahaneden cikinca coknictim sutum 3 gun gelmemisti o cayin faydasini cok gordum cnmKızlar bu humanadan içen var mı?? Rezene anason içiyorum, dut kurusu öneren vardı onu da aldım denicem bu zamana kadar ihtiyaç duymamıştım sertleşiyordu hatta göğüslerim ama büyüdükçe daha çok emiyolar heralde boş gibi gelmeye başladı göğüslerim birde bugün hep yarın saat uyudu uyanınca hemen meme yine yarım saat uyku olunca stres yaptım bendeeczanelerde yokmuş internetten sipariş vericem tavsiye eden olursa
Gögüsler hava ile temas ederse cok cabuk geciyor. Lasinoh sürüp sütyen takmayın. Göreceksiniz ne kadar cabuk gectiginiHaklısın cnm
Oyle yapayım inşallah çabuk gecer
Ben odada asla yalnız bırakamıyorum.zaten. anlıyor mu nedir hemen ağlıyor yalnız kalıncaBana sanki korkiyor gobe geliyor tek basina kalmaktan.
Ah kuzum.yaaa Allah sabır versin ne diyim. Tabi ben anamın yanında yedigim.önümde yemedigim arkamdaBenimde 50 gün oldu ama ben çok çabuk verdim eski kıyafetlerimi giyebiliyrm 3-4 kilo fazlam war sırrımı açıklıyrm kaynana görümce işkenceleri hmn iştah kesiyr eriyip bitiyrsn sütünde olmuyr onunda suçlusu sen oluyrsn bide ona üzülüyrsn hopp gitti kilolar
Bizde senin gibi biliyorduk ve yaptık 1 defa baya yapmıştı ama dr uyarınca bir daha yapmadıkböyle böyle öğreniyoruz işte birbirimizden:)Evet öyleymiş canım ben de az önce ayşe önerin bebek bakım kitabında okudum.bjz de 2 kez yapmıştık yapmam artık kusura bakma yanlış bilgilendirme yapmisim
Masallah pek tatlıMerhaba güzel anneler bugün bizim 3.evlilik yıldönümümüz kızımız 2 günlük oldu hepinizi öpüyoruzzzz teyzeleri bu foto bizden size gelsin ekim annelerinin assolistler grubundan...
Humana bulamadım ben hiç bir yerde eczacı depolarda da yok dedi hangi siteden buldunKızlar bu humanadan içen var mı?? Rezene anason içiyorum, dut kurusu öneren vardı onu da aldım denicem bu zamana kadar ihtiyaç duymamıştım sertleşiyordu hatta göğüslerim ama büyüdükçe daha çok emiyolar heralde boş gibi gelmeye başladı göğüslerim birde bugün hep yarın saat uyudu uyanınca hemen meme yine yarım saat uyku olunca stres yaptım bendeeczanelerde yokmuş internetten sipariş vericem tavsiye eden olursa
Ben içtim canım 3 kutu ve de hamileyken kullandigim decavite devam ediyorum. Humana cayini ilk 40 gün boyunca ictim. Üzerinde yazan Gibi kullanmadim ama günde 3 -4 kez 1 subardagi suya 2 tatlı kasigi yerine 6-8 kez 1 tatli kasigi olarak kullandım ve ayri yeten rezene cayi ictim. Bol su icirtecek seyler yiyorum bi de. Tahin helvası gibi.Ben içiyorum canım ama doğum yaptığın 2. günden beri nerdeyse hergün içtim. faydası var mı bilmiyorum. sütüm az doktor ek gıdaya başlattı.
Oyyyy maşallahMerhaba güzel anneler...bugün bizim 3.evlilik yıldönümümüz kızımız 2 günlük oldu hepinizi öpüyoruzzzz teyzeleri bu foto bizden size gelsin ekim annelerinin assolistler grubundan...
@mrvctnds kızlar benim bebisimin kafasi yuzu komple sivilce oldu. Kafayi yedim. Yuzune pisik kremi surdum kurudu dokulduler. Simdi de kafasinda konak oldu hatta kaslari goz kapaklari ve kulak arkalarinda da var. Ya benden gecen hormonlardan yada süt yagliymis yariyomus . ter bezleri de tam calisamadigindan oluyomus. Hergun de yikiyoruz ama gecmedi gitti. Kafaya zeytin yagi suruyoruz banyodan.once yumusayinca tarayip oyle yikiyoruz 2 seferdir ama hala sonuc alamadimAnnem de isilik dedi. Ama biz çok da kat kat giydirmiyoruz ki. Atlet, tulum. İnce battaniye ile kundak, üzerine az daha kalın battaniye. Hem isilik olsa vucudunda da olmaz mı ki?
Aaaa cnm ben ilk hft kestim cok uzundu kivriliyordu..bana kesme diyen olmadi aman bosver kes gitsin..bana atma tirnagini cope dediler onu sakladim ne yapacaksamBebeğimin tırnaklarını ne zmn kesmeliyim kırkından snra diolar ama çok geç deil mi 13 günlüküz bugün
Cnm ben arada iciyorum..arada da bu dut suyunu iciyorum..faydasi oluyo mu bilmiyorum ama uyuyunca doluyor..bi de ilk hft dedigin gb cik sertlesiyordu simdi ole olmuyo bende acaba azaliyo mu dedim ama mesela emiyo 10 dk birakinca sikiyorum sut var geliyo..galiba o ilk zaman sutun inmesinden cok sertlesiyordu agiz sutunun normal sute donme zamaninda diye dusunuyorum..Kızlar bu humanadan içen var mı?? Rezene anason içiyorum, dut kurusu öneren vardı onu da aldım denicem bu zamana kadar ihtiyaç duymamıştım sertleşiyordu hatta göğüslerim ama büyüdükçe daha çok emiyolar heralde boş gibi gelmeye başladı göğüslerim birde bugün hep yarın saat uyudu uyanınca hemen meme yine yarım saat uyku olunca stres yaptım bendeeczanelerde yokmuş internetten sipariş vericem tavsiye eden olursa
Ben içiyorum canım ama doğum yaptığın 2. günden beri nerdeyse hergün içtim. faydası var mı bilmiyorum. sütüm az doktor ek gıdaya başlattı.
Teşekkürler kızlar alayım mademCnm bn sma kullaniyorum ve cok memnunum gaz problemimizde cok olmuyor
Bn humana hastahaneden cikinca coknictim sutum 3 gun gelmemisti o cayin faydasini cok gordum cnm
Aynen oralarda yok annelutfen de var canımHumana bulamadım ben hiç bir yerde eczacı depolarda da yok dedi hangi siteden buldun
Olabilir canım bende de aynı durum ama bugün uyumayınca yetmiyomu acaba dedim. Birde çalışmaya başlayınca hazır olsun diye şimdiden sağıp dondurucuya koymak istiyorum oyüzden çok süt lazım:))Cnm ben arada iciyorum..arada da bu dut suyunu iciyorum..faydasi oluyo mu bilmiyorum ama uyuyunca doluyor..bi de ilk hft dedigin gb cik sertlesiyordu simdi ole olmuyo bende acaba azaliyo mu dedim ama mesela emiyo 10 dk birakinca sikiyorum sut var geliyo..galiba o ilk zaman sutun inmesinden cok sertlesiyordu agiz sutunun normal sute donme zamaninda diye dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?