Can'ım ben memnunum başta aptamil kullanıyodum gdo varmış onda hipp i de önermediler sma gold ve golden goat Hakkı'nda hiç olumsuz bişi duymadım kilo alımıda güzelmerhaba annişler sma gold kullananlar memnun mu acaba merak ediyorum bennim kızım hipide sevmedi sma deniyim diyorum ama kullananlar ne durumda merak ediyorujm
Canim her emmede cikariyorsa bi doktora gorun bence. Yok safra sari oluyor. Sari yesil gibi bi renk. Benim ki de sut kesigi gibi kusuyor normal dedi doktormbenimki çok fazla kusuyor safra dediğin nasıl oluyor böyle kesik süt gibi bişey mi
Canim kaynatma kimyonu cok agir olur. Sicak suy at dibinebeklet zaten dibine cokuyor.neyle süzüyorsun suyunu ben kaynattım verdim ama toz kimyondu
Ins cnm benmde boynunda var ins hmn gecerbizim özellikle sol tarafta var iki gündür çıktı inş daha da artmaz
Canım benim bebeğimin de yanağında var aynıları. 2-3 taneydi 1 gecede artmış baya dolmuş yanağı.Kizlar bebeğimin boynunda küçük kırmızı sivilce gibi bişiler çıktı basina böyle bişi gelen var mı
Canım hamileyken ebebekten almıştım emzirme yastığı. Onunla emziriyorum zaten. Ama benim minik memeye ulaşmıyor, ağzını açıp bekliyor. Ben eğiliyorum ona doğru. Kafasını tutup yaklaştırınca da ağzını açmıyor.kuvakvakvak emzirme minderi kullan canım. Eğilmek zorunda kalmiyorsun. Ağrın sizin olmaz. Kolların serbest olduğundan rahat da edersin. Mutlaka böyle bisey al ebebekte falan var. Ben hem böyle olandan hem de kol için olan küçük yastıktan aldim bu simit çok çok ise yaradi
İnşallah biraz daha büyüdüklerinde memeyi daha kolay kavrarlar, o zaman rahat ederiz canım. Şimdi sırf emsin diye ona ben uyuyorum. Büyüynce inşallah o bana ve memeye uyar.Aynen canım yürüyüşüm bile değişti sırt ağrısından, biraz büyüyünce rahat emzirme pozisyonları bulursun geçer diyorlar, bakalım inşallah.
Bende koyuyorum yastıksız emziremiyorum, ama yine de eğiliyorum öne demekki ağrıdığına göre
Merak etme doğurursun CNm, ben 3,5 cm açılmayla yattım ve suni aldım, epidural normal doğurdum ki oğlum 3900 gr. Doğdu.. Sadece 6 cm açılmadan sonra çok Ağrı çekiyorsun ama sonrası çok hızlı ilerliyor zaten 2 saat dayanacaksın, dayanırsınız.. Allah kolay doğum nasip etsin, hurma yemeyi ihmal etmeyin..Bi sancisiz kontrolden daha merhaba hanimlar
acilmam az, biraz yumusama var diyo dr. Boyun da uzun dogurursun diyo (insallah)
cuma sabah 8:30ta yatis verecek, suni deneyecek kendi sancim gelmezse..dua edin bana, iliski isini onerdi isvicrede hastalra onerirdik dedi. Iki gunun var yuru dedi.. hayirlisi olsun artik.. ben dr.a ne tavsiye ediosunuz dedim normal mi sezeryan mi, normali deneyelim dedi. Suniden sonra da bana birakacak misin bakalim dedi
ins saglikla ve kolaylikla kurtuluruz artik..
Cok tesekkur ederim canim aldim bakalim ne olcakCan'ım ben memnunum başta aptamil kullanıyodum gdo varmış onda hipp i de önermediler sma gold ve golden goat Hakkı'nda hiç olumsuz bişi duymadım kilo alımıda güzel
Yokcnm benimde aynı durum ama doktorum iyiki ıkınıyr ıkınmasa morarana kadar ağlar dedi o ıkındıkça içim acıyr ama yapcak bişi yok galibaSelam kızlar yardıma ihtiyacım var ilgilenir misiniz????? 2 ekimde 36 haftalık ikizlerim dünyaya geldi şimdi 32 günlükler iki buçuk haftadır gaz problemleri var sürekli ıkınıp kızarıyolar biogaia damla kullanıyorum aptamil conformil kullanıyorum ama fayda etmedi çözüm bulabilen oldu mu ????
Merak etme doğurursun CNm, ben 3,5 cm açılmayla yattım ve suni aldım, epidural normal doğurdum ki oğlum 3900 gr. Doğdu.. Sadece 6 cm açılmadan sonra çok Ağrı çekiyorsun ama sonrası çok hızlı ilerliyor zaten 2 saat dayanacaksın, dayanırsınız.. Allah kolay doğum nasip etsin, hurma yemeyi ihmal etmeyin..
Benimde 50 gün oldu ama ben çok çabuk verdim eski kıyafetlerimi giyebiliyrm 3-4 kilo fazlam war sırrımı açıklıyrm kaynana görümce işkenceleri hmn iştah kesiyr eriyip bitiyrsn sütünde olmuyr onunda suçlusu sen oluyrsn bide ona üzülüyrsn hopp gitti kilolarAlın benden de o kadar. Göbegimde sanki ikinci bi bebek var 50 gün oldu
Bi arkadas isilik dedi dikkat edicem çok kat kat giydirmiycem inş geçer en kisa zamanda insan ufacık birseyden bile tedirgin oluyoCanım benim bebeğimin de yanağında var aynıları. 2-3 taneydi 1 gecede artmış baya dolmuş yanağı.
Yaa bir zararı falan olmaz dimi her gün yapıyor bizimki şimdilik ama çok zorlanıyor yaparken kıvranıyor altını açıp bacaklarına karnına masaj yapıyoruz da anca öyle yapabiliyorCan'ım bizde sma golf kullanıyoruz ben günde iki defa bir çay kaşığı zeytin yağı koyuyorum iyi yapıyo kakasını öncelerde koymuyodum iki üç gün yapamadığı oluyodu
Biz ilk golden goat kullanıyorduk dr önermedi onun dışında ne kullanırsanız kullanın dedi bıraktık bizde en eskisi en iyisidir diyerekten sma ya başladıkCan'ım ben memnunum başta aptamil kullanıyodum gdo varmış onda hipp i de önermediler sma gold ve golden goat Hakkı'nda hiç olumsuz bişi duymadım kilo alımıda güzel
Bende çok kilo almasaymışım heöen gidicekmiş bir buçuk haftada 15 kg gitti ama ben 25 kilo almıştım benimde sırrım sıkıntı emmiyor diye takıyorsun iştahın kesiliyor ne yesen zorla yutuyorsun sırf süt olsun diye ama o sıkıntıya süt artıyor mu maalesefBenimde 50 gün oldu ama ben çok çabuk verdim eski kıyafetlerimi giyebiliyrm 3-4 kilo fazlam war sırrımı açıklıyrm kaynana görümce işkenceleri hmn iştah kesiyr eriyip bitiyrsn sütünde olmuyr onunda suçlusu sen oluyrsn bide ona üzülüyrsn hopp gitti kilolar
Annem de isilik dedi. Ama biz çok da kat kat giydirmiyoruz ki. Atlet, tulum. İnce battaniye ile kundak, üzerine az daha kalın battaniye. Hem isilik olsa vucudunda da olmaz mı ki?Bi arkadas isilik dedi dikkat edicem çok kat kat giydirmiycem inş geçer en kisa zamanda insan ufacık birseyden bile tedirgin oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?