Yutabiliyor mu? Bayağı çok gibi geldi de.Bize de doktor 1 ml dedi aynen o şekilde veriyoruz canım
Kuzum en azından açılman varmış harika bişey bu hiç merak allahn izniyle normal doğurursn inşallah. . Artsn diye ne yapılır bilmiyorum ama sancı gelince çok derin nefes al ve sadece nefesine konsantre ol, nefesi verirken son zerresine kadar ver.. sonra tekrar al ayni aynı... Doğum olacağı zaman ise bu sefer derin nefes al ve nefesini verirken kakanı itiyormuşsn gibi hisset, bebek çok daha rahat çıkacak inşallah
Canım birde sancın geldiğinde sandalyeye tutunup çömelme hareketi yap kanala girmesini sağlıyormuş ama ıkınmadan kendini sıkmadan yani çömelirken nefes ver yukarı kalkarken alCanim acilma.iste 2 cm zorlasam 3 dedi öğlen. Sürekli yürüyorum evde, ins artmistir. Agrilarim cok duzensiz, yarim saatte de oluyo 10dkda da.. anlamiyorum.. ins sağlıkla olur..dua edin. .taktikleri uygulicam, evde sanci gelince nefes alip veriyorum zaten derin derin daha kolay geciyo, dogum.sirasini bilemicem, sabahtan beri tuvalete çıkmaktan makatim aciyo, sanci gelince de oraya da vuruyor.. Allahim yardim etsin biz geride kalanlara da
ben kremi sürdükten sonra streç film ile kapatıyordum ve kurumuyordu emzirirken de acımıyordu öyşe atlattım göğüs yarasını.Cnm 1 hafta oldu bebegim yara diye ağzına da almıyor lansinoh sürüp açık mi bırakayım
Canım ben kullanıyorum humana still tea kadın doğumcum önermişti bi ara tamamen azalan sutum biraz olsun arttı gibi geliyo bana hala günde 3-4 kez kullanıyorumKızlar bu humanadan içen var mı?? Rezene anason içiyorum, dut kurusu öneren vardı onu da aldım denicem bu zamana kadar ihtiyaç duymamıştım sertleşiyordu hatta göğüslerim ama büyüdükçe daha çok emiyolar heralde boş gibi gelmeye başladı göğüslerim birde bugün hep yarın saat uyudu uyanınca hemen meme yine yarım saat uyku olunca stres yaptım bendeeczanelerde yokmuş internetten sipariş vericem tavsiye eden olursa
Allah nasıl da yardım ediyor sana canım maşallah sana ben bu halimle bir taneye dayanamıyorum sabah eşim ile giderken beşiği sallayıp kızı uyutuypr ben de uyuyakalıyorum gittiğini bile duymuyorum. Benim bebek kolik öyle beşiğe koyayım kendi kendine oynasın ya da yatırayım biraz baksın yok. Uyumadığı her an ağlıyor. Delirmek üzereyim.Sabah küçük oğlumu uyutup 10 gibi.kahvaltı hazırlıyorum. Büyük oğlun 10.30 da kalkıp beraber kahvaltı yapıyoruz. Sonra oyun oynuyoruz.saat 1 de küçük kaliyo altını temizleyip doyuruyorum.büyük olanı 1.30 da öğlen uykusuna yatiriyorum.saat 3 gibi küçük uyuyo.sonra hemen temizlik yapıyorum yemek yapıyorum. Kahvemi içiyorum. Saat 4.30 da büyük uyaniyo.yemeğini yediriyorum.yarım saat sonrada küçük uyaniyo.5 ten 7 e kadar 2 sini idare ediyorum.eşim 7 de geliyo.sofraya kuruyorum büyük oğlumu yediriyo.küçükte beşiği nde uyanik vakit geçiriyo.yemekten sonra küçük uyuyo büyüktü beşiğe koyuyoruz o oynarken eşimle kahve keyfi ve günün yorumunu yapıyoruz. Tv meyve derken büyük oğlum 12 küçükte 1 gibi uyuyo.ben gece mesaisi devam.Ayyy uzun olduuu
Ben ne yaptıysam o tamamı ağzı a firmiyor ne yapıp edip sadece ucunu çekiyor 5 dk olmadan da içi hava doluyor deli gibi hava yutuyor. Arada göğüs ucu takıyorum onu takınca fazla hava yutmuyor. Biberonla veriyorum sağop geceleri hava yutup huysuzlanmasın diye. Kolik kızımla çok zorum varYani yaklaşik 1 hafta ya da 10 günde geçti. Doğduğu andan beri emziriyorum. Hiç sağma yapmadım. Ama tutuş çok önemli. Bebeğin çenesi memeye değmeli ve sadece ucunu değil daha fazla kısmı ağzına almalı. Zaten sadece ucunu alırsa süt de az gelir ağzına.
Kafanda sakin büyütme aglamasini.sakin ol ve mutlu ol.elbet buyuycekelr diye düşünAllah nasıl da yardım ediyor sana canım maşallah sana ben bu halimle bir taneye dayanamıyorum sabah eşim ile giderken beşiği sallayıp kızı uyutuypr ben de uyuyakalıyorum gittiğini bile duymuyorum. Benim bebek kolik öyle beşiğe koyayım kendi kendine oynasın ya da yatırayım biraz baksın yok. Uyumadığı her an ağlıyor. Delirmek üzereyim.
Canim acilma.iste 2 cm zorlasam 3 dedi öğlen. Sürekli yürüyorum evde, ins artmistir. Agrilarim cok duzensiz, yarim saatte de oluyo 10dkda da.. anlamiyorum.. ins sağlıkla olur..dua edin. .taktikleri uygulicam, evde sanci gelince nefes alip veriyorum zaten derin derin daha kolay geciyo, dogum.sirasini bilemicem, sabahtan beri tuvalete çıkmaktan makatim aciyo, sanci gelince de oraya da vuruyor.. Allahim yardim etsin biz geride kalanlara da
Allah kolaylık versin inşallah....benim bebeklerimde 34 günlük gazı kabızlığı için bişey bulamadım muskat aldım ama cesaret edip deneyemedim fayda etti mi acabaMerhaba kızlar..
Biz hala bebişin gazıyla uğraşıyoruz, pek giremiyorum. Sab simplex ve muskat aldık. İnşallah işe yarar inşallah.. 2 gecedir yine çook yoruldum ve yine migrenim tuttu, perisandim, çok ağladım.. Şu anda 2. çocuk hayal bana. Nasıl düşünürüm.. Düşünemem.. Ne zormus Allah'ım.. Allah bunlara sağlık versin inşallah.. Dün daha iyiydi neyse ki. Cumartesi de mevludumuz var. Onun telaşındayiz. Kayinvalidem bizden 60 kişi gelir diyorAllahtan bizden pek kimse yok burda. Yoksa salon falan tutacaktı herhalde Bir kaç arkadaş ve kuzenler gelecek.
Bu arada dün 1 aylık oldu bebişimiz
Herkesler doğum yaptı mı?htys paytak_paytak_kosan_koala zobiska ? Kimler vardı baska? Sevinç mi vardı bir de? Nickini bulamadım. Güzel haberler vardır umarım..
İyi geceler güzel annisler
Çok teşekür edederim. Kesinlikle fikrine katılıyorum. İlerde hersey çok güzel oldu.bizde 3 kardeşim xok seviyorum kardeslerimiOy maşallah ne güzel. Düzeniniz de harika maşallah. Hem iki arkadaş hem iki kardeş . Bence büyük çocuğa çok Büyük bi iyilik yaptın. Biz de 3 kardeşiz yaşlarımız yakın her derdimize sevincimize ortağız en büyük desteğiz
Allah razı olsun sakin okadar ara verme.çocuk yetiştirme bi kadının en güzel anısı dir.Ay canım allah sana kolaylık versin biz biriyle başa çıkamıyoruz diğeride küçükmüş senin ben 10 yaşına gelmeden 2. Çocuğu düşünmediğime karar verdim:)
Aminn cokkk teşekür ederumMaşallah canım, nazar değmesin düzeninize :)
Aah kuzum yaşamış olsam yorum yapacam da, bende bunlar bile yokzobiska bi de bu ağrılara ragmen nstde 0 çıktı sanci.. stres mi yaptim.yoksa duzensiz olduğundan mi anlamadim
Teşekür ederim.her güne ya allah işimi zor değil kolay eyle diyorum.sakin korkma nasıl güzel oluyo 2 çocuk bi gorsenCanim hayran kaldim okuyunca...bir yandan da yoruldum..ama çok sistemlisin tebrik ederim seni maşallah. .biz de 2 yil sonra 2 bebek için niyetlenelim diyoruz. Yani Alyamiz 3 yaşındayken doğar. O bile korkutuyor beni..hayirlisi
Canım çok geçmiş olsun bende bi ay önce spinal anestezi ile doğum yapmıştım dört beş gün ayaklarım şiş gezdim ağrı hiç olmuyordu sonra bi baktım kendiliğinden inmişKızlar merhaba:) 31 ekim cmrtsi 40+3te spinal anestezi ile sezeryana alindim.hiç acilmam olmadığı için da uni almadm.direk sezeryan istedm.zaten korkuyrdm..neyseki geçti:)ama bir skntm var ayaklarım felaket şiş acimiyor nasl ve ne zaman iner acaba..sezeryandan snra kaldı böyle...davul gibi ayakkabı ya grmyr.kesinlikle
Ben de çok takdir ettim, tebriklerCici hanımlar bukadar is arasinda sizde çok sevdiğim için buraya giriyom.sıkıntısı olanlara nacizane tecrübelerini yazıyorum iyiki varsinizzzz
Benimde gittigimde acilmam ,2 cm idi nst de sancı 15 di agrilarim da senin gibiydi hatta gitmeden makata krem surdum wcye çıkmaktan acidi doktor eve gonderemem gidersen kakasini yer dedi hemen yatış yaptılar suniyi verdiler 4 cm olunca epidural taktirdim ondan sonrasi zaten mükemmeldi acayip kolay dogurdum istersen epiduralli normal doğum yap çok rahatim bu arada doğumumu da anlatmış oldumzobiska bi de bu ağrılara ragmen nstde 0 çıktı sanci.. stres mi yaptim.yoksa duzensiz olduğundan mi anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?