- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Benimde gittigimde acilmam ,2 cm idi nst de sancı 15 di agrilarim da senin gibiydi hatta gitmeden makata krem surdum wcye çıkmaktan acidi doktor eve gonderemem gidersen kakasini yer dedi hemen yatış yaptılar suniyi verdiler 4 cm olunca epidural taktirdim ondan sonrasi zaten mükemmeldi acayip kolay dogurdum istersen epiduralli normal doğum yap çok rahatim bu arada doğumumu da anlatmış oldum
Canım dr um multitabs değil ama acde verdi bende 1 ml im kullanıyorumKullanan yok mu arkadaşlar????
Rica ederim canım beni kesin sezeryana alırlar diye dusunmustum 6 ikinmada çıkardım darisi size olsun inşallahOncelikle cevap veren herkese teşekkür ederim. Canim senin msjin da rahatlattı yaa sagol, demek 3-4 cm ile de oluyor.. yarin sabah zaten mecburi yatış artik. Hastane annemlere yakin birazdan.cikcaz.ins evden gece orda duralim.dedik ne olur ne olmaz.. ins beni.dogumum da dedigin.gibi mükemmel olur..
zobiska canım sancı geldikçe sana da dua ederim ben de inş sen de tez zamanda kolaylıkla en normalinden dogurursun..
VayyOncelikle cevap veren herkese teşekkür ederim. Canim senin msjin da rahatlattı yaa sagol, demek 3-4 cm ile de oluyor.. yarin sabah zaten mecburi yatış artik. Hastane annemlere yakin birazdan.cikcaz.ins evden gece orda duralim.dedik ne olur ne olmaz.. ins beni.dogumum da dedigin.gibi mükemmel olur..
zobiska canım sancı geldikçe sana da dua ederim ben de inş sen de tez zamanda kolaylıkla en normalinden dogurursun..
Vayyhtys canım ne güzel bi dogum olmuş maşallah darısı başımıza olsun :) paytak_paytak_kosan_koala canım aman habersiz birakma bizi, pozitif ol, her daim deriiiiiin nefesler al :) ya kızlar bu arada ne oldu da sanclarnz başladı, ne oldu da açılma oldu ? Benim kız aşağı aşağı kaziyor bilmem başka bişey yok gibi..pat diye gelir mi inşallah. ..ahh ah kafamda deli sorular
canım ağlamasına dayanamıyo insan benim bebeğimde uyumadığında ağlıyo hiç bi iş yapamıyom kv yanımda ona rağmen yetişemiyoz. ne zaman düzelecek ben de kafayı yiyecem.Kafanda sakin büyütme aglamasini.sakin ol ve mutlu ol.elbet buyuycekelr diye düşün
Mutlaka emzik denee. Bidee anne karnındaki sesler var onu dinle sip diye susarcanım ağlamasına dayanamıyo insan benim bebeğimde uyumadığında ağlıyo hiç bi iş yapamıyom kv yanımda ona rağmen yetişemiyoz. ne zaman düzelecek ben de kafayı yiyecem.
Teşekürler ederim.öyle bi isteniyoki 2.ciler hele bir 5 aylık olsun.ek gıdaya geçilsin.gulu cikler şacsinBen de çok takdir ettim, tebriklerşahsen ben 2.yi ister miyim diye kararsizim
Canım her yolu deniyorum gogsum taş gibi bebegim ağzına almıyor sebebi sert olması mi sizceben kremi sürdükten sonra streç film ile kapatıyordum ve kurumuyordu emzirirken de acımıyordu öyşe atlattım göğüs yarasını.
emzik almıyor ki sadece memede susuyor. napcaz bimemMutlaka emzik denee. Bidee anne karnındaki sesler var onu dinle sip diye susar
İlk oğlum 5.emzik seçiminde aldı. Okadar nuk cikko emzikler denedim bi dunya para verip.ama 1.5 tl olan bakkala satılan emzogi aldiemzik almıyor ki sadece memede susuyor. napcaz bimem
6 aylik olunca spora baslicam. Spor sutun tadini degistiyormus laktik goguslerde biriktigi icinAynen ben de öyle 9 kg falan gitti gerisi kaldı
Dogrudur Ben de evde ıslanarak geziyorum. Yalancı emziğe alıştıramadım ben de, ona öğürüyor benimki deBen sol göğsümü en başından beri tutturmakta sıkıntı yaşıyorum, muhtemelen o yüzden çatlak oldu zaten. Silikon uç kullanıyordum verimli ememiyordu, hepsi dışarı taşıyordu sütlerin. Bende ilk emmeye başlarken uç takıyordum sonra çıkarıyordum ucu. Bu ara midesi bulanıyor gibi öğürüyor uçla verince. Benim sol tarafta süt daha fazla sanırım dolunca tutması zor oluyor. Ped takmamam imkansız, bazen ped kayıyor atletten sırılsıklam oluyor üstüm. Ama her emzirmeden sonra lansinoh sürüp havalandırıyorum. İnşallah geçer yaa
Geçmiş olsun canımsevindim canım inş tamamrn geçer bize bugün boynunda ki sivilceleri göstermek için doktora gittik önemli bişi degil herhangi birsey kullanmaya gerek yok zamanla geçer dedi sağ gözümüz capaklaniyordu onun içinde netira isimli bi damla verdi
Hava alması cabucak iyilestiriyor canım. Mümkün oldugunca havalansın. Ben emzirme atleti giyiyorum üzerine de tişört. Atletin gögüs kisimlarini acik tutuyorum evde.Cnm 1 hafta oldu bebegim yara diye ağzına da almıyor lansinoh sürüp açık mi bırakayım
Hahahhaa bugün alttan muayene oldu dur bakalım koca desteği şart oldu bugünAlttan muayene sonrasi cuma yatis karari ve ayni gunun gecesi koca desteği. 3 saat sonra bel agrisiyla uyandim iste bu gece. Başka da ozel bi hareket yok bende acikcasi..sen benden cok uğraşıyosundur.. belki seninki de gün verince başlar
Ne kadar güzel bir bebek canimMerhaba güzel anneler...bugün bizim 3.evlilik yıldönümümüz kızımız 2 günlük oldu hepinizi öpüyoruzzzz teyzeleri bu foto bizden size gelsin ekim annelerinin assolistler grubundan...
İnşallah hayırlısıyla kavuşursunuz siz de caniimKuzum günaydınlar :* doğum yapmayan bi ben ve paytak kaldk :/ bekliyoruz.. ben bugun 40+3 oldum az sonra nst ye gidecez.. iyiyim belirti yok arada ufaktan bel ağrısı kasık baskısı o kadar... kızım da iyi hareketlerini sürekli hissediyorum çok şükür. . Bakacaz artık dogurmak istiyorum gerçekten
Oy masallaaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?