2015 Ekim Anneleri

Oncelikle cevap veren herkese teşekkür ederim. Canim senin msjin da rahatlattı yaa sagol, demek 3-4 cm ile de oluyor.. yarin sabah zaten mecburi yatış artik. Hastane annemlere yakin birazdan.cikcaz.ins evden gece orda duralim.dedik ne olur ne olmaz.. ins beni.dogumum da dedigin.gibi mükemmel olur..
zobiska canım sancı geldikçe sana da dua ederim ben de inş sen de tez zamanda kolaylıkla en normalinden dogurursun..

Rica ederim canım beni kesin sezeryana alırlar diye dusunmustum 6 ikinmada çıkardım darisi size olsun inşallah

Vayy htys canım ne güzel bi dogum olmuş maşallah darısı başımıza olsun :) paytak_paytak_kosan_koala canım aman habersiz birakma bizi, pozitif ol, her daim deriiiiiin nefesler al :) ya kızlar bu arada ne oldu da sanclarnz başladı, ne oldu da açılma oldu ? Benim kız aşağı aşağı kaziyor bilmem başka bişey yok gibi..pat diye gelir mi inşallah. ..ahh ah kafamda deli sorular

Alttan muayene sonrasi cuma yatis karari ve ayni gunun gecesi koca desteği. 3 saat sonra bel agrisiyla uyandim iste bu gece. Başka da ozel bi hareket yok bende acikcasi..sen benden cok uğraşıyosundur.. belki seninki de gün verince başlar

Kafanda sakin büyütme aglamasini.sakin ol ve mutlu ol.elbet buyuycekelr diye düşün
canım ağlamasına dayanamıyo insan benim bebeğimde uyumadığında ağlıyo hiç bi iş yapamıyom kv yanımda ona rağmen yetişemiyoz. ne zaman düzelecek ben de kafayı yiyecem.

canım ağlamasına dayanamıyo insan benim bebeğimde uyumadığında ağlıyo hiç bi iş yapamıyom kv yanımda ona rağmen yetişemiyoz. ne zaman düzelecek ben de kafayı yiyecem.
Mutlaka emzik denee. Bidee anne karnındaki sesler var onu dinle sip diye susar

Çocuk kucakta uyurken yerine yatırıldığında nie uyanır her defasında kaç saattir uyutamadım şapşiğimi

Kızlar merhaba Umarım iyisinizdir
Benim bir kac gundur canım sıkkın
10 gun evvel tarama testi yani 2. Yaptırdık
Biyotinidaz diye bir test var vitamin eksikliği kaynaklıymıs pozitif olması gerekirken düşük pozitif cıktı bizim ki.. Dün elinden kan aldılar cok moralim bozuldu ağla ağla bir hal oldum. Kesin tanı serum biyotinaz testi ile netlesicek haftaya... Bu vitamin eksikliği için körlük sagırlık yapar dıye kotu seyler okudum.. Kafayı yemiş gıbıyım... Dr yanılma olabilir dedi ama gelde bana anlat...
Var mı benzer seyler yasayan acaba

Dogrudur Ben de evde ıslanarak geziyorum. Yalancı emziğe alıştıramadım ben de, ona öğürüyor benimki de

Geçmiş olsun canım

Cnm 1 hafta oldu bebegim yara diye ağzına da almıyor lansinoh sürüp açık mi bırakayım
Hava alması cabucak iyilestiriyor canım. Mümkün oldugunca havalansın. Ben emzirme atleti giyiyorum üzerine de tişört. Atletin gögüs kisimlarini acik tutuyorum evde.

Hahahhaa bugün alttan muayene oldu dur bakalım koca desteği şart oldu bugün benim de pazartesi gel açılma ayniysa salı müdahele dedi valla, gün verdi yani... tamam tamam yavrum ben senin yolundan gidiyorum

Göğüslerimin acısı aldı başını gidiyor
Ne okuduysam ne duyduysam denedim ama yok geçmiyor Gözle görünen yara ya da çatlak yok. Tahin yağı, lansinoh krem, garmastan pomad, kendi sütüm çözüm olmadı bana. Bebeğim emmeye başladıktan 5 dakika sonra acı geçiyor ya da uyuşuyor hissetmiyorum. Ama emzirme sonrası bir sonraki emzirmeye kadar mahvoluyorum. Gündüz evde göğüslerim açık geziyorum. Yeterince hava da alıyorlar. Neden böyleler ki? Yara mı olacaklar? 22 gündür aynı acı Bebeğim uyanmaya başlayınca strese giriyorum, terler akıyor sırtımdan. Nereye kadar gidecek bu

Merhaba güzel anneler...bugün bizim 3.evlilik yıldönümümüz kızımız 2 günlük oldu hepinizi öpüyoruzzzz teyzeleri bu foto bizden size gelsin ekim annelerinin assolistler grubundan...
Ne kadar güzel bir bebek canim Maşallah Size de maşallah Allah daha uzuunn yıllar beraber ve mutlu geçirmenizi nasip etsin inşallah..

İnşallah hayırlısıyla kavuşursunuz siz de caniim Çok az kalmıştır artık. Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah.. Çok sık giremiyorum, güzel haberlerinizi bekliyoruz

Oy masallaaaahhh Allah mutluluğunuzu daim etsin canım Hep beraber olun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…