Ben emzirmeye odaklıyım şu an. Cok istesem de bebişi de üşütürüm diye dısarı da cikmiyoruz. Gerçi iznimin bitmesine de 1 ay kaldi rapor da alicam sanirim. Ekmegi keseyim diyorum ama dayanamiyorum sütüm olmazsa diye de yiyorum hepDiyet ve spor yapmayın yazıyor her yerde emzirenler için. Yürüyüş ya da yüzme öneriyorlar. 6. Aydan sonra ek gıdayla başlanabilir. O zamana kadar bu şekilde gezmek istemiyorum. Çikolata abur cubur kesmeye çalışcam belki görürüm faydasını
Kizlar szle dertlesmek ve akil almak istedigim bir konu var. Bn daha 2 yillik evliym.27 yasindaym.bebegim tup bebek.kimse bilmiyor. Nedeni ise bir tupum kapali yumurtalar tembel ve daha kotusu yumurtalik rezervim cok azalms.yumurtalik yasim 42 yasindaki biriyle ayniymis.yani erken menopoz olcam.zaten annem 36 ablam 32 yasndaykn oldu.bu durum bni cok uzuyor cunku doktorum tekrar hamile kalamayabilirsin dedi. boyle bir durumunuz olsa korunur muydunuz ikinci bebek icin bekler miydiniz ya da ne kadar beklerdiniz.?
Kizlar szle dertlesmek ve akil almak istedigim bir konu var. Bn daha 2 yillik evliym.27 yasindaym.bebegim tup bebek.kimse bilmiyor. Nedeni ise bir tupum kapali yumurtalar tembel ve daha kotusu yumurtalik rezervim cok azalms.yumurtalik yasim 42 yasindaki biriyle ayniymis.yani erken menopoz olcam.zaten annem 36 ablam 32 yasndaykn oldu.bu durum bni cok uzuyor cunku doktorum tekrar hamile kalamayabilirsin dedi. boyle bir durumunuz olsa korunur muydunuz ikinci bebek icin bekler miydiniz ya da ne kadar beklerdiniz.?
İnş işe yarar bizde dün başladık daha bizde her mamadan sınra gaz çıkmadan yatırmıyoruz yatırsakta 10 dk sonra uyanıyor zaten o gaz çıkmadan uyunmuyorCanım bizde bio gaia ya başladık geceleri rahat edelim diye aksamlari hep aynı saatte veriyoruz iki gündür iyiyiz Ama bakalım ne kadar sürecek her emzirmeden önce ve sonrada gazını çıkarmaya çalışıyoruz bizim ki baya gazlı..
İçinde günde 5 damla yazıyor dün 1 kerede verdik ilk günden etki göstermez heralde sen 2 seferde de mi 5 damla veriyorsun
Bu arada bize dr önermedi kendimiz aldık umarım kötü etmemişşzdşr daha 16 günlüğüz
Canim mutlaka artar emdikce bebisin artar Allahin izniyle milupa rezene cayi iciyorm bilmiyorum onun etkisi var mi ama cok degil ama iyi yani sut durumu bde dereotunu tuketiyorm o zaman fark ediyo bde canim sert ise kendin masaj yap o zaman iyi sagiliyor insallah hepimizin sutu artar canim daha yeniyiz artacak hepimizinhastane tipi medela kiraladım ama yok o kadarcık çıkıyor ya bugün 18 günlük olduk ne zaman şakır şakır gelecek bu süt
Ah meme alsa emip rahatlıcak belki ama emmiyor bizimki mama versem rahatlatmak için bu sefer yine gaz oluyor
Canım bizimde aynı gaz ve kabızlık problemimiz vardı doktorumuz biogaia verdi ama bi hafta dolmadan etkilemeyeceğini de söyledi bi hafta olana kadar beklemen lazım hergun aynı saatlerde beş damla vermem gerektiğini söylemişti gazı rahatlattı ama kakalarını hala yapmıyolarİçinde günde 5 damla yazıyor dün 1 kerede verdik ilk günden etki göstermez heralde sen 2 seferde de mi 5 damla veriyorsun
Bu arada bize dr önermedi kendimiz aldık umarım kötü etmemişşzdşr daha 16 günlüğüz
Ins hmn gecer cnmAynen cnm bnde dün serum sıkıp temizledim ama gece hırıltıdan uyumadı ki gece uykularımz gayet güzeldi
Canm biz bugn bir ayligiz hala sutum ole sakir sakir olamadi malesef kisiden kisiye degisiormus amcamin kizinin 2 ayi bulmus 180 cc leri falan gormus tek gogsunden valla bende habire boza iciorum laktamil ve damla falan bi ise yaramio he birde mutlaka 3 litre su iciceksin cnm yoksa sutu unut off zorla su iciom bende ins su sutlerimiz cogalirda mamayi azaltiriz..hastane tipi medela kiraladım ama yok o kadarcık çıkıyor ya bugün 18 günlük olduk ne zaman şakır şakır gelecek bu süt
Canim mutlaka artar emdikce bebisin artar Allahin izniyle milupa rezene cayi iciyorm bilmiyorum onun etkisi var mi ama cok degil ama iyi yani sut durumu bde dereotunu tuketiyorm o zaman fark ediyo bde canim sert ise kendin masaj yap o zaman iyi sagiliyor insallah hepimizin sutu artar canim daha yeniyiz artacak hepimizin
Direniyorum mama vermeyeyim sütle doymaya alışsın diye ama yok emerken uyuyor yatırdığım an ağlamaya başlıyor doymadığı için mamaya iyice alıştı diyorum ben de. Beni emiyor ama yetmiyor demek biberonla veriyordum şimdi kaşığa döndüm tekrar. O ağladıkça ben de ağlıyorum psikolojim bozulmaya başladı bebeğimi doyuramıyorum ona yetemiyorum diye. Sağdığımda azcık bişey çıkıyor emzirmenin üstüne çalışmaya başlasam sağıp bırakma şansım olmayacak. Kendimi çaresiz hissetmeye başladım iyice. Mamayı yenip karnımız doyunca huzura erebiliyoruz. Bu hep böyle mi devam edecekCanm biz bugn bir ayligiz hala sutum ole sakir sakir olamadi malesef kisiden kisiye degisiormus amcamin kizinin 2 ayi bulmus 180 cc leri falan gormus tek gogsunden valla bende habire boza iciorum laktamil ve damla falan bi ise yaramio he birde mutlaka 3 litre su iciceksin cnm yoksa sutu unut off zorla su iciom bende ins su sutlerimiz cogalirda mamayi azaltiriz..
Biri dogurmayan kalmadı mı dedi :) işte o doğurmayan beniiiiiiiiiimmmmKizlar merhaba bayadir giremiyorum artik dogurmayan kalmamistir sanirim. Biz 1 aylik olduk kontrole gittigimizde dr kilomuzu begenmedi az kilo almis gogusten gelen ilk sut protein son sut yag dedi son sutu alana kadar ayni memede devam edecekmisim ben bi sag bi sol veriodum meger yanlis yapiomusum neyse bende gogus pompasi aldim bi yandan sagip vereyim bi yandan emzireyim diye ama sagdigim zaman sutumun aslinda cok az geldigini farkettim yani bi 15 dk sagsam 30 cc belki doluyo sutum artsin diye bi takviye hic yapmadim ama artik yapmam lazim siz neler yapiosunuZ bi akil verin bana
memeyi neden almıyor ki acabaAh meme alsa emip rahatlıcak belki ama emmiyor bizimki mama versem rahatlatmak için bu sefer yine gaz oluyor
canım ilk zamanlar ben de sağıyodum fakat sonra hiç sağmadım hep meme verdim. sütüm de yetmiyo diye düşünmedim. şükür kilo alımı da gayet iyi.Direniyorum mama vermeyeyim sütle doymaya alışsın diye ama yok emerken uyuyor yatırdığım an ağlamaya başlıyor doymadığı için mamaya iyice alıştı diyorum ben de. Beni emiyor ama yetmiyor demek biberonla veriyordum şimdi kaşığa döndüm tekrar. O ağladıkça ben de ağlıyorum psikolojim bozulmaya başladı bebeğimi doyuramıyorum ona yetemiyorum diye. Sağdığımda azcık bişey çıkıyor emzirmenin üstüne çalışmaya başlasam sağıp bırakma şansım olmayacak. Kendimi çaresiz hissetmeye başladım iyice. Mamayı yenip karnımız doyunca huzura erebiliyoruz. Bu hep böyle mi devam edecek
Biz doğum kilomuza bugün ulaşabildik 2900 doğmuştu 2600 lere düştü emzirme ve 1 hafta 10 gündür mama takviyesiyle şimdide emiyor 2 göğsü ama mama vermeden de huzura ermiyor uyumuyor. Mama vermesem dr kızıyor kilo alımı az olunca ne yapacağımı şaşırdımcanım ilk zamanlar ben de sağıyodum fakat sonra hiç sağmadım hep meme verdim. sütüm de yetmiyo diye düşünmedim. şükür kilo alımı da gayet iyi.
Canım Allahım senin bebeğinin ve şifa bekleyen tüm bebeklerin acil şifasını versin. Kampanyayı destekledim, Teşekkürler bize de bildirdiğin için. Hep dualarımdasın rabbim bir an önce kavuştursun siziArkadaslar merhaba hastanede tanistigim bir ailemizin bebegine sma 1 teshisi konuldu. Internettede bu hastaligin asisinin turkiyeye getirilmesi icin bir kampanya baslatilmis bu kampanyaya destek olabilir misiniz lutfen.
https://www.change.org/p/bebeğimin-yaşamak-için-acil-yardımınıza-ihtiyacı-var-sma-muezzinogludr?recruiter=420680934&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?