Dr a normal dior arayıp soruyorum uyumuyor hiç die gaz sancıları başlamıştır diyor getirelim mi diyorum hayır diyor ilaçda önermediHemen etki eder mi bilmiyorum dr a sor mama niz sakıncalı değil bence yalnız etkisi az olabilir daha etkili bi öneride bulunabilir dr unuz istersen bir danis:) biz bi ilaç yanına extra neobaby organik tarzda biseyde kullaniyoruz
Biberona alıştı ondan emmediği için sütümde çoğalmadı memeye ysklaşınca başlıyor tutsa bile 2 dk deniyor istediği gibi gelmediğinden sinirleniyormemeyi neden almıyor ki acaba
Ben 2. Gün başladım ama şimdi çok terletiyor diye pek takmıyorumSezeryan olan anneler korse kullandinizmi kacinci gun basladiniz
kesmiyoruz canım devam ediyoruz. siz nasıl girmeye vakit buluyosunuz ben saçımı taramaya bile vakit bulamıyorum valla :)Biz
bize maflor ve Neo baby surup verdi 14 gün sonra kullanmayı kesiyor muyuz?
5 gün başladım ama doktorum 2. günüde giyinebilirsin demişti. önerdiği korsenin bedenini bulamadık hemen ondan 5. gün başladık kullanmaya. alttan şortlu lan korse giymen gerekiyor anım bende 10 günde işe yaradı sonra bedei küçültmüştüm. korseyi aldığım medicalci şaşırmıştı. 40. gün bugün 15 gündür 1 numarasını kullanıyorum artık. doğum yapmadan önceki bedenime döndüm resmen. kilo vermenide hızlandırıyor.Sezeryan olan anneler korse kullandinizmi kacinci gun basladiniz
Canim insallah artacak Allahin izniyle zamanla olumlu dusunelim oyle daha guzel artar canimmDireniyorum mama vermeyeyim sütle doymaya alışsın diye ama yok emerken uyuyor yatırdığım an ağlamaya başlıyor doymadığı için mamaya iyice alıştı diyorum ben de. Beni emiyor ama yetmiyor demek biberonla veriyordum şimdi kaşığa döndüm tekrar. O ağladıkça ben de ağlıyorum psikolojim bozulmaya başladı bebeğimi doyuramıyorum ona yetemiyorum diye. Sağdığımda azcık bişey çıkıyor emzirmenin üstüne çalışmaya başlasam sağıp bırakma şansım olmayacak. Kendimi çaresiz hissetmeye başladım iyice. Mamayı yenip karnımız doyunca huzura erebiliyoruz. Bu hep böyle mi devam edecek
Ben dün aldim canım . bugün 20. günüm ama daha cesaret edemedim takmaya dikislerim acir diye.Sezeryan olan anneler korse kullandinizmi kacinci gun basladiniz
Lohusalikta doyduk kv iskencesine cnm hepimize Allah iki kati sabir versinKasım'ın ilk haftası bitiyor. Umarım tüm Ekim anneleri doğurmuştur. Bugün kızım doğalı 3 hafta oldu. Kayınvalide de 5 haftadır bende. Kayınpeder pazar gününden beri gelemedi. Dün artık dua ettim ve sabaha karşı 3 te kayınpeder geldi.yetti vallahi. Kayınvalideye doydum kusacağım artık. Kapım bacam açık kızımı emzirmek istiyorum. Rahat kıyafetler ile evin içinde salınmak ve kocamla başbaşa kalmak istiyorum. Umarım haftasonu kalmak istemezler. bugün giderler. Eşim işte olduğu için saat 18:30 a kadar bekleyecekler. Saatleri sayıyorum artık. gittiklerinde kına mı yaksam ellerime, apartman içinde Tütsü mü yaksam, Roma yı mı yaksam yoksa 5 haftada öldürülen sabrım için ağıt mı yaksam... Mum yakayım en iyisi hem de tarçın kokulusundan :)))
Ben dün aldim canım . bugün 20. günüm ama daha cesaret edemedim takmaya dikislerim acir diye.
İmzaladim Rabbim tez zamanda sifa versinArkadaslar merhaba hastanede tanistigim bir ailemizin bebegine sma 1 teshisi konuldu. Internettede bu hastaligin asisinin turkiyeye getirilmesi icin bir kampanya baslatilmis bu kampanyaya destek olabilir misiniz lutfen.
https://www.change.org/p/bebeğimin-yaşamak-için-acil-yardımınıza-ihtiyacı-var-sma-muezzinogludr?recruiter=420680934&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink
Beeeenn :)
Bizdede aynı durum var devamli agzımız acık meme ariyoruz ve emiyoruz bende ne sırt kaldi ne belKizlar ya size birsey soracagim bn kizim uyanikken devamli meme yada agzina bitseyler istiyor hic etrafimi.izleyim yok oyle uyanik kalim yok devamli birsey olacak agzinda sizde durumlar nasil bnmkinde mi anormallik
Kızlar sancısı icin dr nurse harveys diye bir ilac yazdi varmi bunu kullanan ?
bebeğim doğduğunda iki gün benim de sütüm gelmedi mama verdim. bir hafta boyunca süt sağıp biberonla verdim ama oba rağmen bebeğim memeyi unutmadı.Biberona alıştı ondan emmediği için sütümde çoğalmadı memeye ysklaşınca başlıyor tutsa bile 2 dk deniyor istediği gibi gelmediğinden sinirleniyor
Ben kullaniyorumKızlar gaz sancısı icin dr nurse harveys diye bir ilac yazdi varmi bunu kullanan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?