2015 Ekim Anneleri

Kızlar bir şey soracağım ben bu pazar bebek mevlüdü yapıyorum. sizler yaptınız mı. Pilav tavuk ayran dağıtıcam ama kaç kilo pirinç yapacağıma karar veremiyorum. Sizler yaptınız mı? Yaptıysanız kaç kişi geldi. kaç kilo pirinç gitti. Benim tahminim 70 -80 kişi olacak kaç kilo pirinç gider?

hastane tipi medela kiraladım ama yok o kadarcık çıkıyor ya bugün 18 günlük olduk ne zaman şakır şakır gelecek bu süt

Güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah iki gündür kakasını yapmasını bekliyorum yavrumun....muskatı nasıl kullanıyorsun bana aktarcı şekerle öğütüp verdi serce parmağımın ucuyla ağzına verecekmişim öyle demişti ama deneyemedim daha...

Yok cnm üstte değil sol göğsümün hemen altında sanki bebek memişi gibi küçük ama süt gelio cidden. Yalnz değilmişim çok sevindim.
Can'ım bende de üç meme değil ama üç meme başı var sağ göğsümde diğeri küçük ama başta ordan da süt geliyo dü

Kizlar merhaba bayadir giremiyorum artik dogurmayan kalmamistir sanirim. Biz 1 aylik olduk kontrole gittigimizde dr kilomuzu begenmedi az kilo almis gogusten gelen ilk sut protein son sut yag dedi son sutu alana kadar ayni memede devam edecekmisim ben bi sag bi sol veriodum meger yanlis yapiomusum neyse bende gogus pompasi aldim bi yandan sagip vereyim bi yandan emzireyim diye ama sagdigim zaman sutumun aslinda cok az geldigini farkettim yani bi 15 dk sagsam 30 cc belki doluyo sutum artsin diye bi takviye hic yapmadim ama artik yapmam lazim siz neler yapiosunuZ bi akil verin bana

Canım çok geçmiş olsun. Benim oğlumda aynı durumda malesef abisi banada küçük oğlumada bulaştırdı. Burnu tıkalı hırıltılı ses geliyor. Hapşırıyor öyle oluncada burnundan sümük çıkıyor. Ayrıca öksürüğüde var muhtemelen burnundaki akıntı genzine gidince öksürük oluyor. Serum fizyolojik damlatıp otribebeyle çekiyorum.sağdan bişey çıkmıyor ama soldan çok fazla sümük geliyor. Bugün birde nebulizatör'e serum sıkıp 5 dk hava verdim o da rahatlattı biraz.
Aslında pazartesi günü 1 aylık olacak dr. Kontrolümüz vardı ama böyle giderse yarın götürmeyi düşünüyorum.
Allah şifa versin bebişlerimize

Herkese merhaba biz oğlan uyumuyor sabah 10 dan beri ayakta şimdi yeni uyudu akşamda gaz sancısından jiç durmadan 2-3 saat ağladı en son gidip ilaç aldı eşim biogaia içinde 5 damla verin yazıyor bir seferde verdik biz sizler gaz ilaçlarını nasıl kullanıyorsunuz? Bu arada ben geceleri uykusuzluğa hiç dayanamıyorum uyuyup kalıyorum annem bakıyor

Canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda çıkarsınız yoğun bakımdan

Sizede gecmiş olsun cnm bnde serum sıkıp cekiyorm baya akmaya basladı 2 gun önce acile gittik üşütme yok burnu tıkalı sadece dedi bakalım bizde pazartesi gidicez 44 gunluğüz olmasa akşam acile götürcrm rahat uyumuyor

Uyumaması haricinde birde tıkalı olduğu için ememiyor. Dün sağdım sütü hızlıca biberonla içsin dedim ama onuda istemedi. İlk oğlumda da 1 aylikken aynısı olmuştu korktuğum başıma geldi.
Bir an önce düzelirler inşallah

Merhaba cnm biogiayu bnde kullanıyorm günde 2 sefer veriyorm bazen 5 damla .
Ama bizi rahatlatmadı hiç şimdi metsili deniyoruz

İnşlh bizde kısa süreli emiyoruz sonra mecbur sağoyrm biberonla takviye

canım ben ekstra bişey yapmıyorum çok sık yiyorym süt emdikçe çoğalıyo bi de yatınca çok artıyo sütüm. bebişim gayet iyi kilo almış bi de bir aylık olduk

canım bizimki de aynı ben poposunu kaldırıyom altını alırken yaptığım gibi gazını çkartıyo. biraz olsun yatışıyo sonra atıyom beşiğe memeyle uyutuyom

Merhaba cnm biogiayu bnde kullanıyorm günde 2 sefer veriyorm bazen 5 damla .
Ama bizi rahatlatmadı hiç şimdi metsili deniyoruz
İçinde günde 5 damla yazıyor dün 1 kerede verdik ilk günden etki göstermez heralde sen 2 seferde de mi 5 damla veriyorsun
Bu arada bize dr önermedi kendimiz aldık umarım kötü etmemişşzdşr daha 16 günlüğüz

Aynen cnm bnde dün serum sıkıp temizledim ama gece hırıltıdan uyumadı ki gece uykularımz gayet güzeldi

canım bizimki de aynı ben poposunu kaldırıyom altını alırken yaptığım gibi gazını çkartıyo. biraz olsun yatışıyo sonra atıyom beşiğe memeyle uyutuyom
Ah meme alsa emip rahatlıcak belki ama emmiyor bizimki mama versem rahatlatmak için bu sefer yine gaz oluyor

Canım bizde bio gaia ya başladık geceleri rahat edelim diye aksamlari hep aynı saatte veriyoruz iki gündür iyiyiz Ama bakalım ne kadar sürecek her emzirmeden önce ve sonrada gazını çıkarmaya çalışıyoruz bizim ki baya gazlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…