inş cnm bu arada 3 aylık olana kadar çekicekmişiz sonra duzeliyormuşHımm bizde d vitamine başladık onunla beraber vermiş aile hekimi zaten çocuk doktoru zinco bağırsakta bollaşma yapar gibi bir şey söyledi ama zaten zorunlu gittiğimiz bir çocuk doktoru çok beğenilmiyor diye bebişim de durmayınca ben de azda olsa vermeye başladım inşallah sorun yaşamayız
ters bşy olsa anlardım zaten enfeksiyondur,şişliktir falan normal herhalde bazılarında geç düşüyordur belki 20 gun oldu doğum yapalıBen düşünmemiştim düşünce anladım aaa düşüyor dedim :)
Benim de kullanacagim oda güneş alıyor. Hangi marka kullanyrsnz ve memnun msnzBiz klima kullanıyoruz salonda odalarda da nobo ısıtıcı kullanıyoruz bizim olduğumuz yer epey nemli olduğu için şimdilik havayı kurutma derdimiz yok birde ev çok güneş aldığından devamlı açmıyoruz klimayı
Anladim canim beni düşündüren durum buydu.. kanaman kaç gunde bitti canım benim 41.gun az az da olsa devam ediyor tamamiyle bitmedi..Yokkk 2.sezeryanim olmasına rağmen orda acı yokktuu
Cagirdi canim dikislere bakar galiba insallah iyi olmustur dikislerimiz bide rahim kalinligina bakicam dedi senin kacinci gunun tatlim??İnşallah toparlar canım , aynen dediğim gibi sanki bizim elimizde olan bir şey var,çok enteresanlar gerçekten .40gün dolunca kontrole çağırdı doktor kontrol için. Seni de çağırdı mi doktorun?
Canim maasallah ikiniz de cok guzelsiniz☺Bizim dün kırkımız çıktı :)
Afiyet olsun canim guzel kizina da maasallah nazar degmesinKizlar herkese guzel pazarlarr bizde kahvaltiya gidiyoruz 12 de kalkinca ve Kumsalla anca ciktik aksam yemegi olcak galibakizimla benden opucukler
benim oğlum da sürekli kusıyo hem peynirli hem normal emdikten sonra kucağımıza alfığımızda yatatken sürekli kusuyo üstünü hergün değiştiriyoz. aşı olmaya gittiğimizde ebeye söyledim kusması normal dedi sütün yarıyo demekki dedi. bi de ağladkça rmziriyoö çok emdiği için kusuyo dedi. kilo alımı da çok iyi.Kızlar merhaba bugün bebeğimiz tam 1 aylık oldu. Maalesef gaz sancımız çok uyku düzeni kalmadıve kusmalarımız fazla, emerken de kusuyor, gazı çıksa da kusuyor, dik tutsam da kusuyor. Hem peynirli kusuyor, hem de sütü direk ağzından akıtıyor. Peynirli kusması kötü birsey değilmiş sanırım ama sütü geri çıkarması kötüymüş. Bilemiyorum. Bir de kusarken burnundan da çıkıyor emdiği 10dakikaya düştü artık ve cogunu çıkarıyor doymuyor mu diye yine aklım karışık. Bez sayımız iyi bakalım kilosu nasıl oldu çarşamba kontrolumuz var. Siz kusmuklu bebeklerinizle neler yapıyorsunuz?
Oyyy maşallah prenseseKizlar herkese guzel pazarlarr bizde kahvaltiya gidiyoruz 12 de kalkinca ve Kumsalla anca ciktik aksam yemegi olcak galibakizimla benden opucukler
Çoook Teşekkürler canımCanim maasallah ikiniz de cok guzelsiniz☺
Canım sma gold bizde gaz yapmadı ya da biz gaz için sab simblex diye bir ilaç kullanıyoruz o iyi geldi.Golden goat çok kilo aldırıyor dediler ve çok kabız yaptı bizimkini hipp kusturdu sma gold kullanıyoruz ama ikizleri olan arkadaşıma dr ları sma yı önermemiş çok gaz yapıyor die bebelac önermiş ama ben değiştirmedim söa gold la devam ediyoruz
Canım biberon vermeyince o kadar ağlıyor ki katılıyor nefesi gidiyor ödüm kopuyor o zaman senin sütün yeterliydi galiba benim sütümde çok az o yüzden emmek istemiyor asılCanım ne kadar çok ağladı sana anlatamam meme istemedi biberon istedi ama vermedim mama, mecbur kalınca emmeye başlayacak demişti hemşire öyle de oldu 3.gün artık düzgün emmeye başlamıştı memeyi. Sadece emzirmeye çalıştım başka bir şey yapmadım. Ama biberon vermedim asla. Bak şimdi 1 aylık olduk aklına bile geldiğini sanmıyorum gayet güzel emiyoruz. Ama tabi gaz sancimiz var şimdi de..
Bizim daha çok biberondan dolayı oluyor hava yuttuğunu farkediyorum bizde biogaia ya başladık 3 gün oldu daha anca etki etmeye başlayacak galibaCanım sma gold bizde gaz yapmadı ya da biz gaz için sab simblex diye bir ilaç kullanıyoruz o iyi geldi.
Tam 40 kim çıktı banyo yapıp abdest aldım o an bittii....şimdi leke falan bişi gelmiyo.adet olmayı bekliyorumAnladim canim beni düşündüren durum buydu.. kanaman kaç gunde bitti canım benim 41.gun az az da olsa devam ediyor tamamiyle bitmedi..
Hmm.. benim az da olsa devam ediyor bakalim ne zamn bitecekTam 40 kim çıktı banyo yapıp abdest aldım o an bittii....şimdi leke falan bişi gelmiyo.adet olmayı bekliyorum
Bazılarını uzun sürer. Ama yakındır seninde kesilmenHmm.. benim az da olsa devam ediyor bakalim ne zamn bitecek
Memnun kaldınızmı ne kadar sürede iyileşti ?Biz yaptirdik canim 7 gunlukken
Memnun kaldınızmı ne kadar sürede iyileşti ?Ben iki oğlumada doğduğunun ertesi günü taburcu olmadan yaptırdım sünnetlerini
Rahim kalınlığına mi? Bana demedi hicbir şey canım. Zaten pek ilgilenmedi doğum sonrası. Ben 12 ekim de doğum yaptım canım.Cagirdi canim dikislere bakar galiba insallah iyi olmustur dikislerimiz bide rahim kalinligina bakicam dedi senin kacinci gunun tatlim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?