2015 Ekim Anneleri

inş cnm bu arada 3 aylık olana kadar çekicekmişiz sonra duzeliyormuş

Benim de kullanacagim oda güneş alıyor. Hangi marka kullanyrsnz ve memnun msnz

İnşallah toparlar canım , aynen dediğim gibi sanki bizim elimizde olan bir şey var,çok enteresanlar gerçekten .40gün dolunca kontrole çağırdı doktor kontrol için. Seni de çağırdı mi doktorun?
Cagirdi canim dikislere bakar galiba insallah iyi olmustur dikislerimiz bide rahim kalinligina bakicam dedi senin kacinci gunun tatlim??

benim oğlum da sürekli kusıyo hem peynirli hem normal emdikten sonra kucağımıza alfığımızda yatatken sürekli kusuyo üstünü hergün değiştiriyoz. aşı olmaya gittiğimizde ebeye söyledim kusması normal dedi sütün yarıyo demekki dedi. bi de ağladkça rmziriyoö çok emdiği için kusuyo dedi. kilo alımı da çok iyi.

Canım sma gold bizde gaz yapmadı ya da biz gaz için sab simblex diye bir ilaç kullanıyoruz o iyi geldi.

Canım biberon vermeyince o kadar ağlıyor ki katılıyor nefesi gidiyor ödüm kopuyor o zaman senin sütün yeterliydi galiba benim sütümde çok az o yüzden emmek istemiyor asıl

Canım sma gold bizde gaz yapmadı ya da biz gaz için sab simblex diye bir ilaç kullanıyoruz o iyi geldi.
Bizim daha çok biberondan dolayı oluyor hava yuttuğunu farkediyorum bizde biogaia ya başladık 3 gün oldu daha anca etki etmeye başlayacak galiba

Anladim canim beni düşündüren durum buydu.. kanaman kaç gunde bitti canım benim 41.gun az az da olsa devam ediyor tamamiyle bitmedi..
Tam 40 kim çıktı banyo yapıp abdest aldım o an bittii....şimdi leke falan bişi gelmiyo.adet olmayı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…