2015 Ekim Anneleri

Memisler çok agirlasiyo kızlar ya ucuna dokunamiyorum bile ama emzirirken bir hikmet o acıya alisiyorum tahin yağı suruyorum o kurulugunu alıyor yumuşak yapıyor

Canim bende seninle ayni durumdayim.bende herseyi denedim. Ama geçmiyor. Bende iki gündür emzirmiyorum bugun 3 gün olacak.emmeyi unutmaz bence.benim bebis çok üzülüyor emmek istiyor bende ona baktıkça üzülüyorum. Nasıl gecicek bilmiyorum denemedigim sey kalmadi.Belki zamanla gecer canim.

Çirkinimi yakından görün istedim
Kuzum vallahi duruyorum hâlâ :) benim minnak rahat ben de bozmuyorum rahatını :) iyi olduğu sürece bekliycez insallah , 42 nin sonuna kadar vaktimiz var... :) bu arada sana ve bebişine bayıldım maşallah ikiniz de fıstık gibisinz ohhhh

Canım yeteri kadar kilo aliyorsa sütün yetiyordur bebeklerde aranmak emmek içgüdüsel bir reflex benimkide bir aylik oldu kilo alimi cok güzel gece yatarken mama veriyordum simdi vermiyorum artik cünkü sadece acıktığında degil uykusu geldigindede emmek istirorlar devamli memede uyanikken benimki

İnşallah toparlar canım , aynen dediğim gibi sanki bizim elimizde olan bir şey var,çok enteresanlar gerçekten .40gün dolunca kontrole çağırdı doktor kontrol için. Seni de çağırdı mi doktorun?

Meme uçlarından denedinizmi kızlar ?

Ah canım bu biberonlar nasıl kolaylarına geliyor benim ki hiç alışmadı o yüzden memeye emzirmeyi denemek için mamayı az veriyorum yavrum açlıktan saatlerce ağlıyor bazen hiç uyumuyor gündüzleri dün gecede uyumadı

Ah canım bu biberonlar nasıl kolaylarına geliyor benim ki hiç alışmadı o yüzden memeye emzirmeyi denemek için mamayı az veriyorum yavrum açlıktan saatlerce ağlıyor bazen hiç uyumuyor gündüzleri dün gecede uyumadı

Maşallah prense bizdeki durumlarda aynı :)

Golden goat çok kilo aldırıyor dediler ve çok kabız yaptı bizimkini hipp kusturdu sma gold kullanıyoruz ama ikizleri olan arkadaşıma dr ları sma yı önermemiş çok gaz yapıyor die bebelac önermiş ama ben değiştirmedim söa gold la devam ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…