Canim bende seninle ayni durumdayim.bende herseyi denedim. Ama geçmiyor. Bende iki gündür emzirmiyorum bugun 3 gün olacak.emmeyi unutmaz bence.benim bebis çok üzülüyor emmek istiyor bende ona baktıkça üzülüyorum. Nasıl gecicek bilmiyorum denemedigim sey kalmadi.Belki zamanla gecer canim.Yaaa bu göğüs yarası nasıl gececek iki gündür emziremiyorum sağıp veriyorum ama iileşeceğine daha da kötü oluyo sanki lansinoh zeytinyağı kantaron yağı hepsini denedim nasıl düzelcek çok korkuyorum emmeyi unutacak diye kızlar nolur bi yardım bi akıllll
Kaynananin gözleri bozuk galiba.masallah ikinizde pek güzelsiniz canimÇirkinimi yakından görün istedim
Maşallah ikinize de çok güzelsinizÇirkinimi yakından görün istedim
emziğide deniyorum uykuya dalıyor ağzından düşünce uyanıyor ağlıyorEmzik ver bakalım belki reflex olarak yapıyordur annesi. Uykuya dalıp ağlamadan duruyorsa aç değildir.
Kuzum vallahi duruyorum hâlâ :) benim minnak rahat ben de bozmuyorum rahatını :) iyi olduğu sürece bekliycez insallah , 42 nin sonuna kadar vaktimiz var... :) bu arada sana ve bebişine bayıldım maşallah ikiniz de fıstık gibisinz ohhhhÇirkinimi yakından görün istedim
Canim sezeryan mi normal miydi? Aci oldu muGünaydın kızlar kendimi Gerdek gecesi sabahi gibi hissediyorum.ben 9 ay boyunca ilişkiye hiç girmedim.ilk kez oldu bu sabah cokkkk utandim.
Canım yeteri kadar kilo aliyorsa sütün yetiyordur bebeklerde aranmak emmek içgüdüsel bir reflex benimkide bir aylik oldu kilo alimi cok güzel gece yatarken mama veriyordum simdi vermiyorum artik cünkü sadece acıktığında degil uykusu geldigindede emmek istirorlar devamli memede uyanikken benimkiarkadaşlar merhaba .Aranıza yeni katıldım.15er günlük beeğim var sürekli ağlıyor elini battaniyesini emiyor aranıyor.sütüm yetmiyor galiba herseyi yapıyorum yinede yetmiyor.Mama veriyorum çok fazla yemiyorda şaşırdım kaldım napmalıyım?
İnşallah toparlar canım , aynen dediğim gibi sanki bizim elimizde olan bir şey var,çok enteresanlar gerçekten .40gün dolunca kontrole çağırdı doktor kontrol için. Seni de çağırdı mi doktorun?Doktor da catlak mi ne biz napalim zorladik tabii ki derin dikslerin var dedi bana da benim cocuk eli yuzunde gelince cikamadi forseps kullandılar maalesef sukur bi sikinti yok zordu ama gecti ssu dikislerimiz de tam gecse iyce rahatlarz bende iz kalacak ama o kesin tatlim...normal dogum sonrasi o bolge toparlanır dyorlar insallah dogrudur bakalim zaman gosterir...
Meme uçlarından denedinizmi kızlar ?Canim bende seninle ayni durumdayim.bende herseyi denedim. Ama geçmiyor. Bende iki gündür emzirmiyorum bugun 3 gün olacak.emmeyi unutmaz bence.benim bebis çok üzülüyor emmek istiyor bende ona baktıkça üzülüyorum. Nasıl gecicek bilmiyorum denemedigim sey kalmadi.Belki zamanla gecer canim.
Ah canım bu biberonlar nasıl kolaylarına geliyor benim ki hiç alışmadı o yüzden memeye emzirmeyi denemek için mamayı az veriyorum yavrum açlıktan saatlerce ağlıyor bazen hiç uyumuyor gündüzleri dün gecede uyumadıCanım ben günde sabah öğlen akşam verdiğim mama takviyesini 3 saatte bire çıkardım sütümün bu halini görünce yavrum doymuyor gerçekten kıyamam aç kalmasına. Sağıyorum mamanın üstüne bile olsa 1 saat sonra kaç çıktıysa onu da veriyorum. Çünkü memede emmeyi bıraktı 3-5 cuk cuk yapıp uyumaya başladı eskiden 1 saat emzirirdim verimli bir şekilde şimdi neden böyle oldu bilmiyorum az çok tahmin ediyorum mamanın kolaylığına alıştı içindeki glikoz, biberonla kolay emmesi vs anne göğsünden uzaklaştırdı sanırım. 5 dakka sağarkende sütüm çok güzel geliyor sonra damla damla herhalde ela emerkende böyle ki sinir olup ağlamaya da başlıyor uykusu yoksa çok cebelleşiyor.
Maşallah size :)Bizim dün kırkımız çıktı :)
Ah canım bu biberonlar nasıl kolaylarına geliyor benim ki hiç alışmadı o yüzden memeye emzirmeyi denemek için mamayı az veriyorum yavrum açlıktan saatlerce ağlıyor bazen hiç uyumuyor gündüzleri dün gecede uyumadıCanım ben günde sabah öğlen akşam verdiğim mama takviyesini 3 saatte bire çıkardım sütümün bu halini görünce yavrum doymuyor gerçekten kıyamam aç kalmasına. Sağıyorum mamanın üstüne bile olsa 1 saat sonra kaç çıktıysa onu da veriyorum. Çünkü memede emmeyi bıraktı 3-5 cuk cuk yapıp uyumaya başladı eskiden 1 saat emzirirdim verimli bir şekilde şimdi neden böyle oldu bilmiyorum az çok tahmin ediyorum mamanın kolaylığına alıştı içindeki glikoz, biberonla kolay emmesi vs anne göğsünden uzaklaştırdı sanırım. 5 dakka sağarkende sütüm çok güzel geliyor sonra damla damla herhalde ela emerkende böyle ki sinir olup ağlamaya da başlıyor uykusu yoksa çok cebelleşiyor.
Maşallah prense bizdeki durumlarda aynı :)Kaç saattir emzir yatır, ağlasın kaldır, emzir alt değiş, yatır, kaldır, emzir, alt değiş. Göğüsler kıpkırmızı, nasıl acıyor uçları. Annemle ben pert oldum, o hala cin gibiydi. Gün aşırı yıkıyoruz, dün yıkanmıştı. Yarın yıkanacaktı sözde ama belki uykusu gelir diye az önce yıkadık. Galiba başardıııık! Uykuya yenik düşmeden önceki son pozumuz :) Bakalım gerçekten başardık mı, yoksa yine rol mu kesiyor bize :)
Sezaryan canım.Afedersin ama çok acidi yawwCanim sezeryan mi normal miydi? Aci oldu mu
Golden goat çok kilo aldırıyor dediler ve çok kabız yaptı bizimkini hipp kusturdu sma gold kullanıyoruz ama ikizleri olan arkadaşıma dr ları sma yı önermemiş çok gaz yapıyor die bebelac önermiş ama ben değiştirmedim söa gold la devam ediyoruzCanım aptamili annem beğenmedi. Çok sulu yağsız geldi. Biz hippten ve sma golddan memnun kaldık. Golden goatta güzel keçi sütü çok yağlı ama ela çok kilo alır mı ondan korkuyorum. 1 ayda 1 kilo 650 gram almış çıktı tartıda ama kıyafetle tarttıklarından 300 gram düşelim dediler. 1 kilo 350 gram almış boyuda 6 cm uzamış gelişimimiz çok iyi şimdilik şükür ama ben hangi mamada devam edeceğime karar veremiyorum.
Uyyy maşallah annesi ayrı kızı ayrı güzel gercekten sana cok benziyor kaynana göz doktoruna gitse iyi olur benceÇirkinimi yakından görün istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?