Oooff off.... ameliyat bölgesinde acı oldu mu canım pekiSezaryan canım.Afedersin ama çok acidi yaww
Nurse harveys diye bir surup verdi doktorumuz cok memnunuzKızlar herkese merhabadeneyimli annelere bir sorum olacak gaz için sağlık ocağındaki ebe zinco diye bir ilaç önermiş eşim de almış birkaç gün kullandık organik diye sonra çocuk doktoru kesinlikle önermiyorum diyince kestik ama ondan Mıdır bilmem gaz sancısından kıvrandı bebeğim mecbur yine veriyoruz bir damla bu ilacı kullanan var mı acaba Aranızda ?
Biz klima kullanıyoruz salonda odalarda da nobo ısıtıcı kullanıyoruz bizim olduğumuz yer epey nemli olduğu için şimdilik havayı kurutma derdimiz yok birde ev çok güneş aldığından devamlı açmıyoruz klimayıKızlar biz evimize yeni taşındık sayılır sıfır apartman ve ısınma problemi var. Petek var doğal gaz yok. Güzel ısıtan klima almayi düşünüyoruz mecburen ama bebeğimiz için nasıl olacak endişelerimiz var. Klima kullanan var mi aramizda? ??
Biz yaptirdik canim 7 gunlukkenKızlar mutlu pazarlar bebeği sünnet olan varmı?
Kızlar mutlu pazarlar bebeği sünnet olan varmı?
Sezaryan canım.Afedersin ama çok acidi yaww
Yokkk 2.sezeryanim olmasına rağmen orda acı yokktuuOooff off.... ameliyat bölgesinde acı oldu mu canım peki
Yok valla soylemedi.evet sanriim ondan oldu...srialp taktirmayaa gitcem iyice sorarım doktoraCanım doğum sonrası hormon değişikliğinden dolayı kuruluk oluyor o yüzden Kayganlastırıcı kullanman gerek. Dr.un birşey söylemedimi?
Ben denedim canim.ama o da yara olmasina engel olmadi ne yazıkki.Meme uçlarından denedinizmi kızlar ?
Bnde emzirmiyorum 3 gündür sağııp veriyorum ama düzelmioooCanim bende seninle ayni durumdayim.bende herseyi denedim. Ama geçmiyor. Bende iki gündür emzirmiyorum bugun 3 gün olacak.emmeyi unutmaz bence.benim bebis çok üzülüyor emmek istiyor bende ona baktıkça üzülüyorum. Nasıl gecicek bilmiyorum denemedigim sey kalmadi.Belki zamanla gecer canim.
Canım ne kadar çok ağladı sana anlatamam meme istemedi biberon istedi ama vermedim mama, mecbur kalınca emmeye başlayacak demişti hemşire öyle de oldu 3.gün artık düzgün emmeye başlamıştı memeyi. Sadece emzirmeye çalıştım başka bir şey yapmadım. Ama biberon vermedim asla. Bak şimdi 1 aylık olduk aklına bile geldiğini sanmıyorum gayet güzel emiyoruz. Ama tabi gaz sancimiz var şimdi de..Canım neler yaptın ? Memeye slıştırmak için ??
Ver kargoya yolla bizeTeyzeleri biz banyo yaptık ama uyumak istemiyoruz:) yemek yapılacak, çamaşır asılacak, ortalık toplanacak, belki misafir gelecek kimin umrunda
Oyyy maşallah sana küçük prensTeyzeleri biz banyo yaptık ama uyumak istemiyoruz:) yemek yapılacak, çamaşır asılacak, ortalık toplanacak, belki misafir gelecek kimin umrunda
Hmm tmm cnm çok teşekkür ederimYok canım memurlara verilmiyor demişler eşime sgk dan.
aile hekimi verdi 15 günden sonra başlayın diye yaşına kadar kullanıcaz her gun 3 damlaD vitaminine ne zaman başladınız? Bize daha vermedi sağlık ocağı 16 günlüğüz
Bu arada biz başladık gaz ilacına biogaia ya dr a sormadan kendimiz aldık öyle ablamlar kullanmışlardı yeğenimde bitkisel diye aldık 2 gündür kullanıyoruz henüz etkisini göremedik ama akşamları çok fena oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?