- 12 Eylül 2015
- 113
- 61
- 18
- 32
Canım bana kadın doğumcum humana nın still tea sini( sut çayı) önermişti ben faydasını gördüm bi dene istersen belki sende de işe yarargünaydın herkese bugün 17.günümüz ama benim sütüm hala gelmedi çok az bebeğim doymuyor mama veriyorum.Ne yapmalıyım arkadaşlar ?
Teşekkür ederiz canım benim Allah hepimizin bebeklerine hayırlı uzun ömürler versin. Gaz sancısız ilk ayları atlatma gücü de versin ☺Cok tsk ederiz teyzesi
Cnm bnmkide ayni aksam 9 dedi ki ayakta karnimdada oyleydi gece uyurdu normalde ama bu gece kudurudu bir yerleri agriyordu sanirim bu arada senin kizin cok masum cok tatli cnm ins bir solukta buyudugunude gor
Maasallah suphanallah çok tatlisiniz ana kız. .kızınI kendi kızıma çok benzettim canım Allahım bagislasin hepimizin yavrusunu bizden de bir foto gelsin bir haftalık olduk bizde çok şükürBizim dün kırkımız çıktı :)
Canım çok sevindim. İnşallah tekrarlamaz. Hemen gittim manava aldım geldim ayva. İnşallah bana da iyi gelir.Cnm dün sabh koyduğum çekirdekler kel kıvamna gelmişti akşam sürdüm bi güzel kuruttu biraz bekleyip üstüne lansinoh da sürdüm yine yımuşasın die ve 3 günden sonra akşam emzirebildim mucize gibi. Günde 4-5 defa sürmek lazımmış hemen sende dene
Neden yanlış anlaşılsinı vala bende bildiklerimi yazıyorum. Belki fayda olur diye. Çok sevindim gaz olmamasınaKızlar bilgiçlik taslamıyorum aman yanlış anlaşılmasın. Sadece bir öneri olabilir size diye yazıyorum. Ben sütüm artsın diye kuru dutu haşlayıp suyunu içiyorum. Yalnız birşey farkettim. İçmeye başladığımdan beri baya baya gaz çıkarıyorum. Öyle ki devamlı wcye gidip geliyorum. Bebeğimin de çok şükür şimdilik hiç gaz problemi olmadı. Uyurken emerken pırt pırt yapıp duruyor. Anneme dedim dut mu bize gaz yapıyor, yoksa olan gazımı çıkarıyor. Biliyordum bağırsaklarda etkisini ama bu kadar beklemiyordum. Anneme de içirdim dün gece dut suyundan. Annem de maşallah hiç durmadı :) Sanırsam keramet kuru dutta.
Kargoya verdiyse alma yenisini. Yarın olur elinde.Canım lansinoh pompam acaba yedeği satılıyor msudur. Sapancada annemler ben Gebze de oturuyorum. Eşime kargoya ver dedim 1 hafta burda kalacağım çünkü. en azundan ayarın elimde olur pazara kadar çok var. Kolik bir bebek olduğu için hava yutuyor. En fazla 5 dk emiyor sonra gaz çıakrtmaya çalışıyoruz. uyuyor sonrasında. 5 dk emen bebek mi olur ya
İnşallah hiçbir bebek de sancı olmaz. Belki bize yarayan başkasına yaramaz diye tedirgin oldum canım. Bir de ilk çocuk falan çok tecrübem yok. Ne biliyim işte bilgiçlik falan olmasın diye şeyettim.Neden yanlış anlaşılsinı vala bende bildiklerimi yazıyorum. Belki fayda olur diye. Çok sevindim gaz olmamasına
Kızlar bilgiçlik taslamıyorum aman yanlış anlaşılmasın. Sadece bir öneri olabilir size diye yazıyorum. Ben sütüm artsın diye kuru dutu haşlayıp suyunu içiyorum. Yalnız birşey farkettim. İçmeye başladığımdan beri baya baya gaz çıkarıyorum. Öyle ki devamlı wcye gidip geliyorum. Bebeğimin de çok şükür şimdilik hiç gaz problemi olmadı. Uyurken emerken pırt pırt yapıp duruyor. Anneme dedim dut mu bize gaz yapıyor, yoksa olan gazımı çıkarıyor. Biliyordum bağırsaklarda etkisini ama bu kadar beklemiyordum. Anneme de içirdim dün gece dut suyundan. Annem de maşallah hiç durmadı :) Sanırsam keramet kuru dutta.
Biz kuruyemişciden aldık canım. İnşallah faydası olur. Az alsın deneyin. 8 yemek kaşığı kadar. İşe yararsa artırırsınız.Hemen eşime söyleyeyim alsın gelirken, kıyamam yavrum bugün gazlı normalde yoktu bu kadar. Belki faydası olur bize de. Aktardan bulabiliriz sanırım değil mi canım?
Tamam canım, normal dut dimi bu, karadut değil yani.Biz kuruyemişciden aldık canım. İnşallah faydası olur. Az alsın deneyin. 8 yemek kaşığı kadar. İşe yararsa artırırsınız.
Evet canım. Beyaz dut kurusu.Tamam canım, normal dut dimi bu, karadut değil yani.
Canım çok teşekkür ederim, inşallah ben de faydasını görürüm.Evet canım. Beyaz dut kurusu.
Tarif kısmını çekmiştim telefona. Ben 8 yemek kaşığı koyuyorum.
Hurma kayısı hoşafı en önemlisi su bol bol içince işe yarıyor çokgünaydın herkese bugün 17.günümüz ama benim sütüm hala gelmedi çok az bebeğim doymuyor mama veriyorum.Ne yapmalıyım arkadaşlar ?
Sakin kimseyi takma cnm bebeginin sagligi herseyden ondrmli cocuk doymuyorsa tabi vereceksin ne yani cocuklar meme emecek diye ac mi jalsin yani nefret ediuorum emzir diyen insanlardan bak bnm sutum ii emziriyorumsa ama kizim cok ememiyor bellinbndr sutumu sagip biberonla veriyordum dun kari kilikli kaynim pompalama diyor bebegin cenesi gelismezmis ya her kesin bir yorumu var ya cok sinir bozucu sen canini sıkma takilma kimseye bizden baska kimse cocugumuzu koruyamaz dusunemez ver mama cnm ver bndveriyorim gunde 3-4 defaKomşu gelmiş verme biberon bırak ağlasın meme ver diyor emmiyor diyince sonra anlatıyor 2 çocuğuda emmemiş üstelik torunu da öyle mamayla büyümüş maden oluyo du kendin yapsaydın ya ben sanki mamayla büyüyor yavrum diye üzülmüyorum çocuk çoğu zaman aç ağlamaları hep açlıktan meme denicez diye aç kalıyor çocuk 2 gündür bir iki defa tuttu memeyi baya 40 dk emdi ama pek gelmiyor galiba o kadar emdikten sonra hala aç çocuk
Allah için bakma böyle gereksiz insanlara laf olsn torba dolsun.ben 2 oglumda mamaya büyütüyor um maslalhh diyim amaa daha hic doktora götürmedim ikisinide.herkes doya doya emzirmekten ister evladını ama bu vucut sal bişi. Olmayınca olmazzKomşu gelmiş verme biberon bırak ağlasın meme ver diyor emmiyor diyince sonra anlatıyor 2 çocuğuda emmemiş üstelik torunu da öyle mamayla büyümüş maden oluyo du kendin yapsaydın ya ben sanki mamayla büyüyor yavrum diye üzülmüyorum çocuk çoğu zaman aç ağlamaları hep açlıktan meme denicez diye aç kalıyor çocuk 2 gündür bir iki defa tuttu memeyi baya 40 dk emdi ama pek gelmiyor galiba o kadar emdikten sonra hala aç çocuk
Cnm gecmis olsun ins hemen iyilesir bebegin gercekten bebek buyutnek zor bnde korkuyorun hasta olacak diye salgin varKızlar oğlumu hastaneye yatırdık öksürüyor ve burnu akiyordu cumartesi geldik biraz hava filan verildi iyi gibiydi dün tekrar kötü oldu emmemeye başladı sabah getirdik hemen zaten 1 aylık olduğu için kontrolümüz vardı. Dr.u hemen yatış verdi bu gece hastanede yatacak. Bronşit olmuş. Bir yandan serum bir yandan oksijen veriyorlar sürekli. Arada da hava veriyorlar birde antibiyotiğe başladık. Dua edin ne olur. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?