Mıncıklarım teyzesi ☺Allah kabul etsin canım.
Maşallah sana ve kuzuya. Hele o kuzunun o yanakları ufak ufak mıncıkla benim için. Oyyy :)
Canım ben hala doymuyor diye kuşku duyuyorum diyorum ya 10 dakika emiyor sadece. Başlarda en az yarım saat emiyordu. Ama bezine bakıyorum doluyor maşallah. Ağlaması sürekli meme aramasi açlıktan değil çoğu zaman bunu anladım artık. Her sıkıntısında meme istiyor öyle geçecek sanıyor. Mesela gazdan kivraniyor bizimkisi diyorum tok vermeyim ama kıyamıyorum veriyorum memeyi bu sefer emmiyor yutmuyor sadece ucunu cekistiriyor ıkınıyor hem o acidan kivraniyor hem ben
Düzenli kullanıyorum canım günde 4 kere bir cay kasıgı hatta bir tatli kasigi verebilecegimi söyledi drBende eczaneden kendim aldım ne zaman kullanıyorsun canım yani günlük düzenli mi yoksa gazı olduğunu hissettiğinde mi
Geçen hafta 2 kez çıktık biz kızımla yanlız imkansız ama birinde annem birinde eşim vardı yanımızda bebek arabasını çok sevdi sadece emmek için uyandı ikisindede polodaydık kabininde çok rahat bir puff var kilitledik kapımızı rahat rahat emdik gazımızı çıkardık tekrar yatırdık arabasına çok rahat oldu. Böyle böyle alışacağız emzik kullanıyor olsam daha rahat olurdu sanki çünkü ağladığı anda meme vermeden mümkün değil susmuyor o an panik oluyorsun yani bir kaç dakika bile Sabretmiyor bir süre sonra tamamdan sustan biraz daha anlar etrafı seyretmeye başlar o zaman rahatlarız inşallahÇok istiyorum artık dışarılara çıkmak, markete bile gitmeyi özledim hiç sevmem normalde. Benim korkum da ağlar da susturamazsam. Memede sakinleşiyor, meme veremem ki dışarda :)
Aynı bizim bebiş gece gündüz kavramını anlaması için 40 ını bekliyoruz bir umutGündüz top patlasa uyanmayan çocuk gece kendi mırııltısına uyanıyor yahu bu nasıl iş böyle
Maşallah yaa :)))Allah kabul etsin canim. Bizim de bugun mevludumuz var bakalimGünaydın kızlar. Biz dün mevlüdümüzü yaptık Allah kabul etsin. ☺ Bizimki huysuzlandığı için çok resim çekemedim ☺
Canim rezene iç dereotu ye helva kuru borulce ye.Bildiklerim bunlar.günaydın herkese bugün 17.günümüz ama benim sütüm hala gelmedi çok az bebeğim doymuyor mama veriyorum.Ne yapmalıyım arkadaşlar ?
Umarim mevlut nuz 4 4luk geçer. Şimdiden hayirlii olsunnMaşallah yaa :)))Allah kabul etsin canim. Bizim de bugun mevludumuz var bakalim
Kakoo yağı deneyin birde kızlarCanim sonucu paylasirmisin.sana iyi gelirse bende deneyeyim.
Günde en az 3 lt su içmelisin. Süt arttırıcı çaylar var onlardan alabilirsin bende işe yaramıştı. Ve asla moralini bozma elbet gelecektir bebeğin emmesini sağla, o emdikçe gelmeye başlar.günaydın herkese bugün 17.günümüz ama benim sütüm hala gelmedi çok az bebeğim doymuyor mama veriyorum.Ne yapmalıyım arkadaşlar ?
Cnm dün sabh koyduğum çekirdekler kel kıvamna gelmişti akşam sürdüm bi güzel kuruttu biraz bekleyip üstüne lansinoh da sürdüm yine yımuşasın die ve 3 günden sonra akşam emzirebildim mucize gibi. Günde 4-5 defa sürmek lazımmış hemen sende deneCanım inşallah işe yarar. Kurtulursun. Bana da haber verir misin sonucu?
Cnm bana çok ii geldi 3 günden sonra hem akşam hem sabah emzirebildim şükür karışımı sürdükten bi 10 dk snra lansinoh da sür kurutuyo çnkü biraz üstüne bişey değince sende hemen dene inş sanada çare olurCanim sonucu paylasirmisin.sana iyi gelirse bende deneyeyim.
Cok tsk ederiz teyzesiAy yerim ben onun tipini bakışlara bak maşallah sübhanallah
Cnm bnmkide ayni aksam 9 dedi ki ayakta karnimdada oyleydi gece uyurdu normalde ama bu gece kudurudu bir yerleri agriyordu sanirim bu arada senin kizin cok masum cok tatli cnm ins bir solukta buyudugunude gorOy yerim onu ya maşallah boncukk.
Bizde gece sakindik ama 9 gibi ağlamaya başladık 12 ye kadar ne yyuduk ne sustuk çok yoruldu gece deliksiz uyudu :)
Canim 2-3 saatte bi bez degistiriyorum bizim de çok ağır olmuyor ama kakalı hep,az da olsa kaka yapıyor çişli bez sayımız günde 5 6 adet gibi. Canım hepimizde aynı korku var hiç merak etme ben de kilosunu merakla bekliyorum 15 gunlukken doğum kilosuna anca ulaşmıştı. Şimdi eğer yine az kilo aldiysa diye benim de aklim çıkıyor. Yakin arkadasimin bebegi 1 aylik kontrolde tam 2 kilo almış masallah. 15 gunlukkende 800gram almisti doğum kilosunun üstüne. Kiyaslamak istemiyorum ama bizimkine bakinca uzuluyorum isteKaç bez değiştiriyorsun canım bizim bezlerimiz çok ağır olmuyor 2-3 gündür o yüzden şüphelerim var benim de.. saatlerce memede dursa verme almam demez.. kuş uykusu uyuyor zaten.. akşam çok ağladı dr a götürdük biraz gazı var ve ağzında pamucuk var dedi ondn galiba rahat ememiyor kuzum.. Kendi çocuk drumuzdan randevu alıcam ama kilo almamış çoğalt mamayı der diye ödüm kopuyo
Geçen hafta 2 kez çıktık biz kızımla yanlız imkansız ama birinde annem birinde eşim vardı yanımızda bebek arabasını çok sevdi sadece emmek için uyandı ikisindede polodaydık kabininde çok rahat bir puff var kilitledik kapımızı rahat rahat emdik gazımızı çıkardık tekrar yatırdık arabasına çok rahat oldu. Böyle böyle alışacağız emzik kullanıyor olsam daha rahat olurdu sanki çünkü ağladığı anda meme vermeden mümkün değil susmuyor o an panik oluyorsun yani bir kaç dakika bile Sabretmiyor bir süre sonra tamamdan sustan biraz daha anlar etrafı seyretmeye başlar o zaman rahatlarız inşallah
Aynı bizim bebiş gece gündüz kavramını anlaması için 40 ını bekliyoruz bir umut
Ergonomik değil canım. Kesınlıkle alma bebeğin anatomisine uygun değil. Boba, momfortbaby, manduca, lillebaby gibi ürünleri incele. Bide facete babywearing turkıye var o gruba gel daha net bilgiler edinirsinGünaydın kızlar biz kanguru almayı düşünüyorduk dün arkadaşıma gitmiştim onda chicco You and me kanguru varmış sağolsun verdi kaliteli duruyo Ama bilemedim oğlum rahat edermi sağlıklı mı diye kullanan ya da bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?