- 6 Şubat 2015
- 1.291
- 1.362
- 48
- 42
Uyyy maşallah annesi ayrı kızı ayrı güzel gercekten sana cok benziyor kaynana göz doktoruna gitse iyi olur bence
Bende eczaneden kendim aldım ne zaman kullanıyorsun canım yani günlük düzenli mi yoksa gazı olduğunu hissettiğinde miNurse harveys diye bir surup verdi doktorumuz cok memnunuz
Canım sen kendine ve yediğine içtiğine dikkat et üşütme bebekleri koruyoruz ama kendimizi ihmal ediyoruz.Kızlar merhaba bugün bebeğimiz tam 1 aylık oldu. Maalesef gaz sancımız çok uyku düzeni kalmadıve kusmalarımız fazla, emerken de kusuyor, gazı çıksa da kusuyor, dik tutsam da kusuyor. Hem peynirli kusuyor, hem de sütü direk ağzından akıtıyor. Peynirli kusması kötü birsey değilmiş sanırım ama sütü geri çıkarması kötüymüş. Bilemiyorum. Bir de kusarken burnundan da çıkıyor emdiği 10dakikaya düştü artık ve cogunu çıkarıyor doymuyor mu diye yine aklım karışık. Bez sayımız iyi bakalım kilosu nasıl oldu çarşamba kontrolumuz var. Siz kusmuklu bebeklerinizle neler yapıyorsunuz?
Ben dışarı çıkarken sağıp çıkıyorum biberona. Ağlarsa onu veriyorum. Yastıksız emziremiyorum maalesef. Koca yastıkla da gezemiyorum. Azıcık büyüyüp doğrulunca daha rahat edicem galiba :)
Canim benim insallah oyle olur tam iyilesmedi mi diye panik oldum bi gecse tam olarak bakalim hayirlisi kirkin da cikmis oh gozunaydin tatlim☺☺40 im dün çıktı ve ben kontrole gittim nedense geçen günlerde sizlama oldu Eyvah iyilesmedi galiba dedim ama dr gayet iyi rahatça davran deyince rahatladım ilişkide de sorun olmayacak diye düşündüm öyle de oldu hala biraz aciyo arada Ama o an iyi geçince kaygıları attım sende siziyi acıyı düşünme onlar arada geliyo normaldir
Canım 2 defa çıktık dışarı. 2sinde de yemeğe gitmiştik, oradan rica ettim, yanımda küçük bir kase vardı onda ısıttım. Hastaneye gittiğimde de sebilden sıcak su alıp ısıttım. Ama termos fikri aklımızda.Canım sıcaklığını nasıl sağlıyorsun sütün? Termos mu kullanıyorsun?
Allahım sana da nasip etsin paşanın bir kızkardeşi olsun inşallah canım benim çok sağol.Allah almasın senin o tipini yerim ben bunu yaa maşallh subhanallahAllahm bayılıyorum kız çocukların oğlumun inşlh bikıznkardeşi olur
Teşekkür ederiz teyzoşu ilk kez elbise giydik büyük falan demedik valla :) butlarımız mus çorabını dolduramadı ama olsunMaşallah tam prenses allah nazardan saklasin:)
İyi geceler kizlar ayakta sallama mesaim basladi bu gece ilk defa huysuz kizim mideme agrilar girid stresinden umarim herkes iyidir buda kizimdan size bir poz
Aynennn canım yaaGündüz top patlasa uyanmayan çocuk gece kendi mırııltısına uyanıyor yahu bu nasıl iş böyle
Oy yerim onu ya maşallah boncukk.İyi geceler kizlar ayakta sallama mesaim basladi bu gece ilk defa huysuz kizim mideme agrilar girid stresinden umarim herkes iyidir buda kizimdan size bir poz
Afiyet olsun :) Ya ben annemlere geldim makinemi getirdim ama hortumunu unutmuşum sağamadım sütümü. Memeden de verimli ememiyor çok moralim bozuluyor.Günaydın herkese,
Biz de güne başladık. Miniğime uyurken sağdığım sütü verdim, anında bitirdi. Şimdi bakışıyoruz. Ikınmalar başladı, kakamızı yapıp, temizlenir, emmeye geçeriz. Güzel bir gün olsun inşallah.
Farklı şehirde mi annenler? Eğer öyle ise acaba sadece hortumu satın alsan olur mu ki? Mutlaka yedek parçasını satıyorlardır.Afiyet olsun :) Ya ben annemlere geldim makinemi getirdim ama hortumunu unutmuşum sağamadım sütümü. Memeden de verimli ememiyor çok moralim bozuluyor.
Allah kabul etsin canım.Günaydın kızlar. Biz dün mevlüdümüzü yaptık Allah kabul etsin. ☺ Bizimki huysuzlandığı için çok resim çekemedim ☺
Canım lansinoh pompam acaba yedeği satılıyor msudur. Sapancada annemler ben Gebze de oturuyorum. Eşime kargoya ver dedim 1 hafta burda kalacağım çünkü. en azundan ayarın elimde olur pazara kadar çok var. Kolik bir bebek olduğu için hava yutuyor. En fazla 5 dk emiyor sonra gaz çıakrtmaya çalışıyoruz. uyuyor sonrasında. 5 dk emen bebek mi olur yaFarklı şehirde mi annenler? Eğer öyle ise acaba sadece hortumu satın alsan olur mu ki? Mutlaka yedek parçasını satıyorlardır.
Bir de birçok yerde okuduğum kadarıyla bebekler pompalardan daha güçlü emiyorlarmış. Ben de farkettim. Pompa ile sağıyorum, en son bitiyor göğsümde. Bebeğe tutturuyorum, maşallah ağzının kenarından görüyorum sütleri. 2 dakika önce pompada bir şey gelmiyor oysaki. Önce pompaya suç buldum sonra okuyunca rahatladım. Sen neden verimli olamadığını düşünüyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?