Esim diyor alabildigi kadar anne sutu alsin hic almamasindan iyidir diyor.Bende mamaya tamamen karşı değilim ihtiyaç durumunda vermek lazım diretmemek gerek sadece emecek diye bizimki de iri olduğu için zaten emse de mama takviyesi şart diyordu dr
Canim tarifi bana da yazar misin.bir hafta once cok agladim.o gun bugün sutum azaldi cok üzülüyorumAfiyet olsun canım. Bol bol süt olsun inşallah. Sende de işe yararsa yazarsın.
Başta avent cam biberon veriyordum şimdi mümkün olduğunca kaşıkla veriyorum gece durmazsa biberonla veriyorumMAMA VEREN ANNELER HANGİ MARKA BİBERON KULLANIYORSUNUZ?
Allahım acil şifalar versin. Dün 20 kırkımızdı banyo yapıp çıktık 2 eve gittik ondan mı üşüttü yavrum bilmem inşallah ilerlemez iyi olsun meleklerimizBizimde öyle başladı canım Geçen hafta çarşamba günü. Cumartesi getirdik toparlandı geri döndük. Dün öğleden sonra kötü oldu sürekli bir inleme hali vardı ve hiç emmedi. Allahtan çok aşırı ilerlemeden getirdik. Dr. Biraz daha kalsa şok hali olurdu daha kötü olurdu dedi allah korusun. Aman dikkatli olun insan kendini o kadar çaresiz hissediyor ki anlatamam. Ağlaya ağlaya bi hal oldum dünden beri
hangi marka mama veriyorsun canım. Ben aptamil veriyordum hipp organik aldık hipp pre diye geçiyor açıklamasında abd obezite ile savaş için proteini azaltılmış mama yazıyordu fazla kilo alımını engellemek için. onu mu kullansan acabaBizimki mamayla beslendiğinden fazla kilo alıyor dr o yüzden de kızdı emzir diyor ama uyku sersemi tutarsa anca gğnde 1 defa falan emiyor o da canı isterse ama süt az o yüzden emmek istemiyor bence çünkü 2 gündür 40 dk duruyor hiç durmadan emiyor ama sonra yine mamayı istiyor demekki pek bişi gelmiyor diye düşünüyorum bende
Ben de emzirmeden sonra max 25 cc falan çıkarabililiyorum bazen de 5 cc oluyor çok sinir bozucu ama herkesin makinayla sağıldığında çıkmayabiliyormuş. Hastane tipi medela kiraladım bugün gidip yanlış kı yapıyorum çok az çıkıyor dedim kadın baktı her şey doğru ama azcık geliyor süt. Gecenlerde doktor bir bayan gelip denedi sütü çok olmasına rağmen makinada çıkmıyormuş. Doktor bugun psikolojik olabileceğini söylemiş yani bebeğin emmesine odaklı oluyoruz ama sağınca çıkmayabiliyormuş. İşe başlarken ne yapacağız bilmem.Arkadaslar bisey sormak istiyorum ben bebegimi surekli emziriyorum ama hic sagim yapmıyorum suan yapayim dedim emzirdikten sonra iki gogsumdrn sagdim 5damla sut cikti ve ben tedirgin oldum suan acaba doymuyormu diyr ama doymayan bebekte aglar dimi ac oldugu zaman zaten cok aglio ama bunu yapmio boyle bi durum yasayan varmi
Kesinlikle karışıklık olmuştur ya da kan almayı becerememişlerdir sen içini ferah tut lütfen canım.Kizlar cok moralim bozuk saatlerdir agliyorum cocugumu topuk kani alimi icin tekrar cagirdipar
Her ailede var bu olay benim görümcem ve kv.de öyle illa oğullarına benzetme ye çalışıyorlar. Ben de diyorum henüz siması belli değil çocuğun daha kaç şekle girer diye. Hiç takılma ama senin kv cidden saçmalamış aklınca espiri yapıyor herhaldeKızlar bise sormak istiyorum yani siz nasil tepki veriridiniz bu söze cocugun kime benzedigiyle alakali konusuluodu kv ne dese begenirsin anasi 9 ay tasidi ama babasi senelerce tasidi tabi babasina benzicek!! Bu ne dmektir ya tepki gösterdim bende..sen yanlis anladin falan yapio..bizim taraftan birine benzetilince surati asilio farkediorum bu durum da benim sinirimi bozuyo..önemli olan saglik diodum her seferinde benzetme konulari acilinca..bugun de böyle deyince susamadim artik siz olsaniz napardiniz??
Ben avent kullanıyorum doktorumuza sordum medela daha mı iyi diye. Şimdiki biberonların hepsi anne göğsüne yakın üretiliyor marka çok önemli değil deyip gereksiz bulduğunu belirttiMerhaba kizlar.medela biberon alanlar memnun mu.bi de hangi siteden ne kadara aldiniz guvenilir sitelerde bulamadim
Nasıl hazirlicaz cnmKızlar bilgiçlik taslamıyorum aman yanlış anlaşılmasın. Sadece bir öneri olabilir size diye yazıyorum. Ben sütüm artsın diye kuru dutu haşlayıp suyunu içiyorum. Yalnız birşey farkettim. İçmeye başladığımdan beri baya baya gaz çıkarıyorum. Öyle ki devamlı wcye gidip geliyorum. Bebeğimin de çok şükür şimdilik hiç gaz problemi olmadı. Uyurken emerken pırt pırt yapıp duruyor. Anneme dedim dut mu bize gaz yapıyor, yoksa olan gazımı çıkarıyor. Biliyordum bağırsaklarda etkisini ama bu kadar beklemiyordum. Anneme de içirdim dün gece dut suyundan. Annem de maşallah hiç durmadı :) Sanırsam keramet kuru dutta.
Emzik kullanıyorum mecburen çünkü her istediğinde mama veremiyorum mecbur saatinin gelmesini bekliyorumAynen banada emzik niyetine kullaniyormus gibi geliyor hic biraktirmasam 2 saat emecek.ama sut yok.kuvvetli emmeleri lazim.emzige basladim sende bi dene istersen belki faydasini goruruz
Tabi ki ne kadar emse kardır bende o yüzden bu kadar alsın diye uğraşıyorumEsim diyor alabildigi kadar anne sutu alsin hic almamasindan iyidir diyor.
Sma gold kullanıyoruz hipp i denemiştik onda çok kustu kutu bitmeden değiştirdikBaşta avent cam biberon veriyordum şimdi mümkün olduğunca kaşıkla veriyorum gece durmazsa biberonla veriyorum
Allahım acil şifalar versin. Dün 20 kırkımızdı banyo yapıp çıktık 2 eve gittik ondan mı üşüttü yavrum bilmem inşallah ilerlemez iyi olsun meleklerimiz
hangi marka mama veriyorsun canım. Ben aptamil veriyordum hipp organik aldık hipp pre diye geçiyor açıklamasında abd obezite ile savaş için proteini azaltılmış mama yazıyordu fazla kilo alımını engellemek için. onu mu kullansan acaba
Ben de emzirmeden sonra max 25 cc falan çıkarabililiyorum bazen de 5 cc oluyor çok sinir bozucu ama herkesin makinayla sağıldığında çıkmayabiliyormuş. Hastane tipi medela kiraladım bugün gidip yanlış kı yapıyorum çok az çıkıyor dedim kadın baktı her şey doğru ama azcık geliyor süt. Gecenlerde doktor bir bayan gelip denedi sütü çok olmasına rağmen makinada çıkmıyormuş. Doktor bugun psikolojik olabileceğini söylemiş yani bebeğin emmesine odaklı oluyoruz ama sağınca çıkmayabiliyormuş. İşe başlarken ne yapacağız bilmem.
Kesinlikle karışıklık olmuştur ya da kan almayı becerememişlerdir sen içini ferah tut lütfen canım.
Her ailede var bu olay benim görümcem ve kv.de öyle illa oğullarına benzetme ye çalışıyorlar. Ben de diyorum henüz siması belli değil çocuğun daha kaç şekle girer diye. Hiç takılma ama senin kv cidden saçmalamış aklınca espiri yapıyor herhalde
Ben avent kullanıyorum doktorumuza sordum medela daha mı iyi diye. Şimdiki biberonların hepsi anne göğsüne yakın üretiliyor marka çok önemli değil deyip gereksiz bulduğunu belirtti
Canım tarif bu. Ama ben 8 yemek kaşığı kuru dut koydum. Bir de istersen çok alma. 1 kere yapmalık al. İşe yararsa alırsın tekrar. Umarım işe yarar sende de.Nasıl hazirlicaz cnm
Tekrar çağırdılar sanirim supheli bi durum var ama bana ikili dortlu butun testleri yapmislardi icim aciyo yarin yeniden gdecem ogluma baktikca agliyorm bise yiyemedm icim almiyo sutum de azalcak cok kotuyum
Bugun incir suyuna basladim bakalim faydasi olacakmi.hamileyken bu kadar yiyip icmedim.bu ne ya sut olsun diye agzim hic boş kalmiyor.hamileyken boyle yiyip icseydim bebis 10 kilo dogardi heraldeEmzik kullanıyorum mecburen çünkü her istediğinde mama veremiyorum mecbur saatinin gelmesini bekliyorum
Gecen hafta yazdığımı kopyalıyorum. Umarım memnun kalırsın.Canim tarifi bana da yazar misin.bir hafta once cok agladim.o gun bugün sutum azaldi cok üzülüyorum
Iyi gelmesine sevindim.bende bugün yeni bir yöntem denedim.once sagdim göğsümu.benim göğüs ucum yok sagarak cikardim.sonrada memeyi verdim.hic acimadi.cok şükür ikisinide emdi.megerse ben yanlış emziriyormusum.sadece ucunu tuttugu için yara oluyormuş ilk defa aci cekmeden emzirdim.Cnm bana çok ii geldi.3 günden sonra hem akşam hem sabah emzirebildim şükür karışımı sürdükten bi 10 dk snra lansinoh da sür kurutuyo çnkü biraz üstüne bişey değince sende hemen dene inş sanada çare olur
Evet canım kaynattığım sudan veriyorum sürekli mama yaptığımızdan termosta sürekli bulunuyorHmm tamam cnm kaynstıp ılıtılmış su mu bu
Tamam canım çok saol ☺Evet canım kaynattığım sudan veriyorum sürekli mama yaptığımızdan termosta sürekli bulunuyor
Kızlar oğlumu hastaneye yatırdık öksürüyor ve burnu akiyordu cumartesi geldik biraz hava filan verildi iyi gibiydi dün tekrar kötü oldu emmemeye başladı sabah getirdik hemen zaten 1 aylık olduğu için kontrolümüz vardı. Dr.u hemen yatış verdi bu gece hastanede yatacak. Bronşit olmuş. Bir yandan serum bir yandan oksijen veriyorlar sürekli. Arada da hava veriyorlar birde antibiyotiğe başladık. Dua edin ne olur. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın[/QUO gecmis olsun canim.Allah sifa verir insallah.
Gecmis olsun canim.Allah sifa verir inşallah.Kızlar oğlumu hastaneye yatirdik öksürüyor ve burnu akiyordu cumartesi geldik biraz hava filan verildi iyi gibiydi dün tekrar kötü oldu emmemeye başladı sabah getirdik hemen zaten 1 aylık olduğu için kontrolümüz vardı. Dr.u hemen yatış verdi bu gece hastanede yatacak. Bronşit olmuş. Bir yandan serum bir yandan oksijen veriyorlar sürekli. Arada da hava veriyorlar birde antibiyotiğe başladık. Dua edin ne olur. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Sorma stresten benim gastritim çoştu ne yesem midem bulanıyor zorla tiksine tiksine yiyorumBugun incir suyuna basladim bakalim faydasi olacakmi.hamileyken bu kadar yiyip icmedim.bu ne ya sut olsun diye agzim hic boş kalmiyor.hamileyken boyle yiyip icseydim bebis 10 kilo dogardi heralde
0Canim benim insallah oyle olur tam iyilesmedi mi diye panik oldum bi gecse tam olarak bakalim hayirlisi kirkin da cikmis oh gozunaydin tatlim☺☺
tamam canım inş işe yararAfiyet olsun canım. Bol bol süt olsun inşallah. Sende de işe yararsa yazarsın.
Canım bende deniycem de ne kadar suyla yaptın yapmışken tam olsunBiz kuruyemişciden aldık canım. İnşallah faydası olur. Az alsın deneyin. 8 yemek kaşığı kadar. İşe yararsa artırırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?