2015 Ekim Anneleri

Bende mamaya tamamen karşı değilim ihtiyaç durumunda vermek lazım diretmemek gerek sadece emecek diye bizimki de iri olduğu için zaten emse de mama takviyesi şart diyordu dr
Esim diyor alabildigi kadar anne sutu alsin hic almamasindan iyidir diyor.

MAMA VEREN ANNELER HANGİ MARKA BİBERON KULLANIYORSUNUZ?
Başta avent cam biberon veriyordum şimdi mümkün olduğunca kaşıkla veriyorum gece durmazsa biberonla veriyorum
Allahım acil şifalar versin. Dün 20 kırkımızdı banyo yapıp çıktık 2 eve gittik ondan mı üşüttü yavrum bilmem inşallah ilerlemez iyi olsun meleklerimiz
hangi marka mama veriyorsun canım. Ben aptamil veriyordum hipp organik aldık hipp pre diye geçiyor açıklamasında abd obezite ile savaş için proteini azaltılmış mama yazıyordu fazla kilo alımını engellemek için. onu mu kullansan acaba
Ben de emzirmeden sonra max 25 cc falan çıkarabililiyorum bazen de 5 cc oluyor çok sinir bozucu ama herkesin makinayla sağıldığında çıkmayabiliyormuş. Hastane tipi medela kiraladım bugün gidip yanlış kı yapıyorum çok az çıkıyor dedim kadın baktı her şey doğru ama azcık geliyor süt. Gecenlerde doktor bir bayan gelip denedi sütü çok olmasına rağmen makinada çıkmıyormuş. Doktor bugun psikolojik olabileceğini söylemiş yani bebeğin emmesine odaklı oluyoruz ama sağınca çıkmayabiliyormuş. İşe başlarken ne yapacağız bilmem.
Kizlar cok moralim bozuk saatlerdir agliyorum cocugumu topuk kani alimi icin tekrar cagirdipar
Kesinlikle karışıklık olmuştur ya da kan almayı becerememişlerdir sen içini ferah tut lütfen canım.
Her ailede var bu olay benim görümcem ve kv.de öyle illa oğullarına benzetme ye çalışıyorlar. Ben de diyorum henüz siması belli değil çocuğun daha kaç şekle girer diye. Hiç takılma ama senin kv cidden saçmalamış aklınca espiri yapıyor herhalde
Merhaba kizlar.medela biberon alanlar memnun mu.bi de hangi siteden ne kadara aldiniz guvenilir sitelerde bulamadim
Ben avent kullanıyorum doktorumuza sordum medela daha mı iyi diye. Şimdiki biberonların hepsi anne göğsüne yakın üretiliyor marka çok önemli değil deyip gereksiz bulduğunu belirtti

Nasıl hazirlicaz cnm

Aynen banada emzik niyetine kullaniyormus gibi geliyor hic biraktirmasam 2 saat emecek.ama sut yok.kuvvetli emmeleri lazim.emzige basladim sende bi dene istersen belki faydasini goruruz
Emzik kullanıyorum mecburen çünkü her istediğinde mama veremiyorum mecbur saatinin gelmesini bekliyorum

Sma gold kullanıyoruz hipp i denemiştik onda çok kustu kutu bitmeden değiştirdik

Nasıl hazirlicaz cnm
Canım tarif bu. Ama ben 8 yemek kaşığı kuru dut koydum. Bir de istersen çok alma. 1 kere yapmalık al. İşe yararsa alırsın tekrar. Umarım işe yarar sende de.

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-03-04-28-20-1.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 54
Tekrar çağırdılar sanirim supheli bi durum var ama bana ikili dortlu butun testleri yapmislardi icim aciyo yarin yeniden gdecem ogluma baktikca agliyorm bise yiyemedm icim almiyo sutum de azalcak cok kotuyum

Kendini üzme canim. Bizden de 2.'ye almişlardi. Tsh hormonu yüksek çikmiş. Sonra hastaneye yonlendirdiler. Hastanedeki sonuc, saglik ocagindan farkli cikti ve doktor sorun yok dedi. Saglik ocagina cok fazla guvenme zaten. Cunku test icin kanlari toplu gonderdikleri icin bekletip gonderiyorlarmis. O yuzden sonuclari her zaman dogru degilmis. Sen aglama, uzulme ki bebecigin de etkilenmesin. İyi dusun iyi olsun..

Emzik kullanıyorum mecburen çünkü her istediğinde mama veremiyorum mecbur saatinin gelmesini bekliyorum
Bugun incir suyuna basladim bakalim faydasi olacakmi.hamileyken bu kadar yiyip icmedim.bu ne ya sut olsun diye agzim hic boş kalmiyor.hamileyken boyle yiyip icseydim bebis 10 kilo dogardi heralde

Canim tarifi bana da yazar misin.bir hafta once cok agladim.o gun bugün sutum azaldi cok üzülüyorum
Gecen hafta yazdığımı kopyalıyorum. Umarım memnun kalırsın.

Şimdi de tavsiyem incir ve süt. Gerçi biliyorsunuzdur; ben hatırlatayım tekrar.
8-9 adet kuru inciri, yarım litre süt ile kaynatıyoruz. İncirler sütün bir kısmını çekip, özünü salınca az daha bekleyip kapatıyoruz. Sabah akşam olmak üzere 2 defada sütü içiyoruz. İncirleri de yiyoruz.

Iyi gelmesine sevindim.bende bugün yeni bir yöntem denedim.once sagdim göğsümu.benim göğüs ucum yok sagarak cikardim.sonrada memeyi verdim.hic acimadi.cok şükür ikisinide emdi.megerse ben yanlış emziriyormusum.sadece ucunu tuttugu için yara oluyormuş ilk defa aci cekmeden emzirdim.

Gecmis olsun canim.Allah sifa verir inşallah.

Bugun incir suyuna basladim bakalim faydasi olacakmi.hamileyken bu kadar yiyip icmedim.bu ne ya sut olsun diye agzim hic boş kalmiyor.hamileyken boyle yiyip icseydim bebis 10 kilo dogardi heralde
Sorma stresten benim gastritim çoştu ne yesem midem bulanıyor zorla tiksine tiksine yiyorum

Canim benim insallah oyle olur tam iyilesmedi mi diye panik oldum bi gecse tam olarak bakalim hayirlisi kirkin da cikmis oh gozunaydin tatlim☺☺
0
Sağol canım darısı başınıza geçmez dedim ama çok çabuk geçiyormus şükür çocuklar az serpilince insan rahatliyo huyunu suyuna da alışınca bebislerin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…