2015 Ekim Anneleri

Tekrar çağırdılarcanim.m supheli bi durum var ama bana ikili dortlu butun testleri yapmislardi icim aciyo yarin yeniden gdecem ogluma baktikca agliyorm bise yiyemedm icim almiyo sutum de azalcak cok kotuyum
Uzme kendini canim.insallah hiç birsey çıkmaz.kendini üzersen sütünde kesilir Allah korusun.

ilahi ona ya maşallah bizimkide 3 kere ev gezmesine gitti her evde en az 3 3 4 saat uyudu herkes ne kadar uslu dedi cook uslu

Sorma canım artık cok bunaldim bu tavrindan lohusalik falan bilmio tuhaf tuhaf konusuo bogazima kadar geldi artik ..bugün lafini verince oglunun gözünde iyi olacak ya misafirlerin yaninda bi görsen bizim tarafa falan benzetiomus güyaa haftalardir bu tavirda olan kadin..

Gecmis olsun öncelikle..ne güzel memeyi vermeyi basarmissin masallah.. cisinin rengine bak bi de canim kücük çisinin rengi koyu renk geliosa doymuyodur demisti bizim doktor

Gecmis olsun öncelikle..ne güzel memeyi vermeyi basarmissin masallah.. cisinin rengine bak bi de canim kücük çisinin rengi koyu renk geliosa doymuyodur demisti bizim doktor
Canim cisi sari normal yani koyu deil kakamiz uc gunde iki gunde bir oluyor bilmiyorum bunun icin normal diyorlar bebekler ikinmaya alisirmis diye ama kaka yaptiginda kati deil normal yapio kabiz gibi deil yani 21 gun once 4135 kgdik zaten bir ayda erken dogum yapmistim 2860 dogdu 2570 e inmisti bakalim yarin asimiz var karma asi hemde tartilacagiz ona gore kilosuna bakacagim emmesi guzel allahima şükür biberon verince agliyor benim göğsümu verince yapisiyor şükür

island olabilir canim belkide benimkide saginca cikmayanlardandir ama ne bilim iste aklim karisti insallah doyuyordur

Can'ım kv ne demek istemiş anlamadım ama boş ver benim oğluşumda benden hiç Bi şi almamış resmen babamız ben hep babamıza benzemesini istemiştim. Sarışın yeşil gözlü ben se siyah saç kahverengi Göz bize de diyolar sana hiç benzemiyor diye bende bişi demiyorum boş ver sende

Canım bizimde bikere aldılar sonra kızımın kanı pıhtılaşmış tekrar istediler. Lütfen hemen kötüyü düşünüp sütünü kaçırma sakin ol. Bişey yoktur allahın izniyle
Canimm cok sagol moral oldunuz inanki Rabbim yavrularimza saglik versin cok taktim kafaya her sey Allahtan biliyorum ama cok zor

Canım kötü düşünme. Ebe topuk kanında doldurmamız gereken yuvarlakları tam dolduramamışsınız tekrar alıp gönderin diye çok arıyorlar demişti bana. Sizde de öyle olmuştur.
Canimm insallah boyle bi sebeptern dolayı cagrmislardr endişe duymamak elde degil ve cok sagolun iyiki varsiniz hepinizi tanimadan seviyorum icim rahatliyor

Insallah canim benim cok sagol tatlim yarin vercez tekrar beklicez sonra

Canimm insallah bende de ole olur sorun olmaz hic bise demediler bi daha yapicaz dediler aradi beni hemsire ole dedi...iyi olmaya caliscam insallah cok sagol canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…