Uzme kendini canim.insallah hiç birsey çıkmaz.kendini üzersen sütünde kesilir Allah korusun.Tekrar çağırdılarcanim.m supheli bi durum var ama bana ikili dortlu butun testleri yapmislardi icim aciyo yarin yeniden gdecem ogluma baktikca agliyorm bise yiyemedm icim almiyo sutum de azalcak cok kotuyum
Benim kızlarım da aynı durumdalar 39 günlükler ıkınıp ıkınıp yapamıyomar galibaKızlar bebişler ne kadar sıklıkla kaka yapmalı??40mız çıktı önceden her gün yapardı şimdi 3 güne 1 normal mi acaba?çiş yapıyor bol bol
Allahım sana da nasip etsin paşanın bir kızkardeşi olsun inşallah canım benim çok sağol.
Teşekkür ederiz teyzoşu ilk kez elbise giydik büyük falan demedik valla :) butlarımız mus çorabını dolduramadı ama olsunelbiseyi giyince kızımın hali tavrı değişti pek bi hanımdı gezmelerde boncuk boncuk bakınıyordu kakasını bilem yapmadı yani ama şuan tam gaz çığlıklar devam özüne döndü gece nöbetleri bizim
Evet canım, İstanbul.
Bahçelievler Çocuk. Doktor Erhan Yüce.
Bende de bazen almak istemiyolar canım zorla veriyorum baya uğraştıktan sonra benimkiler ikiz ister istemez onlar acıkana kadar göğsüm dolmuyorAldım canıım içiyorum denemediğim şey kalmadı.Şimdide memeyi almak istemiyor süt az geldiği için
Sorma canım artık cok bunaldim bu tavrindan lohusalik falan bilmio tuhaf tuhaf konusuo bogazima kadar geldi artik ..bugün lafini verince oglunun gözünde iyi olacak ya misafirlerin yaninda bi görsen bizim tarafa falan benzetiomus güyaa haftalardir bu tavirda olan kadin..Başta avent cam biberon veriyordum şimdi mümkün olduğunca kaşıkla veriyorum gece durmazsa biberonla veriyorum
Allahım acil şifalar versin. Dün 20 kırkımızdı banyo yapıp çıktık 2 eve gittik ondan mı üşüttü yavrum bilmem inşallah ilerlemez iyi olsun meleklerimiz
hangi marka mama veriyorsun canım. Ben aptamil veriyordum hipp organik aldık hipp pre diye geçiyor açıklamasında abd obezite ile savaş için proteini azaltılmış mama yazıyordu fazla kilo alımını engellemek için. onu mu kullansan acaba
Ben de emzirmeden sonra max 25 cc falan çıkarabililiyorum bazen de 5 cc oluyor çok sinir bozucu ama herkesin makinayla sağıldığında çıkmayabiliyormuş. Hastane tipi medela kiraladım bugün gidip yanlış kı yapıyorum çok az çıkıyor dedim kadın baktı her şey doğru ama azcık geliyor süt. Gecenlerde doktor bir bayan gelip denedi sütü çok olmasına rağmen makinada çıkmıyormuş. Doktor bugun psikolojik olabileceğini söylemiş yani bebeğin emmesine odaklı oluyoruz ama sağınca çıkmayabiliyormuş. İşe başlarken ne yapacağız bilmem.
Kesinlikle karışıklık olmuştur ya da kan almayı becerememişlerdir sen içini ferah tut lütfen canım.
Her ailede var bu olay benim görümcem ve kv.de öyle illa oğullarına benzetme ye çalışıyorlar. Ben de diyorum henüz siması belli değil çocuğun daha kaç şekle girer diye. Hiç takılma ama senin kv cidden saçmalamış aklınca espiri yapıyor herhalde
Ben avent kullanıyorum doktorumuza sordum medela daha mı iyi diye. Şimdiki biberonların hepsi anne göğsüne yakın üretiliyor marka çok önemli değil deyip gereksiz bulduğunu belirtti
allah yardımcın olsun ikizler daha zor olmalı:)Bende de bazen almak istemiyolar canım zorla veriyorum baya uğraştıktan sonra benimkiler ikiz ister istemez onlar acıkana kadar göğsüm dolmuyor
Canım tarifte 2.5 su bardağıydı ama ben 2 su bardağı koydum. 2.5da koyduğum oldu.Canım bende deniycem de ne kadar suyla yaptın yapmışken tam olsun
Gecmis olsun öncelikle..ne güzel memeyi vermeyi basarmissin masallah.. cisinin rengine bak bi de canim kücük çisinin rengi koyu renk geliosa doymuyodur demisti bizim doktorCanim benim bebegim kuvezde kaldi dogdugunda bi hafta ve damardan beslediktrn sonra biberona gectiler anne sutu verdiler bebegim sol gogsumu alip sagi almiyordu mucadele ettim ve sagida verdim ama bigun bebegim acliktan cok agladi mama verdik ve bi sure gece sadece takviye yaptik ama sadece gece ve ben sutum yetmiyir diye hep moralim bozuluodu su son 15 gundur bebegim sadece beni emmek istiyor biberonu veriyorum ama biberonda agliyor ve bir suru mama denemem ve biberon a ragmen he ben tabi mama verme taraftari deilim ama doysun istiyorum ac kalmasin ama en azindan doymasa aglar diyorum ama simdi saginca dedim bes damla nedir ya ama emerkende guzelce çekiyor bide o var kafam karisti resmen
Kesinlikle çok zor canım ya tek başıma yetişemiyorum kendimi ihmal ettim iyice afedersin lavaboya bile gidemiyorum çoğu zaman abartısız...allah yardımcın olsun ikizler daha zor olmalı:)
Teşekkür ederim canım deniycemCanım tarifte 2.5 su bardağıydı ama ben 2 su bardağı koydum. 2.5da koyduğum oldu.
Canim cisi sari normal yani koyu deil kakamiz uc gunde iki gunde bir oluyor bilmiyorum bunun icin normal diyorlar bebekler ikinmaya alisirmis diye ama kaka yaptiginda kati deil normal yapio kabiz gibi deil yani 21 gun once 4135 kgdik zaten bir ayda erken dogum yapmistim 2860 dogdu 2570 e inmisti bakalim yarin asimiz var karma asi hemde tartilacagiz ona gore kilosuna bakacagim emmesi guzel allahima şükür biberon verince agliyor benim göğsümu verince yapisiyor şükürGecmis olsun öncelikle..ne güzel memeyi vermeyi basarmissin masallah.. cisinin rengine bak bi de canim kücük çisinin rengi koyu renk geliosa doymuyodur demisti bizim doktor
Can'ım kv ne demek istemiş anlamadım ama boş ver benim oğluşumda benden hiç Bi şi almamış resmen babamız ben hep babamıza benzemesini istemiştim. Sarışın yeşil gözlü ben se siyah saç kahverengi Göz bize de diyolar sana hiç benzemiyor diye bende bişi demiyorum boş ver sendeKızlar bise sormak istiyorum yani siz nasil tepki veriridiniz bu söze cocugun kime benzedigiyle alakali konusuluodu kv ne dese begenirsin anasi 9 ay tasidi ama babasi senelerce tasidi tabi babasina benzicek!! Bu ne dmektir ya tepki gösterdim bende..sen yanlis anladin falan yapio..bizim taraftan birine benzetilince surati asilio farkediorum bu durum da benim sinirimi bozuyo..önemli olan saglik diodum her seferinde benzetme konulari acilinca..bugun de böyle deyince susamadim artik siz olsaniz napardiniz??
Canimm cok sagol moral oldunuz inanki Rabbim yavrularimza saglik versin cok taktim kafaya her sey Allahtan biliyorum ama cok zorCanım bizimde bikere aldılar sonra kızımın kanı pıhtılaşmış tekrar istediler. Lütfen hemen kötüyü düşünüp sütünü kaçırma sakin ol. Bişey yoktur allahın izniyle
Canimm insallah boyle bi sebeptern dolayı cagrmislardr endişe duymamak elde degil ve cok sagolun iyiki varsiniz hepinizi tanimadan seviyorum icim rahatliyorCanım kötü düşünme. Ebe topuk kanında doldurmamız gereken yuvarlakları tam dolduramamışsınız tekrar alıp gönderin diye çok arıyorlar demişti bana. Sizde de öyle olmuştur.
Sagol canim benim insallah oledir bugun bse yemedim tam cdden etki ediyo sute hemen. Uzulmek hile erkiledi bugun Allah hepimizin yardimcisi olsunÜzme kendini dediğin gibi sütün azalır bu sefer ona üzülürsün inş herşey normal çıkar sen düşünmemeye çalış
Insallah canim benim cok sagol tatlim yarin vercez tekrar beklicez sonraBaşta avent cam biberon veriyordum şimdi mümkün olduğunca kaşıkla veriyorum gece durmazsa biberonla veriyorum
Allahım acil şifalar versin. Dün 20 kırkımızdı banyo yapıp çıktık 2 eve gittik ondan mı üşüttü yavrum bilmem inşallah ilerlemez iyi olsun meleklerimiz
hangi marka mama veriyorsun canım. Ben aptamil veriyordum hipp organik aldık hipp pre diye geçiyor açıklamasında abd obezite ile savaş için proteini azaltılmış mama yazıyordu fazla kilo alımını engellemek için. onu mu kullansan acaba
Ben de emzirmeden sonra max 25 cc falan çıkarabililiyorum bazen de 5 cc oluyor çok sinir bozucu ama herkesin makinayla sağıldığında çıkmayabiliyormuş. Hastane tipi medela kiraladım bugün gidip yanlış kı yapıyorum çok az çıkıyor dedim kadın baktı her şey doğru ama azcık geliyor süt. Gecenlerde doktor bir bayan gelip denedi sütü çok olmasına rağmen makinada çıkmıyormuş. Doktor bugun psikolojik olabileceğini söylemiş yani bebeğin emmesine odaklı oluyoruz ama sağınca çıkmayabiliyormuş. İşe başlarken ne yapacağız bilmem.
Kesinlikle karışıklık olmuştur ya da kan almayı becerememişlerdir sen içini ferah tut lütfen canım.
Her ailede var bu olay benim görümcem ve kv.de öyle illa oğullarına benzetme ye çalışıyorlar. Ben de diyorum henüz siması belli değil çocuğun daha kaç şekle girer diye. Hiç takılma ama senin kv cidden saçmalamış aklınca espiri yapıyor herhalde
Ben avent kullanıyorum doktorumuza sordum medela daha mı iyi diye. Şimdiki biberonların hepsi anne göğsüne yakın üretiliyor marka çok önemli değil deyip gereksiz bulduğunu belirtti
Canimm insallah bende de ole olur sorun olmaz hic bise demediler bi daha yapicaz dediler aradi beni hemsire ole dedi...iyi olmaya caliscam insallah cok sagol canim benimKendini üzme canim. Bizden de 2.'ye almişlardi. Tsh hormonu yüksek çikmiş. Sonra hastaneye yonlendirdiler. Hastanedeki sonuc, saglik ocagindan farkli cikti ve doktor sorun yok dedi. Saglik ocagina cok fazla guvenme zaten. Cunku test icin kanlari toplu gonderdikleri icin bekletip gonderiyorlarmis. O yuzden sonuclari her zaman dogru degilmis. Sen aglama, uzulme ki bebecigin de etkilenmesin. İyi dusun iyi olsun..
Cok haklisin canim toparlamaya caliscam insallah cikmaz bise sagol canim benimUzme kendini canim.insallah hiç birsey çıkmaz.kendini üzersen sütünde kesilir Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?