2015 Ekim Anneleri

Kızlar bişey sorcam bebeğinin poposunda çatlak olup ta kakasını yapamayan var mı bi çare bulabildiniz mi kızlarım iki gündür kakasını yapmadı ıkınıyorlar ama sonuç yok ne yapcan bilmiyorum

Tatlım kvnin biyoloji bilmemesinden kaynaklanıyor :) şöyleki kadınların yumurtaları daha anne karnondayken oluşur kaçıncı haftada olduğunu hatırlamıyorum tam ama kızlarımız tüm yumurtalarıyla doğuyorlar. Oysa spermin raf ömrü 72 saat yani üretiliyor boşaltılıyor bitince yenileri üretiliyor. Kv tekrar bu cümleyi kurarsa anlatırsın bunları
Kvlere akıl sır ermez. Dün ipek mızırdanıyor meme istiyor kızım dedi daha bir saat olmadı emdikleri nereye gitmiş dedim güldüm. Sonra ipekle konuşuyor onu susturmak için " kızım annen memesini sana vermeyip babana mı saklıyor" ölür müsün öldürür müsün. Annem de yanımızdaydı da şükür duymadı. O şokla bişey döyleyemedim bile. Basitlikten ölmeseler fesatlıktan ölür bunlar

Canim sordum kadinn bulamadi sonucu telde konustuk bse demedi tekrar alicaz dedi ama supheli bi durum olursa cagiriliyor sanirum..insallah dedigin gibidir tatlim elim kolum kalkmiyo
Rahat ol canım Allah'ın izniyle turp gibidir meleğin inşallah. Birçok kişiyi 2. Kez çağırmışlar. Kan az almış olabilirler pıhtılaşmış olabilir daha bi sütü sebep. Çok aklın kalıyorsa git bi eğitim araştırma hastanesine. Bence ona bile gerek yok. Misin gözünün içine bakıyorsun annesi üzme onu

Bizimki de aynı baba:) benden hiçbirşey yok başkasına gerek kalmadan ben diyorum baba ve kv aynı ben taşıdım o kadar azcık bana benzeseydin diye:)

Kızlar pişik kremlerini sürekli kullanıyor musunuz ben 2 günde 1 mustelanın pişik önleyici kremini sürüyorum

Mama veren arkadaslar biberon yerine enjektor kullanin biz de ilk 3 gun sarilik olmasin diye hastanede verdik hemsireler gosterdi kucuk parmagunjzi bebisin agzina sokun meme gibi o emerken kenardan enjektorle yavas yavas akitin. Biz faydasini gorduk simdi cok sukur mama kullanmiyoruz. Lutfen biberonla vermeyin

Cok haklisin canim toparlamaya caliscam insallah cikmaz bise sagol canim benim
Canım içini ferah tut. Strese girme. Arkadaşların dediği nedenlerden çağırmışlardır. Sonuçta sağlık ocaklarından bahsediyoruz. Kendini yıpratma, sütün kesilir Allah göstermesin.

Kızlar benim aklıma bişey takıldı. Şimdi sezeryan olan arkadaşlara soruyorum. Biz nasıl ağda yapıcaz ? Sanki alt taraflar neyse de yukarı dikişe yakın yerlerde sıkıntı olur gibime geliyor. Ay çekince açılmasın dikişler. Jilet kullanmak istemiyorum. Bu sezeryan hep sorun

Benimde göğüs ucum yoktu ilk eşim yanımdaydı emzirmeye çalışıyodum neyse kv geldi odaya niye ağlıyo bi susturamadnz çatlıyo çovuk die eşimde memeyi alamıyor ucu yok dedi sonra sen çıkaramadın çovuk nasıl yapsın gbi bi laf etti sinirden patladm olduğm yerde

Canım aynı korku bende de var, şuan maalesef jilet kullanıyorum. İnternetten araştırdım biraz, orada hissizlik olduğu için acı hissetmiyorlarmış. Ama ne zaman yapılabilir kontrolde doktoruma soracağım artık.

Jiletle de nasıl yapicam orası da ayrı dert. Maşallah göbüşümden hala kuku görünmüyor canım öğrenince hayrına banada haber ver. Artık normal hayata dönelim

Seninki zaten daha da beter allah sana sabırlar versin en azından belirli sürelerde maruz kalıyorum ben.

Canim Allah senden razi olsun icim rahatladi cdden burasi iyiki var...yarin cerrahpasaya gdecez orada dogum yapmistim orada da aldilar bse dememslerdi insallah sorun yoktur sanki anlamis gbi bugun hic durmadi uyumadi bde sol gogsum agryo.sut tikami acaba sagayim dedim sag iyi ama sol yok gbi cocugun agzna geliyo ama az...cok agryor sizisi cok Allah hepimize kolaylik versin

Canım içini ferah tut. Strese girme. Arkadaşların dediği nedenlerden çağırmışlardır. Sonuçta sağlık ocaklarından bahsediyoruz. Kendini yıpratma, sütün kesilir Allah göstermesin.
Cok cok sagolun canim insallah sutum kesilir diye cok korktum bugun bayagi hirpaladim kendimi uzuntuden Allah korusun hepimizin yavrusunu

Maasallah suphanallah çok tatlisiniz ana kız. .kızınI kendi kızıma çok benzettim canım Allahım bagislasin hepimizin yavrusunu bizden de bir foto gelsin bir haftalık olduk bizde çok şükür
Maşallah canim seninki de çok tatlı Allah nazardan saklasin. Evet benziyor prensesler:) seninki maşallah kilolu doğmuş sanırım

Aynen kafama taktikca kendime ediyorum biliyorum ama demek istedigi cok tuhaf belki cahilliginden bilemiyorum babadan sperm gelio ya onu kastediyo anasi 9 ay tasimis babasi senelerdir tasimis hala düsündükce sinirleniorum yaww

Bende hep babasina benzesin istedim ama kv nin tavri batiyo iste önemli olan saglik ama bebislerimiz iyi olsun da bunlari da atlaticaz ins. Lohusalik da cok hassaslastiriomus insani hele bi de konusacak birini bulamayinca daha fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…