2015 Ekim Anneleri

Bugun incir suyuna basladim bakalim faydasi olacakmi.hamileyken bu kadar yiyip icmedim.bu ne ya sut olsun diye agzim hic boş kalmiyor.hamileyken boyle yiyip icseydim bebis 10 kilo dogardi heralde
Canim ben bugun boza alicam. Ablam hergün içerdi maşallah yegenim 2 yaşına kadar emdi. Bimde satılıyormş haberin olsun

Aynen kafama taktikca kendime ediyorum biliyorum ama demek istedigi cok tuhaf belki cahilliginden bilemiyorum babadan sperm gelio ya onu kastediyo anasi 9 ay tasimis babasi senelerdir tasimis hala düsündükce sinirleniorum yaww
Can'ım tam tersi biz de doğduğumuzdan itibaren hatta anne karnında var yumurtalarımız erkeklerde o anda üretiliyor sen söyle Bi daha bence anne sen karıştırıyorsun o iş öyle değil diye

Can'ım çok geçmiş olsun ve gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inş sende bi an önce Ağrı'nı ve doğum travmanı atlatırsın inş

Günaydın kızlar
Gaz cıkaramayanlar denesin derim
Belki de bizde işe yaradı bir nebze
Ogluma hep penye cıtcıtlı body giydirdim
Gecen ona emiönünden aldıgım pamuklu kilotlu corabı giydirdim
Cok esnek corap
Ve o corapla yatarken cok rahat bacak hareketleri yapıyor
Biz de farketti
Penye tulumlar sanırım kısıtlıyor hareketini
Ya da ben dar almışım
Bir deneyin derim
Ayrıca rezene için ama minimum 4 bardak falan günde
Öptüm hepinizi

Kızlar geceden beri ıkınıyor kuzum. Arada pırtlar geliyor ama ne gazmış ki bitmedi gitti içindeki. Kakasını Da yaptırdım bacaklarını karnına bastırarak. Ne yapacağımı şaşırdım, gaz ilaçlarından mı alsam ne yapsam

Anestol krem verdi canım doktor içeriye doğru sürecek mişim
Canım biz dr a söyledik kaka yapamıyor diye hiç öyle bakmadı ya. Şükür gece yaptı bugün paldır küldür bi ses geldi eşimle uyanıp birbirimize baktık güldük inşallah senin miniklerinde biran önce yapar

Haklısın canım dinlenmeye fırsat bulmak zor ısırganda deneyelim

İnşallah canım ya üçüncü gundeyiz kızımın biri yapmış öyle diğerinin de yapmasını bekliyorum

Cici hanımlar Günaydın. Bişi sorcam burda bi arkadas vardi.karnindayken çocuğu biraz hasta gibiydi. Doğurdu neydi Nici Nasıl şimdi bilen varmi

Kizlar biz bugün 52 günlük olduk bizim günümüze yakın olup sütü nü sagan anneler bebisleriniz kaç cc içiyor bir seferde

Cnm bnm sukur o zmn dogumun olmus sag salim hayirli olsun saglikla.buyut ins bebegini
Maşallah bizde gündüz uslu diyoruz gece kriz gelince ne uslusu diyoruz:)
Ay cnm gunduz huzursuz olsada cok yipranilmiuor gece cok kotu ya
Kizlar biz bugün 52 günlük olduk bizim günümüze yakın olup sütü nü sagan anneler bebisleriniz kaç cc içiyor bir seferde
Cnm bnm kiz rahat 75 yada 100 cc icio

Kizlarr kalca cikikligi testine ne zaman gittiniz bizim bir ayimiz doldu 35 gunluguz persembe gitmeyi dusunuoruz 40 gune 3-4 gun var bisey olurmu acaba

Benimki hala arada yirtiniyor giydirirken gece kusuyor üst çıkarıyoruz hem uykusu kaçıyor hem agliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…