Cnm bnm sukur o zmn dogumun olmus sag salim hayirli olsun saglikla.buyut ins bebegini
Ay cnm gunduz huzursuz olsada cok yipranilmiuor gece cok kotu ya
Cnm bnm kiz rahat 75 yada 100 cc icio
Kizlar biz bugün 52 günlük olduk bizim günümüze yakın olup sütü nü sagan anneler bebisleriniz kaç cc içiyor bir seferde
Kuzum iyi olmana çok çok sevindim... zor olmuş doğum ama sağlık olsun sen ve yavrun iyiyseniz gerisi teferruat :) ama var ya her fırsat buldugumda girdim baktm aklim sende kaldı ne oldu diye kaç kere yazdm şurayaKizlar cok cok cok defalarca cok demek istiyorum, o kadar cok zor bir dogum oldu ki.. eve üç kişi geldiğimize nekadar sukretsek bilemedik...
normal doğum epiduralsiz.. cok zor oldu.. hala düşündükçe aglayasim geliyor..Perşembe gecesi gittik cuma aksam 17:50 de doğdu oğlum..ultrasonda 3700 civarı çıkıyordu, 3200 gibi doğdu. Iyi ki oyle olmus daha kilolu dogursam ölürdm herhalde.. suan hareketlerim rahat ama dikislerim cok sanirim, dr aciklama yapmadı,herkesinki kdr dedi..
zobiska ve merak eden herkes cok sagolun kızlar.. ayrintili anlatirim belki sonra.. sizler naptiniz okuyamadim ??
Bn 40 ım çıktığı gün yaptırdmhiç acımadı kızlar.
Dikişimin üstünü dahi aldık zaten ince tüy gibi hissetmedm bile
Kızlar geceden beri ıkınıyor kuzum. Arada pırtlar geliyor ama ne gazmış ki bitmedi gitti içindeki. Kakasını Da yaptırdım bacaklarını karnına bastırarak. Ne yapacağımı şaşırdım, gaz ilaçlarından mı alsam ne yapsam
Canim biz doktora sorduk 2.ay kontrolünde dedi bizeKizlarr kalca cikikligi testine ne zaman gittiniz bizim bir ayimiz doldu 35 gunluguz persembe gitmeyi dusunuoruz 40 gune 3-4 gun var bisey olurmu acaba
Kızlar ben 3 gündür sabsimplex kullanıyorm baya işe yaradı sanırım eskisi gibi değil kuzum diğer tüm gaz ilaçlarını denedk hiç fayda etmediDaha gaz ilacın iz yok mu maşallah size biz verdiğimiz halde zorlaniyor
Bilmiyo konusuyo iste bilmeyen bi insanin herseyi bildigini sanmasi ve o insanla ugrasmak cok zormus gercekten.. hersey ortaya dokulmusken bende oyle deyim aynen bi daha dmeye cesaret ederse tabiiCan'ım tam tersi biz de doğduğumuzdan itibaren hatta anne karnında var yumurtalarımız erkeklerde o anda üretiliyor sen söyle Bi daha bence anne sen karıştırıyorsun o iş öyle değil diye
Bende yarısına agda yarısına jilet yaptırdım çünkü dr en az 2 ay dikiş ine agda yasak dedi
Allah şifa versin canim inşallah tez zamandaKizlar 36. Gun sariligimiz yine 16 cikti.tum tahlillerimiz temiz. Anne sutu sariligiymisiZ. Ama sutu kesme dedi doktor. Napcm bilmiyorum gecsin artik bunaldim
Anladm cnm acaba bizim erken olurmu bizede 40 inda gelin dedi ama bikac gun fark etmez diorum esim ona gore izin alicaktaCanim biz doktora sorduk 2.ay kontrolünde dedi bize
herkese farkli dio demek bizede 40 inda dedi bakalim persembe gidicez hayirlisiylaBize doktor 45 günlükken gelin dedi canım, o zamana kadar yapılıyo demekki.
Canm sadece anne sutumu veriyorsun yenidogan sariligi bir aydan sonrada tekrar yukseliormuymus korktm simdi bizimkinn dusmustu cikma durumu varmi yani bize daha gelmeyin demisti doktorKizlar 36. Gun sariligimiz yine 16 cikti.tum tahlillerimiz temiz. Anne sutu sariligiymisiZ. Ama sutu kesme dedi doktor. Napcm bilmiyorum gecsin artik bunaldim
maşallah canım 4 saat uyku çok güzel bizim ki en fazla 2 saat o da gübdüz uyuyo gece sürekli homurdanıyo memeyi bile emmek istemiyo o kadar sinirli ki napcam bilmiyom. dün zinconun gaz damlasını verdik hiçbi işe yaramadı daha kötü oldu sanki sizinki ne zaman düzene girdiEvet allahtan gece iyi inşallah değişmez yatış saatimiz belli değil 12 oluyor 1 bazen 2 ama yatınca 4 sa uyuyor oda bana yetiyor şükür yoksa fena oluruz
Evet canm sadece anne sutu. Bizim dogfugunda yoktu sarilik. 18. Gun cikti. Hastanede kaldik doktr tamm artik atlatti demsti. Bana cocuk coj sari gbi gelince dun tekrar gotrduk ve malesef yukselmisCanm sadece anne sutumu veriyorsun yenidogan sariligi bir aydan sonrada tekrar yukseliormuymus korktm simdi bizimkinn dusmustu cikma durumu varmi yani bize daha gelmeyin demisti doktor
Ala ala anne sutu yeterli gelmio olabilirmi benm 2.gun basladi sariligi acliktan dedi doktor mama takviyesine basladik sukur atlatti gun asiri gittik kontrole, cnm sen kac saatte bir besliosun oda cok onemli sariligi olan bebeklerin uykuya egilimi artiyor zorla kaldirip saat basi bazende 2 saatte bir besledim benEvet canm sadece anne sutu. Bizim dogfugunda yoktu sarilik. 18. Gun cikti. Hastanede kaldik doktr tamm artik atlatti demsti. Bana cocuk coj sari gbi gelince dun tekrar gotrduk ve malesef yukselmis
Cnm çok şükür bnm dikişim belli bile olmuyor ağrım acımamda olmadı hiç oyuzden sanrım :)Ayy Ne kadar cesaretlisin canım, ben görünce bile hoş oluyorum moralim bozuluyor. Valla tebrik ederim.
Cnm sutum gayet ii. Kilo alimi da cok guzel ac kalmiyor yani. Anne sutundeki bir madde sariliga neden oluyormus ne ilginc. Hatta ilac ise yaramazsa sutu kescez gsliba 3 gunluguneAla ala anne sutu yeterli gelmio olabilirmi benm 2.gun basladi sariligi acliktan dedi doktor mama takviyesine basladik sukur atlatti gun asiri gittik kontrole, cnm sen kac saatte bir besliosun oda cok onemli sariligi olan bebeklerin uykuya egilimi artiyor zorla kaldirip saat basi bazende 2 saatte bir besledim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?