2015 Ekim Anneleri

Benimki hepsini alamıyor ağzına büyük geliyor sanırım yaram geçsede hep tekrar edecek. Göğüs ucu çıkartıcılar var onlardan dene istersen işin kolay olur o zmn. Emzirmek ne kdr zormuş doğurmak daha kolaydı sanki. Benim kızda gece uykusu uyumuyor ya gece 3-4 saat uyutmaya uğraştım çok ağladı off off

Ben sizin bütün formüllerinizi alıyorum inşallah hepimizde işe yarar :) çok teşekkürler paylaşm için canım :)

Anladm cnm acaba bizim erken olurmu bizede 40 inda gelin dedi ama bikac gun fark etmez diorum esim ona gore izin alicakta

herkese farkli dio demek bizede 40 inda dedi bakalim persembe gidicez hayirlisiyla
Doktoru arayip sorsaniz ya da hastaneyi arasaniz oradan da bilgi alabilirsiniz

Kızlarrrrrr anlatmadan gecemeyecegım sok oldum
Eşimin bir arkadasının on senedir cocugu olmuyor en sonunda eşime danışmış derdini anlatmıştı.. Eşinde sorun varmış yıllarca tedavi olmuslar falan
Eşim ona bizim gittiğimiz doktoru onermis
Neyse bunlar bugun gıttıler işlemler ve konusma için
Doktor demez mi siz zaten hamilesiniz
Ya nasıl mutluyum Allahın takdırını goruyorsunuz degıl mi
Sankı kendım hamıleymısım gıbı hıssettim
Ve bu guzel haberı sızlerle paylasmak istedim

Ayyy onlar da ne kadar çok sevinmişlerdir dünyalar onlarin olmuştur.Allah herkese sağlıkli hayırlı evlatlar versin inşallah

Cnm sutum gayet ii. Kilo alimi da cok guzel ac kalmiyor yani. Anne sutundeki bir madde sariliga neden oluyormus ne ilginc. Hatta ilac ise yaramazsa sutu kescez gsliba 3 gunlugune
Ala ala hic duymamistim bunu cnm hatta bol bol emzir sutunle aticak demisti bize doktor ins hemen duser sariligi o ii olsunda gerekirse kesersin sutu 3 gun bisey degil

iki meme arasi alt değiştirmeyi denedim dun gece, başarili oldu:) alt degistirirken ayilsa bile, 2.memeyi emerken uykuya daliveriyor yine. Allaam çok tatli bunlaaar:))

Benimki hala arada yirtiniyor giydirirken gece kusuyor üst çıkarıyoruz hem uykusu kaçıyor hem agliyor

Ay o kötüymüş canim ya. Benim minnoş çok şükür doğdugundan beri kusmadi hiç.

Bebişlerinizi kundak yapıyormusunuz

Ben baştan yapmiyordum kollarini hareket ettiremeyince sinirleniyor diye.. ama uykuda irkilip elleriyle kendi korkutup uyandirdigini farkedince, ayaklari serbest olacak şekilde kundaklamaya başladi. Okudugum yabanci yazarlar da öneriyor bu yarım kundaği.

Doktoru arayip sorsaniz ya da hastaneyi arasaniz oradan da bilgi alabilirsiniz
Cnm biz ozele artik gitmioruz arastirma hastanesine goturuorum, ozel hast. saolsun cocugumu mahvetti sariligina sebep oldu o yuzden artik ozellerden vazgectik bana sutun gelmior demediler mama ver bile demediler, bos bos emdi yavrum beni 1 gece ac kaldi sonra biz aradikta mamayi sorduk yani iste o yuzden devlet daha derinden inceliyor oraya devam edioruz..

Bana nolur biri gece bebeği uyutmanın formulünü söylesin gündüz az mı uyutsam napsamm
Benimkide gececi.bence simdilik bir duzen kurmaya calisma biraz daha buyusunler oyle kurarim diye dusunuyorum gece uykusuz kaliyorsan gunduz bebis uyudugunda sende uyu.gerci uyku duzenini simdiden kurmak gerekiyormu onu birden fazla cocugu olanlara sormak lazim

Bana nolur biri gece bebeği uyutmanın formulünü söylesin gündüz az mı uyutsam napsamm

Canim derin araştirmalarima göre kisaca anlatayim sana:)

Sakın gündüz az uyuyunca, gece uyur sanma, daha beter olur. Gündüz düzenli uyuyup beslenen bebekler, geceleri de sorunsuz uyuyormuş. Ama şöyle bir püf noktasi var: gündüz bebek emdikten sonra altini değiştirdin, biraz oynadin filan.. İlk aylarda bebeklerde uyanik kalma süresi 30-45dk imiş. Eğer bunu aşarsan bebek aşırı uyarilmiş olduğu için bu sefer yorgunluktan uyuyamiyormuş.

Bizim tek yapmamiz gereken sanirim bebeklerimizin işaretlerini kontrol etmek. Esnemeye, gözlerini ovuşturmaya başladiği anda uyutmaliymişiz.

Tabi bu tarz şeyleri düzenlemek de ayri bir dert:)

Kizlar kafayı yemek üzereyim iki gecedir 10 dk dan fazla uyumuyoruz memeyi veriyorum iki dk emiyor uyuyo yatağına koyuyorum daha benn yatağa girmeden uyanio ne doğru dürüst emio nede uyuyo sanki genzi dolu gibi hırıltılı burnunu temizliyorum ama o hırıltılı gecmio

Kizlar bebegim gun icerisinde cok fazla kusmaya basladi. Emer emmez hemen cikariyo ve oluk oluk kusuyor resmen. Hatta dun emerken kustu sabahtan burnundan cikardi resmen((( cok korktum doktoruna yazdm reflu olmus dedi. Gaviscon verdi bugun alicam insallah gecerr.. boyle bise basina gelen var mi ?

Evet allahtan gece iyi inşallah değişmez yatış saatimiz belli değil 12 oluyor 1 bazen 2 ama yatınca 4 sa uyuyor oda bana yetiyor şükür yoksa fena oluruz
Ayben cnm bnm kizda aksam 9 da kalkiyor sonra saat kacta yatarsa seninki kadar uyuyor artik geceyi gunduzu ayirt edio gunduz ayakta genelde
Kizlar 36. Gun sariligimiz yine 16 cikti. tum tahlillerimiz temiz. Anne sutu sariligiymisiZ. Ama sutu kesme dedi doktor. Napcm bilmiyorum gecsin artik bunaldim
Cnm sekerli su ver ya tek ilaci o cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…