Benimki hepsini alamıyor ağzına büyük geliyor sanırım yaram geçsede hep tekrar edecek. Göğüs ucu çıkartıcılar var onlardan dene istersen işin kolay olur o zmn. Emzirmek ne kdr zormuş doğurmak daha kolaydı sanki. Benim kızda gece uykusu uyumuyor ya gece 3-4 saat uyutmaya uğraştım çok ağladı off offIyi gelmesine sevindim.bende bugün yeni bir yöntem denedim.once sagdim göğsümu.benim göğüs ucum yok sagarak cikardim.sonrada memeyi verdim.hic acimadi.cok şükür ikisinide emdi.megerse ben yanlış emziriyormusum.sadece ucunu tuttugu için yara oluyormuş ilk defa aci cekmeden emzirdim.
Ben sizin bütün formüllerinizi alıyorum inşallah hepimizde işe yarar :) çok teşekkürler paylaşm için canım :)Günaydın kızlar
Kanaltürkte iyilik sağlık programında izliyordum ayhan ercan süt artırımı için paylaşım yaptı sizinle paylaşın dedim :)
Isırgan otu
Chia tohumu
Kimyon
Buğday çimi kurusu
Şerbetçi otu
100 grm alsanız yeterli .
Hepsinden 1 çay kaşığı suya -meyvesuyuna veya yoğurta katıp günde 1 defa tüketecekmişiz tabiki en önemlisi günde 2 2,5 lt suyu mutlaka tüketmemiz gerekirmiş .
Deneyeniniz olursa inşlh işe yarar
Doktoru arayip sorsaniz ya da hastaneyi arasaniz oradan da bilgi alabilirsinizAnladm cnm acaba bizim erken olurmu bizede 40 inda gelin dedi ama bikac gun fark etmez diorum esim ona gore izin alicakta
herkese farkli dio demek bizede 40 inda dedi bakalim persembe gidicez hayirlisiyla
CANIM ZEYTINYAGI SUR POPOSUNABenim bebeğim 4 gün oldu yapmaya li yaa çatlak neymiş ki
Ayyy onlar da ne kadar çok sevinmişlerdir dünyalar onlarin olmuştur.Allah herkese sağlıkli hayırlı evlatlar versin inşallahKızlarrrrrr anlatmadan gecemeyecegım sok oldum
Eşimin bir arkadasının on senedir cocugu olmuyor en sonunda eşime danışmış derdini anlatmıştı.. Eşinde sorun varmış yıllarca tedavi olmuslar falan
Eşim ona bizim gittiğimiz doktoru onermis
Neyse bunlar bugun gıttıler işlemler ve konusma için
Doktor demez mi siz zaten hamilesiniz
Ya nasıl mutluyum Allahın takdırını goruyorsunuz degıl mi
Sankı kendım hamıleymısım gıbı hıssettim
Ve bu guzel haberı sızlerle paylasmak istedim
Amin canım aminAyyy onlar da ne kadar çok sevinmişlerdir dünyalar onlarin olmuştur.Allah herkese sağlıkli hayırlı evlatlar versin inşallah
Bozayi severim zaten aldirayim esimeCanim ben bugun boza alicam. Ablam hergün içerdi maşallah yegenim 2 yaşına kadar emdi. Bimde satılıyormş haberin olsun
Ala ala hic duymamistim bunu cnm hatta bol bol emzir sutunle aticak demisti bize doktor ins hemen duser sariligi o ii olsunda gerekirse kesersin sutu 3 gun bisey degilCnm sutum gayet ii. Kilo alimi da cok guzel ac kalmiyor yani. Anne sutundeki bir madde sariliga neden oluyormus ne ilginc. Hatta ilac ise yaramazsa sutu kescez gsliba 3 gunlugune
Gunaydinnnnnn
panndora cnm bende cozumu soyle buldum..simdi benim kiz memede uyuyor ole olunca 2 sini emmiyordu bende 2,2 bucuk yada 3 saatte kalkiyorum once bir gogsumu emdiriyorum zar zor uyaniyor hanimefendi☺ sonra altini degistiriyorum tamamen uyaniyor sonra da diger memeyi veriyorum..bu taktik bizde basarili oldu..bir de her kalkmamizda altini degistiriyorum kaka veya cis farketmiyor cunku pisik ildu benim kiz ilk zaman hala da tam gecmedi o yuzden dikkat ediyorum..
Benimki hala arada yirtiniyor giydirirken gece kusuyor üst çıkarıyoruz hem uykusu kaçıyor hem agliyor
Bebişlerinizi kundak yapıyormusunuz
Cnm biz ozele artik gitmioruz arastirma hastanesine goturuorum, ozel hast. saolsun cocugumu mahvetti sariligina sebep oldu o yuzden artik ozellerden vazgectik bana sutun gelmior demediler mama ver bile demediler, bos bos emdi yavrum beni 1 gece ac kaldi sonra biz aradikta mamayi sorduk yani iste o yuzden devlet daha derinden inceliyor oraya devam edioruz..Doktoru arayip sorsaniz ya da hastaneyi arasaniz oradan da bilgi alabilirsiniz
Benimkide gececi.bence simdilik bir duzen kurmaya calisma biraz daha buyusunler oyle kurarim diye dusunuyorum gece uykusuz kaliyorsan gunduz bebis uyudugunda sende uyu.gerci uyku duzenini simdiden kurmak gerekiyormu onu birden fazla cocugu olanlara sormak lazimBana nolur biri gece bebeği uyutmanın formulünü söylesin gündüz az mı uyutsam napsamm
Canım sürdük kulak çöpü ile biraz kurcaladik hatta ama yapmadı sonunda kendi yaptı şükürler olsunCANIM ZEYTINYAGI SUR POPOSUNA
Bana nolur biri gece bebeği uyutmanın formulünü söylesin gündüz az mı uyutsam napsamm
Ayben cnm bnm kizda aksam 9 da kalkiyor sonra saat kacta yatarsa seninki kadar uyuyor artik geceyi gunduzu ayirt edio gunduz ayakta geneldeEvet allahtan gece iyi inşallah değişmez yatış saatimiz belli değil 12 oluyor 1 bazen 2 ama yatınca 4 sa uyuyor oda bana yetiyor şükür yoksa fena oluruz
Cnm sekerli su ver ya tek ilaci o cok gecmis olsunKizlar 36. Gun sariligimiz yine 16 cikti.tum tahlillerimiz temiz. Anne sutu sariligiymisiZ. Ama sutu kesme dedi doktor. Napcm bilmiyorum gecsin artik bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?