Sonucu bekliyorum canım ☺☺☺Hemen denemeliyiz o zaman
Canım bizimkide öğleden sonra uyumamaya başladı. Emziriyorum, altını alıyorum, tekrar emzirip uyutup yatağına yatırıyorum. 20 dakika sonra ıh ıh sesleri geliyor. Koşup gidiyorum, kundağından çıkmaya çalışıyor. Gözler faltaşı gibi açık. Gazı yok, karnı tok, altı temiz. Neden öyle bilemiyorum.
Hımm bilemedim ki canım ben de ama mantık yürütmek gerekirse alkol yok içinde malt bitkisel bir ürün içtiğini içecekle eşdeğer gibi. O içecekler kilo yapıyormuş o yüzden tabletler araştırıyorum. Arkadaşın memnunum süt artırımına katkısı olmuş muBenim bi arkadaşımda kullanıyor solgarı çok memnun ama bira mayası olduğu için helal olması konusunda şüphelerimiz var eşim pek sıcak bakmıyor.
Bende bu arada Mami Power diye bir malt içeceği var 1 haftadır ondan içiyorum baya farketti
Bnde deniyim bari umut dünyası işteUyumayan bebek cidden cok yorucu. insallah kisa bi geçiş donemidir de bu, hemencik atlatirsiniz canim. Biz de cok zorladigi anlar oluyor. Yuzunu ortup ayakta salliyoruz. Bazen o bile ise yaramiyordu.
Benim minnoş 36 gunluk oldu. Bi kac gun oncesine kadar ayni problem bizde de vardi. Ne yaparsak yapalim bi turlu derin uykuya dalamiyordu. Kucakta, ayakta sallarken hep tilki uykusu, gozler acik kapali. Yerine yatirinca 2dk sonra basliyordu. Bi kac gece yalnizken karsilikli aglaya aglaya kucagimda zipladik butun aksam. Kabus gibiydi:)
2 gundur kimyon suyunu deniyorum. Onun etkisi mi bilmiyorum cok rahatladi ve daha duzenli uyuyor. Umarim tesaduf degildir:)
Sanmıyorum. Hala uyanık :)Uyanik kalmak istiyordur belki annesi, gündüz uyaniklik süresi uzuyordur:)
Sanmıyorum. Hala uyanık :)
Bıcıl bıcıl bakmasını geçtim. Ellerini, battaniyesini ne bulursa emiyor. Gaz alırken omzundan boynumu emiyordu en son :) Bugün çok kaka yaptı. O kadar emdi ki... Yeşil oldu kakası. Doktorda fazla yediğinden dedi. Hala meme diye aranıyor :)Ya yerim onlarin bicil bicil bakişlarini:))
Hımm bilemedim ki canım ben de ama mantık yürütmek gerekirse alkol yok içinde malt bitkisel bir ürün içtiğini içecekle eşdeğer gibi. O içecekler kilo yapıyormuş o yüzden tabletler araştırıyorum. Arkadaşın memnunum süt artırımına katkısı olmuş mu
Canim nerden temin ettiniz bu sondayii sagdigim sutu o sekil vereyim bende
Öyle yaptım canım 30 cc verdim baktım siniri geçmedi bi 30 cc daha verdim tekrar denedim ama yok bizimki tam doymadan sakinleşmiyor uykuluyken denk getirirsem anca bir iki emiyor
Bıcıl bıcıl bakmasını geçtim. Ellerini, battaniyesini ne bulursa emiyor. Gaz alırken omzundan boynumu emiyordu en son :) Bugün çok kaka yaptı. O kadar emdi ki... Yeşil oldu kakası. Doktorda fazla yediğinden dedi. Hala meme diye aranıyor :)
Ruya canim mama vermek icin sondayi nerden temin ettin
Biz avent soothie kullanıyoruz
yurtdısında satıs oldugundan dolayı, sadece nette satılıyor .ben de aldım :=)Canım eczanelerde var mı, internetten mi sipariş verdin ? Her yerde yok sanırım
Emmeyi reddediyor çünkü ağlama krizine giriyor. Bende sağıp veriyorum verimli emmiyor emmedikçe sütüm azaldı artsın diye sağıp veriyorum.Canim benim neden sagiyorsun emzirmiyorsun
Onlardan biri annem çocuk doktoruna hasta olunca gidersin gerek yok sağlık ocağına götür aşılarını yaptır bir de ayrıca doktora gerek yok diyor bir bakıma haklıda aslında sağlık ocağındakiler çok güzel ilgileniyor. Gerçi çocuk doktorumda ama annem tanışmadığından sanırım böyle diyor. Herşey için herkesin bir fikri var zaten işimiz çok zor.Hepsi bi zırdeli yemin ediyorum
Bebegı doktora kontrole goturuyorum ne gerek var bu kadarına diyeni duyuyorum cevremde
Gecen malmısın ası mı yaptırmıyım dedim yani
Offffff bazen dıyorum tek kalmaya devam mı etsem
Aslında en ıyısı
Cnö sütünde düzelme oldu mu? İnş olmuştur. Olduysa başka neler yaptın? Sütün azalma sebebi kızının tam ememesiydi silikonla sonuna kader boşaltamıyorlar. Ben de ilk hfta evde hep kalabalik olduğu için bebiş emdikten sonra sağamadım sonuna kadar bu yüzden böyle oldu. Şindi de düzeltmek istiyorum.Canım alarm kurdum 2-3 saatte bir sağıp veriyorum. Bazen 20 cc bazen 30-40 cc bazen 50 cc süt çıkıyor toplamda 2 göğüstende. Arada göğsümede alıyorum emmek istiyor kıyamıyorum. Başta çok güzel gelen sütüm ne olduda böyle oldu anlamıyorum. Birde annem ve kayınvalidemin lafları. Kayınvalidemin üst komşusunun şarıl şarıl geliyormuş falan süt anne mi bulsak ne yapsak gibi söylemleri beni çileden çıkarmak üzere.
Bu arada sağ göğüsümü bebiş aldı silikonla verdim emmeye başlado 4-5 sefer çektikten snra silikonu çıkarttım kandırdım öyle bir kere tıtunca snra tuttu hep ama yine de ağlama krizlerimiz oluuor süz azalınca neymiş ağzoma hep şırıl şırıl akacakmış. Mecburen son 5-10cc sağıyorum.Emmeyi reddediyor çünkü ağlama krizine giriyor. Bende sağıp veriyorum verimli emmiyor emmedikçe sütüm azaldı artsın diye sağıp veriyorum.
Canım süt tamamiyle beslenme ve suyla alakalı bence ben cuma akşamı anneme gittim dün akşam döndüm eve annem devamlı besiye çekti tabi beni sıvı gıdalar, etler, kompostolar, sütlü tatlılar ve devamlı ece su iç ece su iç baskıları sonucu tek göğüsten 50-60 cc süt çıkarmaya başladım belki sağmamında etkisi olmuştur. Benim toplamda iki göğsümden 20-30 cc çıkıyordu düşün artık ama gel gör ki bugün evdeydim aynı rakamı yakalayamadım iki göğüsten bugün çıkardığım en fazlası 40 oldu. Tabi ben uzun sağmıyorum yalnız başta fışkırıyor ya o kısmı geçtikten sonra damlamaya başlıyor damlalarda 3-5 çekmeye düşünce bırakıyorum yani toplamda iki göğsü 15 dakkada sağıyorumdur. Ela durmuyor evdede ilgilenecek kimse olmadığından hep kısa kısa sağıyorum.Cnö sütünde düzelme oldu mu? İnş olmuştur. Olduysa başka neler yaptın? Sütün azalma sebebi kızının tam ememesiydi silikonla sonuna kader boşaltamıyorlar. Ben de ilk hfta evde hep kalabalik olduğu için bebiş emdikten sonra sağamadım sonuna kadar bu yüzden böyle oldu. Şindi de düzeltmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?