2015 Ekim Anneleri

Uyanik kalmak istiyordur belki annesi, gündüz uyaniklik süresi uzuyordur:)

Hımm bilemedim ki canım ben de ama mantık yürütmek gerekirse alkol yok içinde malt bitkisel bir ürün içtiğini içecekle eşdeğer gibi. O içecekler kilo yapıyormuş o yüzden tabletler araştırıyorum. Arkadaşın memnunum süt artırımına katkısı olmuş mu

Bnde deniyim bari umut dünyası işte

Ya yerim onlarin bicil bicil bakişlarini:))
Bıcıl bıcıl bakmasını geçtim. Ellerini, battaniyesini ne bulursa emiyor. Gaz alırken omzundan boynumu emiyordu en son :) Bugün çok kaka yaptı. O kadar emdi ki... Yeşil oldu kakası. Doktorda fazla yediğinden dedi. Hala meme diye aranıyor :)

Arkadaşim memnun olduğunu söylemişti onun bebeğide 4 aylık. Çaylarla yemeyle içmeyle kilo alacağıma bunu içiyorum demişti. Yarın bi tekrar sorayım yazarım buradan. Benim içtigimin kilo yapmadığını iddia ediyor üreticisi. Ama tabi tablete göre daha pahalı. Eşime söyleyim iyice bi araştırsin tabletleri

Canim nerden temin ettiniz bu sondayii sagdigim sutu o sekil vereyim bende

::Eczaneden siparişle getirttik canım 6 numara aldık ama çok geliyo ondan ızım cuk cuk bitiriveriyo şimdi 4 numara sipariş verdik..

Beslenme sondası canım adı sütünün azlığına çokluğuna göre 4 ya da 6 numara alabilirsin... medikallerden de temin edilebilir babamı burundan beslemiştik bir dönem o zaman medikalden almıştık

Öyle yaptım canım 30 cc verdim baktım siniri geçmedi bi 30 cc daha verdim tekrar denedim ama yok bizimki tam doymadan sakinleşmiyor uykuluyken denk getirirsem anca bir iki emiyor

gece ver o zaman memeyi canım uyurken çok güzel emiyorlar benim akşam üstü sütüm azalıyo diye kıyamet kopuyor veriyorum mamayı ama sabaha karşı teklif ettiğimde uykulu uykulu çok sarılıyor...

silikon uç kullanıyorum ben onun içine sıkıştırdım bir defasında sondayı yandan tutmak gerekti ama öyle de aldı bir de onu denesen belki işe yarar silikon ya biberon gibi algılar mı acaba

Ya ama o boyun emmeleri cok tatli:) hem bi an once 3-4 aylik olsun toparlansin diyorum, hem de zaman cok hizli gecmesin doya doya yaşiyim istiyorum bu hallerini:)

Ben emme isini bi kac gundur duzene oturttum gibi. Sadece gun icinde bi ara gazi oluyor cok. O zaman cok emmek istiyor. Bu sefer gercekten aclik hissettiginde henuz sut birikmemis oluyor, ac olunca uyuyamiyor, agliyor, kisir bi donguye giriyoruz. Tekrar süt dolana kadar manyak oluyorum:)

Ruya canim mama vermek icin sondayi nerden temin ettin

Canım yazdım yukarda B balbnck sormuş
Yine yazayım ama Eczaneden siparişle getirttik 6 numara ama çok akıyor gibi geldi bana şimdi 4 numara sipariş ettik onun gelmesini bekliyoruz.. Beslenme sondası adı o şekilde tanıdık bir eczaneden istetebilirsin tanesi 1 lira mı ne öyle bişi o yüzden çoğu eczane uğraşmak istemedi yok getirmiyorlar vs dedi..

İstersen medikallerle de görüşebilirsin.. Ben babam rahatsızken burnundan besliyorduk o dönemde de kullanmıştım bu sondalardan ama onlar kocamandı .. ipekbocee söylemese aklıma bile gelmezdi ama sağolsun çok işime yaradı

Onlardan biri annem çocuk doktoruna hasta olunca gidersin gerek yok sağlık ocağına götür aşılarını yaptır bir de ayrıca doktora gerek yok diyor bir bakıma haklıda aslında sağlık ocağındakiler çok güzel ilgileniyor. Gerçi çocuk doktorumda ama annem tanışmadığından sanırım böyle diyor. Herşey için herkesin bir fikri var zaten işimiz çok zor.

Cnö sütünde düzelme oldu mu? İnş olmuştur. Olduysa başka neler yaptın? Sütün azalma sebebi kızının tam ememesiydi silikonla sonuna kader boşaltamıyorlar. Ben de ilk hfta evde hep kalabalik olduğu için bebiş emdikten sonra sağamadım sonuna kadar bu yüzden böyle oldu. Şindi de düzeltmek istiyorum.

Emmeyi reddediyor çünkü ağlama krizine giriyor. Bende sağıp veriyorum verimli emmiyor emmedikçe sütüm azaldı artsın diye sağıp veriyorum.
Bu arada sağ göğüsümü bebiş aldı silikonla verdim emmeye başlado 4-5 sefer çektikten snra silikonu çıkarttım kandırdım öyle bir kere tıtunca snra tuttu hep ama yine de ağlama krizlerimiz oluuor süz azalınca neymiş ağzoma hep şırıl şırıl akacakmış. Mecburen son 5-10cc sağıyorum.

Canım süt tamamiyle beslenme ve suyla alakalı bence ben cuma akşamı anneme gittim dün akşam döndüm eve annem devamlı besiye çekti tabi beni sıvı gıdalar, etler, kompostolar, sütlü tatlılar ve devamlı ece su iç ece su iç baskıları sonucu tek göğüsten 50-60 cc süt çıkarmaya başladım belki sağmamında etkisi olmuştur. Benim toplamda iki göğsümden 20-30 cc çıkıyordu düşün artık ama gel gör ki bugün evdeydim aynı rakamı yakalayamadım iki göğüsten bugün çıkardığım en fazlası 40 oldu. Tabi ben uzun sağmıyorum yalnız başta fışkırıyor ya o kısmı geçtikten sonra damlamaya başlıyor damlalarda 3-5 çekmeye düşünce bırakıyorum yani toplamda iki göğsü 15 dakkada sağıyorumdur. Ela durmuyor evdede ilgilenecek kimse olmadığından hep kısa kısa sağıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…