ay öyle mi çok sevindim. yeter artık o kadar sıkıntı=) hımm iyiymiş o yakında bende çıkıcam allahın izniyle
ben günde bir kez zinco veriyorum 3 damla bitkisel tamamen onu bir dene istersenKızlar geceden beri ıkınıyor kuzum. Arada pırtlar geliyor ama ne gazmış ki bitmedi gitti içindeki. Kakasını Da yaptırdım bacaklarını karnına bastırarak. Ne yapacağımı şaşırdım, gaz ilaçlarından mı alsam ne yapsam
Teşekkür ederim canım :) bu arada benim doğum yarın inşallah, bakalım nasıl olacak :) yarın için randevu aldk, dün geceden beri nişan geliyor sancilarm basladı ama düzensiz. . Umarm müdaheleye gerek kalmadan dogururum :) ama yavrumu guzel guzel sag salim kucağıma alaym da farkermez nasıl olduğu :)Sen hayrlısyla bi doğurda cnm :) inşlh gerek duymazsın bunlara :)))
Sahibinden . com dan aldık canımNereden aldınız canım?
Aynen cnm yeter kv istemiyor ama inş bi problem çıkartmazay öyle mi çok sevindim. yeter artık o kadar sıkıntı
ben günde bir kez zinco veriyorum 3 damla bitkisel tamamen onu bir dene istersen
Gözü açılmamışken yerlerde şimdi cin göz ağlarken önüne ağız bezini koyunca mamanın gelceğini anlayıp susuyor :)Heee çok olunca kendileri cork cork çekiyo oyüzden şırıngadan az vermek gerekiyoki memeden gelio sansın die. Tabii bizim yaptığımızda iki gün olmuştu doğalı dediğin gibi belki alıştığı için kanmıyodur artık
Ins bi zararı olmaz rezene ve kimyonu doktora sordum ama anasonu sormayı unuttum böyle uyuyunca da korktum acikcasiBende yarim cay kasigi koyuyorum bana aktar soyledi gaz icin cok iyi dedi fazla kullanmadigimiz icin zararli olcani sanmiyorum rahatlatmis seninkini ondan uyuyo demek ki
Canim guzel haberlerini bekliyoruz dualarimiz seninle ayy melegin geliyor bide benim az nisanim gelmisti su falan yoktu hic suni aldim ama dayanilyor insallah sen hic almazsin ama yavruna kavusuyon ya onlar geciyo cok guzel kollarinda olcak mis gbi koklican ☺☺Teşekkür ederim canım :) bu arada benim doğum yarın inşallah, bakalım nasıl olacak :) yarın için randevu aldk, dün geceden beri nişan geliyor sancilarm basladı ama düzensiz. . Umarm müdaheleye gerek kalmadan dogururum :) ama yavrumu guzel guzel sag salim kucağıma alaym da farkermez nasıl olduğu :)
bizimki de çok kusuyo aynı anlattığın gibi ebeye sordum normal dedi o yüzden doktora falan götürmedim.
Canim dun benimkide baya kustu burnundan felanda cikti 2 defa benimkidemi reflu oldu acaba ya neden oluo ki bebeklerde
Bence olanlar bile yeterli. Gerçekten çabuk küçülüyorlar. Eğer 3 kilo ve üzeri doğacaksa hiç yenidoğan alma. Biz yarın 1 aylık olcaz, 3-6 ay aldıklarım bile oluyor artık. Birkaç tulumunu artık giydiremiyorum sıkıyor.Arkadaşlar kasım annesi olucam kısmetse.fikirlerinize ihtiyacım var.0-3 ler büyük mü olur 10 15 gün sonra giyermi.yoksa yenidoğan mı alayım fazlaca.çabuk küçülüyor dediler bilemedim. 3tane Ayaklı tulum,5tane AYaklı alt üst takım bide uzun kol bikaç tane zıbın var yeterli ilk etapta
Canım benim bebeğim 3030gr doğdu ve 0_3 ayliklar büyük geliyordu sinir olurdum. 40 günlük olduk şimdi tam geliyo maşallah kuzuma. O yüzden simdiki kilo alişina göre yenidogan fazla al derim. Allah kurtarsın İNŞALLAH hayırlı doğumlarArkadaşlar kasım annesi olucam kısmetse.fikirlerinize ihtiyacım var.0-3 ler büyük mü olur 10 15 gün sonra giyermi.yoksa yenidoğan mı alayım fazlaca.çabuk küçülüyor dediler bilemedim. 3tane Ayaklı tulum,5tane AYaklı alt üst takım bide uzun kol bikaç tane zıbın var yeterli ilk etapta
Yok canim sanmiyorum cunku cok az kullaniyoruz ama icin icini yicekse anasonu kullanma dierlerini demleyip werIns bi zararı olmaz rezene ve kimyonu doktora sordum ama anasonu sormayı unuttum böyle uyuyunca da korktum acikcasi
Geliyor mu Hena cık nazlı kız o da rahat içerde tabi çıkmak istemiyor:)Teşekkür ederim canım :) bu arada benim doğum yarın inşallah, bakalım nasıl olacak :) yarın için randevu aldk, dün geceden beri nişan geliyor sancilarm basladı ama düzensiz. . Umarm müdaheleye gerek kalmadan dogururum :) ama yavrumu guzel guzel sag salim kucağıma alaym da farkermez nasıl olduğu :)
Hay allahım yaaaaaaa el kadarlar adam oluyolar hemen :))Gözü açılmamışken yerlerde şimdi cin göz ağlarken önüne ağız bezini koyunca mamanın gelceğini anlayıp susuyor :)
Canim kendilignden gecer mi bilmiyorm bende normal dogum yaptim hamileyken vardi smdi artti doktora firsat bulsam gdecem hemeroid canim iste hamileyken bi krem vermisti onu suriyorm ama genel cerraha gdip muayene olmak gerek utaniyorum ama mecbur acisi kotu cunku fitil krem vs gecer bide kabiz olmamali ama maalesef ben oluyorm dikislere zarari olur diye korkuyormKizlar merhaba ya size bisey sorucam bi suredir makatta baya bi aci hissediyordum internette arastirirken dogum sonrasi makatta catlama olurmus ya sizde de oldu mu dr a gitmeye cekiniyorum nasil gecer bu ya bileniniz var mi
Allah herkesden razı olsun canım.Insallah canim saol fikirlerin icin boyle seyleri paylasip birbirimize yardimci olmak ne guzel bisey bazrn bunlari en yakinindakiler bile yapamazken allah hepinizden razi olsu
hergün olmasa bile arada katayim bariYok canim sanmiyorum cunku cok az kullaniyoruz ama icin icini yicekse anasonu kullanma dierlerini demleyip wer
evet burda hani cabuk buyuyolar diye fazla almadik ama bebegi degistirdikce aa bisey almamisim diyorum cok sey almisiz gibi ama aslinda degil alisverise devam
Bence olanlar bile yeterli. Gerçekten çabuk küçülüyorlar. Eğer 3 kilo ve üzeri doğacaksa hiç yenidoğan alma. Biz yarın 1 aylık olcaz, 3-6 ay aldıklarım bile oluyor artık. Birkaç tulumunu artık giydiremiyorum sıkıyor.
Teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz.bebişlerinizi güle güle büyütün inşallah sizdeCanım benim bebeğim 3030gr doğdu ve 0_3 ayliklar büyük geliyordu sinir olurdum. 40 günlük olduk şimdi tam geliyo maşallah kuzuma. O yüzden simdiki kilo alişina göre yenidogan fazla al derim. Allah kurtarsın İNŞALLAH hayırlı doğumlar
Kuzum inşallah sağ salim kucağına alırsın kuzunu. Hadi hayırlı doğumların olsun. Gelsin artık nazlı kız :)Teşekkür ederim canım :) bu arada benim doğum yarın inşallah, bakalım nasıl olacak :) yarın için randevu aldk, dün geceden beri nişan geliyor sancilarm basladı ama düzensiz. . Umarm müdaheleye gerek kalmadan dogururum :) ama yavrumu guzel guzel sag salim kucağıma alaym da farkermez nasıl olduğu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?