Ay cok sevindim cnm inşlh ya dualarım seninle yarın güzel haberlerini bekliyorumTeşekkür ederim canım :) bu arada benim doğum yarın inşallah, bakalım nasıl olacak :) yarın için randevu aldk, dün geceden beri nişan geliyor sancilarm basladı ama düzensiz. . Umarm müdaheleye gerek kalmadan dogururum :) ama yavrumu guzel guzel sag salim kucağıma alaym da farkermez nasıl olduğu :)
Ay o an cok komik ya bende mendili koyuyorum hemen ağız acılıp deli gibi aranıyor :) gece uykuda bile aynıGözü açılmamışken yerlerde şimdi cin göz ağlarken önüne ağız bezini koyunca mamanın gelceğini anlayıp susuyor :)
Ayağında salladin mi canımKızlar kızım bugün saat 11den beri hic uyumadı. Maksimum 15 dakika uymuştur birkaç kez. Ne yapalim bilemedik. Benimki memede uyuyor. Ne kadar emzirsem de fayda etmedi. Emse de uyumadı. Ne yapsam
Yok canım denemedim. Ona da alışırsa diye korkuyorum açıkçasıAyağında salladin mi canım
Hergün mü böyle cnm yoksa aradamj böyle oluyor.Kızlar kızım bugün saat 11den beri hic uyumadı. Maksimum 15 dakika uymuştur birkaç kez. Ne yapalim bilemedik. Benimki memede uyuyor. Ne kadar emzirsem de fayda etmedi. Emse de uyumadı. Ne yapsam
Canım güzelmiş bu, eşim medikalciden bana bele cırt cırtla bağlananlardan almış. Sezaryen sonrası deyince ondan vermişler. İki tane de senin gönderdiğinin askısızından var. Ben cırt cırtlıdan memnunum ayarlamasını istediğim ggibi yapabiliyorum. Diğer giyilenlerden biri çok sıkı o da çok iyi oluyor ama devamlı takmaya korkuyorumhttp://www.giycem.com/sistina-korse-d-756
Sizce bu korse nasıl kızlar siz nasil kullaniyorsunuz
Gazi yok canım ya,hep gark yaptı emdikçe,kakasini da yaptı bugün güzel,sorunu cozemedim. Neden boyle yaptı. Her zaman boyle değil,bi dun gece bir de bugün boyle yaptıHergün mü böyle cnm yoksa aradamj böyle oluyor.
Bizim çok gaz sancımız olduğu zamanlard hiç uyumuyorZ sürekli ağlıyor dediğin gibi kucakta 10 dk bi dalıyor sonra tekrar başlıyor .insanın eli ayağana dolanıyor o zamanlarda ama yapcak bişey yok maleaefki karnına masaj yap gazı varsa
Ya butun hamileligim boyunca kabizlik cektim simdi degilim ama yirtiliyo sanki oyle bi aci insallah gecerCanim kendilignden gecer mi bilmiyorm bende normal dogum yaptim hamileyken vardi smdi artti doktora firsat bulsam gdecem hemeroid canim iste hamileyken bi krem vermisti onu suriyorm ama genel cerraha gdip muayene olmak gerek utaniyorum ama mecbur acisi kotu cunku fitil krem vs gecer bide kabiz olmamali ama maalesef ben oluyorm dikislere zarari olur diye korkuyorm
Teşekkür ederim canım :) bu arada benim doğum yarın inşallah, bakalım nasıl olacak :) yarın için randevu aldk, dün geceden beri nişan geliyor sancilarm basladı ama düzensiz. . Umarm müdaheleye gerek kalmadan dogururum :) ama yavrumu guzel guzel sag salim kucağıma alaym da farkermez nasıl olduğu :)
Benimki Beşikte ağlayip uyumazsa ayagima alıyorm. Hatta eşime az önce dedim. Bu ayakta sallamanin bir sihri var ağlamasi kesiliyor ve uyuyor.Yok canım denemedim. Ona da alışırsa diye korkuyorum açıkçasıbeşiği sallanabiliyor ama onda uyumuyor
Hemen denemeliyiz o zamanBenimki
Benimki Beşikte ağlayip uyumazsa ayagima alıyorm. Hatta eşime az önce dedim. Bu ayakta sallamanin bir sihri var ağlamasi kesiliyor ve uyuyor.
Canım bizimkide öğleden sonra uyumamaya başladı. Emziriyorum, altını alıyorum, tekrar emzirip uyutup yatağına yatırıyorum. 20 dakika sonra ıh ıh sesleri geliyor. Koşup gidiyorum, kundağından çıkmaya çalışıyor. Gözler faltaşı gibi açık. Gazı yok, karnı tok, altı temiz. Neden öyle bilemiyorum.Gazi yok canım ya,hep gark yaptı emdikçe,kakasini da yaptı bugün güzel,sorunu cozemedim. Neden boyle yaptı. Her zaman boyle değil,bi dun gece bir de bugün boyle yaptı
Ac olabilir mi benim ki öyle yapınca mama veriyorumYok canım denemedim. Ona da alışırsa diye korkuyorum açıkçasıbeşiği sallanabiliyor ama onda uyumuyor
Bende de bel korsesi var ama üstten toplandı memnun kalmadim bunun altından da ustunden de kayma yapmaz ondan almayı dusunuyorumCanım güzelmiş bu, eşim medikalciden bana bele cırt cırtla bağlananlardan almış. Sezaryen sonrası deyince ondan vermişler. İki tane de senin gönderdiğinin askısızından var. Ben cırt cırtlıdan memnunum ayarlamasını istediğim ggibi yapabiliyorum. Diğer giyilenlerden biri çok sıkı o da çok iyi oluyor ama devamlı takmaya korkuyorum
Canim benim oglan da dun geceden beri dogru duzgun uyumadi oglen 1 gibi uyutabildim gece her saat uyandi sabah 7de banyo yaptirdik uyusun diyye ama nafile 1e kadar uyusun diyeyapmadigimiz kalmadi ama uyutamadik agladi surekli emerken bile agladi arada boyle olacak herhaldeGazi yok canım ya,hep gark yaptı emdikçe,kakasini da yaptı bugün güzel,sorunu cozemedim. Neden boyle yaptı. Her zaman boyle değil,bi dun gece bir de bugün boyle yaptı
Kızlar bu ara hep duyuyorum malt anne sütünü çok güzel arttırıyormuş. Gnc ve solgarın malt tablet leri var almayı düşünüyorum. Gnc de stokta yokmuş denk gelirse solgar alacağım.
Cnm ya cektim cektim cikmiyor.cok da zorlamiyorum birinden odunc aldim temizlemem lazim cikaramadim off ya..bu model mini elektrikli acaba hastanedeki daha buyugu ondan mi cikiyor? Aldigimiz kisiyi aradim cikmiyor o dedi ama cok sacma nasil temizlenecek o ic kisim..yenisini alcam mecburen artikCanım bende hastanedeyim bebek emmedigi icin hastanenin medela pompasını aldim. Elimin altındaydı hemen baktım çektiğin zaman çıkıyo çevirmeye filan gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?