Canım seninki kaç günlük?? Benim oğlum ne böyle yatmayı seviyo ne de omuza alıp gaz çıkartılmasını acaba küçük diye mi?? Ben de slinglerden almıştım kullanamıcaz sanırımHerkeze iyi gecelerdeli uyuyan bi oğluşum var :)
Eşim de aynısını diyor. Hatta evde 1 paket kalmış, sipariş verelim dedim. İlla o mu olmalı, 1 aylık oldu bebiş dedi. Ben tabi direk reddettim.Merve ben kızımda iki üç ay kullanmıştım. Sonra Allah ne verdiyse onu kullandım :)
Canim senin ne kadar oldu dogum yapali dikislerin azsa erken gecer benim 28 gun oldu bugun ic diksler sizliyor arada yani oturup kalkma vs iyi ve buyuk olcude gecti ama hala sizi var canim 40 dolunca gecer insallahNormal doğum yapan arkadaşlarım agriniz ne zaman gecti benim hala sizliyor alttan geçsin istiyorum artik
51 günlüğüz canm biz ilk günde beri böyle yatıyoruz kesinlikle sırt üstü yatmıyor kaza bela uyuduğunda sırt üstü yatırmışsam hemen uyanıyor :)Canım seninki kaç günlük?? Benim oğlum ne böyle yatmayı seviyo ne de omuza alıp gaz çıkartılmasını acaba küçük diye mi?? Ben de slinglerden almıştım kullanamıcaz sanırım
Bu sıpalar bi alem yaaa.. Bizimkinide mümkün değil öyle tutamıyorsun basıyo yaygarayı. Bizimkinin gaz problemi çok yok maşallah uyanınca sıkınıp ıkınıp pırtlatıyo demek oyüzden pek sevmiyo o pozisyonu hepsi değişik işte daha şimdiden başlıyorlar seçim yapmaya demekki :)51 günlüğüz canm biz ilk günde beri böyle yatıyoruz kesinlikle sırt üstü yatmıyor kaza bela uyuduğunda sırt üstü yatırmışsam hemen uyanıyor :)
Ve malesefki omuZmda gaz cıkarma pozisyonunda uyutaniliyorum bizim cok gaz problemimiz var ve bu yuzden bu şekilde yatıyor dedi doktorumuz .
Pamuk ve ılık suKızlar her kakadan sonra musluk altında yıkıyormusunuz bebekleri
Ben yıkıyorum ama cok yorucu
Havlusu yok bebegı soyması
Uni baby ile silincede pek birşey olmuyor
Yine yıkamaya donuyorum
Ne sekılde yapıyorsunuz temıZlıgı
Valla pek anlamadim bana dr yapistirma gb olacak lazer dikis deniuor demisti..bakinca dikis var gb gorunuyo..Ben zaten özel sağlık sigortasından yararlanıyorum belki o da karşılamıyodur ama doktor hiçbirşey yapmıcaksın dedi?? Sende dikişmi var yapıştırmamı?
Vnm bende baby me aldim buyuk oldugu icin pamuklari 4 e kesiyorum onceden bi paketi..minik minik oluncs suya 1 kez batirip sikıyorsun su pislenmiyor..fisfisli sise fikri guzelmis de o zaman su soguk olur..ilik olsa daha iyi..ben ilk zaman uni baby kullaniuordum da soguk oldugu icin kizim rahatsiz oluyorduEvet bugun son olucak bende pamuklu su yapayım ama pislik suya bulasmasın dıye tek hamledemı sılıyorsun yoksa su degısıp mı
Cnm aynen bnde korkuyorum ma o akintidan bizde yokta kirmizi sivilce gibi noktalar var vajina dudaklarinda bnde doktora onu soracagim kafam takildi bayaKiz bebekleri olan anneler, bebeklerinizin genital bolgesini nasil temizliyorsunuz. Benim kiziimin vajina ic dudaklar arasinda beyazz koyu kivamli akinti toplanmis gibi. Dogdugunda da vardi o beyazlar, ama sonradan da fazla pisik kremi kullandigimdan birikti kaldi orda o beyazlar. su ile temizliyorum ama vajina dudaklarini fazla acip kurcalamaya korkuyorum kizlik zarina zarar veririm diye.
Şimdi küçükler canım ya. Biraz daha devam bence.Eşim de aynısını diyor. Hatta evde 1 paket kalmış, sipariş verelim dedim. İlla o mu olmalı, 1 aylık oldu bebiş dedi. Ben tabi direk reddettim.
benim kizimda da olmustu o kucuk sivilcelerden. Ben ilk islak mendille temizliyordum altini ve farkettim ki islak mendilden hem sivilce hem pişik oldu. Sonra pamuklari islatip oyle temizlemeye basladim. Ama oda care olmadi. simdi herseferinde lavaboda su ile temizliyorum. ve sivilcelerden eser kalmadi.Cnm aynen bnde korkuyorum ma o akintidan bizde yokta kirmizi sivilce gibi noktalar var vajina dudaklarinda bnde doktora onu soracagim kafam takildi baya
Canım ben banyo yaptırırken boş suyla yıkıyorum bide kakasını yaptığında temizliyorum çok dokunmamaya çalışıyorum zaten oraya krem pudra felan sürmemek lazımmışKiz bebekleri olan anneler, bebeklerinizin genital bolgesini nasil temizliyorsunuz. Benim kiziimin vajina ic dudaklar arasinda beyazz koyu kivamli akinti toplanmis gibi. Dogdugunda da vardi o beyazlar, ama sonradan da fazla pisik kremi kullandigimdan birikti kaldi orda o beyazlar. su ile temizliyorum ama vajina dudaklarini fazla acip kurcalamaya korkuyorum kizlik zarina zarar veririm diye.
Canım benim kızlarımın da göbek delikleri biraz dışarı çıkık ama hiç bi doktor daha fıtık demedi başka ayırt edici bir özelliği var mı acabaGöbek deliği dışarıya çıkıyormus, bizimde biraz çıkık, kaka yapması seyreldikten sonra ortaya çıktı, sebebi çok ıkınmak ve ağlamakmış bizde her ikiside var maalesefbugün birde çok hapşuruyor ve çok terliyor Allah korusun yavrularımızı.
Saol canım. Doktor da renk değişebilir dedi. İnşallah bir problem yoktur.Tamamen yeşil kaka olursa evet üşütme
Ama ara ara olan yeşillikler karaciğer gelişimi olmasıyla alakalıymıs
Hem dr hem de hemşire aynı şeyi söyledi
Tamamen olan yeşil renkte hastaneye götürülmeli
O yüzden takma bizde de aynı şey oluyor
Canım geç cevap veriyorum, kusura bakma. Babam direk bütün olarak almış aktardan. Bıçakla kazıyoruz küçük tirnagimiz kadar falan. İyice toz gibi almaya çalışıyoruz ki, boğazına yapismasin. Çay kaşığına koyuyoruz. Kaşığın içine sütümü damlatiyorum. Parmakla karıştırmaya çalışıyorum biraz yine yapismasin boğazına diye. Gece yatarken, son emzirmemde veriyoruz öyle. Emzirme arasında. Hemen arkasından memeyi veriyorum yine. Sanki onu verdiğimiz zaman daha rahat uyuyor gibi. Yani öyle aman aman çok rahat diyemem ama, sanki biraz iyileşme oluyor. Vermeyince daha kötü oluyor gibi geliyor çünkü. İnşallah işe yarar sizde de bizde de canım.Güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah iki gündür kakasını yapmasını bekliyorum yavrumun....muskatı nasıl kullanıyorsun bana aktarcı şekerle öğütüp verdi serce parmağımın ucuyla ağzına verecekmişim öyle demişti ama deneyemedim daha...
Bende gece yatmadan yarın bi deneyim belki kabızlığına iyi gelir kuzularımın ....teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunSaol canım. Doktor da renk değişebilir dedi. İnşallah bir problem yoktur.
Canım geç cevap veriyorum, kusura bakma. Babam direk bütün olarak almış aktardan. Bıçakla kazıyoruz küçük tirnagimiz kadar falan. İyice toz gibi almaya çalışıyoruz ki, boğazına yapismasin. Çay kaşığına koyuyoruz. Kaşığın içine sütümü damlatiyorum. Parmakla karıştırmaya çalışıyorum biraz yine yapismasin boğazına diye. Gece yatarken, son emzirmemde veriyoruz öyle. Emzirme arasında. Hemen arkasından memeyi veriyorum yine. Sanki onu verdiğimiz zaman daha rahat uyuyor gibi. Yani öyle aman aman çok rahat diyemem ama, sanki biraz iyileşme oluyor. Vermeyince daha kötü oluyor gibi geliyor çünkü. İnşallah işe yarar sizde de bizde de canım.
Ay rica ederim canım.. İnşallah iyi gelir.. Kıyamam yaa.. İkizlerin mi vaaarrBende gece yatmadan yarın bi deneyim belki kabızlığına iyi gelir kuzularımın ....teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun
Evet canım benim prematüre ikizlerim var Amin canım benim inşallah rabbim hepimizin yavrusuna şifa verirAy rica ederim canım.. İnşallah iyi gelir.. Kıyamam yaa.. İkizlerin mi vaaarrYerim onları.. Allah kolaylık versin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?