2015 Ekim Anneleri

Kizlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Firstat buldukça sayfaları kaldığım yerden takip ediyorum bi de yazmak istedim. Tecrulerinizi okuyorum iyi geliyor, yarin 1 haftalik olucaz ins. Dikislerim arada sizliyor ama o zor anlar gecti sukur, dediğiniz gibi onun kokusu dünyalara bedel.. aglayinca elim ayağıma dolaşıyor, yeter ki iyi olsun diyorum.. kokulari dunyalara değer..

Okuayamadim tam ama merak ediyorum zobiska canim naptin? Dogum icin dun demissin, ins iyisindir. Beni de çok merak etmissin Sağol kuzum :*

Normal doğum yapan arkadaşlarım agriniz ne zaman gecti benim hala sizliyor alttan geçsin istiyorum artik

Normal doğum yapan arkadaşlarım agriniz ne zaman gecti benim hala sizliyor alttan geçsin istiyorum artik
Canim senin ne kadar oldu dogum yapali dikislerin azsa erken gecer benim 28 gun oldu bugun ic diksler sizliyor arada yani oturup kalkma vs iyi ve buyuk olcude gecti ama hala sizi var canim 40 dolunca gecer insallah

Canım seninki kaç günlük?? Benim oğlum ne böyle yatmayı seviyo ne de omuza alıp gaz çıkartılmasını acaba küçük diye mi?? Ben de slinglerden almıştım kullanamıcaz sanırım
51 günlüğüz canm biz ilk günde beri böyle yatıyoruz kesinlikle sırt üstü yatmıyor kaza bela uyuduğunda sırt üstü yatırmışsam hemen uyanıyor :)
Ve malesefki omuZmda gaz cıkarma pozisyonunda uyutaniliyorum bizim cok gaz problemimiz var ve bu yuzden bu şekilde yatıyor dedi doktorumuz .

Bu sıpalar bi alem yaaa.. Bizimkinide mümkün değil öyle tutamıyorsun basıyo yaygarayı. Bizimkinin gaz problemi çok yok maşallah uyanınca sıkınıp ıkınıp pırtlatıyo demek oyüzden pek sevmiyo o pozisyonu hepsi değişik işte daha şimdiden başlıyorlar seçim yapmaya demekki :)

Ben zaten özel sağlık sigortasından yararlanıyorum belki o da karşılamıyodur ama doktor hiçbirşey yapmıcaksın dedi?? Sende dikişmi var yapıştırmamı?
Valla pek anlamadim bana dr yapistirma gb olacak lazer dikis deniuor demisti..bakinca dikis var gb gorunuyo..

Evet bugun son olucak bende pamuklu su yapayım ama pislik suya bulasmasın dıye tek hamledemı sılıyorsun yoksa su degısıp mı
Vnm bende baby me aldim buyuk oldugu icin pamuklari 4 e kesiyorum onceden bi paketi..minik minik oluncs suya 1 kez batirip sikıyorsun su pislenmiyor..fisfisli sise fikri guzelmis de o zaman su soguk olur..ilik olsa daha iyi..ben ilk zaman uni baby kullaniuordum da soguk oldugu icin kizim rahatsiz oluyordu

Cnm aynen bnde korkuyorum ma o akintidan bizde yokta kirmizi sivilce gibi noktalar var vajina dudaklarinda bnde doktora onu soracagim kafam takildi baya

Cnm aynen bnde korkuyorum ma o akintidan bizde yokta kirmizi sivilce gibi noktalar var vajina dudaklarinda bnde doktora onu soracagim kafam takildi baya
benim kizimda da olmustu o kucuk sivilcelerden. Ben ilk islak mendille temizliyordum altini ve farkettim ki islak mendilden hem sivilce hem pişik oldu. Sonra pamuklari islatip oyle temizlemeye basladim. Ama oda care olmadi. simdi herseferinde lavaboda su ile temizliyorum. ve sivilcelerden eser kalmadi.

Canım ben banyo yaptırırken boş suyla yıkıyorum bide kakasını yaptığında temizliyorum çok dokunmamaya çalışıyorum zaten oraya krem pudra felan sürmemek lazımmış

Canım benim kızlarımın da göbek delikleri biraz dışarı çıkık ama hiç bi doktor daha fıtık demedi başka ayırt edici bir özelliği var mı acaba

Saol canım. Doktor da renk değişebilir dedi. İnşallah bir problem yoktur.

Canım geç cevap veriyorum, kusura bakma. Babam direk bütün olarak almış aktardan. Bıçakla kazıyoruz küçük tirnagimiz kadar falan. İyice toz gibi almaya çalışıyoruz ki, boğazına yapismasin. Çay kaşığına koyuyoruz. Kaşığın içine sütümü damlatiyorum. Parmakla karıştırmaya çalışıyorum biraz yine yapismasin boğazına diye. Gece yatarken, son emzirmemde veriyoruz öyle. Emzirme arasında. Hemen arkasından memeyi veriyorum yine. Sanki onu verdiğimiz zaman daha rahat uyuyor gibi. Yani öyle aman aman çok rahat diyemem ama, sanki biraz iyileşme oluyor. Vermeyince daha kötü oluyor gibi geliyor çünkü. İnşallah işe yarar sizde de bizde de canım.

Bende gece yatmadan yarın bi deneyim belki kabızlığına iyi gelir kuzularımın ....teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…