2015 Ekim Anneleri

Moralini bozma sakın inşallah artacaktır ama artmayabilir de. Bunu eksiklik olarak görme. Anne sütü emmeden büyüyen bir sürü çocuk var, bu bir eksiklik değil. Önemli olan aç kalmaması. Sen yine de iyi beslenmeye devam et, kafana takma.

Evet bugun son olucak bende pamuklu su yapayım ama pislik suya bulasmasın dıye tek hamledemı sılıyorsun yoksa su degısıp mı
Cnm kuaförlerin kullandığı, Saçı ıslattıkları fısfıs şişeler varya, onlardan alıp pamuğa sıkarsan hijyenik birsekilde temizlemiş olursun. Kış Ayında devamlı su altında mazallah üşütebilirsinde...

Canım ben uni baby ıslak mendille siliyorum suyla değil.
Mmm anladım canım
Bende ondan aldım uni yenidogan
Pişiğin önüne gecemeyınce musluk altında yıkamaya baslamıstım
Ama yok yıkamıcam artık ya
Alısmasın hem daha da hassaslacak
Hem kılo aldıkca da olmayacak zaten
Kızların dedıgı ıslak pamuk mantıklı geldı
Onu deneyecegım

Aaa valla supersın
Cok mantıklı
Tertemız olur evet ya
Zaten cok zor oluyo canım yok ufo ac yok havlu hazırla yok ustunu soy derken
Dedıgını alıcam yarın

Evet bugun son olucak bende pamuklu su yapayım ama pislik suya bulasmasın dıye tek hamledemı sılıyorsun yoksa su degısıp mı
Cnm baby me nin temizleme mendilleri var ılık suyla ıslayorım ben onlardan kullanıyorum 3 taneyle iş görüyorsun Zaten her yıkamada üşütür bebiş

Kızlar bebek arabalarınız travel sistem mi? Ben sadece ana kucağı almıştım baby 2 go marka ona uygun üstüne monte edebileceğim araba var mıdır? Bu zamanlar küçük olduğu için bebek arabasına yatırılmaz herhalde anakucağını araba yapmak lazım çok da anlamıyorum çok fazla çeşit var kafa karıştırıcı

Cnm baby me nin temizleme mendilleri var ılık suyla ıslayorım ben onlardan kullanıyorum 3 taneyle iş görüyorsun Zaten her yıkamada üşütür bebiş
Aynen canım her alt açmada 3 tane gidiyor 2 siyle yıkama yağlama biriyle kurulama
hemendil bitiveriyor her yerde de satılmıyor e bebek gitmek lazım hep

Bence de canım daha rahat olur. Yorma kendini bu kadar zaten yeterince yoruluyoruz. Yaz günü olmadığı için çok hassas cildi yoksa aşırı pişik olmaz.

Kızlar madem ıslak mendil, pamuk konuşuldu. Benden de 1 soru. Biz şimdi Uni Baby Yenidoğan kullanıyoruz ya, ne zamana kadar kullanırız bunu? Yenidoğandan mı kullanmalıyız hep? Ya da yine su bazlı yenidoğan olmayan başka mendil mi kullanmalıyız?

Merve ben kızımda iki üç ay kullanmıştım. Sonra Allah ne verdiyse onu kullandım :)

Kiz bebekleri olan anneler, bebeklerinizin genital bolgesini nasil temizliyorsunuz. Benim kiziimin vajina ic dudaklar arasinda beyazz koyu kivamli akinti toplanmis gibi. Dogdugunda da vardi o beyazlar, ama sonradan da fazla pisik kremi kullandigimdan birikti kaldi orda o beyazlar. su ile temizliyorum ama vajina dudaklarini fazla acip kurcalamaya korkuyorum kizlik zarina zarar veririm diye.

Canım bizim arabamızın ana kucağı ve normal oturak ayrı ayrı tekerlere takılabiliyor. Senin bahsettiğin gibi üstüne geçmeli yani ama tek alt satılır mı bilemedim.

Çok geçmiş olsun canım zeytinyağını da öneririm göbek fıtığı olduğunu nasıl anladiniz
Göbek deliği dışarıya çıkıyormus, bizimde biraz çıkık, kaka yapması seyreldikten sonra ortaya çıktı, sebebi çok ıkınmak ve ağlamakmış bizde her ikiside var maalesef bugün birde çok hapşuruyor ve çok terliyor Allah korusun yavrularımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…