- 1 Eylül 2015
- 62
- 121
- 8
- 42
Moralini bozma sakın inşallah artacaktır ama artmayabilir de. Bunu eksiklik olarak görme. Anne sütü emmeden büyüyen bir sürü çocuk var, bu bir eksiklik değil. Önemli olan aç kalmaması. Sen yine de iyi beslenmeye devam et, kafana takma.Merhaba 44 günlük oldu bugün kızım burda verdiğiniz tariflerin dışında humana malt içecek ne varsa deniyorum yılmadan hergün bugün yeteyim allahım diye dua ile başlıyorum ama OLMUYOR kızlarannemdeydim 1 hafta 2 gündür De evdeyim yalnız başıma hiç baş edemiyorum umudum bitiyor meme emsin diye azıcık yapıyorum mamayı kızım doymuyor bir ağlıyor ki içim parçalanıyor bugün ilk defa doydu verdiğim mamayla çok mutlu oldu kıyamam ya ben daha fazla sütü arttırma çabalamalarımı bırakıcam sanırım
Canım ben uni baby ıslak mendille siliyorum suyla değil.Evet bugun son olucak bende pamuklu su yapayım ama pislik suya bulasmasın dıye tek hamledemı sılıyorsun yoksa su degısıp mı
Cnm kuaförlerin kullandığı, Saçı ıslattıkları fısfıs şişeler varya, onlardan alıp pamuğa sıkarsan hijyenik birsekilde temizlemiş olursun. Kış Ayında devamlı su altında mazallah üşütebilirsinde...Evet bugun son olucak bende pamuklu su yapayım ama pislik suya bulasmasın dıye tek hamledemı sılıyorsun yoksa su degısıp mı
Mmm anladım canımCanım ben uni baby ıslak mendille siliyorum suyla değil.
Aaa valla supersınCnm kuaförlerin kullandığı, Saçı ıslattıkları fısfıs şişeler varya, onlardan alıp pamuğa sıkarsan hijyenik birsekilde temizlemiş olursun. Kış Ayında devamlı su altında mazallah üşütebilirsinde...
Cnm baby me nin temizleme mendilleri var ılık suyla ıslayorım ben onlardan kullanıyorum 3 taneyle iş görüyorsun Zaten her yıkamada üşütür bebişEvet bugun son olucak bende pamuklu su yapayım ama pislik suya bulasmasın dıye tek hamledemı sılıyorsun yoksa su degısıp mı
Ben de onlardan kullanıyorum evde. Bir yere giderken de uni baby ıslak pamuk mendil kullanıyorum.Cnm baby me nin temizleme mendilleri var ılık suyla ıslayorım ben onlardan kullanıyorum 3 taneyle iş görüyorsun Zaten her yıkamada üşütür bebiş
Aynen canım her alt açmada 3 tane gidiyor 2 siyle yıkama yağlama biriyle kurulamaCnm baby me nin temizleme mendilleri var ılık suyla ıslayorım ben onlardan kullanıyorum 3 taneyle iş görüyorsun Zaten her yıkamada üşütür bebiş
Oy bırlıgıyle son olmasına karar verdık canımCnm baby me nin temizleme mendilleri var ılık suyla ıslayorım ben onlardan kullanıyorum 3 taneyle iş görüyorsun Zaten her yıkamada üşütür bebiş
:)Oy bırlıgıyle son olmasına karar verdık canım
Daha yıkamam tosunumu
Bence de canım daha rahat olur. Yorma kendini bu kadar zaten yeterince yoruluyoruz. Yaz günü olmadığı için çok hassas cildi yoksa aşırı pişik olmaz.Mmm anladım canım
Bende ondan aldım uni yenidogan
Pişiğin önüne gecemeyınce musluk altında yıkamaya baslamıstım
Ama yok yıkamıcam artık ya
Alısmasın hem daha da hassaslacak
Hem kılo aldıkca da olmayacak zaten
Kızların dedıgı ıslak pamuk mantıklı geldı
Onu deneyecegım
Aynen canım her alt açmada 3 tane gidiyor 2 siyle yıkama yağlama biriyle kurulama
hemendil bitiveriyor her yerde de satılmıyor e bebek gitmek lazım hep
Merve ben kızımda iki üç ay kullanmıştım. Sonra Allah ne verdiyse onu kullandım :)Kızlar madem ıslak mendil, pamuk konuşuldu. Benden de 1 soru. Biz şimdi Uni Baby Yenidoğan kullanıyoruz ya, ne zamana kadar kullanırız bunu? Yenidoğandan mı kullanmalıyız hep? Ya da yine su bazlı yenidoğan olmayan başka mendil mi kullanmalıyız?
Canım bizim arabamızın ana kucağı ve normal oturak ayrı ayrı tekerlere takılabiliyor. Senin bahsettiğin gibi üstüne geçmeli yani ama tek alt satılır mı bilemedim.Kızlar bebek arabalarınız travel sistem mi? Ben sadece ana kucağı almıştım baby 2 go marka ona uygun üstüne monte edebileceğim araba var mıdır? Bu zamanlar küçük olduğu için bebek arabasına yatırılmaz herhalde anakucağını araba yapmak lazım çok da anlamıyorum çok fazla çeşit var kafa karıştırıcı
Ben de doğmadan kampanyalı görüp stokAynen cnm ben biraz stok yaptm
Göbek deliği dışarıya çıkıyormus, bizimde biraz çıkık, kaka yapması seyreldikten sonra ortaya çıktı, sebebi çok ıkınmak ve ağlamakmış bizde her ikiside var maalesefÇok geçmiş olsun canım zeytinyağını da öneririm göbek fıtığı olduğunu nasıl anladiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?