2015 Ekim Anneleri

Kızlar iyi geceler herkese.. Uzak kaldım. Herkes bebeğine sağlıkla kavuştu inşallah di mi? Güle güle büyütsün herkes inşallah, sağlıkla
Oğlumuz bugün 40 günlük oldu Söylenildiği gibi daha bir rahatlar inşallah. Bu sayede biz de rahatlariz.. Hala gazlı maalesef. Muskat sanki biraz işe yaradı. Sab simplex pek işe yaramadı maalesef. Doktor başka bir gaz ilacı verdi, dogalmis. Unuttum adını şimdi. Sabah öğle onu, akşam da muskat veriyoruz. Maşallah kilo alımı çok iyiymiş 1 ayda 1,5 kilo almış Boyu da baya uzadı yavruşun.. 6 cm uzamış Anne sütünden başka bir şey verme dedi doktor. Çok nadir mama veriyoruz mecburi durumlar olursa. Hepimizin yavrusu sağlıkla büyüsün inşallah
Bu arada geçen cumartesi mevlüdümüzü de yaptık. Çok kalabalıktı. Tam bir curcunaydi. Bizim taraftan kimse yoktu diyebilirim. Yalnızca kuzenim ve 1 arkadaşım. Tabi ki annem. Kayinvalidemler 50-60 kişilerdi Zaten de onlar ilgilendiler çoğunlukla. Servislerle falan onlar uğraştılar. Herkes gidince etrafı da annemle kayınvalidem toparladı. Bunu da atlattiik Bu da benim minnakım teyzeleriii Birazcık da ben Saçlar dökülmeye başladı. Keltoş oluyor oğlum
Herkese sevgileerrr

Eklentiler

• IMG-20151107-WA0064-1.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 171
  • IMG-20151107-WA0022-1.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 178
Evet canım benim prematüre ikizlerim var Amin canım benim inşallah rabbim hepimizin yavrusuna şifa verir
Ben birine ancak enerjimi yetiştirmeye çalışıyorum. Hatta tam yetişemiyorum bile çoğu zaman. Bir de migrenim var. Bugünlerde çok sık tutuyor, bitiriyor beni. Allah sana kolaylık versin valla canım.. İkizler ekstra ekstra zordur.. Bol enerji versin, sağlık versin, güç versin Allah inşallah anne olarak sana da..

canım o beyazliklar bizdede vardı ben bi kaç sefer kulak temizleme çubuğunu zeytinyagina batırıp onunla sildim geçti şimdi de her alt acmada ıslak pamukla temizliyorum

ana oğul masallah size ne tatlisiniz oyle

Aynen benim kiz da boyle uyuyor kesinlikle duz yatmiyor kucakta uyuduktan sonra yataga geciyor..Allahtan kafayi cevirebiliyor yoksa gece gunduz boyle her an takip edilmiyor

Maşallah ikinizde çok güzelsiniz rabbim nazarlardan saklasın

Amin canım benim yüreğine sağlık inşallah Allah kolaylık veriyo gerçekten

Ilık suyu doldurmalı canım dıger turlu usuyebılırler haklısın
Benim de baby me pamuklarım var onlarla deneyecegım

D Dontleaveme isil0707 Kızlar fısfıslı şişe fikri güzelmiş bende evde baby n me pamuk kullanmaya çalışıyorum ama bazen su ısıtmaya fırsat olmuyor.
Fısfıslı Şişede suyun soğumaması içinde benim aklıma fikir geldi yani ben öyle yapacağım. Şişeyi sürekli kalorifer peteği üzerinde bırakacağım böylece hep ılık kalır

Canim bana doktorum onlari mutlaka temizle idrar yolu enfeksiyonu olmasin sakin dedi. Ben islak mendille islak pamukla falan temizledim zor oldu arkadaş yazmis kulak çubuğunla diye o da güzel fikir

Ben de uni baby kullanyrm canım memnunum. Evimiz kaloriferli olsa bej de yikarim her seferinde ama klima ile zor...

Evet cok mantıklı
Hem kaynamaz

Bizim travel sistem canım kraftin. Monte edilecek araba var mdr bilmiyorum ki canım. Biz ikisini birlikte almıştık araba ve Ana Kucağı. Ama şuan anakicagini kullanamyrz. Icinde rahat degil gibi geliyor. Arabann diger aparatini yani 0 yatış pozisyonu olan koltuk kısmını kullanyrz.Aldigimiz yer de öyle söylemişti zaten ilk zamanlar bunu kullanın dedi.

Ben de uni baby kullanyrm canım memnunum. Evimiz kaloriferli olsa bej de yikarim her seferinde ama klima ile zor...
Canım kalorıferlı bızım ama yetmıyor ki
Bacakları üşüyordu hastanede hemsıre dedı kı ususe enseden usur ayak burun el degıldır krıter
Ben de ona aldandım ufoyuda yakıp yıkıyordum hamam gıbı oluyor ama zorlanmaya basladım baya
Dedıgım gıbı havlu bul bebegı soy kaldır et hem zor hem tehlıkelı gelmeye basladı bana
Pamuklu suyla basladım yapmaya gece
Daha rahat edecegımız kesın

Canım seninki kaç günlük?? Benim oğlum ne böyle yatmayı seviyo ne de omuza alıp gaz çıkartılmasını acaba küçük diye mi?? Ben de slinglerden almıştım kullanamıcaz sanırım
Ay benim kiz da sevmiyor canım böyle yüzüstü yatmayi. Boyun kaslarinin gelişmesi için yüzüstü yatip kafasini kaldirma çalışması yapmasi lazim ama bizimki başliyr ağlamaya...

Bende kraftın aldım twist eco daha dogrusu teyzemız aldı
Ben o modelden cok memnunum ana kucagıda geniş geldi bana
1.400 tl civarında
E bebekten almıstık
Gorduklerım ıcınde en ıyısıydı

Günaydın herkese. Kızımın çok fazla burun tıkanıklığı ve hırıltısı var. Sürekli serum fizyolojik veriyorum Otel bebeyle de çekiyoruz ama pek bişey çıkmıyor. Bir türlü rahatlayamadı yavrum güzel ememiyor. Başka ne yapılabilir kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…