Geçmiş olsun canımSelam kızlar. Umarım herkesler iyidir. Henüz Totomun üstüne oturdum. Ölüyorum resmen :)) Faranjit, kıüçük cadı kızım, arkadaşlarla Cafe'de biraz sohbet, yemek bulaşık çamaşır derken pilim bitti. Feci üşütmüşüm. Bugün burnum şelale gibi akıyor) hapşu hapşu sesleri eşliğinde günü tamamladım. Yanıbaşımda kolonya kağıt havlu bitki çayı ... Umarım yarına daha iyi olurum. Yatağı da ayırdım eşimle. Ona bulaşmasın dlye. Kızıma da bulaşmasın dlye bir müddet uzak duracağım. Allah sağlık versin hepimize. Kış geliyor. Iyi beslenin ve dikkat edin kızlar. Çok öpüyorum
OkcnmNormal canım koluna penye battaniyesini koyabilrsin basının altına emzirirken cok terliyoruz bebelerde emerken
Hicbirsey yapmoyor canim agri ates rahat olKızlar hepatit b aşısı olan var mı 20 kasımda olcaz da ateş yapıyor mu bebişde ağrı falan
Canim biberonla mi veriyorsun sağıncaEmmeyunce mecbur sagip veriyorum oyle nedense istahli istahlo iciyor
Bizimki ne yaptiysak almiyor emzik beni emzik yapti
Canim heralde bebekten bebeğe değişiyor bu durum.. ben biberonun büyük risk olduğunu düşünüyorum. İlk hafta göğüs yaralarimdan emziremeyip biberonla mama verdim sonrasında emzirmekte yaşadığım sorunu ben bilirim bebek hızlı akış olmadığı için istemedi memeyi ağlaya ağlaya alistirdim tekrar memeye. Ama devamlı biberon arandı sağlık ocağındaki hemşirem sağolsun onun sayesinde kararlılıkla bıraktık biberonu ama çok zordu.Ben baştan beri kullanıyrm cnm emiyoruz eğwr doymamışsa hemen sağdığım sütü veriyorum güzelce doyduktan snra rahat uyuyor. Valla biz 55 günlüğüz memeden uzaklaşma gibi bişey yok gayet güzl emiyr.
Hatta bazen biberon istemiyr meme istyr
İşte bu risk de var beni düşündürüyor. Ama ben yeni başladım biberon vermeye 25 günlüğüz. İlk haftadan verince mi etkilendi acaba senin bebiş. Şimdi nasıl besliyorsun kaşıkla mı. Bir de biberonu mutlaka emmeden sonra veriyorumCanim heralde bebekten bebeğe değişiyor bu durum.. ben biberonun büyük risk olduğunu düşünüyorum. İlk hafta göğüs yaralarimdan emziremeyip biberonla mama verdim sonrasında emzirmekte yaşadığım sorunu ben bilirim bebek hızlı akış olmadığı için istemedi memeyi ağlaya ağlaya alistirdim tekrar memeye. Ama devamlı biberon arandı sağlık ocağındaki hemşirem sağolsun onun sayesinde kararlılıkla bıraktık biberonu ama çok zordu.island
Şu gaz problemi olmasa çok rahat edicez ya
Doktor metsil vermişti fayda etmedi eltimin kızına kullandığı bi damla var ondan aldım bakalım ilk kez kullandım inşallah faydalı olur. Gaz yüzünden ne uyuyor ne uyutuyor valla
Bebeğini tuzladın mı peki kimileri tercih etmiyo biz tuzladık fazla terlemiyoruz ben ona bağlıyorumKızlar ya bugunluk son sorum
Ben oglumu kolumda emzırıyorum yastık kullanmadan
Emdıgı tarafta yanı kafasını koluma dayadıgı yer baya terlıyor
Normal mi
Teşekkür ederi cnmAllah kabul etsin maşallah size
İnşlh canım tek temennim :)Maşallah canım çok tatlısınız allah nazardan korusun. İnşallah hep öyle devam ederler memeden uzaklaşmazlar
Canım sen de avent soothie almıştın değil mi? Benimki de bugün geldi. Nuk emzik vardı biz de bir de aventin klasik emziği vardı. Onları tutabiliyordu, bunu tutamadı bir türlü. Beceremedi emmeyi. Bu emzik kısmının dibinde kalınlaşıyor, orayı ısrarla almıyor ağzına.Canım geçmiş olsun oldunuz sanırım ameliyat. Benimki dün almayı bilemedi pek, bugün ağzında tutmaya başladı. İnşallah öğrenir ya işe başlayınca anneme kolaylık olur. Sırf o yüzden vermek istiyorum.
brntrkz Allah kabul etsin canım, çok güzel görünüyorsunuz.
İşte bu risk de var beni düşündürüyor. Ama ben yeni başladım biberon vermeye 25 günlüğüz. İlk haftadan verince mi etkilendi acaba senin bebiş. Şimdi nasıl besliyorsun kaşıkla mı. Bir de biberonu mutlaka emmeden sonra veriyorum
Bizde 2990 doğduk 2650 indik sarılık oldu kilo kaybı yüzünden serum aldı Bi gece çok şükür geçti 30 günlükken 3350 idi şimdi 3700 45 günlük azar azar alıuor sağlıklı olsun da tabi mama da az veriyorum ben toplam da günde 120 cc falan bakalım bu hafta az almışsa kilo mecburen arttırcam mamayıDamlayan sonra yüzüstü fikri çok güzel canım teşekkür ederim deneyeyim onu. Banyoda ne yaptığınızı tam anlayamadım ama
Doğum günün kutlu olsun canım oğluşunla nice mutlu senelere ailecek
Biz 2900 doğduk sonra 2600 lere düştü şimdi 25 günlüğüz 3100 Olabildik. Siz ne kadarlık oldunuz canım
Sabaha karşı sinir krizi geçirdim içten içe saati kurup uyandırıyorum çoğu zaman kendi uyanmıyor benim minik sonra 5 dk emiyo memede uyuyor yatırıyorum hemen ağlıyor 1.5 saat uğraştım sabah 5 te bu kuzın uyku sorununu nasıl çözeceğim ya emerken hep uyuyor. Resmen zıbınla kalacak şekilde soyuyorum uyansın diye her yerini mıncıklıyorum yok memeye yaslıyor kafayı bir güzel uyuyor
Emiyorlar mı canım ayrıca günde toplam 100 cc mi gün içinde
45 günlük oldu bugün cnmEmdikten sonra sag canim aslinda sagmana da gerek yok mus benimki bazen uzun sure emmiyor diye sagiyorum mecbur tmsutum azalmasin yenilensin diye sagiyorum sende geceleri emdikten sonra sagip bosalt iyice istersen .benimkide 3 gun once 3800 du wala seninki kac gunluk canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?