2015 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun canım

Kızlar kanamanız ne durumda? Benim bi artıyor bi azalıyor rengi bi açılıyor bi kanama gibi oluyor. Ama 2 gündür çok ağrım var adet ağrısı gibi ve kahverengi geliyor akıntı. Adet mi olcam acaba ya da acaba dikislerimi falan mı agrittim? ben hiçbişe anlamadım bu işten

Bizimki ne yaptiysak almiyor emzik beni emzik yapti

Canım geçmiş olsun oldunuz sanırım ameliyat. Benimki dün almayı bilemedi pek, bugün ağzında tutmaya başladı. İnşallah öğrenir ya işe başlayınca anneme kolaylık olur. Sırf o yüzden vermek istiyorum.

brntrkz Allah kabul etsin canım, çok güzel görünüyorsunuz.

Canim heralde bebekten bebeğe değişiyor bu durum.. ben biberonun büyük risk olduğunu düşünüyorum. İlk hafta göğüs yaralarimdan emziremeyip biberonla mama verdim sonrasında emzirmekte yaşadığım sorunu ben bilirim bebek hızlı akış olmadığı için istemedi memeyi ağlaya ağlaya alistirdim tekrar memeye. Ama devamlı biberon arandı sağlık ocağındaki hemşirem sağolsun onun sayesinde kararlılıkla bıraktık biberonu ama çok zordu. island

İşte bu risk de var beni düşündürüyor. Ama ben yeni başladım biberon vermeye 25 günlüğüz. İlk haftadan verince mi etkilendi acaba senin bebiş. Şimdi nasıl besliyorsun kaşıkla mı. Bir de biberonu mutlaka emmeden sonra veriyorum

Bebeği uyumayan anneler bugün inat yapıp kundak yaptım kızımı şalımla çok sıkmadan sarıp yandan bağladım yaptığımdan beri mışıl mışıl uyuyo denemediyseniz deneyin bence Bi sakinlik huzur geldi kızıma ve hiç ağlamıyo elleri kolları açık olmayınca uyandırmıyo kendini de. Umarım tesadüf değildir. Denemeyen varsa denesin bnce

Benımkıde gece uyuyor ama gündüz tuketiyor 10 dk da bir sıkılıyor ikinip kızarıyo kaka yapti banyo yaptı tam uyuyo hoop sıkıştırıyo gaz ilacı ve şurubu na rağmen bende degisicem

Kizlar hayirli geceler bise soracaktim bu aksam bebegin kakasi bezinden tasar vaziyette ve kopuk gibiydi rengi sariydi ama bole degildi bide gecen doktor bezden tasar gbi olunca getr demisti pzts gdelim dedim..ishal olmasin dedi su kaybi acisindan sikinti buyur dedi

Canım sen de avent soothie almıştın değil mi? Benimki de bugün geldi. Nuk emzik vardı biz de bir de aventin klasik emziği vardı. Onları tutabiliyordu, bunu tutamadı bir türlü. Beceremedi emmeyi. Bu emzik kısmının dibinde kalınlaşıyor, orayı ısrarla almıyor ağzına.

Bende göğüs ucu m küçüktü biberonla verdik hem onu hem memeyi aliyo çok şükür bebekten bebeğe değişiyor dedikleri gibi:)

Bizde 2990 doğduk 2650 indik sarılık oldu kilo kaybı yüzünden serum aldı Bi gece çok şükür geçti 30 günlükken 3350 idi şimdi 3700 45 günlük azar azar alıuor sağlıklı olsun da tabi mama da az veriyorum ben toplam da günde 120 cc falan bakalım bu hafta az almışsa kilo mecburen arttırcam mamayı inş 200 gr altımda değildir sen napıyorsun cnm sadece anne sütümü??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…