2015 Ekim Anneleri

Canim oncelikle bebise maasallah ☺kusma olayinda da bilgilendirdn cdden sagol benimki her emmeden sonra kusuyor az sayilmaz ama sadece bir kez fiskrtmali oldu sukur daha olmadi Rabbim saglik versin bebislerimize
Rica ederim canım.
Amin. Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallah.

Ben de almayı düşünüyorum ama momfortbaby ile arasnda kaldım. Bekleriz canım fotoğrafınızııı :)

Merhaba kızlar bizim bugün mevlütümüz vardı çok güzel oldu :)
Tüm gün ağlıyan oğluş bugün paso uyudu kimsede inanmadı ağladoğına ne kadar uslu diyorlar dedim bu anne utandırıcısı :)
Herkez gittik sonra bnmki başladı ağlamaya şimdi zor uyuttum
Neyse inşlh bundan sonra düzene gircez herkz iyidir inşlh çok yorummşm yavaş yabaş okucm inşlh hepinizi öptük
Buda günün resmi olsn :)

Eklentiler

• image.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 158
  • image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 134
  • image.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 143
Wala canim ben kullaniyot mecbur bazen israrla emmek istemio biberona sutumu sagip weriyorum
Kaşıkla verdim direndim hep ama yavrum ne yediğini anlamıyor yarısı dökülüyor. Ne zorluklarla sağıyoruz o sütleri. Doktor bişey olmaz artık biberon verebilirsin dedi ama içim rahat değil..

Ben baştan beri kullanıyrm cnm emiyoruz eğwr doymamışsa hemen sağdığım sütü veriyorum güzelce doyduktan snra rahat uyuyor. Valla biz 55 günlüğüz memeden uzaklaşma gibi bişey yok gayet güzl emiyr.
Hatta bazen biberon istemiyr meme istyr

Maşallah canım çok tatlısınız allah nazardan korusun. İnşallah hep öyle devam ederler memeden uzaklaşmazlar

Canimm maasallah sende bebisin de cok hos gorunuyorsunuz cok guzel bir mevlutt olmus sana ve bebise nazar degmesin guzel anne

Kızlarcım, beybim bugun tam 40 günlük oldu. Zaten dişari çok çikip gezdik diye, 40 uçurmamızı şehirlerarası yapalım dedik:) YALAN. Artik uyumak istiyorum ben! Annemler beni almak için İzmir'e geldiler. Şimdi Balikesir"e yollandik:)

Kv hikayelerinizi okuyorum, cidden öpesim geldi benimkini. Annemle ikisi 15 gun kaldilar ve resmen huzur günlerimdi. Ben sadece beybimle ilgileniyordum. En güzeli de sabahlari onlara kakalayip uyuyordum:) Annemle ikisi hep evle ilgilendiler.
Kv ve ben surekli bebek konusunda netten araştirma yapiyorduk. Bi kere gerildik. O da gaz icin annem bebege ilac verdirtmiyordu, kv ve ben vermek istiyorduk:)

İşte en çok bu sabah uykusunu özlediğim icin de anneme gelin alin beni dedim. Bi de mevlut ciksin aradan. Malum İzmir'de bi başimizayiz biz. Bi de memlekette bebişi bekleyen koca bir kalabalik var. Onlar minciklarken ben de biraz nefes alirim artik:)

Maşallh paşaya erken değilmi cnm ya ii cesaret ettin :)
Canım kasık fıtığı vardi dogustan nasilsa anestezi alicakti sünnetinide yapmami istermisiniz dedi cocuk cerrahi bizde anestezi almisken yaptoralim dedik eger lokal anesteziyle yapiliyorsa kesinlikle tavsiye ederim bebek olduklari icin dokulari cabuk yenilendigi icin cabucak iyilesiyorlar sandigimdan daha cabuk iyilestik şükür

Kokuyo bizimkide

Kızlar emziğimiz geldi, kaynattım şimdi. Emzik kullanmakta da acemiyim, bir sorum olacak. Bebek acıkınca emziği kabul etmez değil mi, çocuğum gece rahat uyusun diye aç bırakmayayım bir de.
Bizimki ne yaptiysak almiyor emzik beni emzik yapti

Anladım cnm geçmiş olsun hemde hayırlı olsun erkeğe bende 1 yaşında düşğnüyorum bakalım

Gelmiş gecmis olsun

Kızlar ya bugunluk son sorum
Ben oglumu kolumda emzırıyorum yastık kullanmadan
Emdıgı tarafta yanı kafasını koluma dayadıgı yer baya terlıyor
Normal mi

Allah kabul etsin maşallah size

Kızlar ya bugunluk son sorum
Ben oglumu kolumda emzırıyorum yastık kullanmadan
Emdıgı tarafta yanı kafasını koluma dayadıgı yer baya terlıyor
Normal mi
Normal canım koluna penye battaniyesini koyabilrsin basının altına emzirirken cok terliyoruz bebelerde emerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…