2015 Ekim Anneleri

Merhabalar tatli annisler biz bugun 40imizi ucuruyoruuuuzzzz, yasasiiinn banyomuzu yapippp ananemize gidicezzzz bebegim yavas yavas buyuyorrrr, cok sukurrr birde hiriltimiz gecseee cok mutlu olucaz Allahim yavrularimizi korusunn hepinize sevgilerr
Bu hırıltı durumu herkeste var sanırım bizdede var.

Nasılsınız kızlar ben kızımdan fırsat bulup pek gelemiyorum. Bu arada boncuğumla ev çekimi gerçekleştirdik. Maşallahınızı eksik etmezseniz çok sevinirim. Bu ev çekimimizden ufak bir kare.
MasaAllah totis elaaaaya, ececim Allahim korusun nazarlardan onu prenses olmuuus yaaa cok tatli, bizde bugunden kareler paylasicz artik kirkimiz cikioo

Canım çok teşekkür ederim yapıym hemen

Allah yardımcın olsun canım benim benim kiler gaz sorunu olmadığı surece çok ağlamıyorlar canım ondan sıkıntı olmuyor

Nasılsınız kızlar ben kızımdan fırsat bulup pek gelemiyorum. Bu arada boncuğumla ev çekimi gerçekleştirdik. Maşallahınızı eksik etmezseniz çok sevinirim. Bu ev çekimimizden ufak bir kare.

Maşallah prensese Rabbim nazardan saklasin

O çok kötü ya. Valla babam çok pimpiriklidir eğer evde olursa gelenlerde de bi belirti görürse hemen taktiriyor maskeyi:) sağolsun hastanede de aynisini yapmıştı. Her eve babamdan lazım bi sürü hijyenik ürün stokladı eve:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…