- 1 Eylül 2015
- 62
- 121
- 8
- 42
Ay hesaplarken artık gün olarak sayma canım. 20 ekimse 20 kasım 1 ay. Her 20de ayınız artacak. Bizim 11 ekimdi topuk kanında 11 kasımda gelin demişlerdi aşıya o gün gittik.Kızlar bir uzmanlık sorusu :)
20 ekim kızımın doğum tarihi gün hesabı sayarsam 20 ekim dahil 18 kasımda bir ay oluyor ama aylık muayenemizi 20 kasıma aldık. Aşımızı 18 kasımda mı olmalıyız 20 kasımda mı?
Haha çok güldümsudyen bende kullanmiyorum canım bide emzirme atletini deneyeyim zaten ucum olmadığı için belli olmaz derdim de yok benim de eski kıyafetlerim hala olmuyo
straplez atlet de çok mantıklıymis canim
canım ben doğum yaptığımdan beri memelerim özgür zaten hatta o kadar özgür ki kaşım gözüm gibi bişi oldu görmeyen kalmadıpeki dışarı falan çıkarken ne giyiyorsun ben daha hic cikamadm hastane harici gömlek geldi aklıma bi tek
Canım dışarı çıkarken de ya gömlek ya da geniş yakali bir şeyler giyiyorum ki, kolayca göğsümün altına insin. Ben de doğumdan beri sokakta dahil sutyen takmiyorum ve aşiri mutluyum:)) @mrvctn
Teşekkürler kızlar tavsiyelerinizi hemen uygulamaya gecirecegimEwet canim cok rahat oluo dene bence
canım şimdi yöne görmeyen kalmadı ilk doğum yaptığımda ellemeyen kalmamıştı aa bak memeyi yanlış tutuyorsun şöyle yapacaksın diye diye az minciklamadilarÇok güldüm ya aynı ben güzel benzetmeydi kaşım gözüm gibi görmeyen kalmadı
sanirim hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşamışiz canım yaa bende artık hiic gocunmuyorum hatta öyle ki bazen emzirdikten sonra kapatmayı unutup öylece yatıyorumHaha çok güldüm
Benim de öyle valla, görmeyen kalmadı. Hele 2 günlük hastane maceramız daha fenaydı. Görmeyi bıraktım, göğüslerimi ellemeyen kalmadı. Annem, kuzenim, teyzem, eşimin yeğeni, her gelen hemşire... Bebeğim o zaman tutamıyordu ucunu. Her gelen avuçlayıp göğsümün ucunu çekiştiriyordu. Ki ben çok utangaç, duştan çıkınca falan anneme bile sırtımı dönüp sütyenimi takan bir tiptim...
Hele bir de sondamı değiştirmeye gelen hastabakıcı ablanın da dur bide ben deneyim diyip göğsümü çekiştirmesini hiç unutamıyorum.
Şimdi evde de saldım çayıra modundayım. Bi de salona gidip emziriyorum tv izlerken. Bir annem gelip örtü örtüyor üzerime, bir eşim.
Bende emzirdikten sonra atletin içine sokmayı unutuyorum emzirdiğim göğsümü. Pijamamı giyiyorum. Bir sonraki emzirmede pijamayı bi kaldırıyorum ki tek göğüs dışarda gülümsüyo :)sanirim hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşamışiz canım yaa bende artık hiic gocunmuyorum hatta öyle ki bazen emzirdikten sonra kapatmayı unutup öylece yatıyorum
Canım ben dr sormuştum hergün verebilirsin zeytinyağını dedi hatta sabah ilk öğününde ver dedi ben günde 2 defa mamasına katıyorum az bişiCanım benim kızda öyle ama kakasını zor yapıyor masajlar ilaçlar en sonunda zeytinyağı içirdik az birşey 10 dk sonra yaptı 3 günün üstüne. Ne olacak bu halimiz bilmiyorum.
Canim saglik ocagi sana gun wermedimi benim 28 ekim dogum ama 1 aralikta cagirdi asiyaKızlar bir uzmanlık sorusu :)
20 ekim kızımın doğum tarihi gün hesabı sayarsam 20 ekim dahil 18 kasımda bir ay oluyor ama aylık muayenemizi 20 kasıma aldık. Aşımızı 18 kasımda mı olmalıyız 20 kasımda mı?
2 sini aynı anda mı kullanıyorsun bizde biogaia kullanıyoruz dayda etmedi dr sab simplex verd daha başlamadım kullanmayaBen sab simlex ve Biogaia kullanıyorum fayda ediyor mu işte arada çıkartıyor ama huzursuz bir bebek olduğu için ne kadar çıkartorsa çıkartsın ağlıyor hep.
Canım hatırlıyor musun ilk doğduklarında bizim bebişleri birbirine benzetmiştik. Şimdi baya değişmişler :)Maşallah bebişe canım inşallah daha iyi olur. ablam yanımdaydı okurken resmi gösterdim aa ne zaman çektin dedi. Bizim kıza benzetti inanamadı :)
maşallah canım benim sağlıkla büyüsün :)Yagizimin tatli teyzeleri, biz 40 imizi ucurduuuk,ilk pastamizida kestik, evimize geldik, soyunduk dokunduk, emzirme seansi oncesi bikac kareyide sizinle paylasmak istediiikk, masaAllah dileklerinizi bekliyoruzz, sevgilerrrr
Ay güldürdün canım yaasanirim hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşamışiz canım yaa bende artık hiic gocunmuyorum hatta öyle ki bazen emzirdikten sonra kapatmayı unutup öylece yatıyorum
ben unutup insan içine cikacam diye korkuyorumBende emzirdikten sonra atletin içine sokmayı unutuyorum emzirdiğim göğsümü. Pijamamı giyiyorum. Bir sonraki emzirmede pijamayı bi kaldırıyorum ki tek göğüs dışarda gülümsüyo :)
Ahah yok canım. O kaarını yapmayız herhalde.ben unutup insan içine cikacam diye korkuyorum
canım benim kiz gece kuşu haliyle bende sabahları geceden kalma oluyorum harap ve bitap hal böyle olunca kendimden herseyi bekliyorumAhah yok canım. O kaarını yapmayız herhalde.
Yapmayız dimi
Bizde de farksız değilSabah 5 :30 dan 12:00 ye kadar kızım uyumadı uyutmadı. Canıma okudu. Aç kaldım. Yoruldum. Tuvalete bile koştur koştur gittim... En son enerjimi onu yıkamaya kullandım. Uyusun rahat edeyim diye. Yıkadım. Uyudu çok şükür. Karnımı henüz doyurdum. Keyif çayı demledim. Birazdan uyuyacağım. İnşallah. Karar verdim haftada 2 gün yıkayacağım. Babasından ayrı kızından ayrı yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?