2015 Ekim Anneleri

Ay hesaplarken artık gün olarak sayma canım. 20 ekimse 20 kasım 1 ay. Her 20de ayınız artacak. Bizim 11 ekimdi topuk kanında 11 kasımda gelin demişlerdi aşıya o gün gittik.

Haha çok güldüm
Benim de öyle valla, görmeyen kalmadı. Hele 2 günlük hastane maceramız daha fenaydı. Görmeyi bıraktım, göğüslerimi ellemeyen kalmadı. Annem, kuzenim, teyzem, eşimin yeğeni, her gelen hemşire... Bebeğim o zaman tutamıyordu ucunu. Her gelen avuçlayıp göğsümün ucunu çekiştiriyordu. Ki ben çok utangaç, duştan çıkınca falan anneme bile sırtımı dönüp sütyenimi takan bir tiptim...
Hele bir de sondamı değiştirmeye gelen hastabakıcı ablanın da dur bide ben deneyim diyip göğsümü çekiştirmesini hiç unutamıyorum.
Şimdi evde de saldım çayıra modundayım. Bi de salona gidip emziriyorum tv izlerken. Bir annem gelip örtü örtüyor üzerime, bir eşim.

Canım dışarı çıkarken de ya gömlek ya da geniş yakali bir şeyler giyiyorum ki, kolayca göğsümün altına insin. Ben de doğumdan beri sokakta dahil sutyen takmiyorum ve aşiri mutluyum:)) @mrvctn

Ewet canim cok rahat oluo dene bence
Teşekkürler kızlar tavsiyelerinizi hemen uygulamaya gecirecegim
Çok güldüm ya aynı ben güzel benzetmeydi kaşım gözüm gibi görmeyen kalmadı
canım şimdi yöne görmeyen kalmadı ilk doğum yaptığımda ellemeyen kalmamıştı aa bak memeyi yanlış tutuyorsun şöyle yapacaksın diye diye az minciklamadilar

Kızlar hamile kaldığımı öğrendiğimde telefonumun ekranında bu resim vardı. Hamileliğim boyunca hep buna baktım. Sizce kızımla benzemişler mi :) Ben meraktam denemek istedim facebookta bir kız yazmıştı öyle aklıma geldi :)

Eklentiler

• PhotoGrid_1447518672464.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 138
sanirim hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşamışiz canım yaa bende artık hiic gocunmuyorum hatta öyle ki bazen emzirdikten sonra kapatmayı unutup öylece yatıyorum

Kızlar bi sorum olucak yine.. Sütüm. Yetmediği için mama takviyesi yapıyoruz Ama bi kaç gündür sütümün arttığını hissediyorum..bizim kız emiyo hafif Kusuyo yada uyuyo.. Ama bazende kussa bile uyutamıyorum mama verdiğimizde hepsini yiyor 60cc.. Acaba sütümün yettiğini nasıl anlarım, ne yapmalıyım birde süt artırma için işe yarayan Önerileriniz nelerdir

sanirim hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşamışiz canım yaa bende artık hiic gocunmuyorum hatta öyle ki bazen emzirdikten sonra kapatmayı unutup öylece yatıyorum
Bende emzirdikten sonra atletin içine sokmayı unutuyorum emzirdiğim göğsümü. Pijamamı giyiyorum. Bir sonraki emzirmede pijamayı bi kaldırıyorum ki tek göğüs dışarda gülümsüyo :)

Yagizimin tatli teyzeleri, biz 40 imizi ucurduuuk,ilk pastamizida kestik, evimize geldik, soyunduk dokunduk, emzirme seansi oncesi bikac kareyide sizinle paylasmak istediiikk, masaAllah dileklerinizi bekliyoruzz, sevgilerrrr

Eklentiler

• PicsArt_11-16-12.01.37.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 187
Canım benim kızda öyle ama kakasını zor yapıyor masajlar ilaçlar en sonunda zeytinyağı içirdik az birşey 10 dk sonra yaptı 3 günün üstüne. Ne olacak bu halimiz bilmiyorum.
Canım ben dr sormuştum hergün verebilirsin zeytinyağını dedi hatta sabah ilk öğününde ver dedi ben günde 2 defa mamasına katıyorum az bişi

Canim saglik ocagi sana gun wermedimi benim 28 ekim dogum ama 1 aralikta cagirdi asiya

Ben sab simlex ve Biogaia kullanıyorum fayda ediyor mu işte arada çıkartıyor ama huzursuz bir bebek olduğu için ne kadar çıkartorsa çıkartsın ağlıyor hep.
2 sini aynı anda mı kullanıyorsun bizde biogaia kullanıyoruz dayda etmedi dr sab simplex verd daha başlamadım kullanmaya

Kızlar 3 minnoş arasındaki farkı bulunuz :)
Sizin bebişlerin yüzü de devamlı değişiyor mu? Teyzeme bazen gönderiyorum fotoğraflarımızı, senin bebek değil bu diyor :) Dün farklıydı diyor :)

Eklentiler

• 20151101_133616-1.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 128
  • 20151105_084630-1.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG-20151110-WA0016-1.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 118
Bizde de farksız değil
Dünden beri canıma okudu
Uyudu tam uzanayım dedim uyandı
Ev inanılmaz halde
Yemek yok ben perişan
Umarım gece uyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…