2015 Ekim Anneleri

Ay sorma kaptim yagizi bnde dua etmeye basladim Allah beterinden saklasinnn yaa
Canım ben hemen çanta hazırladım. Hastaneye dışarı çıkarken yanımıza aldığımız çanta harici bi sırt çantası hazırladım yedek. Ne olur ne olmaz annem dedi. Allah göstermesin, o çantayı alıp dışarı koşturmam inşallah. Allah esirgesin. Ben de başladım valla duaya.

Yagizimin tatli teyzeleri, biz 40 imizi ucurduuuk,ilk pastamizida kestik, evimize geldik, soyunduk dokunduk, emzirme seansi oncesi bikac kareyide sizinle paylasmak istediiikk, masaAllah dileklerinizi bekliyoruzz, sevgilerrrr
Canim maasallah cok guzel gorunuyorsunuz nazar degmesin tatlim☺

Bu forumds kv den tiksinen bıkan eşi ile neredeyse boşanma dereesine gelen bir ben sanıyorum. Benim annem doğumuma geldi kv yakınımda oturuyor annem yanımda diye beneği sevmeye bile gelmedi. gaceden gizli gizli gitsinler artık çok kaldılar yazdı birde anneme iftiraa artı annem artık yüzüne bakmıyor şimdi neden amnen benle konuşmuyor diye acıtasyon yapıyor oğlunun yanında. Bencil cahil kadının teki. evi sobalı 2 aylık bebekle şimdi orda kalalım diye baskı yapacak oğluna niye çünkü ben 1 haftadır il dışındaki annemdeyim bu akşam eşim almaya geliyor artık eşime ben de de kalacaksınız diye surat yapar. bir kere gittikte ne soba yakmış ne evş ısıtmış. soba tüttü. sona yandı dedi ev buz gibi. eve geldik bebeğim kömür kokuyordu. Kıskançlıkta aştı kendisini. Ne ben eşime annen artık gelmesin diyebilirim ne o bana diyebilir ama benim annem geldiğinde annesi yüzünden neredeyse öyle diyecek. Simir krizlerine giriyorum uykularım kaçıyor yeter diyorum yeter.

Ya bu kv herkese sütümün olmadığını söylerek eline ne geçiyor ne istiyo benden yha valla bunaldım artık sütüm var ama memede çok ağlıyor oğlum misafir vardı bugün herkesin içinde ayy benm oğlanlarım hiç ağlamazdı bi sütü gelemedi yemek yemiyo çocuğa bakamiyo felan dedi napıcağımı bilemedim

Bi kv krizi bendede var cnm ve dün nerdeyse çıkıp gidiyordum evden.. Eşimde gitme dicene çocuğu götüremezsin diyo bebek ağlıyodu bende verdim eline al bak o zaman bensiz dedim aradan 10 dk geçmeden ne annesi susturabildi ne de eşim hemen yanıma getiriyor ağlıyo bak diyo.. Bende napçam bilmiyorum ağzımı açıp bişe desem saygısız ben olurum ama haklı olduğumu bile bile bişe diyemiyorum

bende aynı dertten muzdaribim canım çözüm bulursan banada söyle:)

böyle kvleri allah bildiği gibi yapsın onun üzüldüğünden daha gazla uzuluyosun zaten niye hayatı zorlastiriyosun

Bizdede ayni durum var.sabah 6:00 dan 14:30 kadar uyumadi ve sürekli ağladı. Sonra biraz uyudu.uyandi karnini doyurdu.simdi yine uyumuyor ve niyetide yok uyumaya.hic böyle degildi niye böyle yapiyor anlamadim.

Kızlarrr selamsız sabahsız giriyorum ama bana bir çare bulun 21 günlük bebeğimin hiç gece uykusu yok onun olmayınca benimde olmuyor haliyle. 1 aydır gözüme uyku girmedi bana bir akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…