Iyice emzir sut birikirse apse yaparKızlar iyi akşamlar,
Durup dururken ateşim yükseldi halsizlik başladı. Sağ göğsümde acı var, süt ateşi mi oldum acaba? Emzirdim kalan sütü sağdım boşalttım, şimdi ılık duşa gireceğim başka ne yapabilirim?
Senin de mi zor gecti dogumuj canim?
Ben hastaneye gittim 8 cm acilmam varmis ama oglum ters bakiyormus o yuzden cok zordu 9 cm oldu dedi ebe saatler sonra ben dd artik dayanamiyorum bisey versinler dedim ebeye kiii ıkınma hissi yani dogum baslamisti sonrasinda zaten o kadar bitkindim ki eşini çıkaramadım yarıda kaldi felan suan da belki kurtaj olmam gerekebilir 3-4 hafta sonra muayene de kesin belli olacak rahimin toparlanmasi bekleniyor suan net bisey soylemek icin
ben 15'ten beri veriyorum. sağlık ocağından monovit verdiler, doktor da devit vermişti. biri bitince diğerine geçicem. ama hemşire sabahları vermemizi söyledi, yoksa aşırı enerji ve uykusuzluk yapıyormuş.D vitamini 15. Günden itibaren mi veriliyo kızlar bide siz hangi marka kullanıyorsunuz
Canım bi sorum daha olucak sana bebeği ne kadar emzirıyorsun.. Ben bi göğsü 40dk emziriyorum 2 saatte anca bitiyo emme işlemi sonra uyuyo.. Normal miKilom alımını yek ölçüt sayıyor doktorlar canım. İlk zamanlar sütüm var diye dinlemedim doktorları mama vermedim ama çok iyi emmediği için herhalde kilo alımını beğenmedi doktor başladık mamaya.
Mutlaka sor dr.a zaten ölümden sonra söyler gerek olursa mamaya. Dr bana her öğünde emzirmeden sonra mama teklif et o karar versin yiyip yemiyeceğine dedi toksa almıyor zaten akıllı bıdıklar
Bir de ben emzirip diğer göğsü geçmeden gazını çıkarıyorum sonra diğer göğüs tekrar gaz çıkarma ve üstüne sağdığım süt ya da mama en son yine gaz çıkarma. Çünkü gaz varsa ememiyor doyduğunu sanıyor ve kısa uyuyor sonra.
.bende alicam insallah yastıktan e bebekte gördüm ama benimki emmeden durmuyo nerde 2 saatCanım benim oğlum da hep kusuyor reflü yastiği aldım ben tavsiye ederim birde dra sordum ben 2 saat aralıklarla emzir dedi sık emince de oluyormuş.
Bizim de 2 göğüs 1 saati bulabiliyor bazen 40 dk canım. Peki aktif emiyor mu yoksa sıklıkla uyuyor mu memede? Bizim uyuklama hali oluyordu hep bu hafta daha iyi emiyor maşallah süre biraz daha kısaldı o yüzden. Biz 27 günlük olduk. Siz kaç günlüksünüz? Öyle doktorların dediği gibi 15 dk da göğsü boşaltamıyorlar biraz daha zaman lazım sanırımCanım bi sorum daha olucak sana bebeği ne kadar emzirıyorsun.. Ben bi göğsü 40dk emziriyorum 2 saatte anca bitiyo emme işlemi sonra uyuyo.. Normal mi
15 günlük olduğundan beri sağlık ocağı monovit verdi onu günde 3 damla şeklinde kullanıyoruz.D vitamini 15. Günden itibaren mi veriliyo kızlar bide siz hangi marka kullanıyorsunuz
canım ben metsil kullaniyordum ilk iki gün iyi geldi ama şimdi faydası yok bende sab simblex almayi düşünüyorum ama gaza iyi gelse de kaka yapmaya engel olabiliyo diye duymuştum sizde oldu mu böyle Bi problemSab simblex ver canım sende rahatla bebişinde.
1 saat mi canım. Benim ki 15 dk ancak emiyor bide gunduz tek göğüste uyuyakaliyor dier göğsü bi sonraki emzirmede verebiliyorum gece zaten 5 dk emdikten sonra çığlık atarak memeyi itekliyoBizim de 2 göğüs 1 saati bulabiliyor bazen 40 dk canım. Peki aktif emiyor mu yoksa sıklıkla uyuyor mu memede? Bizim uyuklama hali oluyordu hep bu hafta daha iyi emiyor maşallah süre biraz daha kısaldı o yüzden. Biz 27 günlük olduk. Siz kaç günlüksünüz? Öyle doktorların dediği gibi 15 dk da göğsü boşaltamıyorlar biraz daha zaman lazım sanırım
Bn hep tek göğüsü veriyorum her emzirmede sanki yeterli gelio bide diğer emzirmeye kdr süt olsun diye hata mı yapıyorum acabaBizim de 2 göğüs 1 saati bulabiliyor bazen 40 dk canım. Peki aktif emiyor mu yoksa sıklıkla uyuyor mu memede? Bizim uyuklama hali oluyordu hep bu hafta daha iyi emiyor maşallah süre biraz daha kısaldı o yüzden. Biz 27 günlük olduk. Siz kaç günlüksünüz? Öyle doktorların dediği gibi 15 dk da göğsü boşaltamıyorlar biraz daha zaman lazım sanırım
bize doktor şöyle söyledi, ilk beş dakikada zaten göğsün %90'ını boşaltır, doyarlar. sonraki 10 dakikada bağ kurmak için memede kalırlar, sonraki 5 dakikada da oyun oynarlar. dolayısıyla ilk beş dakika yeterli gelen bir memeyse bebeğin doyması için kafi. ayrıca her emzirmede bir memeyi ver dedi.Bn hep tek göğüsü veriyorum her emzirmede sanki yeterli gelio bide diğer emzirmeye kdr süt olsun diye hata mı yapıyorum acaba
Hayır canım kakayla ilgili hiç sorunumuz olmadı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.canım ben metsil kullaniyordum ilk iki gün iyi geldi ama şimdi faydası yok bende sab simblex almayi düşünüyorum ama gaza iyi gelse de kaka yapmaya engel olabiliyo diye duymuştum sizde oldu mu böyle Bi problem
1 saat mi canım. Benim ki 15 dk ancak emiyor bide gunduz tek göğüste uyuyakaliyor dier göğsü bi sonraki emzirmede verebiliyorum gece zaten 5 dk emdikten sonra çığlık atarak memeyi itekliyo
bi problem olmaz canim bence istiyorsa emiyor sonuctaEyvah yandik desene
İyi bari içim rahatladı biraz ama sanırım sütüm azalıyor ilk zamnlara göre göğüslerim daha yumuşak sebebide iştahsızlığım gün içinde o kdr az şey yiyorum ki kendime kızıyorum ama ne yiyecek vaktim yada iştahım oluyo keşke annem yanında olsaydı biraz bakardı bana ama yalnz da olunca olmuyo çok korkuyorum sütüm kesilecek die umarım kızım doyuyordur artk sağmıyorum da çok yara oluyo die sadece sıvı alarak yeterli sütümüz olur mu acababize doktor şöyle söyledi, ilk beş dakikada zaten göğsün %90'ını boşaltır, doyarlar. sonraki 10 dakikada bağ kurmak için memede kalırlar, sonraki 5 dakikada da oyun oynarlar. dolayısıyla ilk beş dakika yeterli gelen bir memeyse bebeğin doyması için kafi. ayrıca her emzirmede bir memeyi ver dedi.
Bizde de var civilden alnistimBizde de var aynısından:) civilden mi almıştınız biz oradan aldık da
Aktif emiyo eğer doyuyorsa uyuyo bazende doyduğunu zannediyoruz uyuyunca biraz geçmeden uyanıyo.. Ben bi göğsü 40dk emziriyorum 21 günlük olduk..acaba az geliyoda anca mı doyuyo anlamadım.. Ben sonrasında kalanıda sağıyorum öyle hemen bitmez zannetmiyorum 15 dk falanBizim de 2 göğüs 1 saati bulabiliyor bazen 40 dk canım. Peki aktif emiyor mu yoksa sıklıkla uyuyor mu memede? Bizim uyuklama hali oluyordu hep bu hafta daha iyi emiyor maşallah süre biraz daha kısaldı o yüzden. Biz 27 günlük olduk. Siz kaç günlüksünüz? Öyle doktorların dediği gibi 15 dk da göğsü boşaltamıyorlar biraz daha zaman lazım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?