2015 Ekim Anneleri

Canim bizim minnosa yogun bakimda sutunun icine katiyorlardi zeytin yagini kilo aldirmasi icin. Tabi bizim sipa tadini begenmedi almadi sutu dogru duzgun. Sende oyle yapabilirsin.
Cnm benim haberlerine bebisinin yninda olduguna sevindin. Dualarim seninle. Habersiz birakma bizi.

Cnm bildigim kadariyla aptamilin ozel urunleri var bebege kilo aldirmak icin prematil v s istersen bebek doktoruna bir sor. Normalde kucuk bebeklerin kilo aldirmak icin kullaniyorlar ama ben 2 kilo ile dogan bebege hipp 1 verdim. Bir aylik kontrolumuzde 3600.

Canımmm inan o kaDar sevİndimkii kavustu ömer miniği annesine çok şükür.çok az kaldı allahın izniyle bi sonraki adım evi yatağı olucak.cnm sezeryan olmak zorunda kaldıgım için bnmde sutum basta yok denecek kadar azdı. Mamayı kıskanıodum ve ağlaya ağlaya mama verdiğimi hatırlıyorum. Herkese farklı etkileri oluyomus bazı arkadaslara gaz yapmıs ama beni hiç etkilemedi deli gibi bulgur pilavı yedim canım. Bulgur pilavı ve yoğurt sofradan hiç eksik olmadı. Saat bası bi tabak meyve 2 saat kadar arayla bir bardak hoşaf taşıdı annem. Allaha sukur su an gayet iyi sütüm. Sartlar nasıl bilmiyorum mutlaka sende en iyisini düşünmüssündür ama ye-emzir-ye -emzir rutını yoluna sokucak inşallah. Anne sutu elbet cok önemli ama emmezsede dunyanın sonu degıl saglıklı olsun evine annesine babasına kavussun mınık yeterki.. Gözlerim doluyo hep size yaZarken. Evinizde beşiğinizde guzel bi forograf gördüğümde burdakı ihtiyaç sahibi birine hediye alıcam

Ayıp etmiş. Sen aldırma. Kolaymiymş öyle doğum yapmak.. zamanla canım verirsin istemediğin kadarını. O zaman yine sorarsin ayni soruyu

Allah şifa versin canim geçmiş olsun. Ben de spinal anestezi oldum 50 gün oldu. Çok şükür böyle bir sıkıntım yok.

dely didemcimmm saol canm coook uzun bi aradan sonra biraz bakim ii geldi, zombie gibi geziorum yagiz dogdugundan beri aynalara kusmustum baristik...
Maşallah canım Ben de öyleyim. Bir mevlutte süslendim. Bir de çocuğu doktora falan götürürken ancak giyiniyorum, ediyorum. Ayda 1 yani Yoksa tam bir pasakliyim Böyle de kötü hissediyorum ama giyinip süslenmeye ne enerji ne zaman var. Bu psikolojiye pek dayanamicam ama sanırım Az daha zaman verse bana minikim keşke. Bütün gün eşofman tişört ve hayalet gibi bir yüz.. Ben bende değilim
canım yazını okurken bi ara acaba ben mi yazdım dedim bu kadar mı benzer yasadiklarimiz ben 40 i çıktıktan sonra düzelir sanmıştım ama sen düzelmedi deyince dünyam başıma yikildi
Ah caniimmm Valla seni üzmek istemezdim ama, benimki pek duzelmedi maalesef yaa.. Şöyle bir 4-5 saat uyusa, çok fazlasında gözüm yok ama.. Herkesin bir olmaz tabi. Ben de umut arıyorum. 2 aydan sonra düzelir dediler ama keskeee.. Bir de diyorlar ki; böyle 40ı, 2 ayı, 6 ayı, 1 yaşı falan diye beklerken buyuyecekler.. Yani ille bir şeyler çıkacak sanırım.. Ne zor işmiş

Bizim kızda mevlütte çok sakindi elden ele dolandı sesi çıkmadı çok akıllılar ama gece de canımıza okuyorlar :)
Aynen yaa.. Maşallahları aldı ama gel de bize sor
Ben saginca 5 dakikada 30-40 cc ancak çıkıyor, o da memeyi 1-1,5 saat önce falan emmisse. Bebişe bu kadar yetmez kii Sagip verince 70-80 cc içiyor çünkü açsa. Her gece uyku arasında 1 kere sagdigimi veriyorum.
Acaba normalde bebişler makinalardan daha çok cekebiliyorlar mıdır? Çünkü mesela elimle sıkınca sütü görüp de makinenin çekemediği oluyor.

aynen yaa ne zor iş hemde ben normalde nöbet usulü calisiyordum geçen gunduzum pek yoktu öyle uykuya düşkün biri de değildim ama ona rağmen bitmiş durumdayım Rabbim tez zamanda ya bebise bi düzen yada bana güç kuvvet versin

Cnm ayni seyi dusundum..kizim bi gogsu emdi uyudu bende sagdim sjmdi emmediginden cok az cikti sonra elimle ugrastim akiyor icinde sut bezesi var sert galiba makina bazen ise yaramiyor.. uzun sure yapincada gogusu agriuor insanin..

İnşallah canım
İnan bugun lohusa bıttı diye güzelce dus aldım
Guzel gıyınırım oglumla fotograf cektırırım anı olur dedım
Ince kulotlu corap yukarı cıkarken pat yırtıldı
Elbise zaten iğrenc ötesı oldu
Olmadı yani
Dedıgın gıbı bıze en az 6 ay lazım

Kızlar gunaydin.. Dün aksam başıma geleni anlatayım.. BebegimI emziriyordum bir taraftan da tv izliyoruz.. 15 dk sonra bizim ki emmeyi bıraktı normalde en az yarım saat emerdi.. Sonra bir baktım ağzı yüzü kan o an korkudan Bayılacaktim.. Eşimle burnuna ağzının içine baktık panikle.. Hiç göğsüme bakmak gelmedi aklıma bir kaç dk sonra farkettik ki göğsümdeki yaralar kanıyor.. Tüm gece tetikte bekledim kusar falan diye.. Çok şükür bir şey olmadı ama kakasinin rengi öyle değişti ki.. Bu gece o göğsümu düşük ayarda sagip da verdim tekrar olacak diye çok korkuyorum.. Bir zararı olur mu bebege bilen var mı?

Benim de göğsüm kanadı bebiş içti annem de anlatırdı kan kusarsınız diye panik olma canım Allah'a emanet olmaz inşallah

Canım biz de çok miniğiz. 2900 doğdu sonra 2600 e düştü zor toparladık iştahı yeni açıldı. 20 kasımda 1 aylık olucaz. Şuan 3250 kilosu. Sanırım büyüme atağı geçiriyor benim oburcuk :) seninki aç kalsa durmaz ağlar canım bence. Siz ne kadarlık oldunuz
Benim de çok bozuluyor moralim ama daha yeniyiz zamanla vereceğimize inanıyorum canım. Dikkat etmeye başladık zaten ama sıkı bir diyet zamanı değil şimdilik.takmamaya çalışalım.

Kızlar d vitaminini deVit için günde 3 damla ya onu bir kerede mi veriyorsunuz? Günde 3 kere 1 damla vermeye kalsam unutuyorum valla

Tatlm kaç kilo bebiş :/
Biz 2 hafta önce 5200 kg dık biraz daha almışızdır hala 1 numara kullanıyrm biraz sıkıyor ama 2 numarayı denedim çişi üstten çıktı
Bnde 2 ye gecmelimiyim ki :/
Geçen cuma 5650 kg dı ben 3 e geçtim iyiki geçmişim 2 de çiş üstten çıkıyor diye iyice sıkı bağlıyordum her yeri kızarıyordu 3 çok iyi oldu

Bizde dün gündüz 1 den beri ara ara kucağımda uyur sonra sıçrıyor tekrar başa sarıyoruz ne zaman düzene gircek bu kuzular bende pil bitmek üzere
Annem olmasa tuvalete bile gidemicem hele akşamüstü o kadar kötü oldu ki ağlamaktan nefesi gidiyordu ödümüz koptu biraz daha devam etse acilde alcaktık soluğu nasıl bir gazsa çıkartıp rahatlayamadı bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…