2015 Ekim Anneleri

Bende korkuyordum bi şey olmaz dediler ama Dr a dnisabilirsin gece madicasol sur ve dinlendiriyor göğsünü ben öyle basedebildim oğlum kabukları yemiş kusmuk ta gördüm adward dedim

Kızlar bu arada bende bayağıdır evde yalnız kalıyorum bebeğimle inanın herşeyleri düzene giriyor benim annem, kardeşim geldiğinde bile huzursuzlanıyor. Misafir geldiğinde huzursuzlanıyor onun dışında problemimiz yok çok şükür. Maşallah diyim artık ne sallıyorum, ne pışpışlıyorum akşam babasıyla yatıyorlar yatağa kendi kendine uyuyor. 12:00-1:00 gibi. Sonra 3 saat arayla acıktığı için uyanıyor o da ağlama değil kıpırdanmalara başlıyor uyanacak diye hemen doyurup gazını çıkarıyorum tekrar yatırıyorum uyumaya devam ediyor kaldığı yerden. Gündüzde dizimde sallıyorum, oyun oynuyorum onunla, altını açınca agular yapıyor artık sesler çıkarıp gülüyor, müzik açıyorum dans ediyoruz böyle böyle akşamı ediyorum. Arada ufacık dalarsa bende hemen yemeğimi yiyorum. Yapılacak bişiyler varsa yapıyorum. 40'ından sonra düzen oturuyormuş gerçekten merak etmeyin.

Gece emzirdikten sonra bi göğsümü sağdm 20kusur cc anca cikti. Sabaha karşı da digerini emdi onu sagdim.ondan 40cc cikti nerdeyse.. göğüslerim bile dengesiz :) bi de oglan sevmedi kaşıkla icmeyi de siringayla icmeyi de.. bilmiyorum sagmasam mi diyorum ama sagdikca belki sütü sonuna kdr bitirince uretim artar belki diyorum. Kafam karıştı yaa :/

maşallah bebeğine allah nazarlardan korusun kaç günlük oldu kızın?

Çokk şükür canım bizimde gece gündüz düzene girdi 12 12 1 yatış 5 gibi kalkiş sonra 6da yatıp 8 bucukta kalkıyoruz sonrası mikir mikir:) aman böyle kalsın gündüzde iki saat uyuduğunda hemen ütü yemek supurge yapıyorum çok şükür yoluna giriyor dediğin gibi :)

Kizlar suan hangi ilaclari kullaniyorsunuz. Ben dogumdan beri hic ilac kullanmadim.cok ihmal ettim. Doktora gttim sormadan geldim.unutmusum. demir ve vitamin kullanmak gerekiyor sanirim.

Biz biogaia ya başlamıştı 1 hafta denedik işe yaramayınca dr sab simplex e geçin dedi o da ile yaramazsa nurse u deniyeceğiz şimdi sab simplex ve biogaia yı beraber kullanıyoruz

Uyanikken nasıl vakit geciriyorsnz canım? ? Benimki uyanik kalmayi bilmiyor sanirim öyle diyoruz. Uykusu güzel maşallah. 50 günlük olduk. Ama uyanik kalıp bakinmayi pek sevmiyo

Canım sen bahadır beye gelmeye devam ediyorsun dimi? O mu öneren merak ettim. Bu arada ben sma golddan çok memnunum. Aptamil su gibi yağsız bir mama.
Biz hala prima premium care kullanıyoruz ama beden ayarlayamadım bir 1.5 paket 1 numara 1 paket 2 numara kaldı elimde boşuna
Biraz büyüyüp keyiflense de bizde tadını çıkarsak artık karnı doyduktan sonra 15 dk bir keyifli oluyor sonrası hep ağlama uyutma çabası dün başladık sab simplex e inş işe yarar
Bu arada bahadır beye devam etmiyorum çınarlıda yeliz hanıma gidiyoruz şimdilik bahadır bey iyi de hastane fena geldi bana gittiğimizde hep 3-4 yaşlarında çocuklar vardı hepsi hasta öksürüyor bebek bakım odasının camı açık buz gibi çocuk hasta olucak o hastanede diye gitmiyoruz ve bahadır bey hiç bir mamayı önermiyor zehir onların hepsi emzir dedi sanki ben keyfimden veriyorum da mamayı
Senin kız nasıl emme sorununuzu çözdünüz mü

Kizlar topuk kani değerinden biri yüksek cikmis.. tekrar verecekmisiz.saglik ocaginda.. cok korkuyorum ve cok üzüldüm. Kistik fibrozis mi ne.duyan yada 3.kani veren var mi aranızda

Selam anneler. Kızım hiç durmuyor uyanıcakta yine bağırmaya başlıca diye psikolojim bozuldu. 1 aylık bebek bu ladar az uyur mu. Resmen direniyor uyumamak için gözleri kan çanağı. Gazdan yapıyor muhtemelen ama bi çaresini bulamadım. Rezeneler ıhlamurlar vermediğim kalmadı. Ebelerde biogaia önerdi ama 2 hafta oldu çare olmadı. Resmen kızım hep uyusun diye bakar oldum

Kızlar bizim kusmalar çok arttı
Sabah nerdeyse bir cay bardagı kustu
Tekrar emzirdim tekrar kustu
Asırı emzirmiyorum da
15 dakika ıkı saatte bir
Geceleri 3 4 saatte bir
Dr a soyledım yarın gelin dedi hastaneye
Siz de bu kadar yogun oluyor mu

Biz biogaia ya başlamıştı 1 hafta denedik işe yaramayınca dr sab simplex e geçin dedi o da ile yaramazsa nurse u deniyeceğiz şimdi sab simplex ve biogaia yı beraber kullanıyoruz
Can'ım bende bio gaia ve sab simpleks aldırdım şimdi bende ikili kullanmayı düşünüyüdum eczacı birlikte vermeyin demiş sana Dr unuz mu söyledi cnm bide Nasıl kaç damla ne kadar veriyorsun her birinden

Sab simplex kullanan anneler günde ne kadar veriyorsunuz prospektusunde 15 damla diyor ama tek seferde 15 mi veriyorsunuz

Gaz ilaçlarının bilimsel bir dayanagı yok ama canım sen bilirsin yine de
Bizim gaz sorunumuz yok cunku ben yediklerime cok dıkkat ediyorum
Yediklerinden olabılır mı

C
Gaz ilaçlarının bilimsel bir dayanagı yok ama canım sen bilirsin yine de
Bizim gaz sorunumuz yok cunku ben yediklerime cok dıkkat ediyorum
Yediklerinden olabılır mı
Canım her zaman bizim yediklerimizle alakali olmuyo sonuçta emerken yada biberon yüzünden hava yutabiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…