Teşekkür ederim Can'ım inş gaz sorunumuz çözülürde ben de oğlumun gülücükler attığını görebilirimSab simblex al kesinlikle tek iyi gelen o.
Kızlar gunaydin.. Dün aksam başıma geleni anlatayım.. BebegimI emziriyordum bir taraftan da tv izliyoruz.. 15 dk sonra bizim ki emmeyi bıraktı normalde en az yarım saat emerdi.. Sonra bir baktım ağzı yüzü kan o an korkudan Bayılacaktim.. Eşimle burnuna ağzının içine baktık panikle.. Hiç göğsüme bakmak gelmedi aklıma bir kaç dk sonra farkettik ki göğsümdeki yaralar kanıyor.. Tüm gece tetikte bekledim kusar falan diye.. Çok şükür bir şey olmadı ama kakasinin rengi öyle değişti ki.. Bu gece o göğsümu düşük ayarda sagip da verdim tekrar olacak diye çok korkuyorum.. Bir zararı olur mu bebege bilen var mı?
Kızlar bu arada bende bayağıdır evde yalnız kalıyorum bebeğimle inanın herşeyleri düzene giriyor benim annem, kardeşim geldiğinde bile huzursuzlanıyor. Misafir geldiğinde huzursuzlanıyor onun dışında problemimiz yok çok şükür. Maşallah diyim artık ne sallıyorum, ne pışpışlıyorum akşam babasıyla yatıyorlar yatağa kendi kendine uyuyor. 12:00-1:00 gibi. Sonra 3 saat arayla acıktığı için uyanıyor o da ağlama değil kıpırdanmalara başlıyor uyanacak diye hemen doyurup gazını çıkarıyorum tekrar yatırıyorum uyumaya devam ediyor kaldığı yerden. Gündüzde dizimde sallıyorum, oyun oynuyorum onunla, altını açınca agular yapıyor artık sesler çıkarıp gülüyor, müzik açıyorum dans ediyoruz böyle böyle akşamı ediyorum. Arada ufacık dalarsa bende hemen yemeğimi yiyorum. Yapılacak bişiyler varsa yapıyorum. 40'ından sonra düzen oturuyormuş gerçekten merak etmeyin.
Kızlar bu arada bende bayağıdır evde yalnız kalıyorum bebeğimle inanın herşeyleri düzene giriyor benim annem, kardeşim geldiğinde bile huzursuzlanıyor. Misafir geldiğinde huzursuzlanıyor onun dışında problemimiz yok çok şükür. Maşallah diyim artık ne sallıyorum, ne pışpışlıyorum akşam babasıyla yatıyorlar yatağa kendi kendine uyuyor. 12:00-1:00 gibi. Sonra 3 saat arayla acıktığı için uyanıyor o da ağlama değil kıpırdanmalara başlıyor uyanacak diye hemen doyurup gazını çıkarıyorum tekrar yatırıyorum uyumaya devam ediyor kaldığı yerden. Gündüzde dizimde sallıyorum, oyun oynuyorum onunla, altını açınca agular yapıyor artık sesler çıkarıp gülüyor, müzik açıyorum dans ediyoruz böyle böyle akşamı ediyorum. Arada ufacık dalarsa bende hemen yemeğimi yiyorum. Yapılacak bişiyler varsa yapıyorum. 40'ından sonra düzen oturuyormuş gerçekten merak etmeyin.
Bebelac deneyelim bari bizdeCnm Biz arada mama kullanıyrz bebelac gold nutriconfor kullanıyrz gaz yapmıyormuş tadıda güzel :)
Biz biogaia ya başlamıştı 1 hafta denedik işe yaramayınca dr sab simplex e geçin dedi o da ile yaramazsa nurse u deniyeceğiz şimdi sab simplex ve biogaia yı beraber kullanıyoruzGünaydın kızlar ben çok kötüyüm annem i pazartesi gönderdim oğlum hiç uyumuyor dün o ağladıkça ben daha çok ağladım gaz sancısı bitiriyor bizi zinco vermişti Dr ama hiç faydası yok Rezene veriyorum bugün eşime başka ilaç aldırcam ama karar veremedim sizce bio gaia mı nurse havey mi yoksa sam simpleksmi alayım lütfen yardım edin
Uyanikken nasıl vakit geciriyorsnz canım? ? Benimki uyanik kalmayi bilmiyor sanirim öyle diyoruz. Uykusu güzel maşallah. 50 günlük olduk. Ama uyanik kalıp bakinmayi pek sevmiyoÇokk şükür canım bizimde gece gündüz düzene girdi 12 12 1 yatış 5 gibi kalkiş sonra 6da yatıp 8 bucukta kalkıyoruz sonrası mikir mikir:) aman böyle kalsın gündüzde iki saat uyuduğunda hemen ütü yemek supurge yapıyorum çok şükür yoluna giriyor dediğin gibi :)
Ben primanın 2 numarasını yeşil paket almıştım hiç beğenmedim çok naylonumsuydu ve 2-3 paket 2 numara kullandım küçük gelmeye başladı ki devamlı sızdırdı. Hadi bir huggies kızım için deneyelim dedik 3 numara huggies aldık günde 3-4 kere üst değiştirdik. Devamlı çıktı çişler eşim 3 numara yeşil paket prima aldı nasıl güzel kokulu dokusu falan süper kaç gündür kullanıyorum bir daha primadan şaşmam.
Canım gaz sorununu halledin bak geceyi gündüzüde ayıracak artık. O ilacı bir sürü arkadaşım tavsiye etti bir arkadaşım benim çocuğum gülebiliyormuş meğerse diyince denedim bize tek iyi gelen o oldu.
Biz hala prima premium care kullanıyoruz ama beden ayarlayamadım bir 1.5 paket 1 numara 1 paket 2 numara kaldı elimde boşunaCanım sen bahadır beye gelmeye devam ediyorsun dimi? O mu öneren merak ettim. Bu arada ben sma golddan çok memnunum. Aptamil su gibi yağsız bir mama.
Can'ım bende bio gaia ve sab simpleks aldırdım şimdi bende ikili kullanmayı düşünüyüdum eczacı birlikte vermeyin demiş sana Dr unuz mu söyledi cnm bide Nasıl kaç damla ne kadar veriyorsun her birindenBiz biogaia ya başlamıştı 1 hafta denedik işe yaramayınca dr sab simplex e geçin dedi o da ile yaramazsa nurse u deniyeceğiz şimdi sab simplex ve biogaia yı beraber kullanıyoruz
Gaz ilaçlarının bilimsel bir dayanagı yok ama canım sen bilirsin yine deSelam anneler. Kızım hiç durmuyor uyanıcakta yine bağırmaya başlıca diye psikolojim bozuldu. 1 aylık bebek bu ladar az uyur mu. Resmen direniyor uyumamak için gözleri kan çanağı. Gazdan yapıyor muhtemelen ama bi çaresini bulamadım. Rezeneler ıhlamurlar vermediğim kalmadı. Ebelerde biogaia önerdi ama 2 hafta oldu çare olmadı. Resmen kızım hep uyusun diye bakar oldum
Canım her zaman bizim yediklerimizle alakali olmuyo sonuçta emerken yada biberon yüzünden hava yutabiliyorlarGaz ilaçlarının bilimsel bir dayanagı yok ama canım sen bilirsin yine de
Bizim gaz sorunumuz yok cunku ben yediklerime cok dıkkat ediyorum
Yediklerinden olabılır mı
İnş doyuyordur kuzucuklarcanım bende her emzirmede Tek göğsü veriyorum daha doğrusu vermek zorunda kalıyorum çünkü ya uyuyakaliyo yada 5 dk emdikten sonra memeyi itekliyo soyup Doymadigini da anlayamiyorum
inşallah canım yaaİnş doyuyordur kuzucuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?