2015 Ekim Anneleri

Bizimde günlerdir boyle.annem 40ımız çıkınca gidecek ne yapacağım onu düşünüyorum 1 gün kaldım bebisle tek başıma ogleden sonra 4e kadar Karnım aç gezdim 2 dakika durmuoki..

Bizimde günlerdir boyle.annem 40ımız çıkınca gidecek ne yapacağım onu düşünüyorum 1 gün kaldım bebisle tek başıma ogleden sonra 4e kadar Karnım aç gezdim 2 dakika durmuoki..
Annemde gidicek o yüzden bende peşinden yılbaşına kadar annemlerde kalıcam çünkü tek başına başedilcek gibi değil birde eşim pazarları da çalışıyor başlarda ben özlerim oğlumu kalma o kadar diyordu şimdi sesini çıkarmıyor mamayla beslenince tek çok zor acıkınca öyle bir ağlıyorki mamayı yapana kadar mutlaka birinin olması gerekiyor

Kızlar aptamil conformil mama kullanan var mı dr gaz sorunu için bu mamayı ve bebelac ı önerdi biz sma gold kullanıyoruz şu an bitince değiştirsem mi diye düşünüyorum kullananınız var mı

Benimki geçen hafta 3700 dü bakalım bugün yine götürüp tarttırıcam geçen haft 200 gr almıştı hemşire iyi dedi haftalık kilo takibi yapıyorum ben mamayı az verdiğim için

Kızlar aptamil conformil mama kullanan var mı dr gaz sorunu için bu mamayı ve bebelac ı önerdi biz sma gold kullanıyoruz şu an bitince değiştirsem mi diye düşünüyorum kullananınız var mı
Can'ım biz kullandık ama pek memnun kalmadım çok sulu doymuyor gibi geldi bana bide forumda gdo çıktı falan. Yazmıştı Bi arkadaş bana Dr golden goat önerdi memnunuz drumda anne sütü yanlısı o yüzden güvendim

Anne sütü olduğu sürece tabiki ama emmeyince mecburen veriyoruz mama bizim dr da golden goat u önermedi fazla kilo aldırıyor diye aptamildrki gdo haberlerini bende gördüm o yüzden alıp almama konusunda çok kararsızım

Cnm Biz arada mama kullanıyrz bebelac gold nutriconfor kullanıyrz gaz yapmıyormuş tadıda güzel :)

Bizde öyleyiz cnm arabayla gezmeye cıkartıyrz bazı akşamlar öyle uyuyor insan ne yapacağını şaşırıyor
Bizimki sürekli gaz cıkartıyor ama ogun kaka yapmadıysa çok fena oluyor

Günaydın kızlar ben çok kötüyüm annem i pazartesi gönderdim oğlum hiç uyumuyor dün o ağladıkça ben daha çok ağladım gaz sancısı bitiriyor bizi zinco vermişti Dr ama hiç faydası yok Rezene veriyorum bugün eşime başka ilaç aldırcam ama karar veremedim sizce bio gaia mı nurse havey mi yoksa sam simpleksmi alayım lütfen yardım edin

Sab simblex al kesinlikle tek iyi gelen o.

3 e geçip bizde rahat ettik
Ben primanın 2 numarasını yeşil paket almıştım hiç beğenmedim çok naylonumsuydu ve 2-3 paket 2 numara kullandım küçük gelmeye başladı ki devamlı sızdırdı. Hadi bir huggies kızım için deneyelim dedik 3 numara huggies aldık günde 3-4 kere üst değiştirdik. Devamlı çıktı çişler eşim 3 numara yeşil paket prima aldı nasıl güzel kokulu dokusu falan süper kaç gündür kullanıyorum bir daha primadan şaşmam.

Dün en sonunda verdim ondan mıdır bilmem akşam biraz uyudu umarım işe yarar günde 4 kere dedi dr veriyorum biogaia pek işe yaramadı anlaşılan
Canım gaz sorununu halledin bak geceyi gündüzüde ayıracak artık. O ilacı bir sürü arkadaşım tavsiye etti bir arkadaşım benim çocuğum gülebiliyormuş meğerse diyince denedim bize tek iyi gelen o oldu.

Canım sen bahadır beye gelmeye devam ediyorsun dimi? O mu öneren merak ettim. Bu arada ben sma golddan çok memnunum. Aptamil su gibi yağsız bir mama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…