Ya cnm aynen bazen bi bakiorum hic bisey yok gibi bazen hiiril hiril bnde cigerlerine falan iner bise olur die korkuorumBenim kde hırliyo dr önemli değil dede serum versem de hırliyo ama bazen oluyo bence endişe edilecek bi şey yok üst solunum yoluvenf olmasında
Cnm norml arada sırtını dinle hırıltı gelmiyosa önmli değil bizde de aynı sıkınyılar var bugun kalça filmimz vardı kontrolde etti normal dedi doktr genelde bebeklerde olurmş.sık gıtme doktora hastane snuçta mikrop alır kuzuckKizlar bebisleriniz uyurken islik seklinde sesler cikariyormu (herzaman degil) birde emdikten sonra inleme tarzinda (herzaman) ve bazende genzi tikali sekilde sesler cikario bizimki bu ses ve hiriltilarimiz gecmedi serum fizyolojiyide 2-3 kez kullanioruz...ben kafaya takiorum bugn bi tanidigimizin bebegininde genzi tikaliymis onla aramizda 5 gun var tum bebekler boylemi ya korkutuo beni doktora gitmistik ciddi bisey yok demisti ama bugn yarin yine doktora gidicez sanirim cok uzuluorum
Direk veriyrm cnmmamasina mi katiyorsun Direk mi veriyorsun canım
Canım sabah ki korkuttu beniBazen hiç bazen çok kusuyor uz ağızdan burundan fışkırma şeklinde değilse sıkıntı yokben reflü şurubu kullanıyorum ona rağmen cikariyo bence çok yemekten
Bebeğiniz ba kadarlık oldu acabaBenim bebeklerim de 5-10 dakika emiyo kilo alımları da iyi
Slm kızlar herkez iyidir inşlh hemen hemen herkezde gaz sorunu var bizde de son sürat devam ediyor 2 gündür uykusuzluktan bayılcam
Bugün kalça çıkığı için ultrosnmz vardı çok şükür bir sıkıntı cıkmado.
Kilomuzda 5750 olmş
Buda aomurrkan şirinim :)
17 saat mi yalan o toplamda 10 saat uyusa şükretcez:)Yokk dedim ya gündüz bazen hiç uyumuyor ama bi yere gidersek ya da arabayla gezersek 3 sa uyuyo :) bebekler 17 sa uyuyomus benimki anca 7 sa
Ya cnm aynen bazen bi bakiorum hic bisey yok gibi bazen hiiril hiril bnde cigerlerine falan iner bise olur die korkuorum
Canım sabah ki korkuttu beni
Bir cay bardagı kadardı
Drla konustum o da reflü olabilir
Yarın getirin kilosuna bakayım dedi
Allahtan süper bir dr a rastladım
Önemli degıl deyıp gecıstırmıyor
Ahaha aynenOnemsemesi gerek bende kontrolde kilosu normalse onemsemeyecegim şurubu kesecegim oburiks bunlar
17 saat mi yalan o toplamda 10 saat uyusa şükretcez:)
Bu kuzu nasıl tatlı nasıl tombik maşallah.Slm kızlar herkez iyidir inşlh hemen hemen herkezde gaz sorunu var bizde de son sürat devam ediyor 2 gündür uykusuzluktan bayılcam
Kilomuzda 5750 olmş
Evet bizede usutme yok burun ve geniz tikaki dedi gogsunu dinledi bisey yok dedi ins bi an once gecerde bebislerimiz bi oh ceker..Göğsü mu hırliyo demişti dr yok dedim bu horlama gibi sanırım grip gibi vs olsa anlariz geçtiğine göre doğaldır ; )
Ah cnm benim bizde istemioruz ayni seyden korkuorum ve herseyimizi eve gelir gelmez yikioruz biraz daha rahatliorum sizde yazinca korkum bronslari falan tikanr die Allah korusun onlariCnm norml arada sırtını dinle hırıltı gelmiyosa önmli değil bizde de aynı sıkınyılar var bugun kalça filmimz vardı kontrolde etti normal dedi doktr genelde bebeklerde olurmş.sık gıtme doktora hastane snuçta mikrop alır kuzuck
benimkide 22 günlük ama çok emmiyor doymuyor o yüzdenBebeğim 22 günlük
Maşallah bebeğine çok tatlı Can'ım bebeğin kaç günlük kalça çıktığına kaçıncı gün bakmak gerekiyor?bi de sen dün simlex için 15 damla demişsin çok değil mi ben eczacıya sordum günde 5 damla dedi.Slm kızlar herkez iyidir inşlh hemen hemen herkezde gaz sorunu var bizde de son sürat devam ediyor 2 gündür uykusuzluktan bayılcam
Kilomuzda 5750 olmş
mama veriyo musunuzBenim bebeklerim de 5-10 dakika emiyo kilo alımları da iyi
MasaAllah sanaaa cnm yerim bn onu ya koca adam olmuuuuusss annesiii kizim olsada besik kertmesi yapsakkk heheeSlm kızlar herkez iyidir inşlh hemen hemen herkezde gaz sorunu var bizde de son sürat devam ediyor 2 gündür uykusuzluktan bayılcam
Kilomuzda 5750 olmş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?