2015 Ekim Anneleri

Dün akşam küçük çaplı bi kriz yaşandı evde. Tabi ki kriz geçiren ben, sebep eşimdi. Ağlayan bebeğim, üzülen annem oldu. Bütün gece ben mi eşimden çok şey bekliyorum diye düşündüm durdum. Beklemediğime karar verdim. Yarın güzel bir gün olsun dedim, bebeğimin arabasını kurdum, annemi ikna ettim. Avm çıkarması yapalım dedik. Sabah bir mesaj eşimden, anahtarımı yanlışlıkla almış. Kendi anahtarı da montunun cebinde yani o da ondaymış. Doğal olarak sinir küpü oldum yine!
Sonra canıma tak etti. Kalk anne dedim, bebişi hazırladık, biz hazırlandık. Bastık gittik. Saat 6 ya geliyordu. Eşime msj attım, iş çıkışı sen de gel yanımıza diye. Gezdik dolaştık geldik şimdi eve. Kuzum hiç ağlamadı. Hep etrafı izledi. Ben de biraz stres attım. Oh be dedim. Bakalım bu çıkarma kaç gün gidecek bana

Canim ne azi maasallah cok iyi kilosu boyu burada bazi bebislerin dogum kilosu zaten fazla o yuzden cok gorunuyor ama sen oranina bak maasallah cok iyi

Tamam canım çok teşekkürler. Ben de az önce şu yataklara takilan sesli dönenceler varya onu denedim dikkatini çekti bizim kızın. Takip olayı da var. Alsak güzel olur bakalım.

Maşallah rabbim nazardan korusun çok tatlı küçücük :) benımkıde beşiği nde donence var oyalaniyo ama max 15 dk sonra ağlıyo o yüzden oyun halisi na o kadar para vermeli miyim kestiremiyor um :)

Rahat ol canım. Iyi çıkacaktır allahın izniyle öyle inaniyorum:)

1300 almis bebisin daha ne olsun ☺benim 3850 dogdu sonra 3785 oldu zaten kilosu az degildi canim smdi 5 kilo 50gr oran olarak fark yok gbi guzel beslenmis kuzun canim bende tek anne sutu veriyorm

Ben sagdigim.sutu veriyorum üstüne emziriyorum mesela dün 12 bucukta uyudu 4 te kalktı 5 Te yatti sonra 7 de kalktı yine yattı o şekilde idare ediyoruz:)

Aynen sağıyorum çıkmıyor dedim eskiden sağmamı vardı saat başı emzir diyor iyi hoş emzireyim ama tutmuyorki memeyi açlıktan durabiliyor sanki bebişler acıkınca çıldırıyor şimdilik Çınarlıya devam ediyoruz ama orda da her gittiğimizde 1 saat bekliyoruz randevumuz olsa bile başka dr bulmamız gerekicek

Kızlar dışarıda çok sessiz olan bebek evde bağırıp ağlamaya başladı. Ben 3 gündür dut suyunu unutuyorum. Sanırsam ilk defa gaz sancısı çekiyor. Ama nereden anlayacağım gaz sancısı olduğunu? Huzursuzluğa başlamadan evel 3 defa pırtlattı. Peşinden ağlamaya başladı. Gaz sancısı nasıl anlaşılıyor?

1 günde neden 3 aşı yapılır ki minicik bebeklere 2 ay aşısını yaptıran arkadaşlarım ertesi güne sakinleşti mi bebekleriniz? Sabah olduk aşıyı ama akşama çıktı acısı bildiğin ağrısı var kızımın keşke tüm iğnelere aşılar bize yapılsa da bizden bebeklerimize geçse o aşıların faydası

Olurmu öyle şey cnm sor tabi :)
Bn düzenli sabh öğle akşam veriyrm emzirme öncesi veya snrası diye dikkat etmiyrm kakasınıda yapamama gibi birsey yok biz jün aşırı düzenli yapıyrz. Bebekten bebeğe değişebilir

Ay kuzum bnm ya bizimde 25 inde aşımız
Bize ebe gelmeden calpol içir dedi ates olmasn diye sizde oldumu cnm

Ayaklarını kasıyorsa içe doğru cekiyorsa gazı vardır cnm. Karnına masaj yap ayKkarnı ittir pırtlaynaya çalış

Teşekkürler cnm . Bir ayını gecince cekiyorlar biz 58 günlüğüz .
Simplexin prospektüsünde 15 damla diyor bitkisel zaten bi zararı yok ona rağmen gazını tam çıkartamıyor

Ayaklarını kasıyorsa içe doğru cekiyorsa gazı vardır cnm. Karnına masaj yap ayKkarnı ittir pırtlaynaya çalış
Ayakları gayet serbest canım. Kucağımıza alıp evde gezdirince susuyor. Oturunca ağlıyor ama ne ağlama. Annemde bugün dışarı çıkardın gezmeye alıştırdın diyor. Ben evde boğulmuşum kimsenin umrunda değil. Hemen dut suyu yaptım onu içicem. Unutmayım bir daha.

Cok guzel olmus canim ama uzerinde yatan melek daha güzel maasallah☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…