- 9 Aralık 2013
- 2.187
- 2.606
- 158
Ahaha aynen
Emzik dene vallahi kım bulduysa mekanı cennet olsun
Ne rahatlıkmıs kusma da yok
Canim ne azi maasallah cok iyi kilosu boyu burada bazi bebislerin dogum kilosu zaten fazla o yuzden cok gorunuyor ama sen oranina bak maasallah cok iyiKızlar merhaba
Bugün 1. Ayımız doldu aşı için sağlık ocağına gittik. 49 cm 3180 doğmuştu 2980 e düşmüştü. şimdi 55 cm 4280 çıktı kilosu iyi dediler ama sizdekileri okuyunca az gibi geldiben hiç mama vermedim sadece anne sütü. Cumartesi de doktora gidicez az mı sizce?
Tamam canım çok teşekkürler. Ben de az önce şu yataklara takilan sesli dönenceler varya onu denedim dikkatini çekti bizim kızın. Takip olayı da var. Alsak güzel olur bakalım.Araştırmalarım sonucu (bu çocuklar sayesinde İsviçreli bilim adamları gibi olduk) 2 aydan itibaren kullanılabiliyormus. Tabİ biraz da çocuğun hazir bulunuşluğuyla ilgili. Sendé evde dene . Parmağını takip edebiliyor mu? Sesli cisimler dikkatini çekiyor mu? Ben pet şişeye nohut koydum. Salladim. Elinİ uzattı dikkat kesildi. Günde 10 dakika aynaya bakıyoruz. İşte şu yaptığım uyduruk oyun halısında deneme yaptık. Sende dene bakalım. Zaten bizim bebişler cin gibi maşallah. Bu dediğim marka iyi. Tiny Love. Müzik falan da var. 200 tl civarı fiyatı. Ben alınca buraya yazarım.
Kızlar bebislerin bazıları neredeyse 2 aylık oldu , hatta geçenler bile varmışbizimki de 2 ayını doldurmak üzere. Uyanık olduğu vakitleri kaliteli değerlendirmek istiyorum. Oyun halısı almakla başlayayım oyuncak alımına. Siz ne düşünüyorsunuz. Bir kaç tanesine baktım . Tiny Love marka tekmele ve oyna halısı kaliteli gibi geldi. Evde çakma bir oyun halısı yaptım kuzuma. Dikkatini veremebiliyor mu diye. Başta pek oralı olmadı ama sonra sonra vurup sevinmeye başladı. Tabi şu An dikkat süresi çok kısa. Bir An önce kendi kendini oylamayı öğrenmeli. Vallahi uyumazsa yemek yapmaya bile vakit bulamıyorum. aha bu da çakma oyun halım ve kuzum.
Allahim hepimizin evlatlarıni korusunbeni aradı ben acamadım esimi aramis, o söyledi ismini de.. dogrudur yani canim, nette baktim da bakiliyor yani..
Hastanede de saglik Bakanlığına yollanmiyor mu ccanım? yani tam bilmiyorum ama bakanlık istiyormuş 3.tahliki,2 tahlil arası fark olduğu icin 1. 2. Arasında..
2 topuk kani alındı,3.istiyolar..
Inşallah bisey cikmaz canim dua edin bize
Benimki de gündüz böylebu sabah 7ye doğru kalktik,10-15 en fazla 30dk uyumustur. Akşam ezaniyla tam daldi. Resmen memede geçti günümüz.. ama sağlıklı olsun da yeter ki..
belki bizimki de ii alinmamistir. Bana hemşire dogumdan once hastane 5. Gun aliyor ama 7.gun alinmasi lazım hastanede degil saglik ocaginda 7.gun alınsın dedi. Ama biz zaten kontrole gidecektik gitmistmken aldiralim defim..
bu deger sindirim ile alakali genetik biseymis.. ins sonucumuz ii cikar
1300 almis bebisin daha ne olsun ☺benim 3850 dogdu sonra 3785 oldu zaten kilosu az degildi canim smdi 5 kilo 50gr oran olarak fark yok gbi guzel beslenmis kuzun canim bende tek anne sutu veriyormKızlar merhaba
Bugün 1. Ayımız doldu aşı için sağlık ocağına gittik. 49 cm 3180 doğmuştu 2980 e düşmüştü. şimdi 55 cm 4280 çıktı kilosu iyi dediler ama sizdekileri okuyunca az gibi geldiben hiç mama vermedim sadece anne sütü. Cumartesi de doktora gidicez az mı sizce?
Aynrn gündüz idare ediyoruz da gece uyumadı mı gündüze de enerji kalmıyor birde gece uykularının süresi artsa 3 saat bile uyumuyor birde sabah 6 dedik mi ayaktayız kurulu saat gibi şaşmıyor ve o saatten sonra uyumuyor
Aynen sağıyorum çıkmıyor dedim eskiden sağmamı vardı saat başı emzir diyor iyi hoş emzireyim ama tutmuyorki memeyi açlıktan durabiliyor sanki bebişler acıkınca çıldırıyor şimdilik Çınarlıya devam ediyoruz ama orda da her gittiğimizde 1 saat bekliyoruz randevumuz olsa bile başka dr bulmamız gerekicekAhahah canım çok güldüm bende Bahadır beye mamaya öcü gibi baktığı için gitmiyorum gitmeye korkuyorum daha doğrusu o yüzden. Bizde sağlık ocağına devam ediyoruz. Bahadır beye kalsa sütüm yokken bile mama verme dedi çocuğu açlıktan öldürecek annem hiç dinler mi tabi çokta mutluyuz hem mama hem anne sütüyle.
Olurmu öyle şey cnm sor tabi :)Ayy bişi daha sorcam ne cok soru sordum dimiemzirmeden önce mi veriyorsun sonra mı ve kaka yapmada herhangi bir problem oldu mu canım araştırırken forumda gördüm bazıları ilacı aldigi zaman kakasinı yapamiyordu falan yazmış korktum bende
Ay kuzum bnm ya bizimde 25 inde aşımız1 günde neden 3 aşı yapılır ki minicik bebeklere2 ay aşısını yaptıran arkadaşlarım ertesi güne sakinleşti mi bebekleriniz? Sabah olduk aşıyı ama akşama çıktı acısı bildiğin ağrısı var kızımın keşke tüm iğnelere aşılar bize yapılsa da bizden bebeklerimize geçse o aşıların faydası
Ayaklarını kasıyorsa içe doğru cekiyorsa gazı vardır cnm. Karnına masaj yap ayKkarnı ittir pırtlaynaya çalışKızlar dışarıda çok sessiz olan bebek evde bağırıp ağlamaya başladı. Ben 3 gündür dut suyunu unutuyorum. Sanırsam ilk defa gaz sancısı çekiyor. Ama nereden anlayacağım gaz sancısı olduğunu? Huzursuzluğa başlamadan evel 3 defa pırtlattı. Peşinden ağlamaya başladı. Gaz sancısı nasıl anlaşılıyor?
MasaAllah sanaaa cnm yerim bn onu ya koca adam olmuuuuusss annesiii kizim olsada besik kertmesi yapsakkk hehee
tamam canim cok tesekkur ederimOlurmu öyle şey cnm sor tabi :)
Bn düzenli sabh öğle akşam veriyrm emzirme öncesi veya snrası diye dikkat etmiyrm kakasınıda yapamama gibi birsey yok biz jün aşırı düzenli yapıyrz. Bebekten bebeğe değişebilir
Teşekkürler cnm . Bir ayını gecince cekiyorlar biz 58 günlüğüz .Maşallah bebeğine çok tatlı Can'ım bebeğin kaç günlük kalça çıktığına kaçıncı gün bakmak gerekiyor?bi de sen dün simlex için 15 damla demişsin çok değil mi ben eczacıya sordum günde 5 damla dedi.
Ayakları gayet serbest canım. Kucağımıza alıp evde gezdirince susuyor. Oturunca ağlıyor ama ne ağlama. Annemde bugün dışarı çıkardın gezmeye alıştırdın diyor. Ben evde boğulmuşum kimsenin umrunda değil. Hemen dut suyu yaptım onu içicem. Unutmayım bir daha.Ayaklarını kasıyorsa içe doğru cekiyorsa gazı vardır cnm. Karnına masaj yap ayKkarnı ittir pırtlaynaya çalış
Cok guzel olmus canim ama uzerinde yatan melek daha güzel maasallah☺Kızlar bebislerin bazıları neredeyse 2 aylık oldu , hatta geçenler bile varmışbizimki de 2 ayını doldurmak üzere. Uyanık olduğu vakitleri kaliteli değerlendirmek istiyorum. Oyun halısı almakla başlayayım oyuncak alımına. Siz ne düşünüyorsunuz. Bir kaç tanesine baktım . Tiny Love marka tekmele ve oyna halısı kaliteli gibi geldi. Evde çakma bir oyun halısı yaptım kuzuma. Dikkatini veremebiliyor mu diye. Başta pek oralı olmadı ama sonra sonra vurup sevinmeye başladı. Tabi şu An dikkat süresi çok kısa. Bir An önce kendi kendini oylamayı öğrenmeli. Vallahi uyumazsa yemek yapmaya bile vakit bulamıyorum. aha bu da çakma oyun halım ve kuzum.
Allahim hepimizin evlatlarıni korusunbeni aradı ben acamadım esimi aramis, o söyledi ismini de.. dogrudur yani canim, nette baktim da bakiliyor yani..
Canim uzulme beni de aradilar bi karışıklık oldu dediler gttgmde almadilar bile burada yazmistim bde alirken zor aliyorsa hata oluyormuş ayrica saglik ocaginda kanlat bekletiliyor bu da sonucu etkiliyormus bende cok uzuldum bde araştırdım hepsinin dermani var ama bence sende de bi yanilma oldu hic bise yok Allahin izniyle guzel haberlerkeeini bekleriz
Hastanede de saglik Bakanlığına yollanmiyor mu ccanım? yani tam bilmiyorum ama bakanlık istiyormuş 3.tahliki,2 tahlil arası fark olduğu icin 1. 2. Arasında..
2 topuk kani alındı,3.istiyolar..
Inşallah bisey cikmaz canim dua edin bize
Benimki de gündüz böylebu sabah 7ye doğru kalktik,10-15 en fazla 30dk uyumustur. Akşam ezaniyla tam daldi. Resmen memede geçti günümüz.. ama sağlıklı olsun da yeter ki..
belki bizimki de ii alinmamistir. Bana hemşire dogumdan once hastane 5. Gun aliyor ama 7.gun alinmasi lazım hastanede degil saglik ocaginda 7.gun alınsın dedi. Ama biz zaten kontrole gidecektik gitmistmken aldiralim defim..
bu deger sindirim ile alakali genetik biseymis.. ins sonucumuz ii cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?