- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Aynen canim otri bebe cok iyi yumusatsin diye serum fizyoloji ardindan cekiyorm epey cikiyor☺benim cocuk sumuklu☺Otribebe bence çok iyi gerçekten kutudan sadece yedek Uç aparatı çıkıyor tek kullanımlık.. İhtiyaç olursa Uç aparatlarını ayrı alıyorsun
Iyiyiz çok şükür sen ve bebeğin nasilsiniz fotograf bekliyoruzagopa canim size de gecmis olsun, cok sukur ameliyat da sünnet de iyi gecmis cok sevindim.. Allahim baska imtihan vermesin..
bu arada ömerimiz nasıl?bu kadar okudum ama annecigi bisey yazmamis, ins iyilerdir.. @statistician41
Yaa bizim de yarın sabah çok korkuyorum ateslenme oldu mu canım1 günde neden 3 aşı yapılır ki minicik bebeklere2 ay aşısını yaptıran arkadaşlarım ertesi güne sakinleşti mi bebekleriniz? Sabah olduk aşıyı ama akşama çıktı acısı bildiğin ağrısı var kızımın keşke tüm iğnelere aşılar bize yapılsa da bizden bebeklerimize geçse o aşıların faydası
Bende öyle kullanayim canım teşekkür ederimGünde 4 defa 7 damla dedi bize dr
Ay kuzum bnm ya bizimde 25 inde aşımız
Bize ebe gelmeden calpol içir dedi ates olmasn diye sizde oldumu cnm
Doktorumuz ateş olmaz olursa calpol içir dedi ama ben aşıdan sonra içirdim ağrısını geçirsin diye ateş olmadı çok şükür en fazla 37 oldu paranoyağa bağladım ha bire ateş ölçüyorum. Bu gece bi geçse rahatlasa kızımYaa bizim de yarın sabah çok korkuyorum ateslenme oldu mu canım
İnşallah canım ya biz de çok fazla gaz sancısı çekiyoruz tam düzene girdi diyorum yok . Dün gece 3 buçukta uyandı ve bugün gündüz uyumadi hiç daha yeni yeni ayağımda sallayarak uyuttum kucakta dururdu bugün durmadı ya çığlık çığlığa ağlıyor ancak sallayinca sustu napayim bende kabullendim sallamayiDoktorumuz ateş olmaz olursa calpol içir dedi ama ben aşıdan sonra içirdim ağrısını geçirsin diye ateş olmadı çok şükür en fazla 37 oldu paranoyağa bağladım ha bire ateş ölçüyorum. Bu gece bi geçse rahatlasa kızım
Dut suyu nete iyi geliyor acaba...gaza mi benimkide hep agliyo..hatta morario ugunuyoAyakları gayet serbest canım. Kucağımıza alıp evde gezdirince susuyor. Oturunca ağlıyor ama ne ağlama. Annemde bugün dışarı çıkardın gezmeye alıştırdın diyor. Ben evde boğulmuşum kimsenin umrunda değil. Hemen dut suyu yaptım onu içicem. Unutmayım bir daha.
Hem gaza hem de sütü artırmaya.Dut suyu nete iyi geliyor acaba...gaza mi benimkide hep agliyo..hatta morario ugunuyo
Iyiyiz çok şükür sen ve bebeğin nasilsiniz fotograf bekliyoruz
Doğum yapmadan önce bende asıp kesiyordum sallamıcam diye ama yeter ki uyusun bi şekilde diyoruz sallıyoruz napalım canım benim sıkma canını. Sen sab simplex al en kısa zmnda ve şu kimyon suyunu dene inan çok rahatlıyolar göbek deliğine ayak altlarına da elma yağı sürİnşallah canım ya biz de çok fazla gaz sancısı çekiyoruz tam düzene girdi diyorum yok . Dün gece 3 buçukta uyandı ve bugün gündüz uyumadi hiç daha yeni yeni ayağımda sallayarak uyuttum kucakta dururdu bugün durmadı ya çığlık çığlığa ağlıyor ancak sallayinca sustu napayim bende kabullendim sallamayi
Kucağa alışmış olabilir cnm birde takip et kucağında kendini top gibi yapıyormu . Bizim cok gazımız var kuzum cok kıvranıyor ordan anlıyrmAyakları gayet serbest canım. Kucağımıza alıp evde gezdirince susuyor. Oturunca ağlıyor ama ne ağlama. Annemde bugün dışarı çıkardın gezmeye alıştırdın diyor. Ben evde boğulmuşum kimsenin umrunda değil. Hemen dut suyu yaptım onu içicem. Unutmayım bir daha.
Okuyunca kendimi gördüm cnmKizlar 2 gündür çok fenayiz bebeğim sürekli ağlıyor kucakta susardi şimdi susmuyor emmeye gelince de susardi susmuyor nesi var melegimin bilemiyorum çok çok çok uzluyorum aşırı derecede ağlıyor sallayinca susuyor ancak şimdi ayağımda saklıyorum hiç sallanma huyumuz yoktu yeni çıktı gazından dolayı sanirsam dışarı çıktık hava mi tutuyor ne oluyor anlamadım eve gelince çığlık çığlığa ağlıyor dışarda arabada sıkıntı yok. Birde benim kuzum gundurleri hiç uyumuyor yarım saat bile hiçbir işimi yapamıyorum illa ki biri olacak kucaklayacak kızımı yaninda nda ayrilamiyorum çünkü kucagimdan bırakır bırakmaz ağlamaya başlıyor çok fena ancak kucakta uyuyor. Oda 15 dk şekerleme yapıyor. Yarın 2 aylık olacağız asilarimiz var korkuyorum inşallah ateslenmez çok mıZmız bir kızım var felaket ağlıyor sabahtan akşama kadar aglamayla geçiyor günümüz çıplak olunca rahat bir tek :) keyfi yerinde oluyor o zaman
Ayaklarını çekmiyor hiç. Gayet gevşek bedenide, salıyor hatta kendini. Eli bi yerde bacakları bi yerde yatıyor kucağımızda. Nedense yürüyünce susuyor, koltuğa oturunca basıyor çığlığı. Baby Sleep uygulamasını açtık rahatladı biraz.Kucağa alışmış olabilir cnm birde takip et kucağında kendini top gibi yapıyormu . Bizim cok gazımız var kuzum cok kıvranıyor ordan anlıyrm
Kizlar 2 gündür çok fenayiz bebeğim sürekli ağlıyor kucakta susardi şimdi susmuyor emmeye gelince de susardi susmuyor nesi var melegimin bilemiyorum çok çok çok uzluyorum aşırı derecede ağlıyor sallayinca susuyor ancak şimdi ayağımda saklıyorum hiç sallanma huyumuz yoktu yeni çıktı gazından dolayı sanirsam dışarı çıktık hava mi tutuyor ne oluyor anlamadım eve gelince çığlık çığlığa ağlıyor dışarda arabada sıkıntı yok. Birde benim kuzum gundurleri hiç uyumuyor yarım saat bile hiçbir işimi yapamıyorum illa ki biri olacak kucaklayacak kızımı yaninda nda ayrilamiyorum çünkü kucagimdan bırakır bırakmaz ağlamaya başlıyor çok fena ancak kucakta uyuyor. Oda 15 dk şekerleme yapıyor. Yarın 2 aylık olacağız asilarimiz var korkuyorum inşallah ateslenmez çok mıZmız bir kızım var felaket ağlıyor sabahtan akşama kadar aglamayla geçiyor günümüz çıplak olunca rahat bir tek :) keyfi yerinde oluyor o zaman
Kusmaya nasıl çare buldunuz kızlar konuyu kaçırdımAhaha aynen
Emzik dene vallahi kım bulduysa mekanı cennet olsun
Ne rahatlıkmıs kusma da yok
Care bulmadık benim ki meme delisi oldugundan bos memeyi bile emdiğindenKusmaya nasıl çare buldunuz kızlar konuyu kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?